e.beata 14.04.10, 15:28 zgadzam się z tym tytułem, niestety... W imię dorażnych, własnych celów, bo przecież nie chodzi o uhonorowanie prezydenta, zniszczono solidarność w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: berni Re: zniszczono mi żałobę po Lechu Kaczyńskim IP: 83.238.192.* 14.04.10, 15:56 "srali muchi będzie wiosna będzie trawka lepiej rosła" to dobry cytat dla oddania słodkopierdzących wypowiedzi Moniki Olejnik i grzegorza Miecugowa. a mnie nareszcie nie chce się wymiotować od hipokryzji zalewającej media. Wracamy do normalności cechującej się wyjątkowym skur...wem tzw."elit" oraz "ośrodków opiniotwórczych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Mi, tez... IP: *.mobile.project4.pl 14.04.10, 16:22 Szczegolnie mlodziezowka PO zwozona pod okno papieskie, wykrzykujaca "nie na Wawel". Jedno mnie tylko pociesza, że im bardziej tupiecie, krzyczycie i plujecie tym bardziej czuje dume, ze Prezydent Lech Kaczynski spocznie na Wawelu i nic nie mozecie z tym zrobic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berni Re: Mi, tez... IP: 83.238.192.* 14.04.10, 16:57 ciekaw jestem czy Palikot przywiózł młodzieżówkę z Lublina?A może to szczecińska młodzieżówka pojechała,ta od Radka Sikorskiego co krzyczał "były prezydent Lech Kaczyński" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: wstydź się Dziwisz IP: *.chello.pl 14.04.10, 17:16 A ty absztybeatrix bujaj się frajerzyno do marszałkoprezydenta , dlaczego zdecydował się na Wawel , bo to on zadecydował. Dziwisz to przecież jest zwolennik Tuska i platformy ,to do nich z pytaniami , szmato , bo każdej władzy bez wyjątku liżesz dupe. Pucuj krzystkowi klęcznik u jego świętobliwości Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wstydź się Dziwisz 14.04.10, 17:18 takiego słownictwa mamusia cię nauczyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: wstydź się Dziwisz 15.04.10, 01:23 Nie wiadomo kim jesteś bo ukrywasz się pod niezarejestrowanym nickiem, ale wiadomo żeś wyjątkowy cham i prymityw JZ Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Mi, tez... 14.04.10, 23:23 Gość portalu: Ja napisał(a): > Szczegolnie mlodziezowka PO zwozona pod okno papieskie, wykrzykujaca "nie na W > awel". Jedno mnie tylko pociesza, że im bardziej tupiecie, krzyczycie i plujeci > e tym bardziej czuje dume, ze Prezydent Lech Kaczynski spocznie na Wawelu i nic > nie mozecie z tym zrobic!!! Tak jest! NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karawan Re: Mi, tez... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.10, 10:10 Mysle, ze nie wiesz co piszesz. Taka decyzja, to obraza dla zmarlych Panstwa Kaczynskich. To decyzja wbrew Ich woli! Bo, czy nie byloby przyzwoitym i napewno zgodnym z wola prezydenta, by spoczeli na Powazkach w Warszawie? Uwazam ponadto, ze Twoje kombinacje w temacie rozgrywek politycznych sa nie na miejscu. To jakby belkot pijanego po narkotykach. Wstyd, ze nie masz przyzwoitych przemyslen! Oni sami juz niestety nie moga zadecydowac, ale fajna to musi byc rodzinka, skoro dla wlasnych wyimaginowanych korzysci statusowych potrafi doprowadzic do podzialu calego spoleczenstwa! Jak wszyscy ci pozbawieni rozsadku i wiary beda mogli spojzec na ulicy ludziom w oczy?Uwazam, ze to podle ze strony tych, co podjeli decyzje o pochowku na Wawelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed e.beata i beatrix wy i żałoba? wsydu nie macie? IP: *.chello.pl 14.04.10, 18:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: e.beata i beatrix wy i żałoba? wsydu nie maci IP: *.chello.pl 14.04.10, 20:33 Moja żałoba jest SZCZERA i PRAWDZIWA. W przeciwieństwie do wielu sztucznych łez, szlochów i lamentów, rozdzierania szat. Media oszukiwały przed katastrofą i robią to po katastrofie - taka ich rola, tym zyją. Zastanawiam się kiedy bardziej "naginały rzeczywistość". Wiele osób temu ulega i tak jak przed dali sobą sterować , tak i dają po. Nie wyciągają żadnych wniosków. Nie pierwszy raz. I niestety nie ostatni. Cóż, nawet kościół potwierdza, że jesteśmy społeczeństwem obrzedowym. Uwielbiamy wszelkie tradycje świąteczne, procesje, marsze, wszelkie obrzedy, obchody. Ale nie zagłebiamy się w ich sedno. Bardziej nas obchodzi kolorowa otoczka niż trudne ale wartościowe wnetrze. Szkoda. Szkoda, że ci, którzy są za Wawelem nawet nie widzą co się stało. Jak skrzywdzono Kaczyńskiego, jego rodzine i ogromną część Polaków. Może jak ochłoniesz, kiedyś zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as A pamiętacie list wajdy i GW by nad trumną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.10, 21:23 że nad trumna sie nie debatuje gdzie ma być miłosz pochowany że na skałce. Wtedy popierałem ten list i dalej ten sam list popieram w przeciwieństwie do autorów którzy dzisiaj zmienili zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Re: zniszczono mi żałobę po Lechu Kaczyńskim 14.04.10, 20:36 Fałszywych ludzi w żałobie jest wielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: zniszczono mi żałobę po Lechu Kaczyńskim IP: *.chello.pl 14.04.10, 20:44 Możemy być dumni z Jarosława Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Myślałem ze żałoba potrwa do skoku na 8 mld NBP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.10, 21:30 poprzez wprowadzenie człowieka posłusznemu rządowi , który przeważy że trzeba zaryzykować i dać 8 mld zamiast 4 mld na bieżący budżet, kosztem bezpieczeństwa kursu waluty na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr H. Monika Olejnik w szpitalu za radio ZET IP: *.chello.pl 14.04.10, 22:58 Dzisiaj w godzinach wieczornych w studio ITI TVN 24 nasza redakcyjna koleżanka zasłabła i zemdlała , w tej chwili przebywa w szpitalu na Szaserów . Z tego co się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, Monika jest poważnie odwodniona . Koledzy redakcyjni podejrzewają ,że 4 dniowy nieustannego szlochu i płaczu z powodu katastrofy, doprowadził ją do wyczerpania organizmu. Wszelką pomoc jak zwykle ofiarował jej przyjaciel i opiekun były minister z okresu PRL Jerzy Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strałsz Nie oglądaj TV, nie czytaj forum i nikt IP: *.pl 15.04.10, 07:23 żałoby Ci nie zniszczy. Dlaczego płaczący nad Kaczorem oczekują, że płakać mają wszyscy? Jeżeli potrzeba wyciszenia jest (ja ją szanuję) to proszę nie czytajcie forum, nie słuchajcie radia itp. Dlaczego od wszystkich innych w XXI wieku oczekuje się takich samych zachowań? Przecież to histeria tłumu. W XXI wieku nie da się zapanować nad wszystkimi ludźmi, gdyż jest Internet, telefony i gadanie o czymś tam wielu ma gdzieś. Nie ważne czy chodzi o kaczy kuper czy o kogokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz taką piękną żałobę ci zniszczono.... 14.04.10, 21:20 biedactwo....i co teraz zrobisz? taka fajna ta załoba była i już zniszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 chłopcy z PO nie krepujcie się jest NBP do wziecia 14.04.10, 23:30 a tam skarby. co tam przyszłość waluty jak mozna wziąć całe 8 mld na dorażne budzetowe cele zamiast 4. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: chłopcy z PO nie krepujcie się jest NBP do wz 15.04.10, 18:03 lecz te swoje obsesje i nie osądzaj innych swoją pisowską miarką, sla przypomnienia bracia Kaczyńscy byli jednoczesnie premierem i prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: chłopcy z PO nie krepujcie się jest NBP do wz 18.04.10, 00:35 co to za wielki prezes ktorego praktycznie wszyscy początkowi głowni zastepcy i wspólpracownicy odeszli w gescie protestu za jego niemerytoryczne podejscie do swojej funkcji i gdyby nie rada polityki pienieznej bez której niemozna samodzielnie podejmowac głownych strategicznych decyzji mogło to jego prezesowanie sie skonczyć dla nas fatlnie i definitywnie .i to nie prezes wypracował ten zyski tylko praktycznie minister rostowski i jego polityka wyjscia z kryzysu .nie oszukujmy sie wszyscy ekonomisci wiedza ze prezes skrzypek był typowym partyjnym funkcjonariuszem pisu przez pis wybrany i nie był to dobry wybór akurat na prezesa nbp .nawet ostatnio zdaniem wiekszosci ekspertów niepotrzebnie bo za szybko chciał sam osłabic złotego ,był tez doktrynalnym przeciwnikiem wejscia do strefy euro a za kilka miesiecy nawet łotwa tam juz bedzie .dobrze jednak ze prezes skrzypek zdawał sobie sprawe ze swoich wad oraz miał na tyle zdrowogo rozsadku ze w najtrudniejszym kryzysowym czasie ograniczal swoją aktywnosc i działalnosc do minimum zdajac się na wspomnianą rade polityki pienieznej. prezes skrzypek cały czas sie tez jednak uczył i zdobywał doświadczenie i chwała mu za to i czesci jego pamieci . Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: chłopcy z PO nie krepujcie się jest NBP do wz 19.04.10, 14:56 przeczytaj ustawę o Nbp to bedziesz wiedział za co odpowiada przezes .PO coraz blizej do leppera. Odpowiedz Link Zgłoś