Dodaj do ulubionych

Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw....

IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 15:06
kto jeszcze byl??? Byl pelen WYPAS!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... 19.01.04, 15:55
      Witam. Co masz na myśli w temacie "pełen wypas"?
      • Gość: Luki Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:06
        ops sorry, za moj polski koknej...
        chodzi mi o to ze bylo naprawde ZAJEBISCIE... to co pokazuja w telewizyji
        naszej rodzimej, to nie jest nawet 5% tego co tam sie dzialo!!! Pozdr
        • Gość: teleman Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: 217.153.168.* 19.01.04, 16:10
          > naszej rodzimej, to nie jest nawet 5% tego co tam sie dzialo!!!

przesadzasz, po 7 tatrach strong osiągałem ten sam współczynnik zajebistości
          jak wy tam na miejscu po 5 ;)
          • ja_aska Luki 19.01.04, 16:13
            Słonko zajebiście brzmi dla mnie enigmatycznie. Dawaj szczególy! Sam byłeś czy
            z.....?
            • Gość: Luki Re: Luki IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:39
              Słonko zajebiście brzmi dla mnie enigmatycznie. Dawaj szczególy! Sam byłeś czy
              z.....?

bylem sam... co prawda w robocie, ale nie umknelo mi nic.
              30 000 ludzi ubranych w barwy narodowe... muza podkrecajaca tak ze az ciary
              szly po gnatach, spiew 30 tys ludzi. Pokupowali sobie trabki na ktorych grali w
              momencie skoku malysza i innych... MAX
              Naglosnienie chyba z 60 tys Wat. Wspolczuje tylko zwierzetom z TPN.
              A na dokladke, Felix Baumgartner i skok z opoznionym otwarciem spadochronu,
              ladowanie na ladowisku dla narciarzy. Ludzie oszaleli jak zza pazuchy wyciagnal
              polska flage. Pozdr

• Gość: Luki Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:31
            przesadzasz, po 7 tatrach strong osiągałem ten sam współczynnik zajebistości
            jak wy tam na miejscu po 5 ;)

hehehe... serio... ryk trabek 30 000 twarzy... nie do OPISANIA!!! tu nawet
            tatra nie pomoze hihihi
            • ja_aska Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... 19.01.04, 16:36
              Ryk rykiem ale jak cała oprawa impry? Znowu organizacyjnie daliśmy ciała czy
              poprawiło się?
              • Gość: Luki Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:42
                wiesz co, no ja bylem na akredytacji, wiec sie nie przygladalem co sie dzieje
                poza bramka... skad indziej wiem, ze bylo troche balaganu, ale nie da sie
                pewnych spraw przskoczyc... kilkaset osob nie dostalo sie na obiekt pomimo
                posiadania biletow...
                • ja_aska Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... 19.01.04, 16:47
                  Czyli jak co roku. Tego się obawiałąm (o atmosferę się nie martwiłam!)
                  PS Jak byłeś zawodowo to znaczy, że robiłeś zdjątka. Kiedy pokażesz??
                  • Gość: Luki Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.04, 16:55
                    wiesz co... no wrzuce napewno kilka na stronke www.fotoart.pl zapraszam do
                    podstrony SPORT, ale nie beda to skoki narciarskie, bo akurat tam robilem
                    reportaz o Falixie... Pozdr
                    • dutchman Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... 19.01.04, 18:57
                      Skoki musialem ogladac w ZDF niestety, ale nawet przez spokojny komentarz
                      niemcow przebijal sie co chwile niesamowity ryk jakiegos dzikiego palanta ktory
                      sie dorwal tam w Zakopanem do mikrofonu. Okropne !
                      pozdrowienia
                      dutchman
                      • ja_aska Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... 20.01.04, 08:38
                        Skoki widziałam w TV - mnie interesuje otoczka.
                        • Gość: Luki Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.ksiazat.v.pl 20.01.04, 08:45
                          Skoki widziałam w TV - mnie interesuje otoczka.

daj mi adres email... jak obrobie foty to podesle Ci kilka, co bys mogla sobie
                          mniej wiecej to wyobrazic.
                          Pozdr
                      • Gość: Luki Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.ksiazat.v.pl 20.01.04, 08:50
                        ".. niesamowity ryk jakiegos dzikiego palanta ktory
                        sie dorwal tam w Zakopanem do mikrofonu. Okropne !
                        pozdrowienia
                        dutchman"

niestety to prawda, ale powiem szczerze, ze ten "palant" ,jak go nazwales,
                        bardzo dobrze spelnial swoja role, jako zagrzewajacego do dopingu. Co mi sie
                        podobalo, to wlasnie to, ze prawie kazdy ze skoczkow dostal swoj "kawalek".
                        Nie tylko rodzimi zawodnicy. Zreszta byc i zobaczyc, to calkiem co innego niz
                        relacja w tv... :)
                        POzdr
    • Gość: lll Re: Bylem w Zakopanem na Pucharze Sw.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 08:44
      kolega był i mówił że było fojnie
      • ja_aska Luki 20.01.04, 09:31
        Mojego maila prv możesz dostać od Dorki. Albo na : ja_aska@gazeta.pl
        • Gość: Luki Re: Luki IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.04, 10:25
          hehe tak myslalem ze to Ty :) ale cos za powaznie pisalas, wiec sie nie
          wychylalem... przesle Ci kilka fotek pod koniec tyg. Pozdr. Luki
          • ja_aska Re: Luki 20.01.04, 10:58
            Już nie wiedziałam jak do ciebie pisać byś skumał kto pisze!
            Co do powagi - ludzie się starzeją!!!!
            Czekam na fotki.
            Pozdr:-)
            • Gość: Luki Re: Luki IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.04, 11:26
              "Co do powagi - ludzie się starzeją!!!!
              Czekam na fotki."

hihihi kochanie Ty moje.. Ty zawsze bedziesz piekna i mloda !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka