zed.1 22.01.10, 14:10 Goska, jak nie wywolasz jakiejs afery na tym festiwalu to koledzy z PIS ci nie daruja. ;) Swoja droga zadnej okazji nie przepuscisz na to by sie promowac w kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziki Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.chello.pl 22.01.10, 14:40 Tęczowe szaleństwo w Szczecinie , wychodzimy niemalże na czołówkę .( śluby, chrzciny , poprawiny, sądy) Ty Zadowski robisz za Darg Kinks , czy za Darg Violetta? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo 22.01.10, 14:49 > Ty Zadowski robisz za Darg Kinks , czy za Darg Violetta? nie wiem jeszcze. to zalezy od twojego ojca, nie chcialbym sie przebrac tak samo jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.chello.pl 22.01.10, 15:09 Obrzydliwy jesteś zadowski, ja ci od rodziców nie wyjeżdżam. pu.i.wp.pl/?k=NDA1NDQ2MTksNTEzNzc4&f=090.JPG Mam ciebie tu na zdjęciu z enigmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.ipspace.xilinx.com 22.01.10, 18:37 jestem obrzydliwy i to kolejny dowod by ze mna nie zaczynac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:52 Zedziu nie bądz większą szumowiną jak ta na rosole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Brawo!!! IP: *.asi01.cs-isp.net 22.01.10, 15:40 No widze ze ten Szczecin to nie taka wiocha jak mnie sie zawsze wydawalo. Brawo dla organizatorow. Chetnie bym zobaczyl polskich DragQueen... jest cos ciekawego na youtube? Mozecie polecic jakiegos szczegolnego draga? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. ja bym wolal dragsters IP: *.cable.quicknet.nl 22.01.10, 22:09 ale to takie de-mode i wcale nie-trendy... no i nie ma zadnego przesladowania z powodu pakowania... a drugqeens to w TV niemeickiej od zatrzeseinia - Niemcy jakos tak maja ze faceci za kobity sie przebieraja - moze Piesiewicz walnie jakis scenariusz - dramat drugqeen ktorej ktos sprzedal podrabiana here i ktoranie ma co na sobie wlozyc bo od koksu ma biceps wielkosci kobiecego uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: ja bym wolal dragsters IP: 188.33.179.* 22.01.10, 22:17 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): moze Piesiewicz walnie jakis scenariusz - > dramat drugqeen ktorej ktos sprzedal podrabiana here i ktoranie ma co na sobie > wlozyc bo od koksu ma biceps wielkosci kobiecego uda... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zboczeniec Re: Brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:21 Jeżeli w promowaniu zboczeń mamy być pierwsi to ja na to.... Lepiej spojrzeć na stronę www.i-like-polanski-too.eu i poprzeć naszego wielkiego Rodaka! Dziękujemy! Team www.i-like-polanski-too.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik ZED, kiedy przeprosisz internautów za wyzwiska? IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.10, 18:28 ZED, poobrażałeś ludzi od wszarzy i psów - kiedy ich przeprosisz? ZED, byle nie lansował PiS za pieniądze podatników, jak Szefuncio tygodniową delegacją w Warszawie albo w Brukseli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: 213.155.168.* 25.01.10, 10:09 Polonistyka US i Wyższa Szkoła Integracji Europejskiej wyznaczają dobry kierunek. Przyszłość Szczecina to permanentny festiwal kultury gejów, lesbijek i transwestytów. Ekonomię należy przestawić na usługi związane z tym festiwalem, może na terenie stoczni założyć wytwórnię wydajnych wibratorów z nowoczesnym oprogramowaniem. Miasto może pochwalić się tradycją, nawet w czasach komunistycznej funkcjonowało tu zagłębie prężnej bladziowej industrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 13 i wszystko jasne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 15:38 to już nie pierwsza impreza w 13 muzach związana z promocją homoseksualizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: 13 i wszystko jasne IP: 82.145.68.* 22.01.10, 15:45 Czy to prawda i jeśli tak, to czemu w XIII Muzach promują homoseksualistow za pieniąze podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: 13 i wszystko jasne IP: 212.191.6.* 22.01.10, 16:02 Głąbie, to nie 13muz to organizuje tylko Kampania Przeciw Homofobii (widziałeś tam nazwiska z XIII muz? chyba że Roguszko to też kobieta? A jakbyś był lepiej zorientowany to byś wiedział, że chłopaki z Klubu to kobieciarze pierwszych lotów. Co zazdrościsz? Pewnie masz jakieś Straszydło w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TresTeres Re: 13 i wszystko jasne IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 22.01.10, 16:56 www.evaadele.com/HOME.HTM A to artyści, których Roguszko zaprosił do 13 muz. Czy to sztuka, czy parcie na bycie w centrum uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flawiusz Re: 13 i wszystko jasne IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.10, 22:05 Więcej: Panowi z XIII Muz to esteci, prezentujący klasyczne kanony elegancji, przedwojenną kindersztubę i zamiłowanie klasyczną poezją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marskość Re: 13 i wszystko jasne IP: *.vx.pl 22.01.10, 22:21 No task: panowi z XIII Muz to esteci, prezentujący klasyczne kanony elegancji, przedwojenną kindersztubę i zamiłowanie klasyczną poezją. A pani prawnik Marska-Błahy to w istocie "prawniczka prawa antydyskryminacyjnego" (ta od... porodów?) . hehe, brzuch boli, serce boli, wszystko boli, jakiż to mamy... różowych prawników, różowych ludzi, różową etykę, no wszystkie kolory tęczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarska Re: 13 i wszystko jasne IP: *.chello.pl 24.01.10, 09:27 No a wyśmiewanie czyjegoś nazwiska to zaiste i kindersztuba i klasyczne kanony w jednym. Choć jeśli się zważy, że w przedwojennej kindersztubie mieściły się i getta ławkowe i falanga...Mamy, przynajmniej na papierze, wolność i demokrację i jesteśmy stronami paru umów międzynarodowych. A jak brzuch boli czy serce to do lekarza. Raczej prywatnie, bo NFZ wyczerpał limity czy zapomniał zawrzeć paru kontraktów, za to zapewne wypłacił sobie sowite premie. Zwłaszcza za umorzenie sprawy porodów, o ktorej Pan/Pani tu raczy wspominać. Chce mi Pan?Pani udowodnić przed sądem, że złamałam prawo? Nie, do wara od mojego nazwiska, etyki i od tego co robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: 13 i wszystko jasne IP: *.globalconnect.pl 22.01.10, 16:07 Promocja homoseksualizmu? ...trzeba raczej zapytać czemu do tej pory promowano tylko hesterseksualistów/seksualizm? Najwyższy czas, by w Szczecinie zaczęto rozmawiać również o tym. Rozmawiać, to znaczy nie promować Drogi hetero:)Poza tym 13Muz to instytucja otwarta, zajmująca się również tematami " mniej mile widzianymi". Zapraszam wszystkich(podatników) na queer festiwal, to niewątpliwie wartościowa inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: 13 i wszystko jasne IP: *.chello.pl 22.01.10, 16:23 A czołową homo Inge Iwasiów to Roguszko przepedził z 13 . To jak to jest , dziewczyna po stolikach w ten mróz składa Pogranicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. zwykla hucpa i gownoideologia IP: *.cable.quicknet.nl 22.01.10, 22:05 a co z aseksualnymi - czy LGBTQWERTYUIOP to rasisci? co by tu jeszcze zawlaszczyc? na co by miec monopol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zwykla hucpa i gownoideologia IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.10, 22:16 A co z biseksami i transami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zwykla hucpa i gownoideologia IP: *.cable.quicknet.nl 22.01.10, 22:26 som - to literki B i T - co z Onanistami, Narcyzami (ok to wersja Onanizmu Wyrafinowanego) itd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan takie polskie San Francisco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:30 ze sfesfina se zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 22:55 Widać, że homo nie wie co zrobić więc robi jakiś szuka przeciwnika, którego jednak z braku w rzeczywistości musi wykreować. Dlaczego przypomina mi to problem z tożsamością jednego narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.szczecin.mm.pl 22.01.10, 22:56 a zwolennicy sm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. z homofobia jest jak z antysemityzmem IP: *.cable.quicknet.nl 22.01.10, 23:24 slowa wytrychy - jak sie juz koncza "argumenty" to sie siega po antysemityzm czy homofobie... i na nic twoje tlumaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Provocateur Re: z homofobia jest jak z antysemityzmem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:26 A to już muszę być homofilem i być filosemitą? Cokolwiek by to znaczyło... O dużo lepiej jest zajrzeć na stronę: www.i-like- polanski-too.eu i wpisać poparcie. Dziękujemy! Team www.i-like-polanski-too.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: z homofobia jest jak z antysemityzmem IP: *.cable.quicknet.nl 24.01.10, 00:50 ja sam juz nie wiem kim trzeba byc zeby nie zalapac sie na takie okreslenia - zdarza sie na homoseksualiste mowia ze jest homofobem a na Zyda ze antysemita - sam nie wiem czy czasem nie zachodzi takie dwa w jednym i Zyd homoseksualista jest wyzywany od homofobow i antysemitow... tak wiec nie wiem czy bycie homofilem i semitofilem jest gwarancja czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polanski A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 15:28 Homofobia: Nie lubisz ludzi... A powinnieneś wszystkich kochać i oddać im wszystko co posiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 01:28 A czy mówiąc "wszystko" masz na myśli i tyłek nie tylko do całowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek g Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.szczecin.mm.pl 24.01.10, 12:51 Który z radnych Szczecina bedzie honorowym gościem festiwalu są typowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faki Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.chello.pl 24.01.10, 12:54 Spóźniłeś się marek , już po festiwalu , takie szalństewko ,że szkoda gadać bo wszystko boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.chello.pl 24.01.10, 19:21 O! są pierwsze relacje z tego tak ważnego festiwalu , który tak udanie włączył się do projektu ESK2016. Myślę ,że teraz organizatorzy powinni juz otwarcie wystąpić do Prezydenta Krzystka o konkretne dofinansowanie na kontynuację walki z homofobia w śród bezrobotnych stoczniowców. Dziewczyny są tak umalowane ,że nie mogę nikogo ze znanych twarzy rozpoznać. www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100124/SZCZECIN/76556076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.chello.pl 25.01.10, 07:50 Gość portalu: dziki napisał(a): > Dziewczyny są tak umalowane ,że nie mogę nikogo ze znanych twarzy rozpoznać. > www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100124/SZCZECIN/76556076 Tam MUSI gdzieś być ZED! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: A ta homofobia to niby co to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:20 A czy Zed ma sojowe cycki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.chello.pl 24.01.10, 19:48 Nie mogę doczekać się w polskim Szczecinie parady naszego miejskiego menelstwa. Tutaj panuje szczególnie bolesna i niesprawiedliwa dyskryminacja meneli w życiu publicznym a wręcz menelofobia! Mieszczaństwo szczecińskie tępi nas jak karaluchy a przecież tylko nieliczni z nas są nosicielami wirusa HIV. Teraz, szczególnie przy tak ujemnych temperaturach, wszyscy powinni jednoczyć się ze szczecińskimi menelami a nie z jakimiś przebierańcami, którzy na co dzień żyją jak pączki w maśle, (żeby nie pisać o wydzielinach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Kiedy festiwal jebaków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 20:56 Jak już się interesujemy, kto komu co gdzie wsadza, i co z tego dla kultury światowej wynika, to nie możemy zapomnieć o ważnej mniejszości jebaków. Ukrywa się ona dotąd przed światem z obawy przed prześladowaniami, no bo wiadomo, rogacze łakną zemsty. A przecież wśród jebaków są jednostki wrażliwe, co piszą wiersze, malują jelenie na rykowisku i komponują różne ciekawe utwory. Dajmy im szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Granulacik Re: Kiedy festiwal jebaków? IP: *.chello.pl 25.01.10, 01:10 Nasze służby budżetowe stymulują rozwój kultury w Szczecinie. Z taką inicjatywą należy zgłosić się do Pani Dany Wójcik - Zastępcy Dyrektora samorządowej instytucji kultury SZCZECIN 2016, e-mail: dana.jesswein@szczecin2016.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Kiedy festiwal jebaków? IP: 62.233.138.* 25.01.10, 07:46 Festiwal jebaków miałby przynajmniej sznsę na patronat przewowdniczącego europarlamentu: www.dailymotion.pl/video/x9lef2_wwwkominektv-jerzy-jebaka-buzek_shortfilms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smark Re: Kiedy festiwal jebaków? IP: 213.155.168.* 25.01.10, 10:12 Och, Karol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Kiedy festiwal jebaków? IP: *.szczecin.mm.pl 25.01.10, 10:22 A radny Marek da swój patronat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: 62.69.217.* 25.01.10, 21:58 To powinno na stałe zagościć w Szczecinie. Miasto zyskałoby nową, trendową tożsamość. Pustostanów w śródmieściu od cholery, można by zorganizować jakieś przystanki uciech cielesnych. Koniecznie z udziałem młodzieży szkolnej! Im wcześniej nauczą się tolerancji, tym lepiej sie przystosują do niej w przyszłości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:27 XX, ale ile tam było zainteresowanych osób? Słyszałem, że na dyskusjach od 6 do 8. I to jest jakaś prawda o was - tylko o kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: Pierwszy szczeciński festiwal pod flagą tęczo IP: *.chello.pl 26.01.10, 08:29 Na debacie o kobietach było więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik A pod jaką flagą bawili się w Teatrze? IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.10, 08:48 Ciekaw jestem, czy jest faktura za wynajem teatru na masówkę PO w której odgrywali swoje role? Odpowiedz Link Zgłoś