Dodaj do ulubionych

Tomasz Hinc, PiS

28.11.09, 11:53
1 Najważniejsze jest dokończenie obwodnic miejskich: śródmiejskiej i zachodniej.
2. Konieczny jest gruntowny remont i rewitalizacja komunalnych zasobów
mieszkaniowych.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Czyli kilkaset milionow rocznie..
pis tego nie da...bo nie ma. PiS ratuje radiostacje w Touniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Tomasz Hinc, PiS IP: *.chello.pl 03.10.10, 12:16
      Nie wybierać ponownie.
    • Gość: gość Re: Tomasz Hinc, PiS IP: *.chello.pl 03.10.10, 20:29
      Najważniejsze to budowa wlasnego domu za pieniądze budżetowe- jako dyrektor polityczny Lotto masz na to kasę.Ale mam nadzieję że już niedługo- Ciebie nie znam.Za to twoją małżonkę doskonale- mój lewy trampek ma więcej po ....... więc albo jesteś i....... albo masz inną babkę na boku. I jedno i drugię Cię dyskfalifikuje- a sprawdzanie hoteli na Holidaychek i wybór tylko ocen 4,5 świadczy o całkowitym braku wyobraźni.

Pozdawiam poltycznego karierowicza- sam niewiele reprezentujesz.

A zanim się zbużysz- to pamiętaj placi Ci podatnik i odpowiedz co za tą kasę dla podatnika zrobileś --
      • beatrix13 a mi on lotto 03.10.10, 20:36

zwykły dyrektorzyna z politycznego nadania
        • Gość: Wyborca Re: a mi on lotto IP: *.chello.pl 03.10.10, 23:10
          A moim zdaniem tak wygląda szczecińskie dno intelektualne.

Ciekawe, czy znajdzie się jego rzetelny buiograf, który ustali, jakie służby przeszkodziły mu wystartować w wyborach jako kandydatowi PiS na Prezydenta Szczecina?

• Gość: as To bardzo dobry radny. Czepiacie się bo jest z PiS IP: *.chello.pl 03.10.10, 23:24
            www.szczecin.pl/UMSzczecinSwiat/chapter_59136.asp?soid=2E8BB7782DE2484DA8C16618D3402345&top=-1

ma mój głos jeśli wystartuje
            szkoda że nie wystawili go na Prezydenta
            • Gość: kasiek Re: To bardzo dobry radny. Czepiacie się bo jest IP: *.chello.pl 03.10.10, 23:30
              widocznie nie znasz go, zwykły karierowicz, słabo swoje pisowskie koło śródmieście prowadzi, nie widzę żadnych zasług jako radnego
            • zed.1 Re: To bardzo dobry radny. Czepiacie się bo jest 04.10.10, 01:57
              as, a ja juz ciebie pytalem czy tomeczek to ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka