Dodaj do ulubionych

Tragiczny weekend na drogach

IP: 62.233.222.* 29.03.04, 17:48
widzialam skutki tego wypadku,opel byl zgnieciony w harmonijke....
qrw....czy ludzie nie maja wyobrazni? ten co kierowal mercedesem dzieki
wyprzedzaniu bylby 15 min wczesniej w domu BRAWO!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zinser Re: Tragiczny weekend na drogach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 21:56
      tajniak-czy mozesz napisac wicej na temat wypadku skoro go widziales
      cinzer@neostrada.pl.Ten kierowca jest- byl moim przyjacielem a jego corka Nina
      kolezanka mojej malej, nic nie mozemy sie dowiedziec wraz z rodzina od nikogo.Z
      gory dziekuje za pomoc Krzysztof podaje nr.GG 1669300.Ten wypadek jest tragedja
      dla calej rodziny kierowcy Mariusz i wszystkich jego przyjacjul.
    • Gość: qwerty Re: Tragiczny weekend na drogach IP: 192.11.224.* 30.03.04, 23:06
      a ja mam pytanie do "redakcji". czy to pan policjant naprawde tak belkotal czy
      moze wena poniosla autora. "ofiary" nie przezyly zderzenia, wiec nie wiem co i
      kto slyszal co. gazetka w szranki z "faktem" staje? o braku jakiegokolwiek
      wyczucia wobec rodziny nie wspominam
    • Gość: mimi Re: Tragiczny weekend na drogach IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.03.04, 07:06
      tego tomaszka z. to z zimną krwią łamałbym kilka godzin na kole
      powoli, metodycznie
      transmisja na cały kraj
      pełne wykorzystanie nowych środków wyrazu, zbliżenia na twarz, na miejsce
      uderzenia, wycia, przekleństwa, powolne konanie, bardzo powolne, wiele godzin
      mocnych cierpień
      a i tak byłoby to za mało

że niehumanitarne?
      ale może, MOZE powtarzam, odstraszyłoby to następców
      a to, co tomaszek-zbójniczek zrobił to jest humanitarne?!?!?

wali taki mercem, król szos, na piątego wyprzedza, za gówno ma każdego innego
      człowieka, to potraktujmy go tak samo, jak śmiecia, jak gówno

i jaki, NO JAKI, dostanie wyrok?
      dwa latka w zawiasach, a jak skurwiel podpłaci, to może nawet nie go oskarżą

oto macie swój humanitaryzm i swoje sądy
      burdel jeden, od tzw premiera poprzez miliony złodziei i oszustów po tomaszka
      bandziora i mordercę
      • Gość: Moritz Re: Tragiczny weekend na drogach IP: *.fkz.com.pl / 195.117.188.* 31.03.04, 07:20
        Zgadzam się z Tobą w 100%.
        Pozdrawiam
        PS: Jak ma się czyn tego skurw..syna do np. podgladania studentek w akademiku
        WSM, za które grozi też 2 lata...?
    • Gość: jagg Re: Tragiczny weekend na drogach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 21:38
      dzis byl pogrzeb zabitych w tym wypadku: meza i coreczki mojej znajomej. Jakis
      debil w kilka sekund zniszczyl jej zycie zabijajac jej rodzine. Ksiadz podczas
      pogrzebu mowil, ze teraz ojciec prowadzi swoja coreczke za raczke w
      niebie...kto ma prawo niszczyc cudze zycie?sprawca wypadku powinien odpowiadac
      za podwojne zabojstwo...Czy teraz kazdy z nas mijajac zakret ma sie zastanawiac
      czy wlasnie na czolowke nie wyjezdza nam jakis idiota?Ten gosciu powinien dlugo
      posiedziec...w koncu zagraza spoleczenstwu.
      • hanuta1 Re: Tragiczny weekend na drogach 03.04.04, 19:37
        Czasem mam wrażenie, że na drogi wyjeżdżaja głównie tacy.Policję widać na
        trasie rzadko. Automatyczne radary coś dadzą? Ostre karanie coś da? Może.
        Głupota zaś zabija każdego, kto jej stanie na drodze. Pozostaje się modlić,
        żeby taki idiota nie trafił w ciebie.Nie poddawać się presji szybkości.
        Rozwijać wyobrażnię i uczyć empatii na kursach. Wprowadzić testy psychologiczne
        i eliminowac socjopatów zanim taki skończy kurs prawa jazdy.I zrobić to...

"Wcześniej, zanim będzie za póżno!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka