swarozyc 05.08.10, 21:53 ale w koncu kosciol kat ich wykonczyl... Tak jak nas, slowian... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuj_ignacy Zaproszenie... IP: *.szczecin.mm.pl 06.08.10, 00:30 To GW reklamuje największy w Polsce zlot neonazistów? Może warto wybrać się tam, przejść po polu namiotowym, posłuchać o czym młodzież gada? I poznać rzecz z pierwszej ręki a nie pleść bzdury bo to ciekawe wydarzenie? Byłem tam z sześcioletnią córką - nigdy więcej tam nie pojadę. Wolę jej przekazywać radość życia a nie nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Zaproszenie... 06.08.10, 00:36 Bylem w zeszlym roku, neonazistow nie stwierdzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Zaproszenie... 06.08.10, 00:38 krzysztofsf napisał: > Bylem w zeszlym roku, neonazistow nie stwierdzilem. Moze pomylilo ci sie z neopoganami? Jak w tym zarcie - "moj maz jest pedofilem. - Kochanie, setki razy ci mowilem FILATELISTA." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj_ignacy Re: Zaproszenie... IP: *.szczecin.mm.pl 06.08.10, 11:09 Zapraszam na pole namiotowe. Oprócz skinheadów nie było tam nikogo więcej. Jeżeli rok temu już ich nie było - to sława bohu! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Zaproszenie... 06.08.10, 11:41 Nie nocowalem na polu. Na wyspie nie stwierdzilem. Jakie objawy mieli, ze tak ich zaklasyfikowales? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Zaproszenie... 06.08.10, 19:19 pewnie o łyse głowy chodzilo, jak to kolega wyżej napisał... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Zaproszenie... 06.08.10, 21:14 nchyb napisała: > pewnie o łyse głowy chodzilo, jak to kolega wyżej napisał... Po chemioterapii przeciez ;) Ciekawy jestem, czy tropiciel neofaszystow jezdzi po wszelkich imprezach w naszym kraju - koncertach, zlotach itp, zeby stwierdzic niekorzystna roznice akurat na Festiwalu Wikingow poronujac do...czego?. Bo obawiam sie, ze zawartosc cukru w cukrze jesli chodzi o neofaszystow, jest znacznie mniejsza niz srednia krajowa, zwlaszcza biorac pod uwage koncerty czy festiwale. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Re: Zaproszenie... 06.08.10, 02:16 Gość portalu: wuj_ignacy napisał(a): > To GW reklamuje największy w Polsce zlot neonazistów? Może warto wybrać się tam > , > przejść po polu namiotowym, posłuchać o czym młodzież gada? I poznać rzecz z > pierwszej ręki a nie pleść bzdury bo to ciekawe wydarzenie? > Byłem tam z sześcioletnią córką - nigdy więcej tam nie pojadę. Wolę jej > przekazywać radość życia a nie nienawiść. A ja od siebie dodam, że parę lat temu pewnemu Węgrowi, zwolennikowi tychże igr, wsadzono dzidę w oko, która wyszła uchem, sam woziłem go na tomograf komputerowy, na PSK I, przy Uni Lubelskiej, nie wiem czy jeszcze żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska poznawanie przez dotykanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:23 A po co nam wikingowie i inscenizacja średniowiecznych miast? Wystarczy wybrać ze dwa razy Tuska z ekipą. Odpowiedz Link Zgłoś
urwanypalec Wikingowie żyli krócej, ale mieli mniej stresów 06.08.10, 08:42 Mimo kiczu, jeżdżę tam prawie co roku od 10 lat, panująca atmosfera, zapach dymu i przysmaki (uwielbiam kaszę) Jadę na całą niedzielę posłuchać śpiewów i rytmów dawnej epoki. Nie doszukujcie się niczego tylko jedzcie wypoczywać!! Odpowiedz Link Zgłoś
garym Zdrowie psychiczne 06.08.10, 09:05 Niewątpliwie żyli jednak zdrowiej psychicznie niż my: nie mieli tylu problemów, nie byli zabiegani, nie martwili się mnóstwem rzeczy. Zapewne ciągłe zagrożenie życia swojego i bliskich, czy to z powodu najazdów, głodu, czy też wypraw, wpływało bardzo pozytywnie na psychiczny rozwój ludzi żyjących w średniowieczu. Tylko niektórzy z nas doświadczyli stresu związanego z tym, że nie będzie się miało co zjeść następnego dnia. We wczesnośredniowiecznych osadach było to na porządku dziennym. Wystarczyło, że zboże nie obrodziło i już zagrożenie głodem powstawało. Kobieta której mąż zginął na wyprawie, też miała problemy z wykarmieniem rodziny. A mężczyźni którzy prawie codziennie mogli zginąć w czasie walk, polowań lub wypraw morskich, z pewnością czuli stress z ty6m związany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Zdrowie psychiczne IP: *.chello.pl 06.08.10, 10:05 Podobnie jak teraz. wódz nakazał większą daninę i już pomór. Tysk podniósł Vat i rodziny, które mają więcej dzieci rzeczywiście zostanie im tylko kaszka na śniadanie, obiad, kolacje. Nie daj boże żołnierz wróci bez nogi z Afganu już jest śmieciem dla państwa, albo jak nie wróci to rodzina na poniewierkę. Odpowiedz Link Zgłoś