zed.1 26.06.10, 20:42 chcialem zaznaczyc, ze tworzenie watku po to tylko by wstawic link do bloga radnej gdzie reklamuje ona marki sklepow jest przesada i naduzyciem. czy jacyna ma jakis kontrakt na reklame? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Co zalatuje lisem Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.chello.pl 26.06.10, 21:14 przyszły prezydent miasta musi dobrze wyglądać i teraz będą różne firmy zabiegać o możliwość takiej reklamy, to nic nowego. Jest nam przykro, że pan fyfek raczej odstrasza swoja osobą i reklamuje się za moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Elegancja ubiera sie w Simple 26.06.10, 21:27 www.simple-cp.com/index/collection6 www.caterina.pl/ www.bandolera.com/ mxm.pl/www2009/index.php?s=pl Moja dziewczyna mówi że piękne ciuchy ;)) Możesz polecić Michałowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Elegancja ubiera sie w Simple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 21:40 hm widząc takie ciuchy, to moja Matka o posiadaczach mówiła coś o lumpenproletariacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 21:27 Kiedyś cos czytałam o Samochwale, ale pan Tuwim może o innej pisał osóbce. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple 26.06.10, 21:51 To o Krzystku bo on wszędzie powtarza że się najlepiej nadaje na prezydenta Szczecina :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.ipspace.xilinx.com 26.06.10, 23:11 twoj problem to nie jest tylko to, ze jestes glupia. problemem tez jest to, ze ty myslisz, ze wszyscy inni tez sa jeszcze glupsi. stad walisz tutaj te betony na miare reklamy przyszlej pani soltys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 05:41 "Uderz w stół...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 05:42 "Uderz w stół....' pisałam do Tatemen Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple 27.06.10, 08:20 Nie jestem ani p.Jacyną-Wit ani Krzystkiem,nie jestem też Arłukiwczem Nitrasem ani Brudzińskim a nawet Napieralskim Odpowiedz Link Zgłoś
cool_turalny "SwOrovski" buahahahahahahahahaha...:-) 27.06.10, 11:57 Radzę kliknąć tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Jesswein brudasie umyj się. IP: 188.33.33.* 27.06.10, 15:00 i nie podniecaj literówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini niuchronnie buahahahahahahahahaha...:-) IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 16:39 Czytając ten wątek nasuwa się niuchronnie jedna analogia?... A to niuchronnie to od niuchania razem z Łuczakiem? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.chello.pl 27.06.10, 10:20 A nie jest przypadkiem tak, że radny powinien być bezstronny i nie reklamować czegokolwiek? Czy przypadkiem nie jest to naruszeniem jakiś przepisów? Chociażby co najmniej etycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 16:34 Reklamować????? :)))) czy ty wiesz co to jest reklama? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.chello.pl 27.06.10, 16:57 Ja wiem, a TY? Na wszelki wypadek pl.wikipedia.org/wiki/Reklama do poczytania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Komrpomitacja ubiera sie w Simple IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 17:22 a ty jak Komorowski info z wikipediów o podstawowych informacjach bierzesz?nie rozbawiaj mnie a reklamę na bilbordach węgla na grill to radny z PO robi jako grillujący :)))))))))))))))) i to akurat jest reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED nie wymagaj za duzo IP: *.ipspace.xilinx.com 27.06.10, 20:46 a juz na pewno nie norm etycznych od tej pani. ona normy zostawila w domu gdy zachcialo jej sie wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini ale o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 21:12 jaka pani jakie normy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: ale o co chodzi? IP: *.chello.pl 27.06.10, 21:28 No fakt, jakie normy :))) Etyka tyczy się wszystkich polityków, tylko że większość z nich ma z nią problemy. Ale pisanie wprost na blogu, przez "celebrytkę" polityczna, jakie ciuchy nosi to żenada. Proponuję napisać jeszcze o tym czy lepsze są podpaski czy tampony. A wszystkim, którzy gorszem nie śmierdzą, radzę wczytać się w fragment, jakie to butki Pańcia przywozi z Hiszpanii. Poprawi Wam się wszystkim humor. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: ale o co chodzi? 27.06.10, 21:36 ale o co ci chodzi? to jest blog prywatny opłacany za prywatne pieniądze więc p.Jacyna-Witt może na nim pisać co chce. co komu do blogu jak blog nie jego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: ale o co chodzi? IP: *.chello.pl 28.06.10, 12:46 Skoro jest "celebrytką", radną to niestety, ale powinny obowiązywać ja normy etyczne. A jak rozgraniczymy opłacanie tego bloga? Bo pieniądze dostaje nie tylko z własnej działalnosci, ale także z budżetu. W Polsce powinien być nakaz rozgraniczenia polityki i działalnosci gospodarczej, wtedy by nie było problemu. Więc do tego jest tyle, że jest to chamska reklama, a politycy tak postepować nie powinni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpisowy Re: ale o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 13:11 chamski to jesteś ty ZED i tyle a wpis o ciuchach radnej śwoietny.Normalna baba a nie jakaś głupawa celebrytka co to jeździ do KaDeWe żeby byle szmatę za 600 euro kupić Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: ale o co chodzi? 29.06.10, 02:40 to, ze baba to nie ulega watpliwosci. baba, nie dama. a wpis ciekawej to nie moj wpis. ja nie jestem kobieta i podpisuje sie zed, nie ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musioł Re: ale o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 07:42 różnie się Gzylu wpisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: ale o co chodzi? 29.06.10, 08:27 nie mierz mnie swoja miara. nie jestem gzylem, a nicka uzywam jednego. do tego trzeba miec jaja, ktorych wam widocznie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemotkot Re: nie wymagaj za duzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 16:15 Oj dajcie Pani Gosi spokój, po prostu musiała sobie napisać,ze jest elegancka-na wypadek gdyby to nie zostało zauważone, tak samo jak kiedyś pisała jak to dba o kulturę fizyczna, chadzajac do fitnesu, ale zawsze tylko i wyłącznie w markowych ciuszkach-no wiecie fobia taka.Ale dobrze,ze tak pisze, można ocenić jakimi wartościami kieruje się Pani Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: nie wymagaj za duzo IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 17:31 wartościami normalnymi dlakażdego normalnego człowieka poza POlszewickimi agentami wykształconymi przez bronkowych kolesi z WSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka41 Re: nie wymagaj za duzo IP: *.szczecin.mm.pl 29.06.10, 09:46 Cenię Panią Jacynę jak radną opozycyjną. Ale nie eksponowałabym tego, gdzie i za ile się ubiera, bo przeciętna kobietę o dochodach 2000 zł miesięcznie, to może zniechęcic do głosowania na nią. W dobie kryzysu wybieramy sklepy tańszych marek, nie obnosimy się ze swoim standardem. A Svarovski dla wielu z nas jest nie osiągalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: nie wymagaj za duzo IP: 80.94.19.* 01.07.10, 10:37 No cóż takie sobie ciuszki. Niestety pani radna z uporem eksponuje swoje nogi, które niestety są koszmarnie niezgrabne. Pani Małgosiu czy nikt pani nigdy nie powiedział, że takie sukienczyny, spodenki i spódniczki niestety nie dla pani. Razi widok grubych, kołkowatych nóg i te stroje to jeszcze bardziej podkreślają. Ja bym proponował czasami spojrzeć w lustro przed wyjściem i nie słuchać bezkrytycznie klakierów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cool_turalny Re: nie wymagaj za duzo 01.07.10, 12:17 No cóż... Nie chciałem tego pisać, ale skoro już jest czarno na białym, to mogę tylko dodać: kobieta z klasą umie ukryć swoje wady (mało jest kobiet idealnych), prosta baba kupi drogiego ciucha, który źle dobrany wady te tylko podkreśla i myśli, że wygląda jak Twiggy jub Jovovic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam cie Jesswein brudasie, umyłeś się już ? IP: 109.243.6.* 01.07.10, 13:02 W taki upał to czuć cie w polowie drogi z Warszawy, facet!! co ci szkodzi zainwestować w dezodorant ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login Re: nie wymagaj za duzo IP: 81.219.200.* 01.07.10, 15:42 pomyliłeś panią radną z Renatą kozaczek która ma kołkowate nogi i nisko osadzony zad.nie mówiąc o żenującej radnej Pańce ubierającej się w mini.Radna Jacyna-Witt ma nogi całkiem sobie ale ich w miniówach jak te dwa próchna nie eksponuje Odpowiedz Link Zgłoś