adam.rnichnik 25.03.04, 18:42 Szanownych Państwa, jak Drodzy Forumowicze zapatrujecie się na pracę tutejszej administracji forum? Odpowiedzi proszę udzielać na forum w tym wątku. Pozdrawiam, Adam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolyromek2004 Panie Adamie 25.03.04, 18:48 Panie Redaktorze. Bardzo chwalę tutejszą załogę Forum. Dziewczęta i chłopcy dwoją sie, troją a niektórzy nawet czworzą mnożąc forumowe, wirtualne byty na tym Forum. Niektórzy, którzy robią to od lat obecnie są trochę bardziej zajęci w pracy na rzecz społeczności lokalnej ale w dalszym ciągu wiernie pracują. Wiecej nie moge napisać gdyż jest to objete tajemnicą dziennikarską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Uprzejmie zapytuję IP: 80.51.242.* 25.03.04, 19:18 A czemu Pan Adam ma w nicku Rnichnik? Pytam, bo niezorientowany jestem. To taka nowa moda? Jak z Rrado? To może trza było się zalogować jako mnie.nie.jest.wszystko.jedno? Pozdrawiam _________________________ pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Pismak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 11:10 dlaczego?, to jasne jak słońce ;-) Ten Adam to Rnichnik. Przyznam, że nazwisko mi nieznane. /może ciekawski, może wróg admina ;-), najwyraxniej typ śmieszka ;-)/ Nikt chyba nie myślał, że Adam Michnik zada na forum regionalnym takie pytanie? Od tego ma ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pismak 26.03.04, 12:04 Adam Michnik ma awersje do komputerow, nawet nie potrafilby tego zrobic;) Naczelny "Gazety" pisze olowkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Wiem, wiem IP: 80.51.242.* 26.03.04, 16:57 Myślałem tylko, że z tym podszywaniem pod Michnika wiążę się jakaś ciekawa forumowa historia. Jestem przecież tu do niedawna. Pozdrawiam pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś