Dodaj do ulubionych

Gdzie myć auto ?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 13:50
Nie znam jeszcze Szczecina ( mieszkam od niedawna) i proszę o podpowiedź
która myjnia ręczna jest warta polecenia w tym mieście?
Obserwuj wątek
    • rozbojnik_rumcajs Re: Gdzie myć auto ? 24.02.04, 20:37
      reczna myjnia nad odra
      • Gość: k.m. Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 09:06
        TO jest myjnia samoobsługowa. Be zmno i spodnie mokre do kolan
        • Gość: Arek Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 09:40
          Polecam myjnię ręczną ( Centrum Kosmetyki Samochodowej) na Leszczynowej w
          Zdrojach. Są naprawdę dobrzy w tym, co robią od zwykłego mycia począwszy a na
          usuwaniu rys skończywszy. Nie najtańsi ale z pewnością najlepsi w Szczecinie.
          • rozbojnik_rumcajs Re: Gdzie myć auto ? 26.02.04, 20:33
            w czasie deszczy daja chyba znizke
            • Gość: Arek Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 23:53
              i to całkiem sporą jak się potargujesz
          • Gość: P. Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 23:51
            Mają drugą myjnie w mierzynie też dobra
            • Gość: Arek Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 23:59
              Gdzie to ?
              • Gość: P. Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 00:07
                Ku słońcu prosto i dojedziesz. Dobra jeszcze jest myjnia na arkońskiej choć
                dawno tam nie byłem
          • Gość: k.m. Re: Gdzie myć auto ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.04, 18:06
            Sprawdziłem i faktycznie super myjnia !!! Przyznam że w tak zorganizowanej i
            dokładnej myjni jeszcze nie byłem a jeżdżę sporo. Szczecin pod tym względem
            bije inne miasta na głowę. Ciężko opisywać tu wszystkie ich zalety wspomnę
            tylko o tym co mnie zaskoczyło najbardziej. Nazywa się renowacja lakieru i
            przeżyłem szok. Polerowałem kiedyś autko ale to co zobaczyłem w ich wykonaniu
            to majstersztyk ! Czerwony sześcioletni lakier wygląda jak nowy mówię Wam warto
            bo wszystkie rysy, zmatowienia zniknęły. Nówka auto jak mawiają samochodziarze
            lśni jak z salonu. Zabieg warty tych pieniędzy i czasu ( 250zł z myciem i
            sprzątaniem wnętrza i 3 godziny). Trochę długo ale jest gdzie poczekać.
            Dziękuje Arkowi bo takiej myjni jeszcze nie widziałem. Swoją drogą ten Mazur
            to pomysłowy facet na miejscu fryzjer, kawiarenka, sklepik z akcesoriami i
            telewizor a na koniec miła niespodzianka- jak w hotelach dobrej klasy-
            cukierek ! Tak tak na derce rozdzielczej cukierek ( b.smaczny) z karteczką
            kontroli jakości – szok! Raz jeszcze dziękuję Arkowi i polecam innym .
            Pozdrawiam k.m.
            • wodni.k Re: Gdzie myć auto ? 08.03.04, 08:43
              > Gość portalu: k.m. napisał(a):
              > Sprawdziłem i faktycznie super myjnia !!!

Panie Mazur,

Dobry pomysł na kampanię reklamową nie jest zły. :-))))
              Przyznam, że jestem Waszym stałym klientem na Leszczynowej i generalnie nie mam
              powodów do narzekań (drobiazgi zawsze by się znalazły, ale pomińmy je).

Jednak forum to nie jest najlepsze miejsce do reklamowania swojej firmy.
              Pomijam, że chyba jest to sprzeczne z regulaminem forum GW.
              Ceny macie dosyć wysokie, chociaż nie narzekam, więc stać Was na profesjonalną
              reklamę. A z drugiej strony kolejki na Leszczynowej macie spore, więc jak
              chcecie tych dodatkowo pozyskanych klientów obsłużyć?

Pozdrawiam
    • kromels reczna myjnia Jagiellonska 67 28.02.04, 10:47
      pod gorke po lewej stronie za skrzyzowaniem z bohaterow warszawy. woskuja
      nawet :) cena wyjatkowa, mozna sobie wywalczyc stala znizke. u szefowej (fajna
      babka)
      • pia.ed Re: reczna myjnia Jagiellonska 67 28.02.04, 12:56
        A moze ktos poda CENE???
        • Gość: Arek Re: reczna myjnia Jagiellonska 67 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 13:21
          Czego ? mycia, odkurzania, woskowania czy może prania tapicerki ? A i zależy to
          jeszcze od wielkości auta. Ciężko będzie tak jedną liczbą
          Nie znam cen na Jagiellońskiej ale na Leszczynowej (Centrum Kosmetyki
          Samochodowej - Mazur) mycie nadwozia pasata kosztuje od 10,5 do 27zł w
          zależności jaką opcję wybierzesz.
          Byłem ostatnio zamówiłem -jeśli mnie pamięć nie myli- ,,mycie firmowe,, takie
          normalne mycie ręczne i po rabacie (karta ) zapłaciłem 22zł . Byłem zadowolony.
          • Gość: mycie auta Re: reczna myjnia Jagiellonska 67 IP: *.ip-pluggen.com 29.02.04, 14:09
            Czy myjac NADWOZIE, tzn karoserie jak dobrze zrozumialam, nie splukuja tez
            podwozia? Bo przeciez tam osadza sie piasek i sol!
            • Gość: Arek Re: podwozie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 19:40
              Mycie podwozia jak sama nazwa wskazuje .... :) A jest gdzieś w mieście myjnia
              reczna która robi to za jednym zamachem ?
      • Gość: Ricko Re: reczna myjnia Jagiellonska 67 IP: *.bredband.skanova.com 01.04.04, 17:49
        Bylem tam w poniedzialek. Wyszykowali mi autko super, lacznie z myciem
        podwozia, nadwozia, polerowanie, wosk. Usuneli nawet glebokie rysy. naprawde
        jestem bardzo zadowolony. Polecam. Bardzo sympatyczna wlascicielka...
    • Gość: teresa tam nie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.04, 23:26
      napewno nie na myjni ul 26 kwietnia - dramat po prostu koszmar
      Obsługa nie kompetentna nie solidni co tuo dużo mówic radzę omijać tą myjnię
      Teresa
      • jolamala Bardzo dobra reczna myjnia. 08.03.04, 01:34

Na Arkonskiej. Na przeciwko szpitala. Wjazd przez postoj taksowek.
        Dobrzy, wydajni, dokladni i profesjonalni.
        Warto sprobowac.
        jolamala.
        • Gość: teresa Re: Bardzo dobra reczna myjnia. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.04, 09:03
          Faktycznie dokładni ale z tym ,,profesjonalni,, to lekka przesada. Byłam
          sprawdziłam - dziękuje za informację - choć jak dla mnie to brak tam uśmiechu.
          Wszyscy jacyś tacy poirytowani, posępni - moim zdaniem 3+
          Pozdrawiam
          • jolamala Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. 11.03.04, 09:14
            Daj im raz jeszcze umyc samochod. Bedziesz miala dwie opinie.
            Moze sie rozluznia i usmiechna. Byc moze business teraz slabszy
            i sa usztywnieni. Ja "myje sie" tam cale lato i wowczas sa ok/ok+.
            Pozdrowionka,
            jolamala.
            • Gość: Arek Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 22:24
              Czemu tylko latem? Zimą lub jesienią się nie myjesz? Teresie też proponuje aby
              dała im jeszcze szanse bo słyszałem że są o.k. w końcu idzie o mycie a nie
              uśmiechy chyba że bardzo tego potrzebujesz to zadzwoń do mnie:) Tak czy owak
              myć gdzieś trzeba a uśmiechy i atmosfera -no cóż- też się liczą choć nie
              najbardziej.Pozdrawiam Arek
              • jolamala Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. 16.03.04, 00:25
                Czolko Arek,
                tylko latem. Jesien-wiosna myje sie poza Szczecinem.
                W lecie na Arkonskiej sa bardzo ok.
                Pozdrofka,
                jolamala.
                • Gość: A Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 12:44
                • Gość: Arek tylko latem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 12:50
                  Poza Szczecinem rozumiem lecz czy robisz to sama ( broń boże na łonie natury)
                  czy jednak zlecasz fachowcom ? Swoją drogą kobieta latem w myjni to miły widok
                  lepszy niż zimą:)
                  Pozdrawiam
                  • jolamala Re: tylko latem 16.03.04, 19:56
                    Sama nie myje. Zlecam.
                    Zgadzam sie z Toba. Mezczyzni tez wygladaja
                    w lecie lepiej. W myjni i poza nia.
                    Pzdr.
            • Gość: Ter Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 19:06
            • Gość: teresa Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 19:18
              Jak tu miło- pogaduchy jak przy grilu- aż latem zapachniało
              Tak mnie namawiacie -Iolamala i Arek- że faktycznie dam im jeszcze szanse a tak
              przy okazji czy plamy po mechanikach ( smar i trochę krwi) są usuwane w trakcie
              prania tapicerki? Znacie może ceny takiego zabiegu i ile trwa
              Pozdrawiam
              • jolamala Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. 17.03.04, 23:48
                Nie znam/pamietam. Ale ich rady praktyczne okazaly sie
                w moim przypadku przydatne. Robia tam prawie wszystko.
                Zdjeli mi dotyk filara w parkingu ktory przytulilam zbyt blisko.
                Myslalam, ze to obtarcie.
                Rozumiem, ze mechanika mozna skarcic czasami ale teraz unikaj
                bicia go do krwi. Daj mu second chance :)).
                Pozdrowionka,
                jolamala.
              • neidi1 Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. 06.10.14, 14:38
                Ja za pranie tapicerki w firmie "Gunar" zapłaciłem 100 zł i wszystkie zabrudzenia włącznie ze smarem zeszły. 1,5h pracy i było wyprane. Polecam gunar.szczecin.pl
                • Gość: Vlad.H. Re: Bardzo dobra reczna myjnia. Second chance. IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 06.10.14, 20:10
                  powodzenia w wysychaniu tapicerki...
    • Gość: Vlad.H. tak jak w Holandi IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 06.10.14, 20:09
      czyli pod domem - ekologia i unia sa dla mieczakow
      • Gość: Arek Re: tak jak w Holandi IP: *.play-internet.pl 21.10.14, 17:28
        Gunar jest dobry. A Ty Błąd nie słyszałaś o mobilnych myjniach? Nic nie trafia do ścieków. Ale Gunar akurat czyści tylko wnętrza samochodów.
        • Gość: Vlad.H. Re: tak jak w Holandi IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 22.10.14, 19:53
          Ja tam nie wiem, jak sasiedzi myja samochody to sa kaluze na chodniku i asfalcie ale moze maja jakas technologie bo sa tacy postepowi i europejscy... nie to co w takim barbarzynskim kraju jak Polska gdzie elyta intelektulna nie ma czym oddychac (Kasia Adamik, Kubus Wojewodzki, Jarek Kuzniar itd)
    • teodor_jeske_choinski_1 Gdzie myć auto ? 22.10.14, 11:03
      W poblizu rury wydechowej i nie za bardzo, bo od odrobiny brudu jeszcze nikt nie umarl.
    • cesarski_doradca Re: Gdzie myć auto ? 28.09.15, 21:16
      JA mogę polecić sprawdzoną na Wernyhory. Tam gdzie jest zagłębie warsztatów samochodowych. Firma nazywa się CZYSTKO. Ręczna myjnia parowa. Przygotowywali mi samochód do sprzedaży.
    • Gość: Bejczel Re: Gdzie myć auto ? IP: *.dynamic.mm.pl 05.12.15, 00:13
      Polecam myjnie green mobil. Myja w dowolnym miejscu dzieki uzyciu pary wodnej, bardzo profesjonalnie i dokladnie, swietne ceny i mili ludzie.
    • Gość: Subaru Re: Gdzie myć auto ? IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 23.12.15, 23:54
      Ja polecę serwis z Obotryckiej : pranie-tapicerki.szczecin.pl/
      • Gość: Henri Re: Gdzie myć auto ? IP: *.dynamic.mm.pl 16.02.16, 01:54
        Ja polecam firmę green mobil, rzetelnie, dojeżdzają, fachowo, www.greenmobil.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka