13.12.10, 11:02
Jak sie dziennikarz porywa na wywiad z nitrasem to
A) nie pozwala sobie na to by go przegadywal
B) nie pozwala na flirty
C) nie pozwala na uzywanie socjotechnik i odwracanie faktów korzystając z sytuacji, jak Nitras powtarza za każdym razem słowo zakladnik to średnio ogarnieta osoba wie, ze odwraca kto był kim.

Tak wiec przed następnym wywiadem moze warto sie zastanowić czy powinna go prowadzic kobieta czy mężczyzna bo Olejnik na te trzy punkty powyżej by nie pozwoliła.

Jedyny pożytek z tego wywiadu to to, ze widać, ze Sławek nic sie nie nauczył na porażce.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek Re: Celina IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 11:08
      Zedziu jacy do siebie jesteście podobni ty i Sławek. Jest to niesamowite, prawie jak bliźniacy jednojajowi.
      • zed.1 Re: Celina 13.12.10, 13:39
        Wcale nie, ja jestem dużo przystojniejszy. ;)
    • Gość: mm Re: Celina IP: 212.14.10.* 13.12.10, 11:19
      "Jak sie dziennikarz porywa"
      - niom Zed.1 ma rację dla Sławka to tylko Olejnik godna jest.
      to jedyny wniosek z wywodu Zed-a. bravo. Słuszna deklartacja
    • Gość: alek Re: Celina IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 11:48
      Jak Krzystek odwracał i przegadywał to nie protestowałeś.
      • zed.1 Re: Celina 13.12.10, 12:17
        To posłuchaj sobie jeszcze raz wywiadów z Krzystkiem.
    • aysy.1 Re: Celina 13.12.10, 13:39
      zed.1 napisał:

> Jak sie dziennikarz porywa na wywiad z nitrasem to
      > A) nie pozwala sobie na to by go przegadywal
      > B) nie pozwala na flirty
      > C) nie pozwala na uzywanie socjotechnik i odwracanie faktów korzystając z sytua
      > cji, jak Nitras powtarza za każdym razem słowo zakladnik to średnio ogarnieta o
      > soba wie, ze odwraca kto był kim.
      >
      > Tak wiec przed następnym wywiadem moze warto sie zastanowić czy powinna go prow
      > adzic kobieta czy mężczyzna bo Olejnik na te trzy punkty powyżej by nie pozwoli
      > ła.
      >
      > Jedyny pożytek z tego wywiadu to to, ze widać, ze Sławek nic sie nie nauczył na
      > porażce.
      olejnik zed pracuje za (przypuszczenie) ponad 100 tys. zł miesięcznie. to tak jakbys porównał bardzo dobrą pisarkę szczecińską do laureata jakiejś nagrody światowej w dziedzinie literatury.
      poza tym przyjmi (ni9e tylko ty) do wiadomości,że nitras jest człowiekiem inteligentnym a nawet bardzo inteligentnym, błyskotliwym i wygadanym jak mało kto.
      ps
      co do olejnik to wygrywa tym,że politycy od niej zależą. pracuje na nią sztab ludzi a ona to firmuje ale z osobą niezależną jak np doda dostała równo po uszach :)
      • zed.1 Re: Celina 13.12.10, 13:44
        Ale ja nie mowie, ze tak nie jest. Mowie tylko, ze jeśli ta audycja ma sie równać z rozmowami pod krawatem to czas sięgnąć po wieksze standardy.
        • aysy.1 Re: Celina 13.12.10, 14:22
          co do ekipy celiny i uciecha już się wypowiadałem i to od razu jak ktoś postawił na dziennikarstwo na ich poziomie :(
          radio plama, as, psr tak ale pr szczecin i publicystyka - nie !
          cóż ale to przez twojego patrona celina nie wyjechała do irlandii:) a tak nie kaleczyła by publicystyki w prs.
          • zed.1 Re: Celina 13.12.10, 14:24
            Spokojnie, nauczy sie (mam nadzieje) ;)
            • aysy.1 Re: Celina 13.12.10, 14:33
              widzisz zed nie mogę akceptować twojego sposobu myślenia. prs jest tak majętną instytucją,że nie musi zatrudniać dziennikarzy, którzy dopiero się uczą tylko bez problemu może zatrudniać takich co już potrafią to robić bardzo dobrze.
              ogólnie.
              wielokrotnie widzę na różnych dokształtach , rówżnych urzędników dokształcających się w języku angielskim, w innych specjalnościach. to dzinwe bo w warunkach konkursów niekt nie napisał ,że wymagana znajomość (certyfikat) z angielskiego lub ....
              pozatrudniało się znajomkó a pózniej się ich dokształca. to chore i podobne do komuny: szybki kurs , wieczrowy wuml i .....
              • zed.1 Re: Celina 13.12.10, 14:38
                Na to nic nie poradzisz, spółki państwowe, a zwłaszcza medialne, to panstwa w państwie i sie nie zmieniają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka