tatemen 25.06.10, 23:26 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=459&lg=1 Nie znam się na ciuchach damskich ale tekst sympatyczny. Polecam wściekłym psom! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatemen Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? 26.06.10, 00:01 Zapewne :)))) W końcu jest celebrytką mimo że się tego wypiera :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 10:13 Wszędzie mjw; jak nie zdjęcie, to tekst, jak nie wywiadzik, to włażenie przed kamerę... Tylko, że to są teksty o NIEJ, a nie o pracy radnej i własnym jej zdaniu na merytoryczne tematy. Czasem wchodzenie na siłę na wysoką drabinę, kończy się tragicznie. mjw robi to już z zamkniętymi oczyma i "bez trzymanki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? IP: *.chello.pl 26.06.10, 10:32 IP! Gorycz ukoisz w terapii: www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100625/ZDROWIE/669911032 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 15:36 chello twoja dbałość o mnie - też można różnie interpretować... Wracając do meritum - to wszystko już poza mną daaaaaawno.Tylko mnie nie strasz teraz zgonem. Uważam, że nie ma się czego bać.Trzeba było tak żyć, aby się nie bać tych spotkań na które czekamy. Bardziej przeżywają zgony ci którzy pozostają i mają problem z wypełnieniem pustki po bliskim. Ja jestem WOLNA!I to jest najważniejsze. To należy podkreślać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? IP: *.chello.pl 26.06.10, 16:37 Na otarcie łez IP podrzucam ci zdjęcie "Tęgich Głów" za którymi tak tęsknisz. Oni zrobiliby porządek w trymiga z tą gospodarką, Stefan Olszowski , gen Jaruzelski . Tak jakoś kojarzą mi się z tęgimi głowami , gospodarka wytyczona kierunkiem tow. Moczara. img.audiovis.nac.gov.pl/PIC/PIC_51-18-12.jpg Żadne pińdzie nie biegałyby po ekranach lub czasopismach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 16:45 Skoro tak chcesz być ze mną, to zapraszam, tam i w tej okolicy dzisiaj jestem: www.youtube.com/watch?v=CnZcIoqpDYU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Jacyna-Witt sponsorowana przez Simple? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 17:17 może to łatwiejsze; www.youtube.com/watch?v=HBH0D-vywaE&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic uru Re: Jacyna-Witt ubiera się w Simple IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 17:41 elegancka kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
cool_turalny "SwOrovski" - buahahahahahahahahaha...:-D 27.06.10, 11:55 Muszę Panią zmartwić - w Szczecinie nie mieszkają same buraki, dla których Galaxy i Turzyn są szczytem europejskiej mody. Te "wściekłe psy" jak to nazwałaś to także faceci, którzy wiedzą co to jest Kaufhaus des Westens w Berlinie, wiedzą gdzie można znaleźć doskonałe i lekkie garnitury z włoskiej wełny od Wilvorsta (moglibyśmy być dumni, że właścicielem sklepu w Berlinie jest Polak - tam we fraki zaopatrują się m.in. muzycy z Filharmonii Berlińskiej), którzy znają z pierwszej ręki m.in. Burlington Arcade i Jermyn Street w Londynie z ręcznie szytymi koszulami, Galerie Świętego Huberta w Brukseli, Stroget w Kopenhadze, GUM i ulicę Twierską w Moskwie, Galerie Wiktora Emanuela w Mediolanie, Macy's i 5th Avenue w Nowym Jorku i wiedzą, że poza Selfridges (właśnie uznany za najlepszy sklep na świecie!) i Marks & Spencer przereklamowaną Oxford Street w Londynie należy omijać dużym łukiem i na dobre zakupy udawać się na King's Road. Niektórzy z nich nawet co roku o tej porze i przy tych temperaturach z nostalgią myślą o wspaniałych sklepach z letnią odzieżą British India, których wbrew nazwie niestety w Europie uświadczyć nie można. Tak więc nie ośmieszaj się. Jeśli chciałaś zaszpanować – zły adres...:-( Radzę pojeździć trochę po tych miejscach, które wspomniałem, popatrzeć, a potem się wymądrzać na blogu. Nawet nazwy "Swarovski" nie potrafisz prosta kobito poprawnie napisać. Polecam wycieczkę do fabryki i muzeum z charakterystyczną fontanną (“Zielona twarz”) kilka kilometrów na wschód od Innsbrucka. Może się wtedy utrwali? Są tu tacy co i tam byli. Łatwo jest wywrzeć wrażenie na moherowych babciach od Rydzyka i parafialnych dziadkach, dla których szczytem elegancji jest krawat i (Boże zmiłuj!) marynarka do koszuli z krótkim rękawem! Niestety - PiS i klasa idą ze sobą w parze jak prosię z uprzężą. Wąsy Putry, buty prezesa Jara, reklamówka prezydentowej i fryzury Sobeckiej były od zawsze wyznacznikami mody w tej formacji. Czytając ten wątek nasuwa się niuchronnie jedna analogia?... "SIMPLE clothes=a SIMPLE hag", jakby to powiedzieli anglosasi. Ja po polsku rozwinąłbym jeszcze: proste ciuchy=prosta baba=prosty umysł. Kobita potrafi tylko pisać o sobie. Reszta jej wypowiedzi pozbawiona jest jakichkolwiek konkretów, faktów i własnych oryginalnych pomysłów. Za to pełno w nich na forum internetowym wspomnianych przeze mnie "bąków retorycznych" - głupichi prostackich chlapnięć (ostatnio nawet antysemickich), które nic (poza obrażaniem) sensownego do dyskusji nie wnoszą. W skrócie: generalne pustogłowie. Proszę uważniej czytać posty innych. Zapraszam do moich wypowiedzi - w większości z nich piszę o konkretach, przytaczam fakty, a jednak do władzy tak jak MJW się nie rwę. Bardziej niepokojąca jest jeszcze ta potrójna schizofrenia kiedy zdamy sobię sprawę z tego, że scenariusz: “tateti przeczytała na forum, zadzwoniła do MJW, która skomentowała to na blogu, który zaraz tatemen cytuje na forum” dzieje się w jednej chorej głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Jesswein brudasie, umyj się. IP: 188.33.33.* 27.06.10, 15:02 i nie napinaj nad literówkami. Pamiętaj myj zęby bo ludzie się śmieją, że najpierw cię czują a później widzą :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini a komu ty chcesz zaimPOnować? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 16:31 szamciarzu w brudnych butach i przePOconej POdkoszulce? spójrz smieciu na swoje obwisłe łapy i fryzurę pomiejskiego alfonsa to będziesz innych pouczał:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: a komu ty chcesz zaimPOnować? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 16:33 www.sedinum.stetinum.pl/bindata/comments/zrodlo/COMMENT25b4cdb70759a11aed0743b74d743095.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
cool_turalny Re: a komu ty chcesz zaimPOnować? 28.06.10, 03:41 Hehe. Ciemna ta gawiedź...:-) Z tego co się orientuję mało jest prawdopodobne, żeby Jesswein robił zakupy w Wilvorst, chodził po galeriach mody w Brukseli, Kopenhadze, Londynu, Moskwy czy Mediolanu, a tym bardziej, że odwiedzał sklepy British India w Płd.-Wsch. Azji i na Bliskim Wschodzie. Ale taki to ten ciemny naród Rydzykowo-pisowy jest. Ktoś rzuci hasło i zaraz wiara wyłącza mózgi, logiczne myślenie i w to bezgranicznie wierzy, dostając zbiorowego orgazmu...:-) Czuję, że jeszcze dużo ubawu na tym forum będę miał. W najśmielszych snach nie spodziewałem się, że paru tak palma strzeli po paru moich postach...:-D Męczą się, wiją i zastanawiają: kto?, no kto?...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Jesswein ty myj zeby... IP: *.mobile.project4.pl 28.06.10, 07:06 ...a nie po galeriach sie szlajaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini niuchronnie - buahahahahahahahahaha...:-D IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 16:40 Czytając ten wątek nasuwa się niuchronnie jedna analogia?... Niuchałeś razem z Łuczakiem? :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Czy tylko ja widząc baner na blogu MJW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 01:51 ...kojarzę go z tym zdjęciem? img341.imageshack.us/img341/7210/19381.jpg :D Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Czy tylko ja widząc baner na blogu MJW... 27.06.10, 08:22 Dlaczego wklejasz głowę p.Jacyny-Witt w przodków Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy tylko ja widząc baner na blogu MJW... IP: 109.243.179.* 27.06.10, 08:31 images1.wikia.nocookie.net/nonsensopedia/images/thumb/f/fe/Donald_Tusk_2.jpg/200px-Donald_Tusk_2.jpg 2.bp.blogspot.com/_jLdEId-uwUE/S6wGVVCCnRI/AAAAAAAABVk/zSLGrpvs4lA/s1600/BUNDES~1.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Czy tylko ja widząc baner na blogu MJW... 27.06.10, 08:33 Kogoś ci panowie mi przyPOminją.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Czy tylko ja widząc baner na blogu MJW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 18:56 "Kogoś ci panowie mi przyPOminją.." jest takie powiedzenie polskie: Za mundurem panny sznurem". Widzicie jak to nieładnie brzmi w tym kontekście. Po co się tak obrażacie, za jakiś czas wybory, potem chwila pauzy i ponownie....A my za 10, 15 lateczek czy będziemy na chleb chleb mówili/te ruszające się protezy słowa zniekształcaja/, albo czy o nas będzie ktoś oprócz własnych dzieci pamiętał? Czy warto się wzajemnie obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 mam lepszy zestaw zdjec :) 27.06.10, 21:23 juz go kiedys pokazywalem: pis.szczecin.pl/wp-content/uploads/2010/05/jacyna-witt_.jpg farm1.static.flickr.com/47/149392321_dee4c3bcba.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: mam lepszy zestaw zdjec :) 27.06.10, 21:30 To już było.Mam ci wyszukać podobieństwo Tuska go Hitlera, Nitrasa do Goebelsa i Marcinkiewicza do Barysznikowa? A Krzystka już znalazłem ;) www.fronda.pl/files/Mariusz_zdjecia/zespol_downa.jpg szczecin.gazeta.pl/szczecin/3292000,78940,5743322.html?back=/szczecin/1,78940,5744278,krzystek__szczecin_stac_na_hale.html I PO co ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini dlaJessweina IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 17:31 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=8&bpm=0&blog=460&lg=1 I co,twoich kolesi i ciebie Grzesiek pogoni w piz..u a do peło nie wpuszczą,to przjdzie na kolanach po kasę do pani prezydent Jacyny- Witt przyjść :))))).Bo gnoju wiesz że ona ma w d...ie do to całe forum i ciebie wiec możesz ją bezkarnie obrażać a potem umnizgać się jak to robiłeś dok azdej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: dlaJessweina 27.06.10, 22:00 Teraz do SLD zaczął pucować się Jekiel.Ale Napieralski powinien twardo potraktować Arłukowicza i albo startuje na prezydenta z SLD ale niech idzie do PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: dlaJessweina IP: 194.88.225.* 27.06.10, 22:08 Prymityw znów na fali, teraz jak Beata Wieczorek szczyci się swoimi ubraniami. Szkoda, ze na blogu nie opisuje swoich romansów na plażach nad Baltykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: dlaJessweina 27.06.10, 22:27 Panie Lipczyński!!!! Opanuj się pan!!!IP pana zdradziło! Jabol i tak kasy więcej nie da bo mu gaweł łeb ukręci! Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: dlaJessweina 27.06.10, 22:33 Nitras na zapleczu biura PO wyprawiał takie rzeczy że włos się na głowie jeży a Krzystek z zachrystii to już lepiej nie mówić i nie pisać. Pilnuj swoich degeneratów a nie przyprawiaj innym gęby bo większych świństw i łąjdactw niż ci twoi robilito niktinny nie robił.Opowiadly mi rózne dziewczyny i chłopcy i to tacy poniżej 16 Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: dlaJessweina 28.06.10, 01:15 goska, spotykasz sie z chlopcami ponizej 16? czy ty juz calkiem powariowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: dlaJessweina 28.06.10, 08:18 uuuuu widzę że nie zaprzeczasz ale trudno zaprzeczyć jak już wszyscy wiedzą co się dzieje na zapleczu w siedzibie PO ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: dlaJessweina IP: *.chello.pl 18.08.10, 23:02 Tylko Pacyna-Kit zrobi ci dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś