macrac1068 20.05.10, 21:22 Hm, kod wystukany na klawiaturze,.....no to kiedy wrócimy do tematu parkujących na deptaku (?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Kto będzie znał kod? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 22:07 Kto będzie znał kod? Odpowiedź w tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik kolejne 35 tys. zmarnuje ten pasożytniczy twór? IP: *.szczecin.mm.pl 20.05.10, 22:17 Ja się pytam, jak długo jeszcze będzie ta przechowalnia towarzyszy partyjnych funkcjonować i niczego nie robić poza przejadaniem pieniędzy podatników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzwagierNitrasika ja już znam kod: 2233 (dostałem od Sławka) IP: *.chello.pl 20.05.10, 22:23 ja już znam kod: 2233 (dostałem od Sławka) Odpowiedz Link Zgłoś
hotslot Zlikwidować SCR 22.05.10, 22:02 Moja mantra: - rozpocząc proces likwidacji SCR-u - kamienice wyłączone z eksploatacji i niezasiedlone mieszkania sprzedawac na licytacjach - zezwolic na wykup mieszkań przez ich najemców. - resztę co zostanie przekazac w zarząd STBS-owi. - utworzyc Fundusz Rewitalizacyjny- zasilic go kasą ze sprzedaży nieruchomości w tych 5 kwartałach. Rada fuduszu i to społeczna (za darmoska) niech będzie utworzona z przedstawicieli wspólnot powstałych na tym obszarze plus właściciele kamienic. Zarząd nad Funduszem oddac do BGK-u.Fundusz niech dopłaca Wspólnotom i właścicielom do renowacji ich kamienic i daje poreczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lech2125 Budują blokadę. Koniec parkingu na deptaku? 21.05.10, 09:11 To miasto wydało nasze pieniądze.A gdzie Straż Miejska , Policja.Znowu słyszymy argumenty "że nie możemy ,bo...."A to my utrzymujemy "tych co wiecznie nie mogą" Kolejny przykład- ul.Kordeckiego znak zakazu postoju i zatrzymywania { B36} podwujna ciągła linia /przy szaszłyku/ od lat łamanie prawa nawet już przez niemców tam też nie można bo....? A to tylko zwykłe lenistwo.Bo wypłata z naszych podatków i tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio straż miejska IP: *.globalconnect.pl 21.05.10, 09:32 rozumiem dlaczego straż miejska nie działa na deptaku... jednak z życia: stoję na ulicy Bogusława w stronę Krzywoustego od placu Zgody STOJĘ bo nie mogę przejechać b zanim nie przeposzczę samochodów nienadjeżdżających z naprzeciwka. na moim pasie 2 rzędy samochód, jeden na chodniku drugi na ulicy. przejeżdża koło mnie straż miejska, pokazuje im że nie ma jak przejechać. strażnik macha ręką że mam jechać..... i jedzie dalej... TYLKO JAK JA MAM JECHAĆ? i po co oni są? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralgol Re: straż miejska IP: *.chello.pl 21.05.10, 10:37 Właśnie dla tego przesiadłem się na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: straż miejska IP: *.globalconnect.pl 21.05.10, 13:41 Niestety z samochodami parkującymi na drogach dla rowerów też sobie nie umieją poradzić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kuwakaztanowa Budują blokadę. Koniec parkingu na deptaku? 21.05.10, 11:55 Kolejny kliniczny wręcz przykłąd niemocy SM : Piłsudskiego między pl. Grunwaldzkim a małopolską , stoi od dawna bus na kaciu z tyłkiem blokujacy środkowym. Na zwróconą uwage Pan Strażnik Miasta Szczecina wzruszył tylko ramionami..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Budują blokadę. Koniec parkingu na deptaku? IP: *.nitka.net.pl 21.05.10, 12:01 Minus 35 tysięcy na blokadę a mogło być plus tyle za KARANIE tam parkujących ale u nas NIE DA RADY. Odpowiedz Link Zgłoś
tola2006 Budują blokadę. Koniec parkingu na deptaku? 21.05.10, 11:58 A kto ma nadzorować Strażników Miejskich? Powinien P. Prezydent tylko kto ma nadzorować P. Prezydenta? Powinni Radni tylko że oni mają inne ważne zadania strategiczne dla miasta Szczecina. Jednym z zadań strategicznych losowo wybranego radnego było załatwienie pracy dla syna w sektorze sportowym, na jednym ze stadionów w mieście Szczecinie. Oczywiście na stanowisku kierowniczym i co synalek robi oprócz brania pieniędzy ano albo siedzi w biurze albo wietrzy się spacerując po murawie boiska godzinami rozmawiając przez telefon. Pewnie relacjonuje rodzicowi radnemu ile trawy rośnie na jednym metrze kwadratowym. Odpowiedz Link Zgłoś
lagosapapa Dziwnie jestem pewny, 21.05.10, 12:04 że za parę tygodni kod będzie powszechnie znany... Odpowiedz Link Zgłoś
red.kazik Re: Dziwnie jestem pewny, 21.05.10, 12:14 że kod znajomym królika już jest znany :) Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Co za debilizm z tym kodem 21.05.10, 12:17 przecież za chwilę pół dzielni pozna ten kod. Kilkadziesiąt tys w błoto. Trzeba było zwykła na kłódkę i niech leniuchy z SCRu zasuwają na dwór i ręcznie zwalniają i tak nie mają nic innego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc SM, czyli lans z kawą i pączkiem po mieście 21.05.10, 12:21 A SM ma w ogóle blokady? Potrafi z nich korzystać czy tylko jak jakaś gazeta coś napisze? Dlaczego na Panieńskiej dzień w dzień są zastawione chodnik, a SM przejeżdża sobie spogląda na prawo i lewo i jedzie dalej? Wieczna przerwa na ciacho i kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: SM, czyli lans z kawą i pączkiem po mieście IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.10, 22:10 SM ma blokady i radośnie uprzykrza życie mieszkańcom miasta, w którym bajki o parkingowcach opowiada się od przynajmniej 3 kadencji. A czemu nie blokuje na tych ulicach? Bo Ci sami radni, co to dali stołki w SCR-e niedawno uchwalili, że to nie ulica i SM nie może interweniować - dlatego teraz trzeba wywalić 35 tys. na blokadę a kostka ulega dewastacji. To tak, jak Radni są totalnie nieprzygotowani do głosowania i pierdoły przegłosowują... ... zresztą sądząc po ilości dupowłażących zmian nazw ulic to wszystko co Rada Miasta w Szczecinie potrafiła zdziałać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Budują blokadę. Koniec parkingu na deptaku? IP: *.static.arcor-ip.net 21.05.10, 15:01 Wyrzucanie pieniędzy. Straż miejska jest od tego, aby zakładać blokady i wywozić nieprawidłowo zaparkowane samochody. I jeszcze kilku drobnych przedsiębiorców wywozowych i parkingów mogłoby na tym zarobić. To nie ta droga. To nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
maximsyndicate Budują blokadę. Koniec parkingu na deptaku? 21.05.10, 21:26 Straż miejska to banda pajacy.. Jak stoi trzech oprychów z wódą w bramie to nie spojrzą się nawet. Jak babcia z malusieńkim pieskiem jest bez smyczy to przez trawnik biegną.. sam ostatnio widziałem.. Straż miejska to naprawdę banda pajacy.. Niedouczonych pajacy, intelektualnych eunuchów. Coś tam zapamiętali z tych swoich szkolonek i z klapkami na oczach na słabego, bezbronnego obywatela do ataku! Pieniądze wyciągać, żeby magistrat, mógł je marnotrawić.. Po co komu blokada za 35 tys? Przecież można było na mandatach dzień w dzień kasować 35 miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś