Dodaj do ulubionych

Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym sp...

13.10.10, 21:47
Byłem tam, przekonałem się, że jest w jeszcze w w ludziach nadzieja na pozytywne zmiany. Jest entuzjazm, a to w tej chwili najważniejsze.

"Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem, debilka czuje się Polką, skończony zaś idiota Polakiem" - nie moje spostrzeżenie , ale trafne.
Obserwuj wątek
    • Gość: ha vam w ryi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 01:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: . Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.chello.pl 14.10.10, 01:31
        "ha vam w ryi"
        A to jaka ortografia? Wolska?
        • Gość: ha wam w ryi Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 09:05
          Gość portalu: . napisał(a):

> "ha vam w ryi"
          > A to jaka ortografia? Wolska?

palikutaśna
          • Gość: gość Listopad.... IP: *.chello.pl 14.10.10, 09:29
            Ciekawe czy coś z tego wyniknie w Szczecinie, nie mówiąc juz o Polsce. Borowski tez próbował zrobić nową partię i szybko padł.

Ta szczecinska zgnilizna partyjno-urzędnicza jest dość wqrwiająca i raczej budzi zniechęcenie do polityki jako takiej. Przydałoby się coś nowego, bardziej... uczciwego. W Polsce brzmi to już dość śmiesznie lub jak żart, gorzki żart. Co do uczciwości, jak znam Polaków, to mam jak zawsze szczere wątpliwości.. wystarczy że pokaże się trochę szmalu, będzie coś do podziału itd. a już się qrwa zacznie syf.

Ciekawe czy w Polsce w ogóle uczciwa polityka jest możliwa?
          • tadeusz.4 Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym 14.10.10, 17:55
            > palikutaśna

Dostałeś s.raczki?
      • Gość: aga Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.chello.pl 14.10.10, 06:22
        Paligłupy wszystkich krajów łączcie się!!!
    • 22obca88 Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym sp... 14.10.10, 02:07
      Pojechałam z mężem do południa dowiedzieć się czegokolwiek o spotkaniu na ul.ZUBRÓW 6. Pytałam u domu marynarza i budynku Uniwersytetu Szczecińskiego. Nikt nic nie słyszał ,nikt nic nie wiedział. żadnego ogłoszenia też nie znaleźliśmy. Dobrze,że coś się ZACZĘŁO. Mam nadzieje ,ze wybrany RZECZNIK będzie informował. Gotowa jestem do współpracy bo popieram ruch całym sercem
      • Gość: aga Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.chello.pl 14.10.10, 06:21
        To proponuję udać się do seksszpou po niezbędne akcesoria, które każdy członek i zwolennik tego he, he ugrupowania powinien koniecznie posiadać
        • Gość: penis czy janusz przysłał wódkę by lepiej się gadało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 07:16
          Ja mogę być symbolem i liderem jednocześnie.
          • Gość: Karina Re: czy janusz przysłał wódkę by lepiej się gadał IP: *.chello.pl 14.10.10, 07:36
            Popieram p.Palikota i ciesze sie ze sa jeszcze tacy ludzie ,ktorym sie poprostu chce ciezko pracowac dla dobra innych.
            • Gość: Gustawson Re: czy janusz przysłał wódkę by lepiej się gadał IP: *.chello.pl 14.10.10, 07:39
              To dobrze ze u nas tez zaczyna sie cos dzialac,wybieram sie na spotkanie w listopadzie.
          • ljkoziol2 Re: czy janusz przysłał wódkę by lepiej się gadał 16.10.10, 02:49
            Ty lepiej zostań tym penisem.
            • Gość: penis Re: czy janusz przysłał wódkę by lepiej się gadał IP: 81.219.206.* 16.10.10, 05:55
              janusz mnie mianował na lidera i symbol ruchu.Bo ja lubię ruchu -ruchu.Działałem u stana tymińskiego pózniej u leppera a teraz działam z wami
        • Gość: ketzalkoatl Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.static.espol.com.pl 14.10.10, 10:31
          @aga napisało "To proponuję udać się do seks shopu po niezbędne akcesoria, które każdy członek i zwolennik tego he, he ugrupowania powinien koniecznie posiadać "
          Czyżby twój stary był tak żałośnie wyposażony że wszystkich posądzasz o kiepskie wyniki.Może sama tam powinnaś iść.Przeglądając oferty internetowych seks shopów doszedłem do wniosku że jak twój stary ci nie dogadza to są tam takie pół metrowe kauczukowe kutasy.Chociaż czytając twoją wypowiedź doszedłem do wniosku że powinnaś sobie w cipę włożyć mocno zaostrzony kołek osikowy.Twój stary by odetchnął a ty raz w życiu miała byś orgazm:-)
        • Gość: neub. Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.147.143.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 10:35
          Uwaga. Pod podpisem 'aga' kryje sie czlonek kuriewnej rady spolecznej. Wiec moze zionac chrzescianska miloscia i boska madroscia.
          • Gość: ketzalkoatl Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.static.espol.com.pl 14.10.10, 11:09
            aaaaaaaa to oczywista oczywistość że kołek osikowy mu w dupę,chociaż nie lepiej w krzyż lędźwiowy będzie bardziej bolało.
      • Gość: mim Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: 94.254.173.* 14.10.10, 08:37
        TO BYŁO ŻUBRÓW 3
    • Gość: penis. Re: Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 07:38
      niezła ta blodynka przy łaciatym.Oj chyba bedę się z nimi kontaktował zeby podziałać.
    • Gość: penis świńskich ryjów przynosić nie trzeba było! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 08:08
    • Gość: Vlad.H. Czy jest nadzieja dla cierpiacych? IP: *.cable.quicknet.nl 14.10.10, 08:18
      Czy jest nadzieja dla biednych?
      Czy jest nadzieja dla odtrtoconych?

TAK, po trzykroc TAK

Ruch Poparcia Janusza P. czlowieka ktory:
      "Palikot mi imponuje, bo jako jeden z niewielu polityków mówi to, co myśli - tłumaczy pani Hanna, emerytka (nie chce podać nazwiska)."
      Panie Boze Zydowski miejze w swojej opiece ruch ten i jego wyznawcow a swiatlosc wiekuista niechaj wydobywa sie z glowy, ust i pracia pana Janusza ktorego nikt do niczego nie zmusza.
      • sobiepan1 Re: a gdyby tak 14.10.10, 08:52

rozwiazać te wszystkie stowarzyszenia, których ważni członkowie czerpią kaske. jak myślicie o ile powiększyło by stopę bezrobocia?
        Sobiepan
        ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
        • Gość: dziki Re: a gdyby tak IP: *.chello.pl 14.10.10, 09:02
          To jest budynek spółdzielni mieszkaniowej Warszewo.
    • Gość: eeee.e.e.e biedne sierotki po stanie tymińskim... IP: *.farmacol.com.pl 14.10.10, 09:29
      ...prawie wykształcone, prawie kulturalne ale z pretensjami...
      • Gość: c Re: biedne sierotki po stanie tymińskim... IP: *.chello.pl 14.10.10, 10:09
        Co widzisz tam starych oficerów SB ze swoimi pociechami . A gdzie fakty i mity? za pazuchą
        • Gość: gość Re: biedne sierotki po stanie tymińskim... IP: *.chello.pl 14.10.10, 11:43
          :))))))

Jak się coś komus nie podoba, to zaraz się okazuje żeto staruchy z SB lub ich dzieci! Dobre dobre... a nawet fakty i mity się tu znalazły.. jeszcze lepiej, wreszcie szatan rozpoznany.. widać wielu xienrzy tutaj zaglonda na forum i trzęsie tłustymi doopami, że Palikotowi się jeszcze uda i wielomiliardowe dotacje szlag trafi....

Robienie z przeciwników okradających nas złodzieji, debili, jest starym sposobem na chamską dyskredytację przy braku merytorycznych argumentów, zresztą sposobem zaczerpniętym z działań dyplomacji stalinowskiej.. widać pis-ują tu starzy sb-ecy którzy teraz dobrze służą nowemu - czarnemu panu z tłustym brzuchem.... podobnie jak zasłynęli w komisji majątkowej.

Komu się wysługuje stara sb-ecja? No komu??? Przeciwnikom zmian w Polsce...

G..o jakim zaczęto obrzucać Kutza, Środę czy samego Palikota pokazuje stopień lęku i strachu jaki ogarnął chamstwo i złodzieji, oraz sqrwiałych politykuf... obojętnie czy ten ruch się uda czy nie, bo tego nie umiem przewidzieć, to po reakcjach widać w jak opłakanym stanie jest RP.

Jeszcze nikt nie rzucił g..nem w Korę Jackowską czy w Sipowicza? Śmiało gnomy i reszta paskudztwa, do dzieła, g..na nigdy za mało :))) sami w nim żyjecie więc chętnie go używacie...
    • wojzaw Szczecińscy zwolennicy Palikota po pierwszym sp... 14.10.10, 10:41
      Witam,
      Z ufnością przyglądam się kolejnej próbie zawiązania ogólnopolskiej organizacji (może partii?). Oto garść moich przemyśleń w tej kwestii. Po pierwsze, myślę że Polacy mają już dość aktualnie dominujących partii (PO i PIS) które prócz sloganów "a kiedy wyście rządzili.....panie pośle ja panu nie przeszkadzałem....powinien pan przeprosić...." - nic innego już nie wymyślą. Obojętnie która z tych partii dorwie się do władzy w niedalekiej przyszłości, zawsze jako główny cel wyznaczy sobie walkę z przeciwnikiem a nie poprawę jakości życia nas maluczkich. Nigdy też nie nastąpi pojednanie obu tych partii gdyż wzajemna nienawiść zaszła już zbyt daleko. Nadzieja więc tylko w nowej strukturze (czego sobie i nam wszystkim z serca życzę) która ma szansę zmiany nienormalności powszechnie występujących w naszym kraju. Tu jednak jeden podstawowy warunek z którym się być może wielu nie będzie chciało zgodzić. Uważam, że nie wolno do nowo powstającego ruchu dopuścić tych co to chlubią się długoletnią wytężoną pracą dla społeczeństwa. Przecież taki na przykład pan Brudziński gdy tylko zmienił spodnie z krótkich na te z długimi nogawkami, zaczął "działać" i piął się powoli, mozolnie aż dopadł stóp pana Jarosława Kaczyńskiego, u których leży teraz pokornie. Trzeba podziękować już tym wszystkim którzy całe lata, a nawet dziesiątki lat siedzą w strukturach samorządowych czy Lawach sejmowych. Przecież nasuwa się pytanie co oni do tej chwili zrobili dla nas, dla Ojczyzny (tak bardzo lubią te właśnie słowa: moi wyborcy, nasze społeczeństwo, Ojczyzna). Jestem przekonany, że jesteśmy w stanie znaleźć wśród nas ludzi wykształconych, doświadczonych życiem i nie "poranionych" (jak Anna Fotyga) wcześniejszą przynależnością do jednej a często wielu różnych partii (p.Czarnecki). Takich działaczy (jak Niesiołowski, Drzewiecki, Pitera o innych nie wspomnę) należy trzymać z daleka od nowego, dopiero powstającego ruchu. Mam nadzieję że wielu was, czytających mój post, zgodzi się ze mną. Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: Sz. Hehe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:06
        Ciekawe,jak wysoka będzie frekwencja na zebraniach tej "oddolnej" inicjatywy,gdy okaże się,że stołki,pieniążki i powiązane z rządzeniem profity rozpłyną się we mgle niczym stadion którego budowniczym miał być prezydent z PO czy obwodnica kolejowa....Ciekawe,czy "wybitny" reżyser ze Ślunska oraz chora psychicznie szansonistka wraz z mężem filozofem-biznesmenem ("opłacać z budżetu prostytutki dla niepełnosprawnych") będą trwać przy myślicielu z Biłgoraja,gdy ten zakończy (lub ktoś każe mu zakończyć...) misję....Poseł Palikot poszedł do sejmu (w przeciwieństwie do np.posła Marcinkiewicza czy Litwińskiego) z pełnym portfelem,nie musiał więc obejmować pośladkami ani ustami fallusów mecenasów swoich,nie musiał łazić na smyczy ani skomleć jak mu kazano.Szefował komisji "Przyjazne państwo",jakie są rezultaty prac tejże komisji?Oczywistym jest,że zmiany w gospodarce polegają na dopierd*leniu podatnikom lub ułatwieniu im życia,ale ułatwienia wymagają cięć i wywalenia na zbity ryj darmozjadów,co w przypadku PO (tak,tak-Janusz jest człowiekiem PO) jest niemożliwe.O wiele łatwiej jest poruszać kwestie światopoglądowe,nie wymaga to wyrzeczeń,jest nośne,zawsze znajdzie kibiców i sympatyków (Lenin zwał takich "pożytecznymi idiotami").Gdybym był złośliwy,spytałbym zwolenników amatora plastykowych fallusów,skąd weźmie forsę na "darmowy Internet dla każdego"?Pytania się mnożą,idioci się cieszą czując powiew świeżości (Donald Tusk też był pojmowany jako "świeży" mimo dwóch przeszło dekad w polityce),dziennikarze piszą brednie,miasto zdycha.
        • Gość: penis niesztuczny fajne te mężczyżni tacy dordne chłopcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka