Dodaj do ulubionych

"Czy Jurczyk powinien odejść?"

IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 07.04.04, 19:20
Magazynier raus na działki!
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:28
      wysłuchałem audycji na lokalnym programie TVP.Rozmowa dwóch dziennikarzy z
      p.Jurczykiem.ŻENUJĄCE WIDOWISKO.Pan Jurczyk powinien przejść przez sito
      intelektualne a nie rzadzić miastem. Słuchanie jego wywodów,jego polszczyzna
      jest ujmą dla mego miasta.szczecina.Dlaczego mam tego słuchać. Mam 54 lata
      pracuje na swoim.dokładam sie do budżetu miasta poprzez płacone przezemnie
      podatki i ma mną rzadzić ktoś taki,kto nie może poprawnie mówić w języku
      ojczystym.I te tłumaczenia,mgliste mało wyraziste.Ale ogólne zadowolenie pana
      Prezydenta znakomite.Głosować będę napewno za odwołaniem.
    • Gość: mirek czy ta odpowiedź prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:46
      została przekazana w trybie ustalonym w instrukcji pana Czesnego?
    • Gość: andreas Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 21:01
      Panie Prezydencie ładnie Panu napisali ten tekścik do Gazety. Taki zgrabny,
      taki fajny az miło.... A MOŻE TEGO CO NAPISAŁ TO PANU DAĆ NA PREZYDENTA! Jak
      pisze za Pana to może...
    • zaczepialski tą odpowiedź napisała Kasia Domagała czyli córka 07.04.04, 21:07
      dyr. Szpitala Miejskiego p. Domagały (najprawdopodobniej). Oto miejska Oligarchia ala Magazynier :-)))
    • Gość: niedoinformowany Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:10
      Do licha ciężkiego!! Nie wiem czy jest słuszny, czy nie ten cały histeryczny
      rejwach wkół Jurczyka.Zaznaczam, to dla mnie zupełnie inna sprawa od tego czemu
      nie było takiego wrzasku z powodu poprzednich prezydentów i ich vice. Przecież
      to byli tak ewidentni super złodzieje. I nic. Mają teraz święty spokój i robią
      dalej kanty.
      • Gość: tomek Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: *.2.12.vie.surfer.at 07.04.04, 21:56
        do niedoinformowanego, wole zlodzieja niz zlodzieja psychopate ktory wymaga
        natychmiastowego leczenia psychiatrycznego
        • Gość: Marian Pażdzioch Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: *.ksiazat.v.pl 08.04.04, 12:12
          jeżeli ci cos ukradł,podaj go do sądu. jeżeli nie? to już ci nie pomoże nawet
          konsylium psychiatrów.
    • Gość: Derwisz Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: 212.14.0.* 08.04.04, 05:58
      Widzialem tego arcycynicznego balwana na czele pochodu stoczniowcow.Mowie
      oczywiscie o prowokatorze Jurczyku.On i jego z piekla rodem Czesny (beton PZPR)
      pozwola,jezeli taki bedzie ich interes aby polala sie na ulicy krew!!! Tu sie
      miarka przebrala!!! Won z Urzedu esbecki szpiclu i prowokatorze!!!
      • Gość: e.beata niedoinformowany... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 10:46
        1)... czyźby naród w końcu powoli budził sie ze snu i dojrzewał do
        demokracji? ;-)

2)A może pomógł w tym sam prezydent, błaźniąc się aż nadto? Z tego co pamiętam
        o poprzednikach ani w TV, ani prasie ogólnopolskiej raczej nie było.

3)A moze czasy trochę się zmieniły? SLD pomogło ;-) Warunki są bardziej
        sprzyjające? ;-)

a moze wszystko po trochu?...

• Gość: Marian Pażdzioch Re: niedoinformowany... IP: *.ksiazat.v.pl 08.04.04, 12:35
          na twoim miejscu nie łudził bym się,naród myśli teraz czy będzie po 2 maja za
          co kupić chleb i sól. wasze personalne kombinatorstwa i bzdurne hasła mają
          głęboko w d.pie. więc nie łudz sie, narodu nie oszukasz
          • albert_c Re: niedoinformowany... 08.04.04, 12:41
            Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a):

> na twoim miejscu nie łudził bym się,naród myśli teraz czy będzie po 2 maja za
            > co kupić chleb i sól. wasze personalne kombinatorstwa i bzdurne hasła mają
            > głęboko w d.pie. więc nie łudz sie, narodu nie oszukasz

* Marianie jestes wyjatkowo prosty. mam nadzieje, ze nie masz w zwiazku z tym
            problemow z kregoslupem. mawiaja czasem moralnym.
          • Gość: e.beata Maryś, Maryś.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 13:48
            Ja narodu nie oszukam. Nie jestem w stanie.
            Tak samo jak pomimo chęci najszczerszych nie jestem w stanie sprawić aby ten
            naród stał się narodem ludzi wykształconych, myślących samodzielnie,
            tolerancyjnych, odpowiedzialnych.
            Jest ten naród jaki jest i trzeba mi to zaakceptować.
            Nie jest w sumie najgorzej. Fantazję mamy i serca wielkie i duszę słowiańską.
            Potrzeba nam tylko dobrego przywódcy.
            Moze za 4 pokolenia będziemy zdolni takiego wybrać.
            Mam nadzieje, że Twój ród aż tak gwałtownie sie nie rozmnozy, aby stanowić
            zagrożenie ;-)

• Gość: Marian Pażdzioch Re: Maryś, Maryś.... IP: *.ksiazat.v.pl 08.04.04, 21:00
              mój ród nie jest liczny, za to moich przyjaciół to ho! ho!
    • mirwis Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" 08.04.04, 14:19
      to chyba jasne, przestańmy wreszcie słuchać tego prostaka, który nie potrafi od
      siebie sklecić jednego zdania, po co te deliberowanie: won z tym tłukiem!!!
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" IP: *.ksiazat.v.pl 08.04.04, 20:55
        jestem zbudowany stanem twojego umysłu, musiałeś praktykować u samego lepera.
    • ad54 Re: "Czy Jurczyk powinien odejść?" 08.04.04, 22:12
      Czy znajdzie się w Szczecinie,ktoś kto uświadomi p.Jurczykowi,że to jest inna
      bajka.A on jest z innej planety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka