lagosapapa 26.02.10, 13:10 Bardzo sympatyczne :-) Ciekawe ile go to kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €€&$$ Re: Mierzyn IP: *.chello.pl 26.02.10, 13:15 Jestem wesoły Romek mam pod Szczecinem domek a w nim światło ,gaz itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
heniek300 Mierzyn 26.02.10, 13:18 Fajne zdjęcie. Tytuł też niczego sobie. W ogóle GW to rzetelność i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienk400 gazeta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 13:54 tak, to prawda, pełen profesjonalizm w każdym calu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Mierzyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 13:59 "Autor podpisał się Romek." Napisał mistrz pisowni polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mierzyn IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.10, 05:44 nie wiesz kolego że GW to nie Gazeta.pl ? co prawda są to media Agory ale to nie to samo - błyskotliwy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klass Re: Mierzyn IP: *.acx.pl 27.02.10, 10:24 Tak samo jak tvn i tvn24 to też co innego. Ale przy swojej błyskotliwości na pewno to wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupot "I love Gosia" IP: *.chello.pl 26.02.10, 13:52 To na pewno jakiś fan MJW :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: "I love Gosia" IP: 62.69.214.* 26.02.10, 14:09 A tobie wszystko z polityką się kojarzy. Trzeba się leczyć. Poza tym Pani Redaktor nie Romek a Roman jak widać zresztą na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "I love Gosia" IP: *.chello.pl 26.02.10, 14:13 Gość portalu: gaga napisał(a): > A tobie wszystko z polityką się kojarzy. Trzeba się leczyć. A gdzie tu politykę widzisz? Czy wszystko związane z MJW to polityka? Ja na przykład podziwiam jej talent golfisty, a działanie polityczne mnie nie interesują. No i co? Kto tu powinien się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga ga Re: "I love Gosia" IP: 62.69.214.* 26.02.10, 14:31 No to sobie wymyśliłeś usprawiedliwienie. Talent to można podziwiać Justyny Kowalczyk lub Adama Małysza. Ale jeżeli faktycznie nie interesuje Ciebie ta sfera naszego życia to przepraszam. Ale ten skrót nie koniecznie o tym świadczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Idzie sezon IP: *.chello.pl 26.02.10, 14:33 Gazeta nakisiła ogórców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teataetyi Re: Idzie sezon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 14:48 i tak, na wodza ciecina wygra moja koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły realista Re: Idzie sezon IP: *.chello.pl 26.02.10, 17:48 szkoda że nie napisali że Roman jest wiceprezesem BP Media i to jego nośnik, skoro i tak stał pusty to kosztowało go to wysłanie ekipy rozklejaczy i rozklejenie kilku płach zadrukowanego papieru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Idzie sezon IP: *.chello.pl 26.02.10, 18:17 To tak jakby żonie kupił kupon totolotka i powiedział ,że ma szanse na milion. Albo nowy fartuch do zmywania. Dobry i opiekuńczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Idzie sezon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 19:41 Piszcie co chcecie, ale ten pomysł mi się podoba, a nawet bardzo mi się podoba. Czy wszystko musi być zaraz przeliczane, ośmieszane ...itd Dajcie już spokój tym waśniom. To był tylko pomysł na walentynki i naprawdę niczego sobie. Pani Gosi, adresatce wyznania miłości, tylko pozazdrościć takiego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placiarz Re: Idzie sezon IP: *.ipartner.com.pl 27.02.10, 02:21 Właśnie dlatego nie napisali bo jest to dowód że nie na pokaz człowieku. A ile go to kosztowało to jego sprawa a Ciebie to zazdrość pewnie zżera że sam nic dla swojej Pani nie zrobiłeś albo co gorsza jak to zobaczyła to miałeś jazdę w domu bo jedyne co potrafisz to narzekać i wymagać. Lepiej weź się człowieku i wymyśl coś lepszego i pokaż żeś lepszy. Tak czy siak człowieku i tak musiał to trochę kosztować bo za darmo nie kleją (ja biorę za 12m2 - 30zł a tu trzeba alpinisty albo podnośnika, a druk kosztuje wg cen jednej ze szczecińskich drukarni 13-20zł/m2 (w zależności od ilości) a na moje oko z 50m2 tam jest. Więc jak widzisz mogło to nawet kosztować dość sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion.62 Wielkoformatowy dowód miłości 26.02.10, 19:41 I takim sposobem Romek sprawił ,że wszystkie Gosie widząc ten plakat były w siódmym niebie.Czekamy na kolejnego "Janka" z przekazem dla Basi. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Wielkoformatowy dowód miłości 26.02.10, 20:02 Jaka wielka eksponacja uczyć, byle wierny i kochający był bez bilbordów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnooki-kot Wielkoformatowy dowód miłości 26.02.10, 20:08 z całym szacunkiem, ale jeśli człowiek chciał wysilić się na oryginalność to Mu się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorp.eek Re: Wielkoformatowy dowód miłości IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.10, 00:16 A co ile dni mijasz na ulicy takie wyznanie? Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku "Kocham Gosia"? Ciekawe co Gosiu na to 26.02.10, 20:09 to bardzo fajny pomysł i brawo, ale czemu "kocham Gosia"? Nikt już nic nie umie zrobić po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sibą sibą Re: "Kocham Gosia"? Ciekawe co Gosiu na to IP: *.sunnet.3s.pl 26.02.10, 20:28 Bo on kocha gosia od kurdupli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanders Re: "Kocham Gosia"? Ciekawe co Gosiu na to IP: *.chello.pl 26.02.10, 22:33 Gosia - Przemysława Edgara Gosiewskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Mierzyn IP: *.cable.quicknet.nl 26.02.10, 21:15 hehehe mniej niz 30 tys to napewno a panna moze potrafi sie jakos odwdzieczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siusiak Re: Mierzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 22:09 mierzyn jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mierzynianin Re: Mierzyn IP: *.ipartner.com.pl 27.02.10, 02:27 No i dobrze że Mierzyn nie w Szczecinie bo czytając niektóre wpisy to wstyd mieszkać w stolicy regionu. Ludzie jednak mają kompleksy i zżera ich nienawiść i zazdrość że to nie oni lub że oni zrobili by lepiej tylko że.........żal pupkę ściska. J love Mierzyn popaprańcy ze Szczecina. Dla normalnych z tego miasta których całkiem spora garstka serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicimarchewka Re: Mierzyn IP: *.chello.pl 27.02.10, 08:29 to se pracujta w tym Mierzynie i spadajcie ze Szczecina, wara wam od miasta buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mierzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 20:06 Gdzie na tym plakacie jest słowo LOVE? widze tylko serce ponglisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Mierzyn IP: *.cable.quicknet.nl 28.02.10, 00:18 raczej pictski Odpowiedz Link Zgłoś