Dodaj do ulubionych

S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:00
s_nitras proponuje nadać dla Jana Pawła II tytuł honorowego mieszkańca
Połczyna-Zdróju.
s_nitras
Obserwuj wątek
    • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:01
      s_nitras kibicuje Adamowi Małyszowi!
      Adasiu wracaj do zdrowia!
      s_nitras
      • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:03
        s_nitras proponuje nadac patrona dla PO: Platforma Obywatelska im. płk.
        Kuklińskiego.
        s_nitras
        • Gość: nitoprek Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:25
          może lepiej Jaruzelskiego :P
          • Gość: Ana Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM,niestety... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 15:38
            przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni?
    • nesp1 UBecja atakuje!!! 05.03.04, 09:32
      Trzymając się twojej poetyki – tępy i ograniczony palancie – POKAŻ SWOJĄ
      TWARZ!!!

Możesz napisać wszystko (no prawie wszystko) pod warunkiem, że sygnujesz to
      swoim nikiem, imieniem, nazwiskiem czy ulubioną postacią z komiksów o
      przygodach kapitan Żbika.

Podszywając się pod inne osoby nie pozwalasz dobrze o tobie myśleć i pisać – co
      najwyżej dajesz podstawy do myślenia, że jedyną szkoła jaką ukończyłeś to nauki
      społeczno-polityczne w Instytucie Marksizmu – Leninizmu.

Mimo wszystko POzdrawiam
      Nesp

PS. Wszystkich tych, których poczucie estetyki i smaku zostało wystawiono na
      ciężką próbę przepraszam - nie ukrywam, iż musiałem zaprotestować i zareagować
      na eSBeckie metody debaty publicznej.
      • Gość: jadzia Kretyn atakuje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 10:53
        nesp1 > wali cię w czaszkę. niech nitras cos sam napisze
        • absztyfikant PODSZYWKA!!!!! 05.03.04, 11:08
          Slawomir Nitras zawsze sie loguje, natomiast tworczosc powyzej to licentia
          poetica jakiegos niedobrego podszywacza.
          • Gość: e.beata Re: PODSZYWKA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 12:04
            Absztyf, nikt chyba nie myślał, że to autentyk ;-)))
            Pomijam poziom, ale Nitras nie pisze o sobie w trzeciej osobie ;-)))
            Znowu jakiś z Klubu Paździocha błysnął ;-)))))
            • absztyfikant Re: PODSZYWKA!!!!! 05.03.04, 12:06
              W tym akurat sie solidaryzuje z Nitrasem bo mam w pamieci atak podszywaczy ze
              skleu z laptopami. Trudno potem odpowiadac za nieswoja tworczoc, tym bardziej
              jesli jest sie w pewnym sensie osoba publiczna jak Nitras. Ty tez powinnas
              pamietac ten nie tak wcale dawny atak:)
            • Gość: s_nitras Re: PODSZYWKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 12:43
              Cześć e.beato! Tu Sławek, też mam 12lat. Chętnie Cię poznam.
              s_nitras
            • Gość: Marian Pażdzioch R IP: *.ksiazat.v.pl 06.03.04, 22:56
              > znowu jakiś z Klubu Pażdziocha błysnął,-)))))

. Jesteś mało śmieszna, chociaż nie powiem - starasz się.
        • Gość: magazynier Re: Kretyn atakuje!!! IP: *.teleton.pl 05.03.04, 11:11
          w czaske to chyba cie wali moja droga!!!!
          Ludzie skad wy bierzecie w sobie tyle agresji i negatywnych emocji!
          gosc s_nitras proponuje wyżywac sie na innych polach! Czyzbys mial jakies
          osobiste animozje do Slawka Nitrasa???Albo gula ci chodzi????

Ja go popieram i

POzdrawiam
      • rywin-arms Re: UBecja atakuje!!! 07.03.04, 11:44
        nesp1 napisał:

Trzymając się twojej poetyki – tępy i ograniczony palancie – POKAŻ
        SWOJĄ
        TWARZ!!!
        odp. Tak jest! Ujawnijmy sie wszyscy! Ja jestem OLA JAKUBOWSKA!!!
    • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 22:25
      W czasie wojny polsko-ruskiej (pod flagą biało-czerwoną) siedzi w okopie Jan
      Małja Łokita i zajada się kiełbasą wyborczą. Z boku obserwuje to wygłodzony
      s_nitras, aż w końcu nie wytrzymuje i podchodzi:
      -Janie Małjo Łokito! Nie miałem nic w ustach odkąd kucharzem został, nooo... ten
      od Czesnego. Podziel się ze mną swoją kiełbasą.
      -Eee... –warknął od niechcenia pierwszy Bednarski III Rzeczypospolitej.
      S_nitras nie daje jednak za wygraną:
      -Janie Małjo, czy nie widzisz jak ociekam śliną, a oczy me wybałuszone od
      wilczego apetytu?
      -No dobra –odparł Łokita (bardziej dla świętego spokoju, niż litości ). Zaproszę
      cię do uczty, ale... Przynieść wiadro wody!
      Zasępił się s_nitras : „Skąd tu wziąć wiadro wody?”. Skoro jednak druga taka
      szansa z kiełbasą wyborczą może się nie powtórzyć, postanowił wyruszyć w
      poszukiwaniu H2O.
      Mija kilka chwil. W sobie tylko znany sposób, kulom nie kłaniając się powraca
      s_nitras i podstawia wiadro wody pod samiusięńki czubek nosa Łokity:
      -Hmm... No dobra, teraz to wypij! –spokojnie, ale zdecydowanie odparł Jan
      Małja do zaskoczonego s_nitrasa. Ten jednak szybko wyrachował: „Co się nie robi
      dla sprawy?”. Chwycił wiadro, wziął duży oddech i ku zaskoczeniu samego Jana
      Małji Łokity wypił co do kropli przyniesiona wodę!
      -Życzenie spełnione, dawaj kiełbachę! –niemalże krzycząc rozpoczął kontratak
      na samego Łokitę pewny siebie s_nitras.
      -Dam, dam... tylko...-tu dłuższa pauza, Łokita zastanawia się, aż wreszcie
      rzuca: „Przynieś jeszcze jedno wiadro wody i wypij!”
      -No nie, ale...-zaczął zbity z tropu s_nitras. Tu Jan Małja nie dał mu jednak
      dokończyć:
      -Rób co mówię! Muszę sprawdzić, czy nie oszukiwałeś.
      Cóż miał robić s_nitras? Wziął wiadro i wyruszył ponownie w poszukiwaniu wody.
      Sytuacja powtórzyła się jeszcze kilkakrotnie: Łokita jak nie dzielił się z
      s_nitrasem kiełbasą wyborczą, tak dalej nie dawał mu ani kęsa –mimo, że ten
      drugi spełniał sumiennie jego rozkaz wypicia kolejnych wiader wody. Po którymś
      razie organizm s_nitrasa spasował. Po upiciu tylko połowy zawartości wiadra oczy
      wybałuszyły mu się jeszcze bardziej, z nosa i uszy zaczęły tryskać stróżki wody,
      a nieopisane wręcz mdłości doprowadziły s_nitrasa do półprzytomności. Widząc
      przed sobą tę żałosną sceną Jan Małja Łokita odparł lekceważąco:
      -I co s_nitrasie, masz jeszcze ochotę na kiełbasę wyborczą? Na co resztkami
      sił s_nitras wybełkotał:
      -Agrrhh..brr...nnie! Nie, nie, nieee!
      -A widzisz s_nitrasie –spokojnie odparł Jan Małja Łokita, jakby udzielał
      właśnie ojcowskiej rady: „BO TOBIE SIĘ CHCIAŁO PIĆ, NIE JEŚĆ!”

cdn.
      s_nitras

• Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 22:28
        Będe dla was służył na każdej platformie!
        s_nitras
      • Gość: ola Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 19:58
        niech żyje nasz grupa trzymająca...
    • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 19:12
      Wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta kobitki! Dla biznewomen i dla
      cichych bohaterek pieleszy domowego ogniska śpiewa s_nitras:
      "Zapamiętaj sobie, dzisiaj jest dzień kobiet...la, la, la"
      To śpiewałem ja: s_nitras
      • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:13
        s_nitras potępia zamach terrorystyczny na Stany Zjednoczone USA: "Świat po 11
        wrześnis nie będzie już taki sam...chlip, chlip, bua,ua, ua a..."
        s_nitras
        • Gość: gromosławczempińsk Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 212.14.14.* 09.03.04, 20:31
          neoplus.adsl. etc, w pracy też cie niedługo namierzymy
          • Gość: psychiatra Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:10
            czy nie za dużo uwagi poświęcacie choremu człowiekowi? (może lepiej chorej
            istocie)
            • Gość: XYZ Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 212.14.0.* 19.03.04, 13:30
              A może to was, nie podszywacza, zmogła choroba psychiczna? AntySLDoza
              maniakalno - bezkrytczna.
              A tak poważnie jak widzę dla czesci forumowiczów najgorsze epitety pod adresem
              ich przeciwników politycznych, to przejaw zdrowej walki polityczynej. Występy
              podszywacza to zbrodnia, krtórą gość pod nickiem gromosławczempiński namierzy.
              I kto tu jest walnięty? Podszywacz?
              • ja_aska Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM 19.03.04, 15:13
                Ale trzeba przyznac, ze dowcipny! Kazdy wie, że to nie oryginał ale śmiesznie
                jest:-)
              • Gość: netras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 01:03
                aaaa
          • Gość: rutkowski gromosławczempinsk IP: 62.233.219.* 26.03.04, 17:49
            Gość portalu: gromosławczempińsk napisał(a):

> neoplus.adsl. etc, w pracy też cie niedługo namierzymy

Przejmuję sprawę namierzaczu: dsl/cable fast...etc.
    • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 62.233.219.* 23.05.04, 05:13
      W związku ze zbliżającym się meczem z Grecją Szczecinie s_nitras kibicuje
      biało-czerwonym:
      "Polskaaaa, bia-ło-cze-rwoni,Polskaaaa, bia-ło-cze-rwoni,Polskaaaa, bia-ło-cze-
      rwoni,Polskaaaa, bia-ło-cze-rw.... O boże!!! Co ja śpiewam!!!?? Przecież biało-
      czerwoni to Samoobrona!
      • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 18:56
        Nikt nie da wam tyle, ilę ja mogę wam obiecać!
        s_nitras
        • Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 62.233.219.* 26.05.04, 03:41
          Człowiekiem honoru jam! Sam sobie wyznaczam karę i pokutę okrutną
          (niewspółmiernie wielką do mej skromnej winy): FUNKCJI I ZASZCZYTÓW PARTYJNYCH
          ZRZEKAM SIE!!! Niech to będzie rekompensatą (z nawiązką) za zmarnowane
          publiczne pieniądze.
          s_nitras

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka