Dodaj do ulubionych

POPIS -owe mydlenie oczu

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 23:14
POPIS -ać sie chce niewielka grupa radnych którym zalezy aby nastapiło
rozwiązanie Rady po nieudanym referendum,PoPisowcy maja nadzieję,że przy
bardzo niskich sondażach SLD, zdobędą więcej mandatów po nowych wyborach.
Jurczyk nie nalezy do najbystrzejszych, ale wyrwał sie spod kontroli - (albo
może zmienił sie kontroler!)
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: POPIS -owe mydlenie oczu 12.02.04, 23:19
      tak tak a pozatym wszyscy w domu?.
    • anaksymenes ty polityku z przedszkola -SLD rządzi z JURCZYKIEM 12.02.04, 23:28
      i jej kadry rządzą w Urzędzie Miejskim - WSZYSCY TO WIEDZĄ. Jurczyk nikogo nie wywalił z kolesi zatrudnionych przez sekretarza a potem prezydenta Runowicza.
    • Gość: polityk Re: POPIS -owe mydlenie oczu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 00:02
      uderz w stół....
      zobaczcie ,kto dał temu sekretarzowi z sieradza + ptaszkowi ziemię na
      inwestycje - pytanie jakie? kto z was krzykliwi młodzieńcy i nie tylko !
      sprawdził po co te grunty, czy były jakies plany?,projekty? wszystkich was
      ptaszysko wyprowadził w pole!!!!
      Oto jak głosowali nasi radni za przekazaniem Ptakowi gruntów:
      Stopyra, SLD, Za
      Kobylański, OD NOWA, Za
      Lubińska, OD NOWA, Za
      Cybulski, OD NOWA, Za
      Napieralski, SLD, Za
      Jerzyk ,SLD, Za
      Kęsik, SLD, Za
      Krawczak, SLD, Wstrzymał się
      Dużyński, SLD, Za
      Kochańska, SLD, Za
      Trokowski, SLD, Za
      Jania, POPiS, Za
      Litwiński, POPiS, Za
      Dzikowski, POPiS, Za
      Bartnik, POPiS, Wstrzymał się
      Hawryszuk, OD NOWA, Wstrzymał się
      Modrzejewski, RN, Za
      Podzielny, NRS, Za
      Trzos, NRS, Za
      Durski, NRS, Za
      Słowacki, NRS, Za
      Nowicki, SLD, Za
      Ostrowski, SLD, Za

• albert_c Re: POPIS -owe mydlenie oczu 13.02.04, 09:31
        nie ma niczego zlego w przekazaniu gruntow inwestorowi - poza tym umowa jeszcze
        nie jest zatwierdzona na te grunty i umowa bedzie jeszcze zajmowac sie rada
        miasta, a jakbys nie wiedzial polityku (a najlepiej przestan uzywac takiego
        nicka bo jestes po prostu zenujacy ze swoim horyzontem pojmowania sprawy i
        waskim bardzo spojrzeniem) to wlasnie umowa jest clue sprawy i ona w tej calej
        grze jest najwazniejsza i czy teraz juz wiesz dlaczegoo czesny jest przy
        prezydencie? - bo radni do tej pory nie chca klepnac umowy w ksztalcie w jakim
        jest przygotowna i czesny ma przygotowac grunt i nadzorowac sprawe z bliska
        (m.in. po to on tam jest ()!)
        pozdrawiam,
        albert_c
      • Gość: Podzielny Piotr Re: POPIS -owe mydlenie oczu IP: *.devs.futuro.pl 13.02.04, 11:44
        Polecałbym sprawdzenie dodatkowych okoliczności. Jako jedyny Radny
        przygotowałem własną poprawkę do uchwały o której Pan wspomina. Dzięki mojemu
        pomysłowi stworzony został precedens na którym mogą skorzystać inni inwestorzy.
        Proszę sprawdzić, dzięki moim zabiegom sprawa"piłki" została oddzielona
        od "biznesu". Dla przykładu powiem że gdyby dziś pojawił się inwestor chcący
        stworzyć nowe miejsca pracy, mógłby się ubiegać o otrzymanie terenów na takich
        samych zasadach co "Ptakowie" (powołując sie na w/w uchwałę) i gdyby został
        odtrącony, mógłby wystąpić do sądu w zarzucając gminie nierówne traktowanie
        podmiotów. Proszę wszystko sprawdzić i może zmieni Pan zdanie na powyższy temat.

Pozdrawiam

Piotr Podzielny
        • albert_c Re: POPIS -owe mydlenie oczu (do P. Podzielnego) 13.02.04, 11:47
          Panie Piotrze, a do kteroego Pana Pan pisal (to co ponizej)? chyba nie do
          mnie?, ale wole sie upewnic.
          bo ja chyba mam racje, ale Pan jest blizej tych spraw wie cmoze mnie Pan
          poprawi jak sie myle. bede wdzieczny.
          pozdrawiam (milo znow Pana widziec na forum i tak przy okazji super ze Pan
          podpisal ten wniosek radnych)

albert_c

Gość portalu: Podzielny Piotr napisał(a):

> Polecałbym sprawdzenie dodatkowych okoliczności. Jako jedyny Radny
          > przygotowałem własną poprawkę do uchwały o której Pan wspomina. Dzięki mojemu
          > pomysłowi stworzony został precedens na którym mogą skorzystać inni
          inwestorzy.
          >
          > Proszę sprawdzić, dzięki moim zabiegom sprawa"piłki" została oddzielona
          > od "biznesu". Dla przykładu powiem że gdyby dziś pojawił się inwestor chcący
          > stworzyć nowe miejsca pracy, mógłby się ubiegać o otrzymanie terenów na
          takich
          > samych zasadach co "Ptakowie" (powołując sie na w/w uchwałę) i gdyby został
          > odtrącony, mógłby wystąpić do sądu w zarzucając gminie nierówne traktowanie
          > podmiotów. Proszę wszystko sprawdzić i może zmieni Pan zdanie na powyższy
          temat
          > .
          >
          > Pozdrawiam
          >
          > Piotr Podzielny
    • Gość: Ana polityku... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 13:31
      marny z ciebie polityk,POLITYKU!kontroler jest ten sam od lat..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka