kancias 19.05.10, 12:18 Skora ta obora partyjna w najbliższym czasie sama się rozpierd..i ,to proponowałabym ażeby w poniedziałki rządził Kitras w wtorki Gawłowski a w środy flaszka , a w czwartki i piątki były by dni dla ćpunów . Taka to partia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samja Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: 62.69.221.* 19.05.10, 13:50 niech się POzagryzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a wystarczy pozbyć się całej PO w samorządowych IP: *.globalconnect.pl 19.05.10, 14:44 i pózniej krajowych.I PO kłopocie.PO krajowe jest za rozwojem centr 6 miast bez szczecina to pierwsza barira rozwojowa a jeszcze tu lokalnie trzeba walkę o te ochłapy co zostaną po podziale na centra z koszalinem walczyć.Chyba nie macie watpliwości że za PO to Koszalin stał się centralnym miastem gawłoski, Husejko i były karpiniuk .Co tu duzo mówić nasze szczecińskie platformy to 5 garnitur w partii odrzucane przez dwór tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 19.05.10, 14:46 A kto to ten Gawłowski? Tak czy siak byle nie Nitras. Ten człowiek już dostatecznie wszystko rozwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
popisowy jestem za gawłowskim 19.05.10, 14:55 niech wygra gawłowski, wytnie ludzi nitrasa a w wyborach samorzadowych mieszkańcy szczecina wytną Krzystka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro ja za jabłońskim IP: *.szczecin.mm.pl 19.05.10, 16:26 Niech się nawzajem wycinają: Nitras, Gawłowski, Litwiński, Krzystek. A Witold jabłoński i tak przetrwa każdy układ, to jest King Szczecińskiej Polityki! ZChN - SLD - PO niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: ja za jabłońskim IP: *.chello.pl 19.05.10, 19:22 Gość portalu: jaro napisał(a): > A Witold jabłoński i tak przetrwa każdy układ, > to jest King Szczecińskiej Polityki! Oto King Gminnej Polityki :) PS. List otwarty w obronie Nitrasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik za mało kadr w kanapowej partii? IP: *.szczecin.mm.pl 19.05.10, 16:32 A europoseł nie powinien zajmować się cofaniem na autostradach pod Brukselą a nie ustawianiem partyjniackiego dostępu do koryta w Szczecinie? Nie za dużo wodzostwa? Tak się boi o swoją wielkość, że musi za mordę trzymać aparat partyjny w Szczecinie? To samo tyczy się ministra - niech zajmie się robotą w Warszawie a nie stołkami w Szczecinie. W tym towarzystwie nie ma nikogo, trzeba, żeby kolesie po pięć fuch trzymali na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
edda7 Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 19.05.10, 18:02 POpaprne partyjniactwo/ Buwelski, Goblewicz, Gawłowski. Partia daje zarobki? Bez partii chłopcy nie istnieją. Kropka. Basta. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 19.05.10, 18:14 obstawiam Gawłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 08:35 Czy to prawda, że dziś w ciecinie zbiera się komitet wojewódzki partii? Odpowiedz Link Zgłoś
sew_pl Natura posła Nitrasa 19.05.10, 18:05 Kwestią czasu pozostaje, jak ktoś odstawi pana Nitrasa, bo nie można przecież "kolekcjonować" tylko nowych wrogów. Członkowie PO w regionie powinni się dziś zastanowić, czy chcą szefa- awanturnika oraz czy chcą, by ich partia wyglądała tak, jak jej szczecińska część. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Natura posła Nitrasa 19.05.10, 18:40 sam na to pracuje: "Zdaniem Nitrasa, premier Donald Tusk "lubi być lubiany". Poseł zauważył to, choć sam mówi, że akurat nie jest "człowiekiem z najbliższego otoczenia premiera, który mu schlebia albo piłki podaje". A czy najbliższe otoczenie schlebia Tuskowi i dlatego jest jego najbliższym otoczeniem? - On oddziela politykę od życia prywatnego. Ale można odnieść wrażenie, że traktuje ludzi, delikatnie mówiąc, utylitarnie. Sięga po człowieka wtedy, kiedy go potrzebuje. Dla niego to praca, i tak traktuje ludzi. Jak mnie potrzebuje, to do mnie dzwoni. Jak niczego ode mnie nie chce, to po prostu nie dzwoni. Ale znam kolegów bardziej wrażliwych ode mnie, którzy mówią: słuchaj, ale on od pół roku do mnie nie zadzwonił - mówi Sławomir Nitras w "Polska the Times". Czy zapomniani i porzuceni cierpią? - Strasznie. Ale to jest ich problem, a nie Tuska. Bo on ma robotę do wykonania - mówi Nitras i na pytanie, czy "dwór Tuska" jest w związku z tym strasznie sfrustrowany, odpowiada: Tak to bywa z dworami. Jeżeli Donald ma do kogokolwiek słabość, to do ludzi, których zna jeszcze z opozycji, takich jak Sławek Rybicki czy Antoni Mężydło. Im może wybaczyć słabości. Natomiast do mnie i mi podobnych nie ma słabości, tylko wymagania - kończy Nitras." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: Natura posła Nitrasa IP: *.chello.pl 19.05.10, 19:50 K.., co mnie obchodzi pani Kowalewszczańska , kto tu będzie szefem tej zapadłej dziury , czy to będzie SN , czy Trzeciak , dziewczyna Gawłowskiego, co kręci lód na orzechach . Przeżyjemy tą POlszewię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Natura posła Nitrasa IP: *.chello.pl 19.05.10, 23:09 A ja tam z tego całego PełO najbardziej lubię jabola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Natura posła Nitrasa IP: *.chello.pl 20.05.10, 02:51 ja też !!! może wystartuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as by wygrać trzeba naPOmpować koła IP: *.globalconnect.pl 20.05.10, 07:05 który wiecej naPOmpuje ten wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niger jak wygra Gawłowski to Szczecin zdechnie!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 08:44 to dramat bo Gawłowski nienawidzi Szczecina i będzie ciągnął wszystko do Koszalina. Każdy kto będzie głosował w PO na gawła będzie zdrajcą naszego miasta i naszego szczecińskiego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokalni patrioci Re: jak wygra Gawłowski to Szczecin zdechnie!!!!! IP: *.chello.pl 20.05.10, 09:01 Jest kilku takich lokalnych patriotów co zagłosują za Koszalinem i pełnią władzy koszalinian, zresztą już mamy wiceprezydenta mianowanego przez Koszalin (Buwelski), a oto ci lokalni miłośnicy pompowania kasy do Koszalina - Krzystek, Posłuszny, Gzyl, R. Zaremba i to chyba byłoby tyle bo cała reszta jest chyba normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: jak wygra Gawłowski to Szczecin zdechnie!!!!! IP: 62.69.221.* 20.05.10, 09:16 Gość portalu: niger napisał(a): > to dramat bo Gawłowski nienawidzi Szczecina i będzie ciągnął > wszystko do Koszalina. Każdy kto będzie głosował w PO na gawła > będzie zdrajcą naszego miasta i naszego szczecińskiego regionu. Gawłowski dla Koszalina, a Nitras dla Połczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as wystarczy odsunąć PO od władzy i ich wybór jest IP: *.globalconnect.pl 20.05.10, 10:18 bez znaczenia.Ale skoro PO rzadzi to wybór gawła jest poparciem dla koszalina .Ale pamietajmy też o nitrasie to on wywalił obryckiego z maraszałaka przez co marszalkiem został husejko z koszalina.Tak więc mozna sądzić że szczecin dla nitrasa jest mniej ważny niż własna kadrowa wojenka w partii.Rzady PO dla szczecina to najgorsza mozliwa opcja. w centrali nasi PEOwcy to głebokie rezerwy a na szczeblu zachodniopomorskiego jak widać wczyscy mozni z PO są prokoszalińscy , nawet prezydent Szczecina(poparcie dla gawła i vicek z koszalina)oraz nitras ( wywalił obryckiego ze szczecina i mamy marszałka husejke z koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:02 Dżuma czy cholera ? Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 20.05.10, 10:20 Gość portalu: mariner napisał(a): > > Dżuma czy cholera ? Wybór zaiście korzystny. Nie jestem zorientowany ale czy są jacyś inni objawieni już? No poza tateti. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 20.05.10, 15:59 kto by nie wygrał, przegrają mieszkańcy Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dzieki nitrasowi mamy marszałka z koszalina IP: *.globalconnect.pl 20.05.10, 10:52 mieliśmy obryckiego ze szczecina ale kazano mu sie podać do dymisji.Pokłosiem tej sprawy jest wybór husejki na marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Dzieki nitrasowi mamy marszałka z koszalina IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 10:31 Był jeszcze szczeciński jabol ale schetynesku go nie chiał a sławeczek był już za krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
zpyrzyc Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 20.05.10, 22:21 Jestem za Nitrasem. Nie dlatego, że jest idealnym liderem. Jest bardzo dobrym organizatorem, o trochę porywczym charakterze. Ale jak widać pracuje nad tym. Co nam po Gawłowskim, czy innym z Koszalińskiego, kasę dzielą dla siebie. Co ma z tego Szczecińskie ? Nic Że nie jest gładki jak Gawłowski, trudno... Stargard i Goleniów, no i może część Szczecina z kilkoma osobami zaspokoi swoje ambicje odegrania się na nim ! I co dalej? Koszalin z Kołobrzegiem będą grali swoje. A wyrolowani szczeciniacy ze Stargardu i Goleniowa zaspokoją swoje ego, lecz nic z tego nie będzie dla regionu! JA GŁOSUJĘ ZA NITRASEM-choć nie jest to idealny wybór Ale święci są w niebie, na Ziemi żyją tylko ludzie... DELEGAT Z PYRZYC. Do zobaczenia w Wałczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.10, 00:25 Obaj pochodzą z interioru - Koszalin i Połczyn. Ich obycie i sposób interpretacji rzeczywistości politycznej wiele pozostawia do życzenia. Są produktem popkultury i infantylizacji polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.globalconnect.pl 21.05.10, 07:27 dzieki nitrasowi masz marszałka (ktory dzieli forsę) z koszalina . W PO dla szczecina nie ma dobrego wyboru. Obaj przysłuzyli się koszalinowi kosztem szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:26 troche porywczy? Nitras? Przecież to kopia hitlera z 37 roku!! Dokładnie tak jak Adolf - świetny medialnie i przy okazji ambicji - chory psychicznie. Zapewniam! Poza Adolfem Nitrasem jest w szczecińskiej PO wielu zdolnych organizatorów - na dodatek nie będących przestępcami. Pisanie że nitras jest szansą dla szczecina jest pomyłką - on ma w d.pie Szczecin, tak samo jak i Ciebie potencjalny wyborco! Wartością absolutną dla Adolfa Nitrasa jest on sam. Nie róbcie krzywdy mieszkańcom zachodniopomorskiego - nie głosujcie na nitrasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Degenerat Re: Kto wygra? IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.13, 21:14 Naród z partią! Partia z narodem! Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek1973 Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 21.05.10, 08:21 Wszyscy, którzy są zwolennikami normalności niech zagłosują na Gawłowskiego. Wszyscy zwolennicy Krzystka, głosujcie na Gawłowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.10, 10:51 Wszyscy, którzy nie chcą rządów chłopców w krótkich spodenkach i cpunów w samorządzie i radzie miasta niech glosują na PiS i SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: 62.69.221.* 21.05.10, 11:20 Gość portalu: jaro napisał(a): > Wszyscy, którzy nie chcą rządów chłopców w krótkich spodenkach i cpunów w > samorządzie i radzie miasta niech glosują na PiS i SLD! a w SLD to dojrzali politycy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:30 PiS i SLD... nowa koalicja w Szczecinie się szykuje? ciekawe... chociaż co by nie mówić poza stosunkiem do kościoła większych różnic programowych brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Przegra i nitras i palikot w lublinie IP: *.globalconnect.pl 21.05.10, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Przegra i nitras i palikot w lublinie IP: 62.69.221.* 21.05.10, 12:07 to akurat dobry kierunek dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewa Re: Kto z nich wygra na naszej przegranej? IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.13, 00:20 gangsterka, dilerka, gangsterka, dilerka, gangsterka, dilerka, pompowanie kół ... forum.gazeta.pl/forum/w,70,146707708,,Czy_w_Szczecinie_tez_POmouja_kola_PO_jak_w_Polsce_.html?v=2 - Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgc12 Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 05.09.13, 08:25 Gawłowskim to dawno powinny zainteresować się organy ścigania. Nie mówię już o jego wspólnych biznesach z Gzylem P. Panie Gawłowski przyjdzie czas, że ktoś pana rozliczy za piasek na plaży - wiesz o co chodzi i służby też o tym wiedzą i to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: 195.124.114.* 05.09.13, 09:01 dzuma czy cholera ? oto jest dylemat ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gangrena! Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto przegra?! IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.13, 23:15 "Ludzie oczekują od premiera, że drastycznie przetnie ten proceder." Nitras rezygnuje z szefowania PO w Szczecinie i pisze do premiera w sprawie "patologicznego procesu". wpolityce.pl/wydarzenia/63716-ludzie-oczekuja-od-premiera-ze-drastycznie-przetnie-ten-proceder-nitras-rezygnuje-z-szefowania-po-w-szczecinie-i-pisze-do-premiera-w-sprawie-patologicznego-procesu-nasz-wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 02.10.13, 20:17 tryper... przynajmniej sobie czlowiek pociupcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PotencjalyWyborca Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 20:15 Ordynacja wyborcza w Polsce jest do wymiany! Nic dziwnego, że przyzwoici ludzie trzymają się z daleka od tego szamba! wpolityce.pl/artykuly/63015-niemcy-maja-i-okregi-jednomandatowe-i-reprezentacje-proporcjonalna-wynalazek-z-niemieckich-wyborow-federalnych-przyjmuje-sie-na-wegrzech-i-w-wielkiej-brytanii Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina kiedy 05.10.13, 16:49 Platfusy pokroju Nitrasa,Gawłowskiego oraz ich kolesie przestana nieudolnie rzadzic Szczecinem oraz naszym wojewodztwem zachodniopomorskim.Kiedy leniwy wojewoda oraz marszałek Gablewicz znikna z tych urzedow oraz ich kolesie w spólkach skarbu panstwa.W samorzadach mieszkancy sobie poradza aby nie wybierac Platfusow do rzadzenia w gminach oraz miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PotencjalnyWyborca Re: Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 09:09 Samo się nie zrobi bierny człeku! Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina 07.10.13, 09:47 BARDZO SŁUSZNIE bo mam identyczne zdanie.Dlatego osły ktorzy nie chca isc na zadne wybory w rzeczywistosci poieraja ta nieudolna włdze z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PotencjalnyWyborca Re: Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 22:03 Pewnie stąd taka mobilizacja "szkoleniowa" ciecińskich polityków-urzędników w ostatnich dniach ;) Odpowiedz Link Zgłoś