beatrix13 25.07.10, 22:20 jutro zamierza się podać wróci do radia? karuzela nazwisk już ruszyła z Koszalina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sam.. Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji IP: *.146.49.43.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.10, 22:35 jednego bufona będzie mniej, ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 25.07.10, 23:15 polskie radio podalo, ze jacyna posikala sie ze szczescia, po czym dostala spazmow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji IP: *.szczecin.mm.pl 25.07.10, 23:43 Widać media zupełnie się zeszmaciły i podają tylko to, co z nosa skapnie Krzystkowi..., prawda ZEDZiu ćwierćinteligencie? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 25.07.10, 22:39 i powiadomił cie o tym absztyfikant? Szukał utulenia? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 25.07.10, 22:47 Radio Szczecin mnie powiadomiło i wybij sobie z głowy,że będę twoim absztyfikantem Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 25.07.10, 23:01 Moim nie będziesz bo zwymiotowałbym gdybyś chcial coś ode mnie a następnie dostałbyć z plaskacza w mordę ale myślę że nie będziesz czyimkolwiek bo każda baba na widok twojej geby z odrazą uciekłaby gdzie pieprz rośnie a i facetów kochających inaczej twój ryj też nie pociągałby.no chyba że stworzycie piekną komunę z zadem nefrologa i ksyfkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 25.07.10, 23:07 a co twoja spowiedniczka zaspała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie dbam o IP Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 23:20 a może byście tak pogadali na boku a nie na forum bo mało mnie ( i jak sądzę innych) wasze anse interesują..... szkoda, że tyle miejsca na publicznym w końcu forum zajmuje opluwanie się paru osób. Moi mili, że tak powiem, ludność zagląda tu w celach bardziej twórczych niż wasze dość zresztą bezbarwne okładanie się po ....? no właśnie, co wy tam macie..... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 25.07.10, 23:24 tatemen napisał: > Moim nie będziesz bo zwymiotowałbym gdybyś chcial coś ode mnie a > następnie dostałbyć z plaskacza w mordę ale myślę że nie będziesz > czyimkolwiek bo każda baba na widok twojej geby z odrazą uciekłaby > gdzie pieprz rośnie a i facetów kochających inaczej twój ryj też nie pociągałby.no chyba że stworzycie piekną komunę z zadem nefrologa i ksyfkiem. ............... tatemen, tateti czy jak ci tam gośka idźże w końcu lecz tę swoją poaranoję zakochałaś się kiedyś bez wzajemności w jakimś absztyfikancie i teraz w co drugim nicku na forum go szukasz nieszczesna odrzucona babcinko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji IP: *.chello.pl 25.07.10, 23:37 Cóż za powalająca kultura wypowiedzi!!!! Jestem pod wielkim wrażeniem... Plaskacz w mordę, ryj... Tatemen wciela w życie Folwark zwierzęcy i chce być równiejszą świnią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ni Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 23:40 brawo, Bibi, chodźmy gdzieś na wino, bo tu duszno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji IP: *.chello.pl 26.07.10, 08:04 Nie wierzę! Widziałem jego produkt, taka gruba książka sprzedawana w punkcie pocztowym w urzędzie miejskim. Ciekawe kto mu to wydał, bo buła, czy inaczej kloc mały nie jest, chyba, że kartki z tektury. Dziwie się ,że nikt do tej pory nie zainteresował się tą nową propozycja na rodzimym rynku pisarzy. Żaden Liskowacki, Michałowski, Skrendo, czy ta pani obstrzyżona na jeża z uniwerku, nie zrobił jeszcze dogłębnej analizy tworu literackiego. Przecież to sam marszałek województwa od kultury chciał coś nam przekazać. Prawdopodobnie niejednokrotnie przydzielał kasę tym krytykom literackim na ich własne produkty . A oni milczą, zero wdzięczności. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wicemarszałek W. Jabłoński do dymisji 26.07.10, 15:12 Gość portalu: twarda wazelina napisał(a): > Nie wierzę! ................ jesteś człowiekiem małej wiary:) Odpowiedz Link Zgłoś