Dodaj do ulubionych

Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przeprasza

20.09.10, 22:31
Lekarzom za korupcję grozi do 12 lat więzienia
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
+ publiczna chlosta na pl. Orla Bialego
Obserwuj wątek
    • Gość: pedał z po Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 23:40
      swarozyc napisał:

> Lekarzom za korupcję grozi do 12 lat więzienia
      > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
      > '''''''''''''''''''
      > + publiczna chlosta na pl. Orla Bialego

Ja bym ich w dupę zerżnął, bez prezerwatywy.
    • Gość: mirek Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: 217.153.158.* 21.09.10, 00:45
      jaką rentę ma biedny oskarżony Ryszard H? 500 zł, czy też 5000 jako emeryt wojskowy?
    • Gość: XXForEver Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: 62.69.221.* 21.09.10, 00:53
      Odbija sobie na pacjentach. Spoko.
    • Gość: asia Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: *.chello.pl 21.09.10, 07:23
      oczywiście razem z tymi co dają łapówki nie?
      • Gość: IP to IP Re: Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przepra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 07:40
        Bardzo ładne grube nici na tę koronkową robotę przeznaczono: lekarze zarabiali i ich znajomy, dodatkowo wystawili jemu świadectwo zdrowia.Teraz prokurator otrzymał to uduchowione dzieło przekazał sądowi, a nam je pokazano w reportażu tv.
        • Gość: as Oni nas okradli ze składek i to powinni zwrócić IP: *.globalconnect.pl 21.09.10, 07:52
          sfabrykowany rencista zamiast płacić składki do zus był biorcą renty z zus razy 200 osób razy kilka lat i to są winni nam lekarze ,pośrednicy i renciści oszuści tyle powinni zwrócić wszyscy oskarżeni na początek.Rozliczenia między łapówkarzami mnie nie interesują ale kwota uszczerbku na składkach w systemie i wypłat z systemu intaresuje mnie bardzo bo to moze być kilka milionów.Myślę że powinni sie zgłaszać do sądu ci chorzy którym np pani donata odmawiała dobrych papierów aktórzy rzeczywiście zasługiwali na rentę.
    • baiw Proces lekarzy łapówkarzy. Ryszard H. przeprasza 21.09.10, 08:15
      Słowa pani Donaty targnęły mną, wzruszyły, wzbudziły współczucie. Biedna kobieta, szykanowana, zestresowana, boi się męża i policji, na dżwięk sygnału karetki chowa się do wanny.... Konfabuluję, ale generalnie chodzi mi oczywiście o to, że trzeba było, pani Donato żyć zgodnie z obowiązującym prawem - nie oszukiwać, nie wyłudzać, nie przyjmować. Złamała pani prawo i poniosła tego konsekwencje. Opowieści o traumie proszę zachować dla dzieci i wnuków - ja - jako obywatel - uważam, że nie spotkało pani nic, na co by nie zasłużyła.
      • frakcja-alternatywna __bronimy tych lekarzy jak bronilismy Garlickiego 21.09.10, 15:17
        uwazam ze to nagonka PiSu na niewinnych lekarzy,
        podobnie jak byla nagonak na Garlickiego.

|Co ja wygaduje, przeciez PiS juz nie rzadzi, wiec juz mozna juz huzia na Jozia na tych wstretnych przekupnychj lekarzy !!!

A Garlicki dalej bohaterem - bo go wsretny PiS chcial "zgnoic".

Niech zyja polskie media , ktore robia wode z mozgu spoleczenstwu !
        • Gość: żabka Pani Donato! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.10, 16:43
          Trauma?! A po czym?..Mogła się Pani spodziewać,że kiedyś sie to wyda i trzeba będzie odpowiadać za to...teraz Pani płacze i szuka współczucia?! I Pani jest lekarzem?! Iluż ludzi Pani skrzywdziła swoim występkiem?...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka