Dodaj do ulubionych

Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin dla...

29.09.10, 20:54
"Szczecin dla pokoleń" kogo? Aż się prosi żeby dopowiedzieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Funio A co z Golemą? IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 21:03
      Gdzie do Krzystek chowa? Jak asa w rękawie, Szczecin na pokolenia na zmywak do Golemy, Golema obstawia wszystkich, Jacynę i Krzystka, Litwińskiego ma w kieszeni, Sochański może mu skoczyć, Zaremba zatańczy jak Golema zagra, więc Golemę na predzia!!! Karateka po zawodówce rządzi, teraz się zaczaił na teren po EXTRA, za friko go kupi bo już Krzystek ogłosił, że nie ma chętnych za absurdalne 15 baniek, więc spuś teren za kilka groszy do kasy miasta i trochę więcej do swojej..
      • tatemen a u lekarza już byłeś? 29.09.10, 21:19
        Bo depresja oraz frustracja oraz agrersja może spowodować tragedię:
        nasygnale.pl/kat,1025309,title,Psychopata-zabil-dwie-osoby-szukalo-go-500-policjantow,wid,12081649,wiadomosc.html?ticaid=5af95
        • Gość: Funio Re: a u lekarza już byłeś? IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 21:57
          byłem, powiedział, ze jacyna ma czyraki jak jej w dupie siedzisz, ale siedź tam, pecunia non olet
          • wszystkiemiasta.pl Re: a u lekarza już byłeś? 10.10.10, 08:16
            Zagłosuj na Krzystka już dziś w Wyborach Prezydenta Szczecina
            • Gość: gość Re: a u lekarza już byłeś? IP: *.chello.pl 10.10.10, 09:03
              głosowałem na tym forum z linka i wychodzi poki co Krzystek, drugi Sochanski i trzecia MJW... Ciekawe.
              Głosowałem na Sochanskiego, bo ani Jacyny ani Krzystka nie popieram na prezydenta.. Sochanskiego tak ale nie jako zwolennik ale z braku czego lepszego w tych wyborach
        • Gość: Funio Re: a u lekarza już byłeś? IP: *.globalconnect.pl 29.09.10, 22:01
          byłem, powiedział, ze jak siedzisz jacynie w dupie, to nabawi sie czyraków, ale pecunia non olet
          • Gość: peysaty Funio! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:11
            To że cię Golema wyjebał za picie w pracy w jego knajpie to miał rację! Znajdź sobie robotę i przestań się mścić na byłym pracodawcy wypisując o nim pierdoły na forum :))))
    • tatemen Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 29.09.10, 21:06
      Czy pan Soska będzie roił kampanię Krzystkowi w ramach pełnienia obowiązków zastępcy prezydenta? I ja mam za to płacić????!!!!!!!
      • zed.1 Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 29.09.10, 21:18
        a ty robisz kampanie w ramach pelnienia obowiazkow radnej sejmiku? i my mamy za to placic?
        • tatemen Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 29.09.10, 21:20
          Ja dopiero będę radnycm w przeciwieństwie do ciebie. Nareszcie jak ten smród Krzystek ulotnił się z PO to mogę wystartować z tego komitetu :)
          • zed.1 Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 29.09.10, 22:25
            a nie uwazasz, ze po to by byc radnym to trzeba umiec myslec?
    • Gość: jaromir Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d IP: *.szczecin.mm.pl 29.09.10, 21:08
      Raczej "sztafeta pokoleń" - Balazs. Lisewski, Komołowski, Dzięga przekazują swoje wpływy i władzę Krzystkowi et consortes.
    • Gość: majster Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d IP: *.szczecin.mm.pl 29.09.10, 21:10
      Soska wyjaśnił, że to na razie komitet "techniczny" potrzebny do rejestracji. A wkrótce przedstawią także komitet honorowy, czyli popierające Krzystka znane postaci.

Na 100% arcybiskup. Hasło "Szczecin dla pokoleń księży".
      • ppiioo33 Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 29.09.10, 21:12
        Szczecin dla pokoleń
        a co dla nas??????????
        mega kredyty
        afery z mieszkaniami
        datki dla kjścioła
        i płoty w trzech kolorach?

nie dziękuję wysiadam......
        • Gość: ojciec piofyf Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d IP: 62.69.221.* 29.09.10, 21:26
          Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin dla pokoleń
          ; księży ???????
          ratunku !
      • Gość: buka Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 29.09.10, 22:24
        Zapowiedział też, że nie będzie zabiegał o poparcie duchownych, bo rozdziela sferę wiary od polityki.

hehehe.... trzeba przyznac, ze ta katociota ma tupet :)
    • hacker.77 Jan donosi prasa Syfek wystartuje w wyborach pod 29.09.10, 21:17
      hasłem: "Szczecin dla Kościoła", bowiem jest jeszcze wiele majątku do rozdania za bezcen dla władzy kościelnej. Działania syfka mają na celu zagwarantowanie mu łaskawości bożej w życiu po życiu. Ponieważ w życiu doczesnym syfek nie grzeszy ani mądrością, ani inteligencją, toteż poprzez wyprzedaż za ćwierć-darmo majątku publicznego kościołowi katolickiemu syfek chce zagwarantować sobie łaskawość bożą.
      • tatemen Re: Jan donosi prasa Syfek wystartuje w wyborach 29.09.10, 21:21
        Chyba chodzi raczej o fuchę dla braciszka czyli ustawienie wyżej w hierarchii?
        • Gość: goly LEON Re: Jan donosi prasa Syfek wystartuje w wyborach IP: *.remote-shell.net 29.09.10, 22:00
          ja tam glosuje na ZAREMBE rowne chlopisko ma pomysl na szczecin nie szukam skomplikowanych rozwiazan tylko prostych a on takie ma .......swoj chlop !!!!!!
          • Gość: anatol Re: Jan donosi prasa Syfek wystartuje w wyborach IP: *.szczecin.mm.pl 29.09.10, 22:22
            Zaremba to taki kandydat Ruchu 100, PO, Libertasu, PiSu, który obieca każdemu co on chce uslyszec. A przecież chodzi oto, aby załapac się na kolejną posadę z pieniędzy podatników!
    • 1przeciwnik_glupoty hasło tak niekonkretne jak Krzystek... 29.09.10, 22:23
      a te pokolenia, to pokolenia Krzystka? Dzieci i pociotki z PO? Czy spod skrzydełek Dzięgi?
    • Gość: gość Chyba dla POkoleń n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 22:33
    • andreas.007 Raczej - Szczecin na pokolenia... zadłużony! 29.09.10, 22:38
      Raczej Szczecin na pokolenia... zadłużony!
      Bo my zadłużamy, a dla pokoleń zostanie spłata kredytów!
      Dumny Szczecin zadłuża Szczecin na Pokolenia.

;)
    • swarozyc Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin dla... 29.09.10, 22:42
      "te pokolenia żałobami czarne"...
      to ma cos wspolnego z promocja muminka?
      bo dzis wypilem i mi sie w glowce jebie..
    • 123rbr Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin dla... 29.09.10, 22:49
      Sprawa tzw. sprzedaży szpitala miejskiego kurii szczecińskiej śmierdzi na odległość, i to z kilku powodów.
      1. Biskup wzywał do siebie radnych. W jakim celu? Czy były wywierane na radnych naciski?
      2. Wycena szpitala, powstała błyskawicznie ( zwykle na taką wycenę czeka się kilka tygodni ). Wartość nieruchomości nagle została obniżona ( wcześniej prasa wymieniała znacznie większą wartość nieruchomości ).
      3. Niejasna jest rola prezydenta Krzystka, który miał przeprowadzić dodatkowe negocjacje z kurią i tego nie zrobił. Rodzi się pytanie czyje interesy tak naprawdę on reprezentuje, gminy Szczecin czy może kurii?
      4. Umowa z kurią w oczywisty sposób nie zabezpiecza interesów gminy.
      ( Z informacji przedstawionych w prasie wynika, że interes gminy Szczecin jest wyjątkowo słabo chroniony).

PS.
      Zbliżają się wybory samorządowe. Warto zapamiętać jak interes miasta reprezentowali radni.

LISTA GŁOSUJĄCYCH W SPRAWIE SZPITALA
      za uchwałą o szpitalu:
      głosowało - 29
      za: - 19
      przeciw - 9
      wstrzymało się - 1

1. bazyli baran PO - wstrzymał się
      2. paweł bartnik PO - za
      3. stefania biernat PIS - za
      4. leszek duklanowski PIS - za
      5. robert dymkowski PO - przeciw
      6. władysław dzikowski PO - za
      7. marek goc PO - przeciw
      8. tomasz grodzki PO - za
      9 paweł gzyl PO - za
      10. tomasz hinc PIS - za
      11. paweł juras SLD - przeciw
      12. teresa kalina PO - za
      13. andrzej karut PIS - za
      14. piotr kęsik SLD - przeciw
      15. marzena kopacka PIS - za
      16. maciej kopeć PIS - za
      17. judyta lemm PO - przeciw
      18. jolanta balicka PO - przeciw
      19. katarzyna marlicz PO - za
      20. urszula pańka PO - przeciw
      21. arkadiusz pawlak PO - przeciw
      22. jan posłuszny PO - za
      23. adam rucińśki PIS - za
      24. jan stopyra NIEZRZESZONY - za
      25. artur szałabawka PIS - za
      26. jędrzej wijas SLD - przeciw
      27. jerzy serdyński PO - za
      28. jerzy sieńko PO -za
      29. witold dąbrowski PIS – za
    • Gość: miro Krzystek zajumał hasło Zarembie IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 22:52
      chce też żeby jego wnuczek szedł na prezydenta?
      • Gość: babcia Re: Krzystek zajumał hasło Zarembie IP: *.globalconnect.pl 10.10.10, 01:49
        ja "na wnuczka" nie dam się złapać!!!!! Tyle się o tym pisze....
    • swarozyc Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin dla... 29.09.10, 22:53
      Biskup wzywał do siebie radnych[...]
      -----------------------------------------------------
      i juz wiadomo kto tu dowodzi...
      Tak trzymac scierwo katolackie!
    • andreas.007 Spytaj pana Krzystka on ci prawde powie... 29.09.10, 23:04
      www.youtube.com/watch?v=aHV6qbYSQpY
      Dezerter

Która droga słuszna Według prawa
      i porządku?
      Kto prowadzi mnie do szczęścia
      I zaszczytnych obowiązków?

Spytaj milicjanta
      On ci prawdę powie!
      Spytaj milicjanta
      On ci wskaże drogę!

Chcę poznawać świat
      Ale nie wiem jak
      Kto mi powie prawdę o tym
      Jak to zrobic mam?

Spytaj milicjanta
      On ci prawdę powie!
      Spytaj milicjanta
      On ci wskaże drogę!

Jak stać się doskonałym
      Męskim, pięknym, silnym
      Którędy dojść do celu
      I zawsze być niewinnym.

Spytaj milicjanta
      On ci prawdę powie!
      Spytaj milicjanta
      On ci wskaże drogę!

• Gość: gienek Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d IP: *.chello.pl 30.09.10, 02:10
      Ci dwaj to się dobrali - Krzystek i Soska. Drugi jeszcze "mądrzejszy" niż pierwszy. Oby nigdy, nigdy więcej.
      • maxymus1 Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 30.09.10, 03:52
        Gość portalu: gienek napisał(a):

> Ci dwaj to się dobrali - Krzystek i Soska. Drugi jeszcze "mądrzejszy" niż pierw
        > szy. Oby nigdy, nigdy więcej.
        to co piszesz, to był, chyba taki film, o nich , ale raczej . Chamerykański to był? Film oczywista.
    • maxymus1 Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin dla... 30.09.10, 02:54
      Dla polkoleń mówi Pan? Znaczy nie dla mnie? A co zaproponuje Pan takim ludziom jak ja, około 60-tki? Z tego co słyszę to niczego nie doczekam, owszem mogę polecić Pan synom, ale jakie są gwarancje? Chyba że z żyrem Glassa i z Lutmana? I po co Pan zadłuża Miasto? Sieńko Pan mówi? Zapamiętamy tego radnego, niezbędnego! Kiedy Miasto wytoczy mu proces o zwrot mieszkania? Bo Pana pozwę! Pozwę w końcu o uchybienia!
    • zilbeer Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 30.09.10, 07:26
      Szczecin dla pokoleń?

Nasz Sołtys posłał dziatwę do seminarium?
    • z00ropa Re: Piotr Krzystek startuje pod hasłem Szczecin d 30.09.10, 11:32
      "Zapowiedział też, że nie będzie zabiegał o poparcie duchownych, bo rozdziela sferę wiary od polityki.(...)".
      Hahahaha! Dobre, to mu się udało! Był sobie kiedyś szpital miejski, a z takich świeższych spraw:
      www.24kurier.pl/FotoKurier/Gest-dla-kosciola
      No ale najważniejsze, że jego era ostatecznie się kończy. Skończyła się era Jurczyka, realizującego biznesowe plany pana yyy... jak mu tam było, wiecie.... tego od Ptaka, skończy się era "floating prezydenta", realizującego interesy kościoła. Jeszcze tylko 2 miesiące, wytrzymamy :)
      • Gość: gość Piotr Krzystek startuje ale w kosmos IP: *.chello.pl 30.09.10, 15:39
        Wyyebmy tego dziadyge na zbita twarz z urzedu.. mam nadzieje ze przegra te wybory, tego mu rzycze z calego serca... takiego gnoju i syfu w miescie jak za jego kadencji to dawno nie było.
        Jeszcze ten białoruski sznyt wladzy nie znoszącej sprzeciwu ze sciganiem internautów... jeb..ji się w łeb prezydencie od siedmiu boleści...
        • Gość: mściciel Re: Piotr Krzystek startuje ale w kosmos IP: *.globalconnect.pl 30.09.10, 21:24
          Nie ujawnił komitetu bo pewnie go jeszcze nie ma.
          • Gość: bełt Re: Piotr Krzystek startuje ale w kosmos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 21:29
            Gość portalu: mściciel napisał(a):

> Nie ujawnił komitetu bo pewnie go jeszcze nie ma.

Już się kształtuje

forum.gazeta.pl/forum/w,70,117051481,117051481,Biskup_Dziega_juz_oficjalnie_politykiem.html
            • Gość: mściciel Re: Piotr Krzystek startuje ale w kosmos IP: *.globalconnect.pl 01.10.10, 20:51
              To może odmówię ze trzy zdrowaśki w imię powstania tego komitetu :P
    • Gość: Vlad.H. Piotr Krzystek startuje pod haslem: IP: *.cable.quicknet.nl 01.10.10, 21:06
      Szczecin od pokolen jest robiony w h...a i ja wam takze obiecuje ze bedziecie robieni w h...a - tak mi dopomoz jahwe wtrojcy jedyny i ma ryja albo i nie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka