Gość: s_nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:00 s_nitras proponuje nadać dla Jana Pawła II tytuł honorowego mieszkańca Połczyna-Zdróju. s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:01 s_nitras kibicuje Adamowi Małyszowi! Adasiu wracaj do zdrowia! s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:03 s_nitras proponuje nadac patrona dla PO: Platforma Obywatelska im. płk. Kuklińskiego. s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitoprek Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 09:25 może lepiej Jaruzelskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM,niestety... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 15:38 przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni? Odpowiedz Link Zgłoś
nesp1 UBecja atakuje!!! 05.03.04, 09:32 Trzymając się twojej poetyki – tępy i ograniczony palancie – POKAŻ SWOJĄ TWARZ!!! Możesz napisać wszystko (no prawie wszystko) pod warunkiem, że sygnujesz to swoim nikiem, imieniem, nazwiskiem czy ulubioną postacią z komiksów o przygodach kapitan Żbika. Podszywając się pod inne osoby nie pozwalasz dobrze o tobie myśleć i pisać – co najwyżej dajesz podstawy do myślenia, że jedyną szkoła jaką ukończyłeś to nauki społeczno-polityczne w Instytucie Marksizmu – Leninizmu. Mimo wszystko POzdrawiam Nesp PS. Wszystkich tych, których poczucie estetyki i smaku zostało wystawiono na ciężką próbę przepraszam - nie ukrywam, iż musiałem zaprotestować i zareagować na eSBeckie metody debaty publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Kretyn atakuje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 10:53 nesp1 > wali cię w czaszkę. niech nitras cos sam napisze Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant PODSZYWKA!!!!! 05.03.04, 11:08 Slawomir Nitras zawsze sie loguje, natomiast tworczosc powyzej to licentia poetica jakiegos niedobrego podszywacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: PODSZYWKA!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 12:04 Absztyf, nikt chyba nie myślał, że to autentyk ;-))) Pomijam poziom, ale Nitras nie pisze o sobie w trzeciej osobie ;-))) Znowu jakiś z Klubu Paździocha błysnął ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: PODSZYWKA!!!!! 05.03.04, 12:06 W tym akurat sie solidaryzuje z Nitrasem bo mam w pamieci atak podszywaczy ze skleu z laptopami. Trudno potem odpowiadac za nieswoja tworczoc, tym bardziej jesli jest sie w pewnym sensie osoba publiczna jak Nitras. Ty tez powinnas pamietac ten nie tak wcale dawny atak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: PODSZYWKA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 12:43 Cześć e.beato! Tu Sławek, też mam 12lat. Chętnie Cię poznam. s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch R IP: *.ksiazat.v.pl 06.03.04, 22:56 > znowu jakiś z Klubu Pażdziocha błysnął,-))))) . Jesteś mało śmieszna, chociaż nie powiem - starasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magazynier Re: Kretyn atakuje!!! IP: *.teleton.pl 05.03.04, 11:11 w czaske to chyba cie wali moja droga!!!! Ludzie skad wy bierzecie w sobie tyle agresji i negatywnych emocji! gosc s_nitras proponuje wyżywac sie na innych polach! Czyzbys mial jakies osobiste animozje do Slawka Nitrasa???Albo gula ci chodzi???? Ja go popieram i POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rywin-arms Re: UBecja atakuje!!! 07.03.04, 11:44 nesp1 napisał: Trzymając się twojej poetyki – tępy i ograniczony palancie – POKAŻ SWOJĄ TWARZ!!! odp. Tak jest! Ujawnijmy sie wszyscy! Ja jestem OLA JAKUBOWSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 22:25 W czasie wojny polsko-ruskiej (pod flagą biało-czerwoną) siedzi w okopie Jan Małja Łokita i zajada się kiełbasą wyborczą. Z boku obserwuje to wygłodzony s_nitras, aż w końcu nie wytrzymuje i podchodzi: -Janie Małjo Łokito! Nie miałem nic w ustach odkąd kucharzem został, nooo... ten od Czesnego. Podziel się ze mną swoją kiełbasą. -Eee... –warknął od niechcenia pierwszy Bednarski III Rzeczypospolitej. S_nitras nie daje jednak za wygraną: -Janie Małjo, czy nie widzisz jak ociekam śliną, a oczy me wybałuszone od wilczego apetytu? -No dobra –odparł Łokita (bardziej dla świętego spokoju, niż litości ). Zaproszę cię do uczty, ale... Przynieść wiadro wody! Zasępił się s_nitras : „Skąd tu wziąć wiadro wody?”. Skoro jednak druga taka szansa z kiełbasą wyborczą może się nie powtórzyć, postanowił wyruszyć w poszukiwaniu H2O. Mija kilka chwil. W sobie tylko znany sposób, kulom nie kłaniając się powraca s_nitras i podstawia wiadro wody pod samiusięńki czubek nosa Łokity: -Hmm... No dobra, teraz to wypij! –spokojnie, ale zdecydowanie odparł Jan Małja do zaskoczonego s_nitrasa. Ten jednak szybko wyrachował: „Co się nie robi dla sprawy?”. Chwycił wiadro, wziął duży oddech i ku zaskoczeniu samego Jana Małji Łokity wypił co do kropli przyniesiona wodę! -Życzenie spełnione, dawaj kiełbachę! –niemalże krzycząc rozpoczął kontratak na samego Łokitę pewny siebie s_nitras. -Dam, dam... tylko...-tu dłuższa pauza, Łokita zastanawia się, aż wreszcie rzuca: „Przynieś jeszcze jedno wiadro wody i wypij!” -No nie, ale...-zaczął zbity z tropu s_nitras. Tu Jan Małja nie dał mu jednak dokończyć: -Rób co mówię! Muszę sprawdzić, czy nie oszukiwałeś. Cóż miał robić s_nitras? Wziął wiadro i wyruszył ponownie w poszukiwaniu wody. Sytuacja powtórzyła się jeszcze kilkakrotnie: Łokita jak nie dzielił się z s_nitrasem kiełbasą wyborczą, tak dalej nie dawał mu ani kęsa –mimo, że ten drugi spełniał sumiennie jego rozkaz wypicia kolejnych wiader wody. Po którymś razie organizm s_nitrasa spasował. Po upiciu tylko połowy zawartości wiadra oczy wybałuszyły mu się jeszcze bardziej, z nosa i uszy zaczęły tryskać stróżki wody, a nieopisane wręcz mdłości doprowadziły s_nitrasa do półprzytomności. Widząc przed sobą tę żałosną sceną Jan Małja Łokita odparł lekceważąco: -I co s_nitrasie, masz jeszcze ochotę na kiełbasę wyborczą? Na co resztkami sił s_nitras wybełkotał: -Agrrhh..brr...nnie! Nie, nie, nieee! -A widzisz s_nitrasie –spokojnie odparł Jan Małja Łokita, jakby udzielał właśnie ojcowskiej rady: „BO TOBIE SIĘ CHCIAŁO PIĆ, NIE JEŚĆ!” cdn. s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 22:28 Będe dla was służył na każdej platformie! s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 19:58 niech żyje nasz grupa trzymająca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 19:12 Wszystkiego najlepszego w dniu waszego święta kobitki! Dla biznewomen i dla cichych bohaterek pieleszy domowego ogniska śpiewa s_nitras: "Zapamiętaj sobie, dzisiaj jest dzień kobiet...la, la, la" To śpiewałem ja: s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 13:13 s_nitras potępia zamach terrorystyczny na Stany Zjednoczone USA: "Świat po 11 wrześnis nie będzie już taki sam...chlip, chlip, bua,ua, ua a..." s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromosławczempińsk Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 212.14.14.* 09.03.04, 20:31 neoplus.adsl. etc, w pracy też cie niedługo namierzymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:10 czy nie za dużo uwagi poświęcacie choremu człowiekowi? (może lepiej chorej istocie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 212.14.0.* 19.03.04, 13:30 A może to was, nie podszywacza, zmogła choroba psychiczna? AntySLDoza maniakalno - bezkrytczna. A tak poważnie jak widzę dla czesci forumowiczów najgorsze epitety pod adresem ich przeciwników politycznych, to przejaw zdrowej walki polityczynej. Występy podszywacza to zbrodnia, krtórą gość pod nickiem gromosławczempiński namierzy. I kto tu jest walnięty? Podszywacz? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM 19.03.04, 15:13 Ale trzeba przyznac, ze dowcipny! Kazdy wie, że to nie oryginał ale śmiesznie jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 01:03 aaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutkowski gromosławczempinsk IP: 62.233.219.* 26.03.04, 17:49 Gość portalu: gromosławczempińsk napisał(a): > neoplus.adsl. etc, w pracy też cie niedługo namierzymy Przejmuję sprawę namierzaczu: dsl/cable fast...etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 62.233.219.* 23.05.04, 05:13 W związku ze zbliżającym się meczem z Grecją Szczecinie s_nitras kibicuje biało-czerwonym: "Polskaaaa, bia-ło-cze-rwoni,Polskaaaa, bia-ło-cze-rwoni,Polskaaaa, bia-ło-cze- rwoni,Polskaaaa, bia-ło-cze-rw.... O boże!!! Co ja śpiewam!!!?? Przecież biało- czerwoni to Samoobrona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 18:56 Nikt nie da wam tyle, ilę ja mogę wam obiecać! s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_nitras Re: S_NITRAS-JESTEM JAKI JESTEM IP: 62.233.219.* 26.05.04, 03:41 Człowiekiem honoru jam! Sam sobie wyznaczam karę i pokutę okrutną (niewspółmiernie wielką do mej skromnej winy): FUNKCJI I ZASZCZYTÓW PARTYJNYCH ZRZEKAM SIE!!! Niech to będzie rekompensatą (z nawiązką) za zmarnowane publiczne pieniądze. s_nitras Odpowiedz Link Zgłoś