wizytka1 16.12.10, 07:03 W jakim centrum ? Zlitujcie sie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: Centrum otwarte, choć sklepy w większości zam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 08:19 W dawnej hali Węglobudu- Boh. Warszawy/26 Kwietnia - koło Rajskiego Ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 pani Joanna :) 16.12.10, 08:20 "- Wybór, niestety, jest mały, większość sklepów jest zasłonięta roletami - krytykowała jedna z klientek, pani Joanna. - Byłam już w takim outlecie w Warszawie i bardzo podobało mi się to, że mogłam kupić ubrania "indywidualne" i nie martwić się, że pół Szczecina będzie takie miało. Mam nadzieję, że tu też tak będzie." Jestem jakoś dziwnie pewien, że żadej "pani Joanny" tam nie było. Tak jak większości wyssanych z palca rozmówców gazetowych, dziennikarzopodobnych yappie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość To jest dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 09:05 - Chyba kupię ten sweterek, jest od Armaniego - studentka US, Hania ogląda pilnie ciuszek. - Nie chce mi się wierzyć. Widziałam w mieście identyczny za prawie tysiąc, a tu tylko 479 złotych. www.mmszczecin.pl/37679/2010/12/15/pierwszy-outlet-w-szczecinie-na-razie-otwarty-technicznie-film-zdjecia "studentka" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: To jest dobre 16.12.10, 09:16 Pewnie Hania studiuje przy A3, w kierunku na Świnoujście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: To jest dobre IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 09:27 Nie wierze zeby Hania mogla sobie pozwolic na taka cene za sweterek.Bardzo przepraszam ,ale to jest kosmiczna cena nie tylko dla studentki.Mam nadzieje ze dla sredniakow tez jest cos do kupienia.Postaram sie dzisiaj tam zajrzec i napisze moja ocene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek a jeżeli HAnia ma tate posła IP: *.globalconnect.pl 16.12.10, 13:41 lub działacza PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: To jest dobre IP: 83.168.106.* 16.12.10, 21:06 może Hania ma bogatą mamę i może sobie pozwolić. Kiedy byłem studentem widywałem takie Hania jeżdżące nowymi audi bądź bmw. Oczywiście spoglądałem na nie z zazdrością. Odpowiedz Link Zgłoś
lili.1 Centrum otwarte, choć sklepy w większości zamkn... 16.12.10, 14:52 I jak zwykle zabrakło miejsc parkingowych. Wczoraj tamtędy jechałam, ludzie parkują gdzie chcą, blokując przejazd. A dopiero otwarto kila sklepów... Odpowiedz Link Zgłoś