Dodaj do ulubionych

Szczecin miastem homofobów?

19.11.09, 13:20
Czekam na marsz równości w Szczecinie. Jeśli Szczecin chce być
europejski i kulturalny w 2016 to trzeba tu zacząć walczyć z
homofobią.
Obserwuj wątek
    • Gość: prawdziwy liberał Re: Szczecin miastem homofobów? IP: *.171.102.189.static.crowley.pl 19.11.09, 14:12
      a co tam znaczyć, że jak w szczecinie nie ma marszów to miasto nie jest
      europejskie i nie nadaje się na imprezę w 2016?
      Jeśli ludzie nie widzą potrzeby robienia parady to jej nie robią i tyle, a jak
      ktoś pragnie zrobić marsz równości, procesje, marsz miłośników gołębi pocztowych
      cy też zlot zbieraczy złomu...to robi to, bo ma do tego święte prawo.

pogląd że miasto nie jest europejskie z powodu braku marszu równości jest albo
      prowokacją skrajnych prawicowców albo równie nietolerancyjną wypowiedzią lewaków
      ( tak samo jak łyse głowy są nietolerancyjni wobec ludzi mających inne zdanie np
      konserwatystów.

Szczecin może jest zaściankowy i mało europejski ale to z zupełnie innych
      względów niż to że nie ma u nasz marszy.
      • Gość: dziki Re: Szczecin miastem homofobów? IP: *.chello.pl 19.11.09, 14:47
        Panie Danielku słodki , a skąd bierzecie pieniążki na tą kampanię ?
        Z unii , z miasta , z ministerstwa , skąd na działalnosc , tylko proszę nie
        mówić ,że od starszego pana, co zabrał spod dworca do domu .
    • Gość: M.M. Re: Szczecin miastem homofobów? IP: *.chello.pl 19.11.09, 15:10
      ...Może ten festiwal wzbudzi dyskusję, a może wyzwoli w mieszkańcach
      homofobię.
      O co temu człowiekowi chodzi?????
    • Gość: Mike Re: Szczecin miastem homofobów? IP: *.teleton.pl 19.11.09, 16:18
      Gosciu skad ty wziales te 30 tys?? I jeszcze połowa z tego jest aktywna??Znaczy sie 15 tys osób w Szczecinie ze sklonnosciami homoseksualnymi chodzi do gejowskich klubow, na gejowskie imprezy,dziala nma rzecz tolerancji itp??ROTFL czlowieku przestań cpać czy co tam bierzesz bo szkodzi ci to i wywoluje ostre halucynacje. Osobiscie mam to gdzies czy ktos jest gejem albo lesbijką, ale nie cierpie fajansiarzy ktorzy łża totalnie zeby robic wokol siebie czy swojego srodowiska propagande.
    • paprykarz100 Szczecin miastem homofobów? 19.11.09, 16:30
      poco sie z tym afiszowac !!!! jestes geyem to sobie badz lubisz z 2
      strony to twoja sprawa ale poco wmawiac ludziom ze to jest
      normalne!!!!! to jest poprostu choroba i wybryk
      natury ......europejska stolica kultury 2016 ...co wy macie do
      powiedzenia??? sa kluby gejowskie to niech sobie tam dyskutuja kogo
      to interesuje ze jestescie zboczencami!!!! twoja sprawa.... miasto
      sobie poradzi bez swinskich parad zboczencow!!!!zaraz pewnie jakis
      mily gejek mnie skrytykuje:)
      • Gość: mm5 Re: Szczecin miastem homofobów? IP: *.chello.pl 19.11.09, 16:41
        Jestem raczej niemiłą (ale staram się poprawić) heteroseksualną
        babką, ale cię skrytykuje: co ty, k..a wiesz o europejskości.
        Europejska Stolica Kultury powinna być miastem tolerancji. Zresztą,
        w wywiadzie jest powiedziane, czym KPH tłumaczy zgłoszenie się do
        Biura ESK.
        • Gość: wont Re: Szczecin miastem homofobów? IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 20.11.09, 00:47
          ...tolerowac mozna wszystko ale nie zboczenia dewiacje.....
          pedofilow tez mamy tolerowac a przeciez to to samo!!!!....
    • hokuspokus2012 świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argumentów 19.11.09, 16:45
      Swiat gejowski bylby lepszy bo:
      1.Nie byloby niechcianych ciaz małoletnich. Jezeli np. 30 latek
      wspolzylby z 14letnim chlopcem to w oczywisty sposob zadnej ciazy by
      nie bylo (to samo z lesbijkami)
      2.Nie bylo by porzuconych dzieci, domow dziecka etc. Kazda kochajaca
      para homoseksualna adoptowalaby malego chlpca/dziwczynke i w milosci
      go by wychowywala i
      i problem by znikl.
      3.Gdyby wieksza czesc populacji bylaby homoseksualna to wreszcie by
      zmalal przyrost naturalny co spowodowalocy:
      zminejszenie ubostwa w Indiach, zlikwodowanie pracy dzieci-
      niewolnikow w Chinach, rozwiazanie problemu glodu a Afryce.
      4.Swiat bylby milszy wszyscy byliby dla siebie serdeczni (mogliby na
      przyklad zwracac sie do siebie jak radzi Jacykow "bączusiu",
      I na ulicach byloby slychac "witam cie moj ty slodki bączusiu", "Jak
      sie bączuś miewa" etc...
      5.Swiat bylby bardziej gustowny, wyrafinowany i wysublimowany. Np
      jak pieknie by Polska wygladala gdyby Jacykow szystkich ubieral i
      wszyscy nosiliby damskie kapelusze!
      6.Swiat bylby bardziej czysty genetycznie i zdrowy; choroby
      weneryczne wyeliminowalyby slabsze jednostki
      7.Miedia moglyby podawac tylko ciekawe wiadomosci tzn co tam u gejow
      i lezbijek slychac.Teraz niestety te wiadomosci
      sa przeplatane jakas tam polityka czy sportem!
      8.Zmniejszyloby sie bezrobocie, Kampania Przeciw Homofobii
      zatrudnialaby setki osob i Pan Daniel mogly wreszcie
      rozwinac skrzydla, a tak w obecnej sytuacji gdy ludziom po prostu
      zwisak kto z kim i dlaczego (te cholerne
      szczecinskie heterusy sa tolerancyjne) trzeba publicznie sprowokowac
      i liczyc ze ktos polknie haczyk
      tak aby miec uzasadnienie do dalszej dzialalnosci KPH.Teraz pan
      Daniel musi usilnie szukac wroga a jak go niema to bedzie go musial
      biedaczek stworzyc.
      9.Wiele osob mogloby szybciej awansowac i piac sie po szczebalch
      kariery bo wiadomo ze wszyscy wielcy byli homo....
      10.Swiat bylby pelen pieknych festiwali o intrygujacych nazwach
      takich jak "Queer festiwal" (po angielsku Queer to
      zanczy "ciota") a nie nudnych jak Love Parade. Poza tym jak widac
      wzroslaby znajomosc angielskiego w Polsce (choc moze tego jednego
      nie jestem pewien)

z harcerskim czuj czuj czuwaj
      pozdrawiam Hokus Pokus
      • lemisiaque Re: świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argum 19.11.09, 16:57
        Znaczy, wśród prostaków zapewne tak.

1. Deviating from the expected or normal; strange: a queer situation.
        2. Odd or unconventional, as in behavior; eccentric. See Synonyms at strange.
        3. Of a questionable nature or character; suspicious.
        4. Slang Fake; counterfeit.
        5. Feeling slightly ill; queasy.
        6. Offensive Slang Homosexual.
        7. Usage Problem Of or relating to lesbians, gay men, bisexuals, or transgendered people.
      • Gość: ob Re: świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argum IP: *.chello.pl 19.11.09, 16:59
        Pan Daniel powinien się chyba zgłosic do profesorki Iwasiów Ingi.Ma
        ona znaczący dorobek w walce z seksizmem i prawem lesbijek do ekspresji
        swoich emocji .Zrobiła na tym karierę ,jest więc chyba w stanie pomóc
        ucisnionym.
        Poza tym lubi media , lubi wypowiadać się na różne tematy.
        Laicy , bez tytułów, twarzy znanej z mediów nie mogą wiele pomóc.
        • Gość: dziki Re: świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argum IP: *.chello.pl 19.11.09, 17:08
          Panie Danielku słodki tutaj wasza mamcia :
          www.efakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/633942358229515923.jpg
          • Gość: Daniel Re: Artykuł IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:47
            Pamiętajmy ,żę HOMOFOBIA jak każdą fobię da się leczyć
          • Gość: Stenia Re: świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argum IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:49
            A co On tu ma zobaczyc jedyną posłankę lewicy która ma prawdziwe
            poglądy lewicy ? Joanna Senyszyn ikoną Toleranji w Polsce
            • Gość: prawdziwy liberał Re: świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argum IP: *.szczecin.mm.pl 19.11.09, 21:10
              a co za ikona tolerancji która w każdej wypowiedzi jest nietolerancyjna wobec
              kościoła katolickiego?? tolerancja to inny rodzaj obojętności skoro mam głęboko
              gdzieś co robi mój sąsiad ze swoim narzeczonym, to równie mam gdzieś co robi
              moja sąsiadka słuchająca non stop radyjka Maryja!!

Natomiast pani Senyszyn nie różni się niczym od Romka Giertycha tak samo jak on
              jest nietolerancyjna wobec innej grupy

• Gość: mm5 Re: świat Gejow i Lesbijek bylby lepszy -10 argum IP: *.chello.pl 20.11.09, 08:56
                Senyszy nie jest nietolerancyjna wobec kościoła katolickiego tylko
                jego władzy, sprzecznej z Konstytucją RP.
      • Gość: Vlad.H. Swiat bylby lepszy bo nie byloby na nim LUDZI IP: *.cable.quicknet.nl 19.11.09, 21:58
        to argument rozstrzygajacy, inne sa wtorne
    • Gość: Vlad.H. Hehehe - znow brak logiki IP: *.cable.quicknet.nl 19.11.09, 22:06
      HS sa rowni innym to fakt bezdyskusyjny - jedyne co odroznia HS to sposob
      zaspokojania popedu seksualnego.

Nalezy jednak postawic wazniejsza kwestie czy uprawnione jest twierdzenie ze
      kazdy kto nie jest homofilem jest homofobem - to kluczowe pytanie - czy moza sie
      oslugiwac komunistycznonazistowskimi sosobami arguemntacji w imie walki o
      wyimaginowana rownosc (bo ta rownosc jest faktem i nie ma potrzeby o nia walczyc)

Zatem czy nie bedac homofilem jestem automatycznie homofobem?

Czekam na odpowiedz.
      • klezmatics Re: Hehehe - znow brak logiki 19.11.09, 22:47
        zależy, co rozumiesz pod pojęciem "nie-homofilności".
        mówię zupełnie poważnie.
        bo jeśli uważasz "ok, bądźcie sobie i róbcie co chcecie, nic do Was nie mam,
        choć budzicie moją pewną niechęć", to ja jestem w stanie zaakceptować taką Twoją
        nie-homofilność.

ale jak zaczniesz w tonie "bądźcie sobie ale się nei afiszujcie", no to niestety
        niebezpiecznie dryfujesz w stronę bania się tego, co nieznane ;). a homofobia to
        strach, zazwyczaj pokryty agresją, jak każdy strach nie przykryty warstwą
        kultury i cywilizacji ;)
        • Gość: Vlad.H. Re: Hehehe - znow brak logiki IP: *.cable.quicknet.nl 19.11.09, 23:38
          hahaha - odsylam do zrodla fobia to lek a ide o zakald ze wiele nieprzychylnych
          postaw wobec HS bierze sie nie z leku przed HS ale z powodu nie akcpetowania
          pewnych zachowan - zas sama idea marszu "rownosci" to antycypacja neirownosci w
          istocie ale pisalem o tym w innym watku.

Wiec prosze raz jeszcze nie narzucac mi wizji swiata w ktorej kopulacja i
          zaspokajnie potrzeb seksualnych wartosciuja mnie jako czlowieka - mam prawo
          wyrazac krytyke tak samo jak ktos innym ma prawo wyrazac poglad odmienny - o ile
          nie nawoluje do zachwoan neizgodnych z prawem mam prawo powiedziec nawet ze
          kogos lub czegos nie lubie, nienawidze, nie podoba mi sie - do milosci nie mozna
          nikogo zmusic a przez uporczywe antagonizowanie mozna wywolac wiecej zlego niz
          dobrego. tyle w temacie "homofobi"
          • blechtrommel Panie Logiku, 20.11.09, 10:21
            problem w tym, że sam wartościujesz, pisząc o kopulacji.

Wiadomo, że "sposob zaspokojania popedu seksualnego" to nie "jedyne co odroznia HS". Na tym właśnie polega problem, że część gejów (część, nie wszyscy) wyróżnia się w tłumie. Są inni, zmanierowani, zniewieściali - odróżnic ich można po gestach, sposobie poruszania się, mówienia itd. I "stuprocentowi mężczyźni" (zmierzeni linijką do mierzenia mężczyzny) dostają na ich widok alergii.

A niektórzy leją w pysk!

Czy w twoim przekonaniu gejom i lesbijkom chodzącym na parady równości zależy na prawie do kopulowania w tramwajach czy w ławkach kościelnych? Może wskutek "promocji" chcą nakazać całej rozmodlonej Polsce zmianę orientacji?

Z tego co słyszałem chodzi im raczej o to, by mogli wiązać się lub spotykać z innymi osobami tej samej płci, bez ryzyka że zostaną skopani jak np. ten chłopak na Wyszyńskiego. Oprócz beznadziejnej walki o zmianę mentalności na euro-zaścianku chcą też zmienić prawo, by zezwalało im na zawieranie związków formalnych, z prawnymi tego konsekwencjami (np. prawem do dziedziczenia majątku). Ta równość nie jest w Polsce faktem i geje - raczej słusznie - chcą o nią walczyć. Nikt nie każe ich kochać.

A ty nadajesz o "zaspokajaniu popędu seksualnego", o "kopulacji". Głodny jesteś?

Wywiozłeś do Holandii polski beton, i podsyłasz go z powrotem do Polski w kostkach. Betonu jest tu dość i bez twojego.
            • Gość: Vlad.H. hahaha - setnie sie ubawilem IP: *.cable.quicknet.nl 22.11.09, 17:28
              czytajac to co raczyles stworzyc, zacznijmy wiec od poczatku:

nie jestem rozmodlony,koscielny, katolicki itp - zwyczajanie prosze mnie laczyc
              z tym obszarem ludzkiej dzialalnosci

Co wartosciuje piszac okopulacji? w jakim kontekscie - nic nie wartosciuje bo
              trudno mowic o wartosciowaniu gdy jedynie chodzi o fakty - ja z faktami nie
              polemizuje.

nie wiem o co chodzi w pradach - zwyczajnie - nie rozumiem tego - nie bylem na
              pradzie w AMS bo wybierali sie na to moi znajomi z pracy - byla to dla nich
              forma rozrywki - rodzaj cyrku za darmo - mi ten rodzaj zabawy nie odpowiada

czy ktos zabrania HS tworzyc zwiazki? nie ma w Polskim prawie zadnego przepisu
              ktory by to zabranial - sa przepisy prawne w USA, krajach Islamskich i pewnie
              paru innych gdzie HS jest albo naruszeniem prawa albo wrecz bluznierstwem za
              ktore karze sie smiercia

Dla twojej informacji w Polsce mozna dostac po mordzie nie bedac HS - zwyczajnie
              wstarczy byc w niewlascwiym miejscu i niewlascwiym czasi - miec pecha - mozna
              dostac za to ze sie jest kibicemalbo ze sie kibicem nie ejst,mozna dostac za to
              ze sie nie pali albo za to ze sie pali - itp itd - nie wiklalbym w to ideoologi
              bo ci co bija zwyczajnie zawsze znajda jakis pretekst i w tym biciu nie o
              ideoologie chodzi ale o to by sie wyzyc - rozladowac nadmiar agresji - takich
              bijacych trzeba zwyczajnie scigac i sadzic i mamy od tego wlascwie przepisy prawne.

Co ma glod wspolnego z kopulacja? chodzi ci o konsumpcje ejakulatu?

Nie wywozilem do NL zadnego betonu - ten beton tu jest i moze cie to zdziwi
              aleto sami holendrzy (ale rowneiz szwedzi, amerykanie) zartuja sobie z HS - ja
              wylacznie mowie ci ze wcale nie jest tu tak iddylistycznie jak probuja to
              przedstawiac niektorz aktywisci odmaiwajac Polsce prawa przynaleznosci do Europy
              - tu w NL nawet gina ludzie, sa strzelaniny, jest handel narkotykami, nielegalna
              prostytucja, mafia, pod wieloma wzgledami jest podobnie jak u nas wiec prosze
              cie nie mecz mnie ta tania demagogia i odmaiwaniem prawa do europejskosci - nie
              masz zielonego pojecia o czym owisz i jeszcze probujesz mnie postponowac...
        • Gość: Mike Re: Hehehe - znow brak logiki IP: *.teleton.pl 20.11.09, 03:27
          A nie bierzesz poprawki na to że wsród wielu ludzi widok dwoch obsliniajacych sie facetow wzbudza nie strach, tylko zwykle obrzydzenie, jak np widok zarzyganego chodnika??
      • krzysztofsf Re: Hehehe - znow brak logiki 19.11.09, 23:15
        Ktos lapidarnie ujal problem w jednej riposcie - "Nie nalezy mylic tolerancji z
        promocja".

Obecnie trwa agresywna promocja i jedni polemizuja z promujacymi, inni staraja
        sie ja ignorowac, a najprymitywniejsi reaguja agresja i to skierowana z reguły
        nie na aktywnie promujacych, a na zwyklych homoseksualistow.
        • Gość: Vlad.H. Re: Hehehe - znow brak logiki IP: *.cable.quicknet.nl 19.11.09, 23:43
          zgadzam sie - tzw marsze "rownosci" czynia wiecej zlego niz dobrego - mozna to
          porowanc niemal do sytuacji gdy do twoejgo domu wlazi koszmarnie wygladajcy
          facet przebrany za kobiete z siekeira w reku i drze sie ze masz go polubic i
          masz mu pozwolic spac w chacie bo jak nie to on cie potepi a jego koledzy
          spowoduja ze bedziesz narazano na ostracyzm postepowej zesci spoelcznestwa i tej
          czesci pasywnej co swoje wie ale sie nie wychyli.

Najgorsze ze te marsze to nie parada rownosci czy HS ale przede wszystkim
          tandeta, wulgarnosc estetyczna, kicz i totalny jarmark - de facto parodia i
          osmieszanie srodowiska HS. Mi naprawd ejest wszystko ejdno kto z kim spi i jak
          kopuluje - aby tylko komus sie nie dziala krzywda tyle w temacie.
      • Gość: Plazzek Re: Hehehe - znow brak logiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:36
        Homoseksualne praktyki mnie normalnie i naturalnie brzydzą. Jednakowoż toleruję
        występowanie takich zjawisk - chociażby z racjonalnego względu, że gdyby
        homoseksualizm był ewolucyjnie zbędny, to by go nie było. No i jeszcze warto
        doceniać i zaangażowanie w twórczość artystyczną (która nb. bez niechęci do nich
        tak by nie kwitła!).

Teksty o homofobii każą mi podejrzewać, że homoaktywistom nie wystarcza moja
        tolerancja, jeszcze chcą, żebym ich polubił, a może pokochał. Na to mówię
        krótko: wypad!

PS. Homofilia da się leczyć.

• Gość: heteryk Praktyki brzydzące IP: 83.238.212.* 20.11.09, 13:09
          Podejrzewam że geja "normalnie i naturalnie" brzydzą Twoje praktyki
          heteroseksualne. Tylko kogo to obchodzi? Czy ktoś ci każe robić to z
          facetami? Może jakiś facet pcha Ci się do łóżka? Kochać HS też nikt
          nie każe, jest jednak jakiaś przestrzeń między miłością a kopaniem
          ludzi na ulicy?

Co do normy: obrzydzeni trąbią o normie, kwalifikując zachowania
          homoseksualne jako dewiację. Mamy tu pewien paradoks, bo jak
          słusznie zauważyłeś, zjawisko to występuje w naturze, nie tylko
          wśród ludzi. A więc nie jest w większości, ale jest naturalne. To
          znaczy, że ta "norma" jest ustalana według innych kryteriów. Tu robi
          się miejsce dla obrońców tradycji i głosicieli bożej sprawy.

Jeszcze coś: proporcje homo-hetero w społeczeństwie nie oddają
          wielkości zasług obu orientacji w kulturze. Inaczej mówiąc: geje
          dokonali proporcjonalnie więcej na polu sztuki niż
          heteroseksualiści. Jeszcze inaczej mówiąc: gdyby homoseksualiści
          stanowili większość w społeczeństwach (co oczywiście nie nastąpi, bo
          te proporcje są niezmienne), światowa kultura byłaby znacznie
          bogatsza i różnorodniejsza.
          • Gość: Vlad.H. ech... IP: *.cable.quicknet.nl 22.11.09, 20:59
            bzdurne arguementy - norma wyznaczona jest funkcja seksu i statystyka.
            • Gość: X Leczenie ciemnoty - sprawa beznadziejna? IP: *.chello.pl 22.11.09, 21:17
              Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> bzdurne arguementy - norma wyznaczona jest funkcja seksu i
              statystyka.

Lekarz radzi:

www.tok.fm/TOKFM/0,89508.html

Audycja z 18.11.2009 - od 42. minuty 20. sekundy...
              • Gość: Vlad.H. Re: Leczenie ciemnoty - sprawa beznadziejna? IP: *.cable.quicknet.nl 22.11.09, 22:04
                moglbys napisac - nie mam czasu walczyc z gownem tkore mi sieprobuje instalwoac
                na kompie zeby wysluchac tej audycji a nie bede ripowal struemiena tylko po to
                by uslyszec jakis drny argument - jesli domyslam sie dobrze to napisze tak - bez
                klopotu mozna znalezc podobny autorytet ale w druga strone ktory bedzie
                twierdzil cos zgola odmiennego i tak bedziemy sie przerzucac autorytetami.

Nie ja wymyslilem plec i prokreacje - pretensje kieruj pod innym adresem
                niestety musisz ustalic sam czy bedzie to matka natura czy jakis stworca

ps
                arguementy w stylu beton, nieeuropejczyk, homofob, rasista, antysemita, katolak,
                ciemnogrod etc budza jedynie moje rozbawienie i swiadcza o brakach argumentacyjnych

zdziwilbys sie jak wielu europejskich ciemnogrodzian w swietle tychze kryteriow
                nie urodzilo sie w Polsce...
                • Gość: X Re: Leczenie ciemnoty - sprawa beznadziejna? IP: *.chello.pl 22.11.09, 23:00
                  Ja ci podsyłam wypowiedź lekarza-specjalisty, a ty nie potrafisz
                  nawet tego odsłuchać... Marny z ciebie informatyk, bracie...

nie bede ripowal struemiena tylko po to
                  > by uslyszec jakis drny argument

ps
                  > arguementy w stylu beton, nieeuropejczyk, homofob, rasista,
                  antysemita, katolak
                  > ,
                  > ciemnogrod etc budza jedynie moje rozbawienie i swiadcza o brakach
                  argumentacyj
                  > nych

To zupełnie tak jak mnie bawią wypowiedzi niektórych tutejszych
                  przemądrzałych forumowiczów o "durnym argumencie" w odniesieniu do
                  wypowiedzi lekarza-specjalisty, której nawet nie umieli odsłuchać...

EOT
                  • Gość: Vlad.H. zacznij leczyc sie sam z naiwnosci IP: *.cable.quicknet.nl 22.11.09, 23:34
                    hehehe - za pieniadze kazdy ci powtorzy co zechcesz - to tylko kwestia ceny -
                    szczegolnie ze sprawy o ktorych mowimy nie sa traktowane obiektywnie przez nauke
                    ale ideologicznie - wstarczy wiec znalezc (a nie jest to trudne) lekarza
                    specjaliste ktory powtorzy to co chcemy...

Co do moich umiejetnosci - ja nie powiedzialem ze nie ptorafie - ja
                    powiedzialem ze nie bede instalowal zadnych spamujacych gowien tylko po to by
                    posluchac tego co przypuszczalnie slyszalem wiele razy (jak rowniez wielu
                    lekarzy specjalistow ktorzy mowili przeciwne rzeczy - stad w tej kwesti raczej
                    lekarze nie sa wiarygodni a sama nauka podlega chwilowym modom - wiarygodnosc
                    samej nauki... no coz jako elektronik nie traktuje tego jako prawdziwej nauki -
                    pscyhologia... nie zartujmy co 50 lat poglady zmieniaja sie o 180 stopni...
                    trzymajmy sie tego co obserwujemy w naturze - tu akurat na szczescie nie ma
                    ideologi ani chwilowych mod)

wiec potrafie ale w przeciwienstwie do ciebie uzywam komputera swiadomie i wiem
                    z czym wiaze sie koniecznsoc instalacji takiej czy innej wtyczki i dzieki temu
                    od wielu lat nie uzywam zadnego programu antywirusowego, co jakis czas sprawdzam
                    bardzo dokladnie system (od rootkitow, trojanow po klasyczne wirusy) - jesli
                    cena za brak badziewia jest niewysluchanie opinie lekarza specjalisty to niech
                    bedzie ze nie potrafie jakos bede musial z tym zyc...
                    • Gość: .. Mitrzu, my niegodni... IP: 83.238.212.* 23.11.09, 10:56
                      Fajnie się z tobą rozmawia. Większość wypowiedzi zaczynasz od ustawiającego rozmówcę-głupca "ha ha", co oczywiście podnosi twoje samopoczucie i samoocenę. Tobie nie chodzi o dyskusję - po co dyskusja komuś kto wszystko wie lepiej? Po co argumenty, stanowiska innych, jeśli wszystkie argumenty są "durne", na dodatek "bez klopotu mozna znalezc podobny autorytet ale w druga strone ktory bedzie twierdzil cos zgola odmiennego"? Jaki sens ma w ogóle dyskusja w tej sytuacji?

Musisz być nieszczęśliwym człowiekiem, żyjesz w strasznym świecie. Cała nauka - na czele z psychologią - jest niewiarygodna, autorytety nie istnieją, bo wszystkich można kupić (tak jak zapewne kupiono ciebie?). Masz obsesję seksu i kopulacji, zwłaszcza homo-seksu. Siedzisz w kraju, w którym mieszkają "kretyni". Naprawdę podziwiam, jak dajesz radę w tej Sodomie i Gomorze... Pewnie dlatego w poszukiwaniu wartości trafiłeś na polskie forum, lecz tu jak się okazało siedzą sami głupcy!

Tylko ty - jedyna istota myśląca, Wielki Elektronowy Mózg Vlad H. - z wyżyn swej mądrości patrzysz na świat. Jesteś najmądrzejszy, najświatlejszy. Potrzebujesz audytorium, słuchaczy.

Zapewne razisz tą swoją błyskotliwością połowę ciemnego, homofobicznego Amsterdamu - inny wszak nie istnieje... Czy z Holendrami też jedziesz tak krótko jak z nami Polaczkami?
                      • Gość: Vlad.H. syndrom odrzuconej zalotnicy? IP: *.cable.quicknet.nl 23.11.09, 20:36
                        > Fajnie się z tobą rozmawia.

a dziekuje ale nie wiem czy to komplement - chyba nie...

>Większość wypowiedzi zaczynasz od ustawiającego roz
                        > mówcę-głupca "ha ha", co oczywiście podnosi twoje samopoczucie i
                        > samoocenę. Tobie nie chodzi o dyskusję - po co dyskusja komuś kto > wszystko
                        wie lepiej?

przepraszam to wszystko przez moja samoocene, kompleksy i samopoczucie - reaguje
                        smiechem i chcialem byc szczery - o ja naiwny... - przeciez tu nie ma dyskusji -
                        kazdy kto nie jest homofilem staje sie automatycznie homofobem - co prawda to
                        nie moj pomysl na prowadzenie dyskusji ale coz...

> Musisz być nieszczęśliwym człowiekiem, żyjesz w strasznym świecie. Cała nauka -
                        > na czele z psychologią - jest niewiarygodna, autorytety nie istnieją, bo wszys
                        > tkich można kupić (tak jak zapewne kupiono ciebie?).

jestem strasznie nieszczesliwym czlowiekiem, zyje w strasznym swiecie a co do
                        nauki - moze jakis metodolog sie tu wypowie na temat nauk scislych,
                        przydoniczych i spolecznych - ciekawe byloby poznanie opini osoby profesjonalnie
                        zajmujacej sie teoria nauki.

a podchodzac do problemu po inzyniersku - zwyczajnie slyszalemjuz wiele opini
                        tak za jak i przeciw HS - wypowiadanych ustami autorytow moralnych, etycznych i
                        medycznych i niestety - watpie w scisle ujecie problemu i dopoki tak sie ne
                        stanie moje wnioski opieram na naukach scislych czyli glownie statystyce oraz
                        naukach przyrodniczych czyli teorii ewolucji.

Cokupowania mnie - no coz - nie ukrywam, sprzedalem sie, dobrze mi placa -
                        robota moze nie jest porywajaca ale dobra firma i niezle wynagrodzenie
                        zmniejszaja troche dokuczliwosc tego czym sie zamuje.

Psychologia bez watpienia nauka nie jest (nie w rozumieniu pojec teori nauki
                        ktore sa mi blisko)

>Masz obsesję seksu i kopulacji, zwłaszcza homo-seksu. Siedzisz w kraju, w
                        którym mieszkają "kretyni".

???o ciekawe prosilbym rozwiniecie - obsesja seksu, kopulacji i homo-seksu -
                        naprawde prosilbym o szczegoly tej tak blyskotliwej diagnozy

Dlaczego "kretyni" wydaje mi sie ze calkiem normalni ludzie - nawet ci ktorzy
                        zartuja z HS sa calkiem symaptyczni - no czasem zdarza mi sie klac jak ktos
                        trabi nad ranem albo w nocy zeby sie pozegnac/przywitac ale staram sie tlumaczyc
                        ze duza czesc z tych zachowan bierze sie wylacznie z tego ze to Amsterdam i
                        okolice - podobno w obszarach typowo wiejskich a wiec natywnych dla Holandi
                        mniej jest tego typu "kretynizmow".

>Naprawdę podziwiam, jak dajesz radę w tej Sodomie i Gomorze... Pewnie dlatego w
                        poszukiwaniu wartości trafiłeś na polskie forum, lecz tu jak się okazało siedzą
                        sami głupcy!

Eeee, nie przesadzajmy - technicznie zyje sie tu calkiem niezle - zaryzykuje ze
                        znacznie przyjemniej niz w PL. A co do forum - to jak wszedzie znjdzie sie kilka
                        ciekawych osob i kilka nieciekawych... ale ujme to tak - tych kilka ciekawych
                        skutecznie kompensuje tych nieciekawych wiec w ogolnym bilansie nie jest zle.

> Tylko ty - jedyna istota myśląca, Wielki Elektronowy Mózg Vlad H. > - z wyżyn
                        swej mądrości patrzysz na świat. Jesteś najmądrzejszy,
                        > najświatlejszy. Potrzebujes z audytorium, słuchaczy.

Hmmm ciekawe co ty tutaj robisz? kisisz ogorki? smarujesz chleb dzemem? Szczecin
                        to moje rodzinne miasto, czasem daje upust frustracji zwiazanej z tym ze
                        musialem szukac pracy poza nim - uwierz mi lub nie ale gdyby byla taka mozliwosc
                        to wolalbym mieszkac w Szczecinie - los chcial inaczej - trudno.

> Zapewne razisz tą swoją błyskotliwością połowę ciemnego,
                        > homofobicznego Amsterdamu - inny wszak nie istnieje... Czy z
                        > Holendrami też jedziesz tak krótko jak z nami Polaczkami?

Ekhm... Polaczki? no wydaje mi sie ze wlasnei rpzeciwko takiemu mysleniu,
                        wpychaniu nas na sile w pozycje barbarzyncow, antysemtow, homofobow wystepuje -
                        zazwyczaj wlasnie okreslenei Polaczki poajwia sie z ust jasnie oswieconych
                        eurpejskich elit co to kilka razy w roku odwiedza Europe i wydajeim sie ze msza
                        niesc kaganek ktory oswietli mroki ciemnogrodu - ale pociesze cie - na poczatku
                        lat 90 tez dawalem sie lapac na te bzdury, wierzylem ze Tu jest raj a My musimy
                        do niego pielgrzymkwoac ale teraz widze i zreszta slysze w prywatnych rozmowach
                        ze Tu wcale nie jest tak dobrze i zebysmy My nie popelniali Ich bledow...

A co do Amsterdamu - tak jak napisalem juz - parada ktora sie tu odbywala nie
                        byla dla mnie interesujaca bo mnie naprawde nie interesuje kto z kim spi - za to
                        na parade wybrala sie duza czesc osob z ktorymi pracuje i przez iles dni po
                        paradzie smiano sie i drwiono w niewybredny sposob z uczestnikow parady - nic na
                        to nie poradze ze takie sa fakty - EUROPEJCZYCY sie smeija, HS sa tematem zartow
                        - nie zabijaj poslanca bo dostarczyl wiadomosc ktorej nie chciales uslyszec...
                    • Gość: kmicic Mądraliński... IP: *.chello.pl 29.12.09, 15:09
                      > lekarze nie sa wiarygodni a sama nauka podlega chwilowym modom -
                      wiarygodnosc
                      > samej nauki... no coz jako elektronik nie traktuje tego jako
                      prawdziwej nauki -
                      > pscyhologia... nie zartujmy co 50 lat poglady zmieniaja sie o 180
                      stopni...

Ooo, powiedział przedstawiciel dyscypliny, która nie liczy sobie
                      nawet 100 lat... A łyżka na to: "Niemożliwe"...

> trzymajmy sie tego co obserwujemy w naturze - tu akurat na
                      szczescie nie ma
                      > ideologi ani chwilowych mod)

Zdaje się, że elektronika nie występuje w naturze, metodologu
                      wszechnauk...
    • klezmatics brawo Szczecin! 19.11.09, 22:49
      powodzenia w aktywizowaniu społecznosci LGBTQ :)
      i w walce z marazmem, niechęcią i agresją.
      i własnym zniechęceniem...
    • krzysztofsf Re: Szczecin miastem homofobów? 19.11.09, 23:16
      wuk4 napisał:

> Czekam na marsz równości w Szczecinie. Jeśli Szczecin chce być
      > europejski i kulturalny w 2016 to trzeba tu zacząć walczyć z
      > homofobią.
      >
      >
      >

Proponuje odwaznie isc krok naprzod i wypromowac miasto w Europie i swiecie,
      poprzez zorganizowanie marszu przeciwko pedofiliofobii.
    • krzysztofsf Powyzej pietnastu lat? 19.11.09, 23:54
      Jesli homoseksualista bedzie wspolzyl z chlopcem, ktory skonczyl 15 lat, za jego
      zgoda, to jest jeszcze pedofilia czy juz homoseksualizm?
      • krzysztofsf Zaden homo sie nie wypowiedzial? n/t 20.11.09, 20:22

• Gość: szerszeń_stepowy Re: Powyzej pietnastu lat? IP: *.chello.pl 20.11.09, 20:34
        krzysztofsf napisał:

> Jesli homoseksualista bedzie wspolzyl z chlopcem, ktory skonczyl
        15 lat, za jeg
        > o
        > zgoda, to jest jeszcze pedofilia czy juz homoseksualizm?

Powiem tak: Jeżeli błękitnooki będzie współżył z chłopcem/
        dziewczyką powyżej 15. lat za jego /jej zgodą, to w świetle prawa
        polskiego nie ma kłopotów. Jeżeli zrobi to samo piwnooki albo
        czarnooki, to też nie powinien być dyskryminowany.
        • krzysztofsf Re: Powyzej pietnastu lat? 20.11.09, 21:05
          Gość portalu: szerszeń_stepowy napisał(a):

> krzysztofsf napisał:
          >
          > > Jesli homoseksualista bedzie wspolzyl z chlopcem, ktory skonczyl
          > 15 lat, za jeg
          > > o
          > > zgoda, to jest jeszcze pedofilia czy juz homoseksualizm?
          >
          >
          > Powiem tak: Jeżeli błękitnooki będzie współżył z chłopcem/
          > dziewczyką powyżej 15. lat za jego /jej zgodą, to w świetle prawa
          > polskiego nie ma kłopotów. Jeżeli zrobi to samo piwnooki albo
          > czarnooki, to też nie powinien być dyskryminowany.

Ale dlaczego milcza w temacie?
          Akurat ten wiek jest w wielu przypadkiach okresem rozchwianej tozsamosci
          seksualnej i pierwsze kontakty moga zadecydowac o tym w jakim kierunku rozwinie
          sie dana osoba.

Uwazam, ze jakby pederasci i lesbijki tyle energii co w promowanie swoich
          obyczajow, wlaozyli w lobbowanie na rzecz wprowadzenia wieku przyzwolenia dla
          kontaktow homoseksualnych od 18 roku zycia, zyskali by znacznie wieksza sympatie
          w soleczenstwie.
          • Gość: szerszeń_stepowy Re: Powyzej pietnastu lat? IP: *.chello.pl 20.11.09, 21:31
            > Ale dlaczego milcza w temacie?
            > Akurat ten wiek jest w wielu przypadkiach okresem rozchwianej
            tozsamosci
            > seksualnej i pierwsze kontakty moga zadecydowac o tym w jakim
            kierunku rozwinie
            > sie dana osoba.
            >
            > Uwazam, ze jakby pederasci i lesbijki tyle energii co w
            promowanie swoich
            > obyczajow, wlaozyli w lobbowanie na rzecz wprowadzenia wieku
            przyzwolenia dla
            > kontaktow homoseksualnych od 18 roku zycia, zyskali by znacznie
            wieksza sympati
            > e
            > w soleczenstwie.

Wydaje mi się, że sam jesteś sporo rozchwiany seksualnie i
            szczególnie interesujesz się dziewczynkami w wieku 15-18 lat. Sam
            jako heterosekualista (jeśli tak jest) chcesz uzyskać odpowiedź na
            pytanie o granice wieku, w jakim obcowanie seksualne uznaje się za
            legalne stosunki płciowe (a nie za pedofilię). Jeśli tak jest, to
            odpowiedz, dlaczego właściwie czepiasz się homoseksualistów w tym
            temacie? Skąd to absurdalne pytanie o właśnie kontakty z chłopcami?
            A kontakty z dziewczynkami są niby mniej istotne? Bo mnie wydaje
            się, że w polskim prawie niezależnie od płci i orientacji mamy
            prawo do decydowania o swoim życiu płciowym jako obywatele tego
            kraju. Nie rozumiem dorosłego heteroseksualisty, który atakuje
            gejów i jednocześnie dopytuje się o seks z chłopcami w najniższym
            dopuszczalnym wieku, tj. 15-18 lat. To oznacza, że seks z
            dziewczynkami w wieku 15-18 lat bardzo kogoś takiego interesuje, że
            pewnie ma w swoim komputerze całą galerię pornosów z
            piętnastolatek. Bo dlaczegóż by inaczej pytał gejów o te sprawy?
            Tylko po to, żeby zrzucić na kogoś innego to, co się samemu robi.
            Jak się rżnie młode dziewczęta, to "warto" zarzucić gejom, że
            uprawiają seks z chłopakami w zbyt niskim wieku. Na takie
            absurdalne gadki nie będziemy się nabierać.
            • krzysztofsf Re: Powyzej pietnastu lat? 20.11.09, 23:17
              Gość portalu: szerszeń_stepowy napisał(a):

> > Ale dlaczego milcza w temacie?
              > > Akurat ten wiek jest w wielu przypadkiach okresem rozchwianej
              > tozsamosci
              > > seksualnej i pierwsze kontakty moga zadecydowac o tym w jakim
              > kierunku rozwinie
              > > sie dana osoba.
              > >
              > > Uwazam, ze jakby pederasci i lesbijki tyle energii co w
              > promowanie swoich
              > > obyczajow, wlaozyli w lobbowanie na rzecz wprowadzenia wieku
              > przyzwolenia dla
              > > kontaktow homoseksualnych od 18 roku zycia, zyskali by znacznie
              > wieksza sympati
              > > e
              > > w soleczenstwie.
              >
              >
              > Wydaje mi się, że sam jesteś sporo rozchwiany seksualnie i
              > szczególnie interesujesz się dziewczynkami w wieku 15-18 lat. Sam
              > jako heterosekualista (jeśli tak jest) chcesz uzyskać odpowiedź na
              > pytanie o granice wieku, w jakim obcowanie seksualne uznaje się za
              > legalne stosunki płciowe (a nie za pedofilię). Jeśli tak jest, to
              > odpowiedz, dlaczego właściwie czepiasz się homoseksualistów w tym
              > temacie? Skąd to absurdalne pytanie o właśnie kontakty z chłopcami?
              > A kontakty z dziewczynkami są niby mniej istotne? Bo mnie wydaje
              > się, że w polskim prawie niezależnie od płci i orientacji mamy
              > prawo do decydowania o swoim życiu płciowym jako obywatele tego
              > kraju. Nie rozumiem dorosłego heteroseksualisty, który atakuje
              > gejów i jednocześnie dopytuje się o seks z chłopcami w najniższym
              > dopuszczalnym wieku, tj. 15-18 lat. To oznacza, że seks z
              > dziewczynkami w wieku 15-18 lat bardzo kogoś takiego interesuje, że
              > pewnie ma w swoim komputerze całą galerię pornosów z
              > piętnastolatek. Bo dlaczegóż by inaczej pytał gejów o te sprawy?
              > Tylko po to, żeby zrzucić na kogoś innego to, co się samemu robi.
              > Jak się rżnie młode dziewczęta, to "warto" zarzucić gejom, że
              > uprawiają seks z chłopakami w zbyt niskim wieku. Na takie
              > absurdalne gadki nie będziemy się nabierać.

Pisalem i o pederastach i o lesbijkach. Nie tylko o "gejach".
              Ciekawe, dlaczego odpowiadsz agresywnym atakiem?

Wyjasnilem, dlaczego uwazam, ze zbyt wczesne kontakty homoseksualne moga
              skierowac na ta droge osoby, ktore inaczej rozwijalyby prawidlowe preferencje.
              Uwazasz, za niewskazane, zeby prawo ograniczylo takie kontakty wylacznie do osob
              pelnoletnch, podobnie jak dostep do alkoholu czy papierosow?
              Dla mnie osobiscie rowniez normalne kontakty moznaby dopuscic tylko dla osob
              pelnoletnich, ale uwazam to za nierealne.
              Natomiast regulacja prawna powyzszego wobec homoseksualistow bylaby jak
              najbardziej wskazana - a gdyby sami to popierali, wykazujac w ten sposob
              zrozumienie wobec reszty spoleczenstwa, niechcacego, aby zbyt mlode osoby,
              czesto nieswiadome perspektywy nadchodzacych zakusow seksualnych ,
              ukierunkowywano w ta strone, zdobyliby sympatie sporej czesci spoleczenstwa,
              dotychczas niechetnego takim praktykom.
              • Gość: X Do Bruce'a Wszechmogącego IP: *.chello.pl 20.11.09, 23:41
                krzysztofsf napisał:

> Wyjasnilem, dlaczego uwazam, ze zbyt wczesne kontakty
                homoseksualne moga
                > skierowac na ta droge osoby, ktore inaczej rozwijalyby prawidlowe
                preferencje.

Oooo, jakieś badania? Jak duża była próba? A metodologia? Jesteś
                seksuologiem? Psychiatrą? Psychologiem? Co to za
                kategoria "prawidłowe preferencje"? Seksuologiczna? Psychiatryczna?
                Psychologiczna?

> Dla mnie osobiscie rowniez normalne kontakty moznaby dopuscic
                tylko dla osob
                > pelnoletnich, ale uwazam to za nierealne.

Aaa, to już wiadomo - mamy do czynienia z Bogiem Wszechmogącym,
                który ustala, co jest "prawidłowe", "normalne", a co "nierealne".
                Szkoda tylko, Boże Wszechmogący o ksywie 'krzysztofsf', że nie ma to
                nic wspólnego z nauką i wiedzą obiektywną... Ale, jak to z bóstwami
                bywa, jesteś subiektywny. Więc nie narzucaj się innym ze swoimi
                rojeniami, siedź w kapliczce i spijaj z talerzyka mleko, przynoszone
                ci w darze przez plemię twoich wyznawców...
                • krzysztofsf Tereny lowieckie? 20.11.09, 23:52
                  Widze, ze jakiekolwiek zakusy na tereny lowieckie, na ktorych mozna nawiazywac
                  "zdrowe, meskie przyjaznie" z nieswiadomymi prawdziwych pobudek licealistami
                  budza spory niepokoj.
                  • Gość: kmicic Re: Tereny lowieckie? IP: *.chello.pl 20.11.09, 23:56
                    krzysztofsf napisał:

> Widze, ze jakiekolwiek zakusy na tereny lowieckie, na ktorych
                    mozna nawiazywac
                    > "zdrowe, meskie przyjaznie" z nieswiadomymi prawdziwych pobudek
                    licealistami
                    > budza spory niepokoj.

Wow! To chyba pierwsza w historii tego forum tak otwarta deklaracja
                    rzekomego homofoba, kryptogeja, który ujawnia oto wszem i wobec, że
                    też zamierza zapolować na jakiegoś przystojnego licealistę - i
                    ubolewa, że mu w tym przeszkadza konkurencja... No, no, no...
                    Gratulacje z powodu "wyjścia z szafy"!
                    • krzysztofsf Re: Tereny lowieckie? 21.11.09, 00:12
                      Gość portalu: kmicic napisał(a):

> krzysztofsf napisał:
                      >
                      > > Widze, ze jakiekolwiek zakusy na tereny lowieckie, na ktorych
                      > mozna nawiazywac
                      > > "zdrowe, meskie przyjaznie" z nieswiadomymi prawdziwych pobudek
                      > licealistami
                      > > budza spory niepokoj.
                      >
                      > Wow! To chyba pierwsza w historii tego forum tak otwarta deklaracja
                      > rzekomego homofoba, kryptogeja, który ujawnia oto wszem i wobec, że
                      > też zamierza zapolować na jakiegoś przystojnego licealistę - i
                      > ubolewa, że mu w tym przeszkadza konkurencja... No, no, no...
                      > Gratulacje z powodu "wyjścia z szafy"!

No coz, jesli uwazasz, ze postulat podniesienia wieku przyzwolenie do
                      pelnoletnosci, wzbudzajacy pewna nerwowosc w pederastach, jest z mojej strony
                      zabiegiem majacym na celu wyeliminowanie konkurencji to masz bardzo specyficzny
                      tok rozumowania. Mialby to sens, gdyby chodzilo o wyeliminowanie lesbijek,
                      pozostawiajacych do mojej dypozycji wszystkie licealistki 15+, ale tu rowniez
                      musze cie rozczarowac, gdyz nie gustuje w nastolatkach - a one we mnie zapewne
                      rowniez.
                      • Gość: kmicic Żegnaj, bajarzu IP: *.chello.pl 21.11.09, 00:21
                        Jeśli sam napisałeś, że twoje wpisy to "zakusy na tereny łowieckie" -
                        to tylko pozostaje życzyć ci udanego polowania... Na licealistów,
                        licealistki czy na mohairowe berety - czy w tym tam jeszcze
                        gustujesz... Bo serio wziąć twojej pisaniny nijak się nie da.
                        • krzysztofsf Re: Żegnaj, bajarzu 21.11.09, 00:26
                          Gość portalu: kmicic napisał(a):

> Jeśli sam napisałeś, że twoje wpisy to "zakusy na tereny łowieckie" -
                          > to tylko pozostaje życzyć ci udanego polowania... Na licealistów,
                          > licealistki czy na mohairowe berety - czy w tym tam jeszcze
                          > gustujesz... Bo serio wziąć twojej pisaniny nijak się nie da.

Jesli nie potrafisz, czy nie chcesz zrozumiec tego co pisze, mimo wyranego
                          powtorzenia, to widocznie nie jestes z tych, co "nosza garnitury od Armaniego",
                          a tylko te zwykle.

Dobranoc.
    • captroy Szczecin miastem homofobów? 20.11.09, 07:17
      Pedał,ciota,parowa etc niech sobie będzie tym kim chce we własnym chorym
      światku,ale na kiego włazi na sile buciorami w życie pozostałych.Czy
      heteroseksualni odpieprzają jakieś szurnięte parady poprzebierani jak
      małpy?!Czy ja muszę akceptować dwóch fagasów zadowalających się nawzajem,czy
      to q..wa musi być dla mnie normalne,ze psycha jednego z drugim jest zjechana?!
      Tak jestem homofobem,bo uważam,ze męski odbyt służy wydalaniu a nie
      przyjmowaniu !!
      • adelix82 Heteroparady i odbyty 20.11.09, 08:15
        Oczywiście, że heteroseksualiści urządzają parady na których
        przebierają się jak małpy :P Wszelkie karnawałowe maskarady na czele z
        tą z Rio nie są ci znane? :P

Piszesz, że męski odbyt nie służy do wkładania... A odbyt kobiet? Jest
        dosyć popularnym miejscem wkładania męskich członków :P Co o tym
        myślisz?
        • Gość: hetero Re: Heteroparady i odbyty IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 13:22
          adalix82 parowo,najpierw zobacz naocznie karnawał w Rio a potem się
          wypowiadaj.Zdziwiłbyś się kto tam paraduje.Większość tocw...e i im podobne laski
          z fiutami.Co do odbytu kobiety,cóż zależny kto co lubi i na ile pozwala.No ,ale
          przepuszczam,ze w twoim można już klaskać,prawda??
    • Gość: XX Re: Szczecin miastem homofobów? IP: 62.69.217.* 20.11.09, 09:17
      A jak do Sodomy przyjechało dwóch nie-homo, to mało ich nie
      rozszarpali. Genesis rozdz. 18, 19. Niby sprzed wieków, ale jakże
      aktualny problem. Dla homo - krzepiące. Może tym razem też zwyciężą i zdominują kraj (z pejczem?). A jak jacyś fanatycy religijni będą gadać
      o ognistym deszczu, Gniewie Bożym - nie słuchać. Prorocy nie mają
      racji. Penisy w dłoń i hajda!
    • Gość: gość Szczecin miastem 30 tysięcy homosiów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 10:49
      To ~10% populacji miasta... skąd ten pan(?) wziął te "dane"?
      Z dupy?

:)))))))))
      • trebunietutki Re: Szczecin miastem 30 tysięcy homosiów? 29.12.09, 11:46
        skąd takie dane?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka