Gość: grogreg IP: 212.160.165.* 28.05.01, 11:27 Jade se ja do was, a tu tuz przed Piecnikiem patrze budynki a`la jurta i Zubry (albo Zubrzyki z tej odleglosci zem sie nie dopatrzyl). Jakas hodowla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spagy Re: dzikie krowy? IP: *.pila.dialup.inetia.pl 07.06.01, 19:53 żubry rzeczywiście są nie tylko pod postacią zwierząt - poszukaj w okolicznych pub - ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: dzikie krowy? IP: 212.160.165.* 20.06.01, 12:34 Ja tu powaznie, a ty mi Dojlidy (oby wyschlo) lejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagy Re: dzikie krowy? IP: *.pila.dialup.inetia.pl 20.06.01, 14:44 SŁUCHAJ STARY ! SKORO OCZEKUJESZ POWAŻNYCH ODPOWIEDZI TO PISZ JAK DOJRZAŁY CZŁOWIEK , A NIE TLENIONY NA ŚWIŃSKI BLOND CZUBEK O ILORAZIE INTELIGENCJI PORÓWNYWALNYM DO CZARNEJ RZEPY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: dzikie krowy? IP: 212.160.165.* 21.06.01, 10:45 > SŁUCHAJ STARY ! > SKORO OCZEKUJESZ POWAŻNYCH ODPOWIEDZI TO PISZ JAK DOJRZAŁY CZŁOWIEK , A > > NIE TLENIONY NA ŚWIŃSKI BLOND CZUBEK O ILORAZIE INTELIGENCJI > PORÓWNYWALNYM DO CZARNEJ RZEPY ! Drogi kolego dyskutancie. Zadalem proste pytanie. Czy ktos cos wie o hodowli zubrow, wzglednie zubrzykow w okolicy Walcza. Wiesz cos o tym? Nie? To po co sie wyrywasz? ps. Twoje hamstwo nie wplynie na moj pelen sympatii stosunek do Walcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spagy Re: dzikie krowy? IP: *.pila.dialup.inetia.pl 21.06.01, 22:53 SŁUCHAJ SKARBULKU ! JEST MI NIEZMIERNIE PRZYKRO(SARKAZM) , IŻ TWIERDZISZ , ŻE JESTEM CHAMSKA (KORZYSTAJ ZE SŁOWNIKA !). MIMO TEGO DZIĘKUJĘ CI ZA TWĄ WSPANIAŁOMYŚLNOŚĆ (KOLEJNY SARKAZM) I , ŻE Z MOJEGO POWODU NIE STRACISZ SZACUNKU DLA MOJEGO UKOCHANEGO (TYM RAZEM SZCZEROŚĆ)MIASTA ! CHCIAŁABYM CI ZADAĆ JEDNO MAŁE PYTANKO : CZY KIEDYKOLWIEK SŁYSZAŁEŚ O HODOWLI ŻUBRÓW ? JA NIESTETY NIE I DLATEGO TWOJE PYTANIE WYDAWAŁO MI SIĘ DEBILNE . JEŚLI (NIE WLICZAJĄC ZOO) ZNASZ JAKĄKOLWIEK HODOWLĘ ŻUBRÓW - ZWRACAM HONOR I MILKNĘ ... Odpowiedz Link Zgłoś