swarozyc 28.09.10, 21:09 przyjedzie do Szczecina, by namalować "coś szczecińskiego". ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Gowno uliczne, czy muminka w obieciach Dziegi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo ciebie namaluje :) IP: 79.175.253.* 28.09.10, 21:35 ciebie z jedną dłonią na fallusie, a drugą na myszce. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ciebie namaluje :) 28.09.10, 21:38 być może.. ale to nie byłoby ciecińskie, jeno abstrakcyjne..albo todtleben... Odpowiedz Link Zgłoś
iblamebuka Steet art w Centrum Handlowym Ster 28.09.10, 23:53 Wole aby street art został street art'em, a nie komercyjnym malowaniem, mającym na celu przyciągnąć ciekawskich na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Śmieszne 29.09.10, 10:12 na zachodzie sztukę wystawia sie w galeriach lub ulicach.... A u nas w supermaketach żałość mnie ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Steet art w Centrum Handlowym Ster 29.09.10, 10:43 a ja się cieszę, przynajmniej coś ciekawego zobaczę, co oglądałam tylko na fotkach. Dobrze, że to jest w Sterze, przynajmniej nie będą się tam pałętali, tacy podobni ludzie do was. Gdyby było to na ulicy to szkoda pracy weń włożonej, bo by to zostało szybko zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Steet art w Centrum Handlowym Ster IP: *.chello.pl 29.09.10, 10:52 Jak pojadem tam po kapuste na bigos, to siem przyjrzę tej niemieckiej sztuce. Drogi kliencie naszych sklepów wielkopowierzchniowych, czy podoba się tobie nowa niemiecka sztuka awangardowa? Odpowiedz Link Zgłoś