swarozyc 20.09.10, 22:31 Lekarzom za korupcję grozi do 12 lat więzienia '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' + publiczna chlosta na pl. Orla Bialego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedał z po Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:40 swarozyc napisał: > Lekarzom za korupcję grozi do 12 lat więzienia > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > ''''''''''''''''''' > + publiczna chlosta na pl. Orla Bialego Ja bym ich w dupę zerżnął, bez prezerwatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: 217.153.158.* 21.09.10, 00:45 jaką rentę ma biedny oskarżony Ryszard H? 500 zł, czy też 5000 jako emeryt wojskowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXForEver Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: 62.69.221.* 21.09.10, 00:53 Odbija sobie na pacjentach. Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: *.chello.pl 21.09.10, 07:23 oczywiście razem z tymi co dają łapówki nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 07:40 Bardzo ładne grube nici na tę koronkową robotę przeznaczono: lekarze zarabiali i ich znajomy, dodatkowo wystawili jemu świadectwo zdrowia.Teraz prokurator otrzymał to uduchowione dzieło przekazał sądowi, a nam je pokazano w reportażu tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Oni nas okradli ze składek i to powinni zwrócić IP: *.globalconnect.pl 21.09.10, 07:52 sfabrykowany rencista zamiast płacić składki do zus był biorcą renty z zus razy 200 osób razy kilka lat i to są winni nam lekarze ,pośrednicy i renciści oszuści tyle powinni zwrócić wszyscy oskarżeni na początek.Rozliczenia między łapówkarzami mnie nie interesują ale kwota uszczerbku na składkach w systemie i wypłat z systemu intaresuje mnie bardzo bo to moze być kilka milionów.Myślę że powinni sie zgłaszać do sądu ci chorzy którym np pani donata odmawiała dobrych papierów aktórzy rzeczywiście zasługiwali na rentę. Odpowiedz Link Zgłoś
baiw Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przeprasza 21.09.10, 08:15 Słowa pani Donaty targnęły mną, wzruszyły, wzbudziły współczucie. Biedna kobieta, szykanowana, zestresowana, boi się męża i policji, na dżwięk sygnału karetki chowa się do wanny.... Konfabuluję, ale generalnie chodzi mi oczywiście o to, że trzeba było, pani Donato żyć zgodnie z obowiązującym prawem - nie oszukiwać, nie wyłudzać, nie przyjmować. Złamała pani prawo i poniosła tego konsekwencje. Opowieści o traumie proszę zachować dla dzieci i wnuków - ja - jako obywatel - uważam, że nie spotkało pani nic, na co by nie zasłużyła. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna __bronimy tych lekarzy jak bronilismy Garlickiego 21.09.10, 15:17 uwazam ze to nagonka PiSu na niewinnych lekarzy, podobnie jak byla nagonak na Garlickiego. |Co ja wygaduje, przeciez PiS juz nie rzadzi, wiec juz mozna juz huzia na Jozia na tych wstretnych przekupnychj lekarzy !!! A Garlicki dalej bohaterem - bo go wsretny PiS chcial "zgnoic". Niech zyja polskie media , ktore robia wode z mozgu spoleczenstwu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Pani Donato! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.10, 16:43 Trauma?! A po czym?..Mogła się Pani spodziewać,że kiedyś sie to wyda i trzeba będzie odpowiadać za to...teraz Pani płacze i szuka współczucia?! I Pani jest lekarzem?! Iluż ludzi Pani skrzywdziła swoim występkiem?... Odpowiedz Link Zgłoś