Gość: ja IP: *.espol.com.pl 13.04.04, 13:53 To jest po prostu potworne. Ci, co dopuścili się takiego czynu powinni być tępieni. Nie ma dla nich żadnej litości, bo naruszyli, i to poważnie, prywatność tych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szalony wg GB Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.szczecin.pl / *.szczecin.pl 14.04.04, 00:00 A ja podchodze to tego trochę inaczej, od zawsze faceci podglądali kobitki w lazienkach. Nic się tu nie zmieniło, oprócz środków technicznych. Nie demonizowałbym tego wydarzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 09:59 No chciałabym wiedzieć, czy miałbyś takie samo zdanie gdyby ktoś ciebie podglądał? Nawet ubranego. Gdyby się okazało, ze w twoim pokoju jest od dawna kamera i parę koleżanek ma niezły ubaw. Może to nawet osoby z twojej grupy? Mówienie, że nic takiego się nie stało, jest niegodne normalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 14.04.04, 10:44 Rzeczywiscie ktos bardzo przesadzil, a takie zachowania nie tylko dla mnie sa naganne, ale robienie z siebie meczenniczek przez te poszkodowane dziewczyny traci troche kiepskim serialem. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 14.04.04, 10:52 ech, prawdziwych mezczyzn co raz mniej, a tych ktorzy jeszcze sa sciga sie jak przestepcow...(:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 11:06 Prawdziwy mężczyzna nie musi potajemnie podglądać koleżanek, aby zaspokoić swoje potrzeby. Przed prawdziwym mężczyzną kobiety same się rozbierają ;-). Zawsze mi się wydawało, że podglądają wyłącznie chłopcy w wieku dojrzewania. Czyżby studeńci AM mieli jeszcze trądzik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m7 Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:12 Myslę że mógł bym zwymiotować gdyś się przede mną rozebrała. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 14.04.04, 15:21 Myślę, że to z powodu kompleksu małego ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 14.04.04, 15:23 Nie badz cyniczna. Bez wzgledu na wielkosc ptaszka lubimy poogladac kuropatwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 09:55 ktoś tu z tym ptaszkiem ma problem na pewno,asiu...... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 15.04.04, 11:13 Gość portalu: Ana napisał(a): ktoś tu z tym ptaszkiem ma problem na pewno,asiu...... '''''''''''''''' ta! czasami smutno mu samemu w klatce. polatalaby sobie ptaszyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 15.04.04, 12:52 swantevit napisał: > Gość portalu: Ana napisał(a): > ktoś tu z tym ptaszkiem ma problem na pewno,asiu...... > '''''''''''''''' > ta! czasami smutno mu samemu w klatce. polatalaby sobie ptaszyna.. > > .............................................................................. dopuść mu drugiego do towarzystwa,będzie im weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 15.04.04, 12:56 anamar napisała: dopuść mu drugiego do towarzystwa,będzie im weselej. ''''''''''''''''''''' Pod warunkiem ze bedzie to sikorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 13:07 kak zwał,tak zwał. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 15.04.04, 13:09 Gość portalu: Ana napisał(a): > kak zwał,tak zwał. '''''''''''''''''''''''''' no nie! musi byc rodzaju zenskiego!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 10:47 kobiety nie mają ptaszków... Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: Śledztwo w sprawie podglądanych studentek w a 16.04.04, 11:40 a papuzki? kanarki? inne latajace stwory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana kompensata? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:49 jedni mają ptaszka,a inni kanarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana po co tyle zachodu? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 10:07 po co się rozbierać?żeby rzygnąć,wystarczy cię poczytać m7 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: po co tyle zachodu? 15.04.04, 11:23 Dlaczego facie mają problem ze zrozumieniem, że my kobiety też lubimy patrzeć na ładne "rzeczy" a nie koniecznie na mikroptaszki tzw koliberki. A Orły , Sokoły to gdzie? w miniklatce m1,m2,..m7 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc aska 15.04.04, 11:28 jam ci jest!! Czego sobie zyczysz niewiasto krzykliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: sledztwo - wielki szum.... IP: *.bazapartner.pl 15.04.04, 11:35 trza te wszystkie studentki, licealistki i inne co paraduja po ulicach porozbierane do rosołu poubierac..te spodnie co z pup spadaja, te bluzki jakby sie w praniu skurczyly, ta bielizna jakby ze sznurka była robiona i wlasciwie bielizna nie była... ooooo tu trzeba walczyc! taaaak Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: swarku 15.04.04, 12:49 [no, juz po lunchu (sledz smazony z borowkami)...] Juz go bije tylko powiedz ktory to. Tu same dziewczyny!...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: swarku 15.04.04, 13:06 Facio z małym ptaszkiem to prawie dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: sledztwo - wielki szum.... 15.04.04, 12:54 nie martw się,kaziu.wyleczysz prostatę i chęć do życia wróci! Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: sledztwo - wielki szum.... 16.04.04, 10:28 a dlaczego mam cos leczyc skoro choroby nie ma... ????? zepsucie zas na ulicach sie panoszy! i nie tylko na ulicach! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: sledztwo - wielki szum.... 19.04.04, 12:40 Z zakazem paradowania przez panie w miniówach należy zakzacć panom chodzenia w kąpielówkach po plaży. Już niech chodzą w pantalonach a nie w czymś co odziera nas kobiety ze złudzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: sledztwo - wielki szum.... 20.04.04, 14:25 a jakie masz potrzeby, aby twe oko bylo ukontentowane?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: sledztwo - wielki szum.... 20.04.04, 15:12 Optyczna różnica od narządów kobiecych. A jak można się zorientować niektórzy tutaj mają z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: sledztwo - wielki szum.... 20.04.04, 15:17 To znaczy ze nie masz wygorowanych wymagan... aha. jeszcze Ci dzisiaj buziaczka nie przeslalem, co nniejszym czynie..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki osobą która ma tu największy problem jesteś ty... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 15:31 lubisz te większe ? a nie zakrztusisz się jak ci podam ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: kiki? IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 15:57 nie... pydę, a co widzę że jesteś zainteresowana ? a i pewnie się nie zakrztusisz, w końcu ćwiczenie czyni mistrza, a raczej mistrzynię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki !!! to co, nie obciągniesz ?? IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 16:17 szkoda, lubie takim pseudo feministkom podawać, bo jak targają to już nie są feministkami ;) ale ty tylko potwierdzasz znaną prawdę, 90% bab to tępoty , no a jak byś się jednak zdecydowała, to zapraszam, zapewniam że mam dużego, a przyda ci się, bo po twoich komentarzach widać że chłopa ci trzeba. ps. ty musisz być naprawde tępa jeżeli ten nick aż tak ci zamulił obraz, że posty go nie są w stanie odmulić, powiem krótko : tępa s.ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: to co, nie obciągniesz ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 16:36 Gość portalu: kiki !!! napisał(a): > tylko potwierdzasz znaną prawdę, 90% bab to tępoty no i 90% kobiet się załamało. a jak to jest z facetami? pewnie 99% to chodzšca inteligencja, z panem kiki na czele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: to co, nie obciągniesz ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 16:41 kiki,pipi...czy to jakis desant transwestytów?był jeszcze kiedyś na forum taki typ,co podpisywał się lala.. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Ana 26.04.04, 16:51 No wiesz, teraz jakaś dziwna moda na zniewiściałych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: to co, nie obciągniesz ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 16:53 Gość portalu: Ana napisał(a): > kiki,pipi...czy to jakis desant transwestytów? Pipi Langstrumpf poczułaby się dotknięta :) co do nicka: przyznaję, nie jest zbyt wyszukany, a na pewno nie tak kobiecy jak Ana, ale chyba w?ród przeróżnych +sów, H52 i innych anamarów jako? ujdzie? A co do mojej orientacji: jestem kobietš, w miarę normalnš. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Pipi 26.04.04, 16:58 A to sorry. Poprzednik (czka) wprowadziła zamieszanie. Znajomo to wyglądało. Zwracam honor i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki :)) Re: to co, nie obciągniesz ?? IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 17:46 > a jak to jest z facetami? pewnie 99% to chodzšca > inteligencja, z panem kiki na czele? DOKŁADNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: to co, nie obciągniesz ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 07:22 Gość portalu: kiki :)) napisał(a): > > a jak to jest z facetami? pewnie 99% to chodzšca > > inteligencja, z panem kiki na czele? > DOKŁADNIE !!! W takim razie przestań się z tym ukrywać. Czekam na jakiś przejaw Twego intelektu. Choćby najmniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: to co, nie obciągniesz ?? 26.04.04, 16:37 Nie da rady. Poza tym teksty od sfrustrowanego seksualnie , zakompleksionego małolata z małym ptaszkiem mnie raczej bawią. Mogę być sauka bo jestem dorosła. czego i tobie w przyszłości (niestety dalekiej) życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki :)) ależ nie denerwuj się tak, dziecko... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.04, 17:43 twoje niedojżałe posty, świadczą o twoim (niedojżałym) wieku, poglądy prezentowane przez ciebie na tym forum są dziecinne i pochądzą od nieokrzesanej małolaty, która chciała by już uprawiać sex a nie może (stąd twoja frustracja), bo nikt jej nie chce, stąd moja prowokacyjna propozycja, która cię tak rozwścieczyła, a mnie rozbawiła (twoja odpowiedź oczywiście), niestety nie mogę ci pomóc, nie jestem psychologiem, ani psychiatrą ale nie martw się, w końcu z 14 lat też się wyrasta, czego tobie życzę... a co do mnie to nie jestem zakompleksiony, a już na pewno niemam małego ptaszka, wręcz przeciwnie :))) tym bardziej boki zrywam z twojego postu, a i widzę że nie zrozumiałaś, nie niesteś żadną "sauka", tylko S - U - K - Ą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: to co, nie obciągniesz ?? 26.04.04, 20:27 jak dzieci.... koniec swiata, jak dzieci... a spotkajcie sie gdzies na pol godziny, zrobcie co trzeba a nie pitolcie na forum jak potluczeni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy reasumujac! podgladac czy... IP: *.bazapartner.pl 27.04.04, 10:56 nie podgladac? oto jest pytanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: reasumujac! podgladac czy... 27.04.04, 10:59 alez oczywiscie! jak mawiaja szwedzi: "Utan spaning ingen aning", co znaczy ze bez zwiadu jestes bez pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: reasumujac! podgladac czy... 27.04.04, 11:02 prosze.... chyba sie w czyms zgadzamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka kiki sriki. IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 27.04.04, 11:44 Pewnie, że jestem suką (literówka była) szczeniaku. I reasumując pal wrotki głąbie, nie chce mi się z tobą gadać. Idź podglądać czterolatki w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: kiki sriki. 27.04.04, 11:47 Gość portalu: Aśka napisał(a): Idź podglądać czterolatki w przedszkolu. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Alez Asiu!! toz to namawianie do przestepstwa! to jest karalne... Za kare bedziesz musiala uczestniczyc w porannej toalecie w domu starcow... Odpowiedz Link Zgłoś