rrado 20.01.04, 11:41 wymusic odpowiedz na pani kasi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=640&w=9495952 pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: Kto mi pomoze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 11:50 umówić się z nią na kawę i porozmawiać, może być warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Kto mi pomoze? 20.01.04, 12:25 Gość portalu: lala napisał(a): > umówić się z nią na kawę i porozmawiać, może być warto !!! a jawnosc zycia publicznego? pani kasia powie panie rado wpisze pana do bazy i dokladam rade nadzorcza dla zony. nie chce tak. niech pani kasia odpowie publicznie. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Kto mi pomoze? 20.01.04, 12:32 rado, pani niedorzecznik kasia ma jeszcze kilka zaleglych pytan. mysle ze i tu pojawi sie syndrom strusia: glowa w piasek nic nie wiem nic nie slysze, nic nie widze. milczenie. olewa nas i tyle, tylko nieprzyjemne jest to, ze robi to za nasze pieniadze. no wlasnie jawnosc! jeszcze niejedna kopia bedzie skruszona w walce o nia! pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
konspirator1 Re: Kto mi pomoze? 20.01.04, 12:40 bedziemy zadawac to pytanie az do czasu odpowiedzi moze wszyscy powinni zadac to pytanie by wsprawach miejskich widnialo ono kilkakrotnie, wiem wiem takie lekkie molestowanie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Rrado, to temat dla red. Weissa z radia 'Zet' tel IP: *.comnet.krakow.pl 22.01.04, 13:54 telefon 048 622 01 51 / automatyczna sekretarka / program nazywa się "Dzwonię do Pni, Pana w bardzo nietypowej sprawie " nadawany jest od poniedz.-piątek o godz.13.20. Redaktor Weiss jest postrachem wszystkich biurokratów. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Rrado, to temat dla red. Weissa z radia 'Zet' 22.01.04, 20:03 Gość portalu: henio56 napisał(a): > telefon 048 622 01 51 / automatyczna sekretarka / program nazywa się "Dzwonię > do Pni, Pana w bardzo nietypowej sprawie " nadawany jest od poniedz.-piątek o > godz.13.20. Redaktor Weiss jest postrachem wszystkich biurokratów. Powodzenia nie chce weisa che odpowiedzi od pani kasi. ale zobaczymy bedziemy sie chwytac czego sie da. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Rrado, to temat dla red. Weissa z radia 'Zet' IP: *.comnet.krakow.pl 23.01.04, 10:34 To mnie zasmuciłeś, bo Weiss napewno zapytałby Pani Kasi, i wtedy mógłbyś się burzyć dlaczego redaktor z radia otrzymał odpowiedx a Ty nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś