protest1 19.10.10, 13:57 Mówiąc krótko - słabizna. Można było lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sz. Re: Bartnik, Nadolski, Sawicki... Oto kandydaci S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 14:03 Sochański, odsuń się i nie przeszkadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek odpartyjniony samorząd? IP: 217.153.158.* 19.10.10, 21:05 a co w takim razie na pierwszym miejscu robi p. Kazaniecki - prezes zarządu regionu partii Pawła Piskorskiego, byłego prezydenta Warszawy znanego z wybudowania tunelu wzdłuż Wisły oraz wygrania 138 razy w ruletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: odpartyjniony samorząd? IP: *.chello.pl 19.10.10, 21:56 na liscie na Pomorzanach i Gumieńcach jest super dziewczyn Inga Kurek ze Słowianina bije wszystkich bedzie pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulahop słabizna i rzadzizna, partyjne spady :( IP: 188.33.204.* 19.10.10, 14:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: słabizna i rzadzizna, partyjne spady :( IP: *.chello.pl 19.10.10, 21:57 spadziowy miód pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio ...a z okręgu Stambuł Sabri Bekdas IP: *.globalconnect.pl 19.10.10, 14:38 Nawet nie wiem czy Bekdas wie, że kandyduje. A do kogo należy Tawerna Cutty Sark? Mama nadzieję, że nie do Golemy, jeśli tak to już widać pierwsze efekty moich wpisów, kandydaci omijają Golemę jak śmierdzące gó..., tak trzymać, choć może to być ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: ...a z okręgu Stambuł Sabri Bekdas IP: *.chello.pl 19.10.10, 18:10 Tawerna nie nalezy do Golemow ;) Przynajmniej z tego, co mi wiadomo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: ...a z okręgu Stambuł Sabri Bekdas IP: *.globalconnect.pl 19.10.10, 19:18 Ufff, odetchnąłem, jest coś nie Golemy. Kandydaci wypinają się na Mecenasa Kultury i gastronomika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanPan Re: Bartnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 15:28 Mam nadzieję,że to koniec kariery partyjniackiego układowszczyka Bartnika. Wszystko co ten leniuch robił a raczej nie robił a brał kasę np euroregion Pomerania itp to zasługa partyjniackiego układania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: słabizna jakaś pachnie taniością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 15:41 Sawicki i Sochański zatańczą razem boobobi. Sawicki wyciągał kasę od Krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
boberma Nie Gloswoac na Sochanskiego!!! 19.10.10, 17:39 Jak może być Prezydentem skoro reprezentowal interesy Sabri Bekdaş? Panie Bartlomieju nie był Pan lojalny wobec miasta!!! Mógł Pan nie brać tej sprawy!! Ja na pana nie glosuje i namawiam do tego innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Nie Gloswoac na Sochanskiego!!! IP: *.szczecin.mm.pl 19.10.10, 19:55 zapraszam do lektury sochanski.eu/moim-zdaniem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: Nie Gloswoac na Sochanskiego!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 20:03 NO I TYM LINKIEM POSTAWIŁEŚ KROPKĘ NAD I :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Sabri Bekdas IP: *.cable.quicknet.nl 19.10.10, 21:16 "Zainwestował on tu duże pieniądze, a następnie na skutek niewywiązania się przez Miasto ze składanych mu obietnic, sprzedał swoje udziały i wycofał się z inwestowania w Szczecinie." Tzn ? panie Sochanski - jakie inwestycje poczynil Sabri Bekdas w Szczecinie - o ile ja wiem duza czesc z tych "zainwestowanych" to zwyczajne pensje wyplacane np Januszowi Wojcikowi (ok 1 miliona zlotych - pan Wojcik byl jednym z glownych oskarzonych w aferze korupcyjnej pilki noznej i plotki mowia o tym ze Sabri Bekdas kupil wicemistrza bo Wisla miala juz zaklepanego mistrza) czy pilkarzom z roznych stron Polski. Jaki wplyw na "inwestowanie" tych pieniedzy mialo miasto? Czy Sabri Bekdas konsultowal wysokosc i cel inwestycji? Czy miasto mialo wplyw na wysokosc zawieranych kontraktow miedzy roznymi osobami i panem Sabri Bekdasem? Z ciekawosci - czy wierzy pan w to co pan pisze panie Sochanski czy wylacznie nieudolnie kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: Nie Gloswoac na Sochanskiego!!! IP: *.chello.pl 19.10.10, 22:00 Będę głosował Pan mecenas bronił mnie za friko przed pracodawcą wieki temu a ostatnio jak wiem reprezentował internowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka [...] IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś łubudubu... IP: *.centertel.pl 19.10.10, 18:28 (i dalej jak w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azor i podpisz się: Sawicki IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.10, 19:23 bo wszyscy wiedzą że już latasz po Szczecinie i zwalniasz wszystkich urzędników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: i podpisz się: Sawicki IP: *.chello.pl 19.10.10, 22:08 Sawicki kompetentny może bezkompromisowi w wielu sprawach i to właśnie przeszkadza wielu ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 zbieranina celebrytów 19.10.10, 17:58 nie wróżę Sochańskiemu sukcesu, już swoje 5 minut miał,a te jego jedynki słabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peredo Sochański bez szans IP: 109.74.97.* 19.10.10, 18:52 Sochańskiego czas minął bezprowotnie, po zatym posadę prezydenta nie zawdzięczał bezpośrednim wyborom tylko układowi partyjnemu jaki wówczas panował, więc jego wynik będzie cieniutki, cieniutki. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Sochański bez szans 19.10.10, 20:13 Ponarzekać zawsze można, byle konstruktywnie, a waszych wpisach tutaj widzę tylko cienkie i nieśmiałe próby dezawuacji, więcej odwagi krytykance, bo chyba talentu wam nie zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.10, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: zbieranina celebrytów IP: *.chello.pl 19.10.10, 22:04 jedynki super a 2 rewelacyjne 3 tez niczego sobie - stawiam na 2 bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: bida z nędzą IP: *.globalconnect.pl 19.10.10, 20:26 Taki ma komitet jacy ludzie tu mieszkają, czyli bida z nędzą a w dodatku z Golemą na głowie, więc kto miałby wejść do komitetu: Schwarzenegger, Johnny Deep czy Ronaldo? Jakie miasto takie komitety, jaka kultura taki mecenas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neopolis Re: bida z nędzą IP: *.nitka.net.pl 19.10.10, 20:59 Macie do wyboru: albo aparat partyjny, układy itd. albo ludzi, którzy działają na rzecz Szczecina, może nie geniuszy, ale nie ściemniaczy i nie maniaków partyjnych. Moim zdaniem najwięcej sensownych ludzi jest na listach Sochańskiego. Ciekawy zestaw. Jest w czym wybierać. I to nie jest propaganda. Jeśli macie aktywnych szczecinian na innych listach: oddajcie na nich głos. Niemniej, in gremium, Sochański ma ich najwięcej. Chyba nie jesteście baranami i nie rajcuje Was kandydatura ala Radek Majdan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pogodna Re: bida z nędzą IP: *.globalconnect.pl 19.10.10, 21:46 Ani Radek Majdan, ani tym bardziej Schwarzenegger :) Z listy B. Sochańskiego znam tylko Bartnika i Sawickiego. Bartnika kojarzę z Pedros Cup i stadionem na Litwińskiej - świetna sprawa. Sawicki robił świetne rzeczy w Alter Ego, no i postawił na mój ulubiony festiwal w tej chwili. Na tych dwóch psy wieszano, ale oni w moich oczach charakteryzują się taką determinacją, że jeśli pozostali kandydaci (jak i sam pan Sochański) są podobni, to jestem w stanie uwierzyć, że przez nich miasto będzie dobrze zarządzane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumol Re: bida z nędzą IP: *.chello.pl 19.10.10, 23:47 Sawickiego nie kojarzę zupełnie, nie słyszałem o żadnych psach. To jakaś forum propaganda żeby się przylepić do Bartnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POliszynel to mi wygląda na ustawkę :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:32 PO zgrało się z nim, aby odjąć w pierwszej turze głosy Krzystkowi. Prezydent kontra prezydent. A potem dziwnym trafem zapowie że z dwojga złego (Litwiński i Zaremba) odda głos na Arka :) Grubymi nićmi szyte... Ale nie powiem, sprytne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes Re: to mi wygląda na ustawkę :( IP: *.chello.pl 19.10.10, 21:54 kazdy kto wejdzie do drugiej tury z Zarębą Krzystkiem lub Litwińskim wygra koszmar gdyby 2 tura była między ww trójką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnes Re: Bartnik, Nadolski, Sawicki... Oto kandydaci S IP: *.chello.pl 19.10.10, 21:51 Żartujesz najlepsza lista kompetentni może bezkompromisowi w wielu sprawach i to właśnie przeszkadza dla rozwoju miasta to jednak idealni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peredo z dwojga złego to będzie Krzystek i Witt IP: 109.74.97.* 19.10.10, 22:33 "PO zgrało się z nim, aby odjąć w pierwszej turze głosy Krzystkowi. Prezydent kontra prezydent. A potem dziwnym trafem zapowie że z dwojga złego (Litwiński i Zaremba) odda głos na Arka :) Grubymi nićmi szyte... Ale nie powiem, sprytne." Drogi kolego z dwojga złego to będzie Krzystek i Witt, a kogo poprze PO i PIS? I już wiemy kto będzie prezydentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terresa Re: Bartnik, Nadolski, Sawicki... Oto kandydaci S IP: *.nitka.net.pl 20.10.10, 01:12 Naprawdę dobra lista. Aż jestem pozytywnie zaskoczona. Ciekawa gromadka aktywnych ludzi z pomysłami. Bo obecna rada miasta to istny koszmar jakiś... Kurek, Sawicki, Bartnik, Bojułko, Lizak, no ci to przy najmniej coś robią dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Bartnik, Nadolski, Sawicki... Oto kandydaci S IP: *.chello.pl 20.10.10, 06:07 Mega słabe to są jedynki Krzystka i Litwińskiego. Ludzie którzy nie potrafią się wysłowić itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Bartnik, Nadolski, Sawicki... Oto kandydaci S IP: 80.50.132.* 20.10.10, 10:14 Ale co miesiąc jako RADNY kasował Bartuś 30 tys. zł od Bekdasa!!! Zapomniał o tym, czy nie chce pamiętać? Odpowiedz Link Zgłoś