tony1971 23.03.10, 13:32 Rozrzutni radni mają się gdzie wyspowiadać...Ciekaw jestem pokuty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Noc konfesjonałów na święta 23.03.10, 13:43 Wolalbym aby xionc dziega sie wyspowiadal... przed swieckim prokuratorem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lemisiaque Re: Noc konfesjonałów na święta 23.03.10, 13:52 Ksiądz Dzięga w prokuraturze tylko poucza, ex catedra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Noc konfesjonałów na święta 23.03.10, 13:58 lemisiaque napisał: Ksiądz Dzięga w prokuraturze tylko poucza, ex catedra :-) ''''''''''''''''' xionc dziega nie chodzi do prokuratury, to prokurator przychodzi do niego na pogaduchy. Podejrzewam ze roztrzasaja kwestie rozdzialu panstwa od kosciola kat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica konsekrow Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.147.243.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.03.10, 15:12 Wielce szanowny kolego Swarorzyc. Temat rozdzialu kosciola od panstwajest wazny, ale rownie wazne sa tematy; -jak opodatkowac dzicz ciemna za przynaleznosc do jedynego slusznego kosciola, jak uzywac dowoli dzieciakow i nie ponosic konsekwencji, jak dobierac samorzadowcow na wybory, aby pozniej oddawali jedynemu prawdziwemu bogu w ofierze dorobek pokolen, jak w formie tzw spowiedzi indoktrynowac innych, jak pokazac mieszkancom Szczecina, ze sa kompletnym zerem, bo decydencji sa w lapach biskupa. itd, itpPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Św. Boromeusz Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.kalisz.mm.pl 23.03.10, 19:21 Ale jaja! Szamaństwo jak u murzynów (bez obrazy dla Murzynów). Dzięga będzie osobiście spowiadała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piokuk Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.tktelekom.pl 24.03.10, 23:56 Umiesz w ogóle pisać po polsku, czy ci się ateizm na mózg rzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:08 i ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 18:11 Mój wpis: "i ja też" odnosił się i odnosi do swarożycowego zdania o kxiędzu i prokuratorze. Odpowiedz Link Zgłoś
frasio Re: Noc konfesjonałów na święta 25.03.10, 06:50 swarozyc napisał: > Wolalbym aby xionc dziega sie wyspowiadal... > przed swieckim prokuratorem.. > Obawiam się że świeckich już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Absztyfikant, napisz coś o tańcach w Leżajsku. IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 15:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: to z okazji Prima Aprilis? IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 18:16 Nie, ja na serio. Nigdy nie uważałem, ze Wiara (każda), Wierni i ich obyczaje to aprilisowe żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:55 poczekam na konfesjonał w Galaxy. Myślę, że juz niedługo. Co się dzieje z tym kościolem??? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Noc konfesjonałów na święta 23.03.10, 18:24 Gość portalu: e.beata napisał(a): > poczekam na konfesjonał w Galaxy. Myślę, że juz niedługo. Co się > dzieje z tym kościolem??? ........................... jestem za! na ten cel można zaadaptować 1 ze szklanych wind:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.10, 18:47 Oj sztyfciu, taka winda może sie inaczej kojarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Noc konfesjonałów na święta 23.03.10, 19:43 Wielkie rzeczy, co to zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 19:35 TYLKO SPOWIEDŹ POWSZECHNA, INACZEJ NICI Z TEGO !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roger62 żal mi tych pustaków 23.03.10, 20:04 Żal mi was wszystkich którzy wylwewacie pomyje na kosciół i ks arcybiskupa Andrzeja Dzięgę ( bo tak sie pisze jeśli ktos ma odrobine kultury!.) Żal mi was bo macie pustkę w sercu i jedyny cel w życiu to nienawidzieć wszystkich! Ale w wielka sobote pójdziecie z koszyczkiem...opłatek do ręki weźmiecie w Boże Narodzenie..chrzestnymi też zostaniecie jak was poproszą...błazenada! badzcie odważni ujawnijcie się, nie badzcie tchórzami i napiszcie o sobie coś a najlepiej wystapcie z koscioła a nie grajcie żenujących ról i postaw! katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: żal mi tych pustaków IP: *.chello.pl 23.03.10, 21:54 Wybacz roger ale gdy kościół przesadza i sam z siebie robi cyrk, to OBOWIĄZKIEM każdego dobrego katolika powinna być krytyka. To katolicy powinni dbać o swój kościół a nie siedzieć cicho i potakiwać, bo skończą z reką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZA Re: żal mi tych pustaków IP: *.chello.pl 23.03.10, 22:10 Gość portalu: e.beata napisał(a): > Wybacz roger ale gdy kościół przesadza i sam z siebie robi cyrk, to > OBOWIĄZKIEM każdego dobrego katolika powinna być krytyka. To > katolicy powinni dbać o swój kościół a nie siedzieć cicho i > potakiwać, bo skończą z reką w nocniku. Masz rację, ale... gdy oddawano Kościołowi (Salezjanom)teren z zdewastowanym stadionem Budowlanych na Ku Słońcu, obok cmentarza, to atmosfera była podobna. Ileż było słów o zapewnieniu obiektów sportowych dla młodzieży... (pomijano zarośnięty krzakami obiekt)... forumowiczów, którzy wykazują się taką pryncypialnością zapraszam do zespołu szkół salezjańskich. niech zobaczą i ... przeproszą! ps. zapewne, gdy ks. L. Gieros (kapłan w wytartej sutannie) patrzy na Was z nieba, to Wam ... wybacza. Za parę lat, gdy będziecie na Wyzwolenia przechodzili obok szpitala , lub gdy będziecie za lat trochę więcej korzystali (czego Wam nie życzę)z DPS-u, to wspomnijcie ten post, uśmiechnijcie się i się wyspowiadajcie. Warto. Lepiej później niż wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: żal mi tych pustaków IP: *.chello.pl 23.03.10, 22:22 chyba nie w ten wątek wlazłeś. W przypadku szpitala to cyrk zrobił krzystek i radni. Kościół tylko zapomniał o przykazaniach, których naucza. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: żal mi tych pustaków 23.03.10, 23:08 roger, czy ty jesteś członkiem kleru z otoczenia Dzięgi? jeżeli tak, to wystawiasz swoim tonem przewidywane świadectwo wszak Dzięga był obrażony przesuwaniem głosowania przez radnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: żal mi tych pustaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 12:52 Roger i jeszcze tobie podpowiem, że dożynki też obchodzę mimo, że nie zbieram zboża osobiście. Wytłumaczę, to o czym piszesz to przecież folklor, taka współczesna forma cepelii. I jeszcze dopowiem, ze to wszystko jest zupełnie czym innym niż BÓG o czym bzdręga też wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assmodee Re: żal mi tych pustaków IP: *.vx.pl 24.03.10, 18:43 Pomyje? Przelewamy wyłącznie to, co z ich ust płynie... I, gwoli ścisłości, z ust tych płyną nie pomyje, płynie rynsztok. Ps. Jak się nie cieszyć z tego, że wstąpiliśmy do UE, no jak? Prócz niezaprzeczalnej okoliczności, że UE to socjalistyczny gnój (polecam np.: www.youtube.com/watch?v=etP3f-mNkD4), to wkrótce kościoły będziemy mieć znacznie bardziej mniej pełne... owieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
jop3 Noc konfesjonałów na święta 23.03.10, 20:44 wcale nie taka pierwsza akcja w Polsce... nawet w Googlach wyskakuja inne informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24091 Noc konfesjonałów na święta 24.03.10, 06:46 Przestańcie robić sobie szopki z wiary. Zacznijcie od siebie porządki robić. Wielkanoc, to dobry czas na poprawę własnego wizerunku drodzy urzędnicy Pana Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo W Urzędzie Miasta będzie stał konfesjonał ! 24.03.10, 08:41 spowiadał będzie kapelan miejski xonc Krzystek . Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Noc konfesjonałów na święta 24.03.10, 11:15 cynik24091 napisał: > Przestańcie robić sobie szopki z wiary. Zacznijcie od siebie porządki robić. > Wielkanoc, to dobry czas na poprawę własnego wizerunku drodzy urzędnicy Pana Boga. ................ no daj im spokojnie opić geszeft na szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
onefoks Noc konfesjonałów: będą spowiadać całą noc 24.03.10, 16:21 dobry prima aprilis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Noc konfesjonałów: będą spowiadać całą noc IP: *.chello.pl 24.03.10, 19:08 Szanowni admini i właściciele forum ,czy jest możliwość stworzenia obok rubryki między Kto nami rządzi, a Pogoń Szczecin. Pod tytułem "Tu Plujemy na Kościół katolicki" Bo jakieś kilka osób frustratów i zakompleksieńców, na jakichkolwiek wątek na forum wszystko sprowadzają do bluzgów , wyzwisk i przekleństw w stosunku do wiary i kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
frasio Re: Noc konfesjonałów: będą spowiadać całą noc 25.03.10, 07:00 > Bo jakieś kilka osób frustratów i zakompleksieńców, na jakichkolwiek wątek na > forum wszystko sprowadzają do bluzgów , wyzwisk i przekleństw w stosunku do > wiary i kościoła Dobra bez wyzwisk-ten jest o sekcie katolików i ich nocnych obrzędach.Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Noc konfesjonałów na święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 00:02 Super akcja! I bardzo profesjonalnie przygotowana - piekny projekt graficzny plakatu (zupelnie nie w stylu - kiczowatych kosciolkowych ulotek). Tylko pochwalic! Pochwalony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Wszystko dobrze, ale lustracji nie było... 25.03.10, 09:30 A w tym państwie rządzą tajniacy. Zatem radziłbym uważać na swoje słowa. Co prawda akurat wśród księży tajniaków zapewne jest mniej niż wśród banksterów , sędziów, parlamentarzystów czy polityków... No ale radziłbym uważać, co się mówi... Bo to ostrożność nikomu nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Wszystko dobrze, ale lustracji nie było... IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.10, 16:21 > Co prawda akurat wśród księży tajniaków zapewne jest mniej niż wśród > banksterów , sędziów, parlamentarzystów czy polityków.. Żadna z instytucji zajmujących się takimi sprawami(np IPN)nigdy takich badań i statystyk publicznie nie ogłosił...Zgadnij dlaczego:)? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Noc konfesjonałów na święta 25.03.10, 23:22 nigdy nie mogłem i nie moge nadal zrozumieć jak w miare inteligentny człowiek moze wyjawiać na ucho obcemu człowiekowi lub co jeszcze gorsze potencjalnemu pedofilowi lub w najlepszym razie cynicznemu grzesznikowi osobiste intymne rzeczy lub nawet głupoty i bzdury . jak ktoś naprawde wierzy w boga to spowiada sie tylko bogu i tylko przed nimm odpowiada zyciem bez fałszywych hipokrytów- pośredników, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 tylko spowiedź powszechna i zniesienie celibatu 25.03.10, 23:24 a także zaprzestanie wyciągania łap po publiczne mienie może uchronić KK przed sromotnym upadkiem wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: tylko spowiedź powszechna i zniesienie celiba 25.03.10, 23:47 beatrix13 napisała: > a także zaprzestanie wyciągania łap po publiczne mienie może > uchronić KK przed sromotnym upadkiem wkrótce > > no nie wiem czy tak szybko bo ciemnogród jak mu pluja w twarz to mówi ze deszcz pada a dobitniej jak molestuja dziecko na zachrysti to udaje że takie prawo boskie , he he. > > Odpowiedz Link Zgłoś