Dodaj do ulubionych

Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra?

19.05.10, 12:18
Skora ta obora partyjna w najbliższym czasie sama się rozpierd..i ,to
proponowałabym ażeby w poniedziałki rządził Kitras w wtorki Gawłowski a w
środy flaszka , a w czwartki i piątki były by dni dla ćpunów . Taka to partia.
Obserwuj wątek
    • Gość: samja Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: 62.69.221.* 19.05.10, 13:50
      niech się POzagryzają
      • Gość: as a wystarczy pozbyć się całej PO w samorządowych IP: *.globalconnect.pl 19.05.10, 14:44
        i pózniej krajowych.I PO kłopocie.PO krajowe jest za rozwojem centr
        6 miast bez szczecina to pierwsza barira rozwojowa a jeszcze tu
        lokalnie trzeba walkę o te ochłapy co zostaną po podziale na centra
        z koszalinem walczyć.Chyba nie macie watpliwości że za PO to
        Koszalin stał się centralnym miastem gawłoski, Husejko i były
        karpiniuk .Co tu duzo mówić nasze szczecińskie platformy to 5
        garnitur w partii odrzucane przez dwór tuska.
    • cbaabc Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 19.05.10, 14:46
      A kto to ten Gawłowski? Tak czy siak byle nie Nitras. Ten człowiek już
      dostatecznie wszystko rozwalił.
    • popisowy jestem za gawłowskim 19.05.10, 14:55
      niech wygra gawłowski, wytnie ludzi nitrasa a w wyborach
      samorzadowych mieszkańcy szczecina wytną Krzystka :)))
      • Gość: jaro ja za jabłońskim IP: *.szczecin.mm.pl 19.05.10, 16:26
        Niech się nawzajem wycinają: Nitras, Gawłowski, Litwiński, Krzystek. A Witold
        jabłoński i tak przetrwa każdy układ, to jest King Szczecińskiej Polityki! ZChN
        - SLD - PO niech żyje!
        • Gość: 8 Re: ja za jabłońskim IP: *.chello.pl 19.05.10, 19:22
          Gość portalu: jaro napisał(a):

> A Witold jabłoński i tak przetrwa każdy układ,
          > to jest King Szczecińskiej Polityki!

Oto King Gminnej Polityki :)

PS.

List otwarty w obronie Nitrasa.

• Gość: anty-ZED-bredzik za mało kadr w kanapowej partii? IP: *.szczecin.mm.pl 19.05.10, 16:32
      A europoseł nie powinien zajmować się cofaniem na autostradach pod Brukselą a nie ustawianiem partyjniackiego dostępu do koryta w Szczecinie? Nie za dużo wodzostwa? Tak się boi o swoją wielkość, że musi za mordę trzymać aparat partyjny w Szczecinie?

To samo tyczy się ministra - niech zajmie się robotą w Warszawie a nie stołkami w Szczecinie. W tym towarzystwie nie ma nikogo, trzeba, żeby kolesie po pięć fuch trzymali na raz?
    • edda7 Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 19.05.10, 18:02

POpaprne partyjniactwo/ Buwelski, Goblewicz, Gawłowski. Partia daje
      zarobki? Bez partii chłopcy nie istnieją. Kropka. Basta.
      • konspirant.0 Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 19.05.10, 18:14
        obstawiam Gawłowskiego
        • Gość: Ciekawski Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 08:35
          Czy to prawda, że dziś w ciecinie zbiera się komitet wojewódzki partii?

• sew_pl Natura posła Nitrasa 19.05.10, 18:05
      Kwestią czasu pozostaje, jak ktoś odstawi pana Nitrasa, bo nie można przecież "kolekcjonować" tylko nowych wrogów.
      Członkowie PO w regionie powinni się dziś zastanowić, czy chcą szefa- awanturnika oraz czy chcą, by ich partia wyglądała tak, jak jej szczecińska część.
      • konspirant.0 Re: Natura posła Nitrasa 19.05.10, 18:40
        sam na to pracuje:
        "Zdaniem Nitrasa, premier Donald Tusk "lubi być lubiany". Poseł zauważył to,
        choć sam mówi, że akurat nie jest "człowiekiem z najbliższego otoczenia
        premiera, który mu schlebia albo piłki podaje". A czy najbliższe otoczenie
        schlebia Tuskowi i dlatego jest jego najbliższym otoczeniem?
        - On oddziela politykę od życia prywatnego. Ale można odnieść wrażenie, że
        traktuje ludzi, delikatnie mówiąc, utylitarnie. Sięga po człowieka wtedy, kiedy
        go potrzebuje. Dla niego to praca, i tak traktuje ludzi. Jak mnie potrzebuje, to
        do mnie dzwoni. Jak niczego ode mnie nie chce, to po prostu nie dzwoni. Ale znam
        kolegów bardziej wrażliwych ode mnie, którzy mówią: słuchaj, ale on od pół roku
        do mnie nie zadzwonił - mówi Sławomir Nitras w "Polska the Times".
        Czy zapomniani i porzuceni cierpią? - Strasznie. Ale to jest ich problem, a nie
        Tuska. Bo on ma robotę do wykonania - mówi Nitras i na pytanie, czy "dwór Tuska"
        jest w związku z tym strasznie sfrustrowany, odpowiada: Tak to bywa z dworami.
        Jeżeli Donald ma do kogokolwiek słabość, to do ludzi, których zna jeszcze z
        opozycji, takich jak Sławek Rybicki czy Antoni Mężydło. Im może wybaczyć
        słabości. Natomiast do mnie i mi podobnych nie ma słabości, tylko wymagania -
        kończy Nitras."
        • Gość: Dr humbolt Re: Natura posła Nitrasa IP: *.chello.pl 19.05.10, 19:50
          K.., co mnie obchodzi pani Kowalewszczańska , kto tu będzie szefem tej zapadłej
          dziury , czy to będzie SN , czy Trzeciak , dziewczyna Gawłowskiego, co kręci lód
          na orzechach .
          Przeżyjemy tą POlszewię.
          • Gość: Menel Re: Natura posła Nitrasa IP: *.chello.pl 19.05.10, 23:09
            A ja tam z tego całego PełO najbardziej lubię jabola!

• Gość: gość Re: Natura posła Nitrasa IP: *.chello.pl 20.05.10, 02:51
              ja też !!! może wystartuje ;)
              • Gość: as by wygrać trzeba naPOmpować koła IP: *.globalconnect.pl 20.05.10, 07:05
                który wiecej naPOmpuje ten wygra.
    • Gość: niger jak wygra Gawłowski to Szczecin zdechnie!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.10, 08:44
      to dramat bo Gawłowski nienawidzi Szczecina i będzie ciągnął
      wszystko do Koszalina. Każdy kto będzie głosował w PO na gawła
      będzie zdrajcą naszego miasta i naszego szczecińskiego regionu.
      • Gość: Lokalni patrioci Re: jak wygra Gawłowski to Szczecin zdechnie!!!!! IP: *.chello.pl 20.05.10, 09:01
        Jest kilku takich lokalnych patriotów co zagłosują za Koszalinem i pełnią władzy
        koszalinian, zresztą już mamy wiceprezydenta mianowanego przez Koszalin
        (Buwelski), a oto ci lokalni miłośnicy pompowania kasy do Koszalina - Krzystek,
        Posłuszny, Gzyl, R. Zaremba i to chyba byłoby tyle bo cała reszta jest chyba
        normalna.
      • Gość: :) Re: jak wygra Gawłowski to Szczecin zdechnie!!!!! IP: 62.69.221.* 20.05.10, 09:16
        Gość portalu: niger napisał(a):

> to dramat bo Gawłowski nienawidzi Szczecina i będzie ciągnął
        > wszystko do Koszalina. Każdy kto będzie głosował w PO na gawła
        > będzie zdrajcą naszego miasta i naszego szczecińskiego regionu.

Gawłowski dla Koszalina, a Nitras dla Połczyna :)
        • Gość: as wystarczy odsunąć PO od władzy i ich wybór jest IP: *.globalconnect.pl 20.05.10, 10:18
          bez znaczenia.Ale skoro PO rzadzi to wybór gawła jest poparciem dla
          koszalina .Ale pamietajmy też o nitrasie to on wywalił obryckiego z
          maraszałaka przez co marszalkiem został husejko z koszalina.Tak
          więc mozna sądzić że szczecin dla nitrasa jest mniej ważny niż
          własna kadrowa wojenka w partii.Rzady PO dla szczecina to najgorsza
          mozliwa opcja. w centrali nasi PEOwcy to głebokie rezerwy a na
          szczeblu zachodniopomorskiego jak widać wczyscy mozni z PO są
          prokoszalińscy , nawet prezydent Szczecina(poparcie dla gawła i
          vicek z koszalina)oraz nitras ( wywalił obryckiego ze szczecina i
          mamy marszałka husejke z koszalina.
    • Gość: mariner Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:02

Dżuma czy cholera ?
      • zendafun Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 20.05.10, 10:20
        Gość portalu: mariner napisał(a):

>
        > Dżuma czy cholera ?
        Wybór zaiście korzystny. Nie jestem zorientowany ale czy są jacyś inni objawieni
        już? No poza tateti.
        • konspirant.0 Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 20.05.10, 15:59
          kto by nie wygrał, przegrają mieszkańcy Szczecina
    • Gość: as Dzieki nitrasowi mamy marszałka z koszalina IP: *.globalconnect.pl 20.05.10, 10:52
      mieliśmy obryckiego ze szczecina ale kazano mu sie podać do
      dymisji.Pokłosiem tej sprawy jest wybór husejki na marszałka.
      • Gość: _ Re: Dzieki nitrasowi mamy marszałka z koszalina IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 10:31
        Był jeszcze szczeciński jabol ale schetynesku go nie chiał a sławeczek był już za krótki.

• zpyrzyc Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 20.05.10, 22:21
      Jestem za Nitrasem.
      Nie dlatego, że jest idealnym liderem.
      Jest bardzo dobrym organizatorem, o trochę porywczym charakterze.
      Ale jak widać pracuje nad tym.
      Co nam po Gawłowskim, czy innym z Koszalińskiego, kasę dzielą dla siebie.
      Co ma z tego Szczecińskie ? Nic
      Że nie jest gładki jak Gawłowski, trudno...
      Stargard i Goleniów, no i może część Szczecina z kilkoma osobami zaspokoi
      swoje ambicje odegrania się na nim !
      I co dalej? Koszalin z Kołobrzegiem będą grali swoje.
      A wyrolowani szczeciniacy ze Stargardu i Goleniowa zaspokoją swoje ego, lecz
      nic z tego nie będzie dla regionu!

JA GŁOSUJĘ ZA NITRASEM-choć nie jest to idealny wybór
      Ale święci są w niebie, na Ziemi żyją tylko ludzie...
      DELEGAT Z PYRZYC.
      Do zobaczenia w Wałczu :)
      • Gość: jaro Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.10, 00:25
        Obaj pochodzą z interioru - Koszalin i Połczyn. Ich obycie i sposób
        interpretacji rzeczywistości politycznej wiele pozostawia do życzenia. Są
        produktem popkultury i infantylizacji polskiej polityki.
      • Gość: as Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.globalconnect.pl 21.05.10, 07:27
        dzieki nitrasowi masz marszałka (ktory dzieli forsę) z koszalina . W
        PO dla szczecina nie ma dobrego wyboru. Obaj przysłuzyli się
        koszalinowi kosztem szczecina
      • Gość: normalny Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:26
        troche porywczy? Nitras? Przecież to kopia hitlera z 37 roku!! Dokładnie tak jak
        Adolf - świetny medialnie i przy okazji ambicji - chory psychicznie. Zapewniam!
        Poza Adolfem Nitrasem jest w szczecińskiej PO wielu zdolnych organizatorów - na
        dodatek nie będących przestępcami. Pisanie że nitras jest szansą dla szczecina
        jest pomyłką - on ma w d.pie Szczecin, tak samo jak i Ciebie potencjalny
        wyborco! Wartością absolutną dla Adolfa Nitrasa jest on sam. Nie róbcie krzywdy
        mieszkańcom zachodniopomorskiego - nie głosujcie na nitrasa!
        • Gość: Degenerat Re: Kto wygra? IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.13, 21:14
          Naród z partią! Partia z narodem!

• ferdek1973 Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 21.05.10, 08:21
      Wszyscy, którzy są zwolennikami normalności niech zagłosują na
      Gawłowskiego. Wszyscy zwolennicy Krzystka, głosujcie na Gawłowskiego.
      • Gość: jaro Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.10, 10:51
        Wszyscy, którzy nie chcą rządów chłopców w krótkich spodenkach i cpunów w
        samorządzie i radzie miasta niech glosują na PiS i SLD!
        • Gość: :) Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: 62.69.221.* 21.05.10, 11:20
          Gość portalu: jaro napisał(a):

> Wszyscy, którzy nie chcą rządów chłopców w krótkich spodenkach i
          cpunów w
          > samorządzie i radzie miasta niech glosują na PiS i SLD!

a w SLD to dojrzali politycy ? :)
        • Gość: normalny Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 11:30
          PiS i SLD... nowa koalicja w Szczecinie się szykuje? ciekawe... chociaż co by
          nie mówić poza stosunkiem do kościoła większych różnic programowych brak...
          • Gość: as Przegra i nitras i palikot w lublinie IP: *.globalconnect.pl 21.05.10, 12:02
            • Gość: swojak Re: Przegra i nitras i palikot w lublinie IP: 62.69.221.* 21.05.10, 12:07
              to akurat dobry kierunek dla PO
    • Gość: Marchewa Re: Kto z nich wygra na naszej przegranej? IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.13, 00:20
      gangsterka, dilerka, gangsterka, dilerka, gangsterka, dilerka, pompowanie kół ...

forum.gazeta.pl/forum/w,70,146707708,,Czy_w_Szczecinie_tez_POmouja_kola_PO_jak_w_Polsce_.html?v=2

-
    • obywatelgc12 Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? 05.09.13, 08:25
      Gawłowskim to dawno powinny zainteresować się organy ścigania. Nie mówię już o jego wspólnych biznesach z Gzylem P. Panie Gawłowski przyjdzie czas, że ktoś pana rozliczy za piasek na plaży - wiesz o co chodzi i służby też o tym wiedzą i to tylko kwestia czasu.
      • Gość: Gosc Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: 195.124.114.* 05.09.13, 09:01
        dzuma czy cholera ? oto jest dylemat ...
        • Gość: Gangrena! Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto przegra?! IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.13, 23:15
          "Ludzie oczekują od premiera, że drastycznie przetnie ten proceder." Nitras rezygnuje z szefowania PO w Szczecinie i pisze do premiera w sprawie "patologicznego procesu".

wpolityce.pl/wydarzenia/63716-ludzie-oczekuja-od-premiera-ze-drastycznie-przetnie-ten-proceder-nitras-rezygnuje-z-szefowania-po-w-szczecinie-i-pisze-do-premiera-w-sprawie-patologicznego-procesu-nasz-wywiad

• Gość: Vlad.H. Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 02.10.13, 20:17
          tryper... przynajmniej sobie czlowiek pociupcia...
          • Gość: PotencjalyWyborca Re: Gawłowski kontra Nitras. Kto wygra? IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 20:15

Ordynacja wyborcza w Polsce jest do wymiany!
            Nic dziwnego, że przyzwoici ludzie trzymają się z daleka od tego szamba!

wpolityce.pl/artykuly/63015-niemcy-maja-i-okregi-jednomandatowe-i-reprezentacje-proporcjonalna-wynalazek-z-niemieckich-wyborow-federalnych-przyjmuje-sie-na-wegrzech-i-w-wielkiej-brytanii
    • zbysio45 Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina kiedy 05.10.13, 16:49
      Platfusy pokroju Nitrasa,Gawłowskiego oraz ich kolesie przestana nieudolnie rzadzic Szczecinem oraz naszym wojewodztwem zachodniopomorskim.Kiedy leniwy wojewoda oraz marszałek Gablewicz znikna z tych urzedow oraz ich kolesie w spólkach skarbu panstwa.W samorzadach mieszkancy sobie poradza aby nie wybierac Platfusow do rzadzenia w gminach oraz miastach.
      • Gość: PotencjalnyWyborca Re: Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 09:09
        Samo się nie zrobi bierny człeku!

• zbysio45 Re: Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina 07.10.13, 09:47
          BARDZO SŁUSZNIE bo mam identyczne zdanie.Dlatego osły ktorzy nie chca isc na zadne wybory w rzeczywistosci poieraja ta nieudolna włdze z PO.
          • Gość: PotencjalnyWyborca Re: Mnie oraz bardzo wielu obywateli Szczecina IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 22:03
            Pewnie stąd taka mobilizacja "szkoleniowa" ciecińskich polityków-urzędników w ostatnich dniach ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka