Dodaj do ulubionych

Kto mi pomoze?

20.01.04, 11:41
wymusic odpowiedz na pani kasi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=640&w=9495952
pozdrawiam rado
Obserwuj wątek
    • Gość: lala Re: Kto mi pomoze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 11:50
      umówić się z nią na kawę i porozmawiać, może być warto !!!
      • rrado Re: Kto mi pomoze? 20.01.04, 12:25
        Gość portalu: lala napisał(a):

> umówić się z nią na kawę i porozmawiać, może być warto !!!

a jawnosc zycia publicznego? pani kasia powie panie rado wpisze pana do bazy i
        dokladam rade nadzorcza dla zony. nie chce tak. niech pani kasia odpowie
        publicznie. pozdrawiam rado
        • albert_c Re: Kto mi pomoze? 20.01.04, 12:32
          rado, pani niedorzecznik kasia ma jeszcze kilka zaleglych pytan. mysle ze i tu
          pojawi sie syndrom strusia: glowa w piasek nic nie wiem nic nie slysze, nic
          nie widze. milczenie.
          olewa nas i tyle, tylko nieprzyjemne jest to, ze robi to za nasze pieniadze.
          no wlasnie jawnosc! jeszcze niejedna kopia bedzie skruszona w walce o nia!
          pozdrawiam,
          • konspirator1 Re: Kto mi pomoze? 20.01.04, 12:40
            bedziemy zadawac to pytanie az do czasu odpowiedzi moze wszyscy powinni zadac
            to pytanie by wsprawach miejskich widnialo ono kilkakrotnie, wiem wiem takie
            lekkie molestowanie, pozdrawiam
    • rrado Re: Kto mi pomoze? n?t 20.01.04, 13:25
      hop sa sa
    • rrado Re: Kto mi pomoze? n/t 22.01.04, 12:35
      up
    • Gość: henio56 Rrado, to temat dla red. Weissa z radia 'Zet' tel IP: *.comnet.krakow.pl 22.01.04, 13:54
      telefon 048 622 01 51 / automatyczna sekretarka / program nazywa się "Dzwonię
      do Pni, Pana w bardzo nietypowej sprawie " nadawany jest od poniedz.-piątek o
      godz.13.20. Redaktor Weiss jest postrachem wszystkich biurokratów. Powodzenia
      • rrado Re: Rrado, to temat dla red. Weissa z radia 'Zet' 22.01.04, 20:03
        Gość portalu: henio56 napisał(a):

> telefon 048 622 01 51 / automatyczna sekretarka / program nazywa się "Dzwonię
        > do Pni, Pana w bardzo nietypowej sprawie " nadawany jest od poniedz.-piątek o
        > godz.13.20. Redaktor Weiss jest postrachem wszystkich biurokratów. Powodzenia

nie chce weisa che odpowiedzi od pani kasi. ale zobaczymy bedziemy sie chwytac
        czego sie da. pozdrawiam rado
        • Gość: henio56 Re: Rrado, to temat dla red. Weissa z radia 'Zet' IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.04, 10:34
          To mnie zasmuciłeś, bo Weiss napewno zapytałby Pani Kasi, i wtedy mógłbyś się
          burzyć dlaczego redaktor z radia otrzymał odpowiedx a Ty nie. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka