Dodaj do ulubionych

Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ?

23.04.04, 14:21
jw.
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 23.04.04, 14:26
      czy mlody patriota jest cyklista?
      • ja_aska a może ja_aska jest zakonnicą? 23.04.04, 14:41
        • Gość: gre ja_aska jest i tyle nam do tego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:43
          • Gość: Luki Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.04, 15:29
            znam ją... to fajna dupeczka... nie zrzeszona hihih
            • anamar Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! 23.04.04, 15:49
              młody patridioto,a guzik cię to obchodzi!
              • ja_aska Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! 23.04.04, 18:35
                A tak ogólnie to ja na pewno jestem facetem:)
                • Gość: XYZ Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! IP: 212.14.0.* 27.04.04, 09:31
                  Hehehe chciałabyś:)
    • Gość: kawa młody.idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:12
      Ja bym tam ją tam chciał w SLD :):):)
      A nie takiego chuja jak ty młody debilu co flagą narodową handluje i jeszcze
      smie twierdzic ze jest patriota. CHyba idiotą.
    • zaczepialski Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? jak 2 x2 = 4 23.04.04, 19:42
      :-)))
    • absztyfikant ja_aska jest dzialaczka Serbskiej Unii Kobiet:) 23.04.04, 21:00
      :))
    • kazziu Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 26.04.04, 20:40
      a czy Aska nie trenuje karate przypadkiem?
    • peteen swarożyc, towarzyszu, do broni... 26.04.04, 21:17

• Gość: xzy Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.bazapartner.pl 26.04.04, 22:02
      i jaki nosi numer biustonosza?
    • Gość: xzy i gdzie mozna Ja spotkac? UM w Szczecinie? IP: *.bazapartner.pl 26.04.04, 22:04
    • swantevit Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 27.04.04, 10:21
      Aska, to ty ich wszystkich pobilas ze przylecieli tu na skarge?
      • Gość: H56 młody patriota czy młody idiota ? IP: *.comnet.krakow.pl 27.04.04, 10:30
        a nawet jakby była to co ? ważne jest to, że jest nikomu nie szkodzi
        • swantevit Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 10:32
          Gość portalu: H56 napisał(a):
          a nawet jakby była to co ? ważne jest to, że jest nikomu nie szkodzi
          ''''''''''''''''''''
          Jednemu to nawet dobrze robi...:-)
          • Gość: Aśka Re: młody patriota czy młody idiota ? IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 27.04.04, 11:38
            Jednym robię baaardzo dobrze a innym szkodzę.
            PS. Nie mogę się zalogować! Co jest?
            • kazziu Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 11:47
              bos widac nie ta Aska... hihihi
              • Gość: XYZ Re: młody patriota czy młody idiota ? IP: 212.14.0.* 27.04.04, 12:22
                Kazio od Tyskiego?
                • kazziu Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 12:34
                  nie.... kazziu od Paderbornera
                  • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 14:21
                    Włąśnie, że ta Aśka tyle, że z problemem zalogowania.
                    • kazziu Re: młody patriota czy młody idiota ? 28.04.04, 11:34
                      czyli ruda Aska?
                      • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 28.04.04, 12:26
                        nie sądzę
                        • dyrgosia Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 16:50
                          Nawet jeśli jesteś to i tak Cię lubię i popieram. Podobają mi się twoje
                          wypowiedzi.
                          • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:41
                            tez Cie luibie Gosia. Lubie poczucie humoru. tak niewielu go ma:(
                            • hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:46
                              ja_aska napisała:

> tez Cie luibie Gosia. Lubie poczucie humoru. tak niewielu go ma:(
                              widzę, że zawiązują się fan kluby ! ja tam zapiszę się tylko do jednego z
                              nich, zastanowię się jeszcze do którego, może ktoś dopisze jeszcze
                              kilka "przekonywujących" wyzwisk.
                              • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:48
                                ja jestem parszywa - to cie nie przekonuje. czyli jedynie sluszna:-)
                                • hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:51
                                  ja_aska napisała:

> ja jestem parszywa - to cie nie przekonuje. czyli jedynie sluszna:-)
                                  Twojej nowej "fanki" (bodajże kasia, córka ortopedy) pogratulować !
                                  • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:52
                                    Poczatki na forum i od razu "zablysla". nawet patelnia krakowska nie mial
                                    takiego wejscia.
                                    • hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:55
                                      ja_aska napisała:

> Poczatki na forum i od razu "zablysla". nawet patelnia krakowska nie mial
                                      > takiego wejscia.
                                      Czy to początki to nie jestem wcale pewien, chociaż podobnego tekstu o tatusiu
                                      to raczej po nikim bym się nie spodziewał.
                                      Młode dziewczę pewnikiem.
                                      • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:56
                                        zgnebiony prze wstretnych komunistow? to nie takie mlode!
                                        • hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 22:00
                                          ja_aska napisała:

> zgnebiony prze wstretnych komunistow? to nie takie mlode!
                                          No on to nie - ale ona zna tamte czasy głównie z "takich" ojcowskich przekazów,
                                          sama pewnie nie zaznała.
                                          • ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 22:04
                                            i kazdy kto nie lubi kina moralnego niepokoju to wrog. nie ladnie.
    • Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:59
      ja-aśka nie jest działaczką SLD ale wielbicielką swojego wcześniejszego szefa,
      Edmunda. Usadzona na przyjemne stanowisko przez naszego szczecińskiego chwata,
      nie zdażyła się wykazać, bo ten od ptaka posunął ją - oczywiście tylko ze
      stanowiska :) Teraz biedulka błąka się po urzędzie, może ją ktoś przygarnie. Ma
      dobre kontakty w sferach gastronomicznych.
      • ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:02
        pudlo. czy twoja frustracja jest efektem nie przyjecia na medycyne?
        • Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:05
          Nie, kochanie. Ja nie jestem sfrustrowana. Mam ładne mieszkanie (już spłacone),
          przystojengo, kochającego męża, niezły, sportowy samochód, własną firmę w
          ciekawej branży (a więc nie jestem zależna od układów) i mało czasu na bzdury.
          Nie, nie jestem sfrustrowana, bo nie mam powodów - w przeciwieństwie do ciebie.
          • ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:08
            nie widac malenka. nawet patelnia tak "slicznie" nie wyzywa jak ty.
            gratuluje dobytku.
            • Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:10
              Kto to jest "patelnia" i gdzie ty widzisz wyzywanki? Oj, asiu, asiu, mało
              błyskotliwe te twoje strzały. Czyżbyś została wyprowadzona z równowagi
              trafnością opisu..:)
            • ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 23:01

> nie widac malenka. nawet patelnia tak "slicznie" nie wyzywa jak ty.
              > gratuluje dobytku.
              PATEEN JEST Z KRAKOWA I BARDZO LUBI BLUZGAC NIEKTORYCH,
              TY ROWNIEZ SWIETNIE SOBIE RADZISZ; PARSZYWA KOMUSZYCO.NP-
              IDE SPAC BO MNIE NUDZISZ.
              • Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:07
                Nie mam tyle czasu jak ty, żeby śledzić wszystkie regionalne forumy. Myślę, że
                obydwie nudzimy pozostałych forumowiczów. Wszystkich przepraszam, ale to
                nadmiar czasu (3 wolne dni!) spowodował, że usiadłam przy komputerze i wdałam
                się w dyskusję. Niestety, dłuuugi łykend mija i pora zabrać się do pracy. Może
                jeszcze kiedyś tu wpadnę, asiu, to pogadamy. Jak nick z nickiem - o ludziach,
                ale może już konkretniej :)
                • ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 23:09
                  MOGE POGADAC BO I TAK CIE NIE LUBIE. OGRANICZYSZ INWEKTYWY DO SREDNIEJ Z FORUM
                  I OK.
                • absztyfikant Pani Kasiu! 03.05.04, 23:11
                  Pani Kasiu! Pisze Pani o sobie jako o pracowniku czy osobie, ktorej nieobce sa
                  tajniki PR, czyli public relations. Jednak zgubila pani literke "s" i zostalo
                  public relation. Moze przez przeoczenie, mialem sie nie czepiac, bo sam robie
                  rozne literowki. Ale liczba mnoga od forum, to fora, nie forumy - ten blad
                  powinien pania juz zawstydzic...
                  • Gość: kasia Re: Pani Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:14
                    To taki neologizm. Lubie czasami przekręcać wyrazy. A literkę, faktycznie
                    zgubiłam, zreszta nie tylko w tym wyrazie. W pracy mam korektorkę, widzę, że na
                    forumie też :)
                    • absztyfikant Re: Pani Kasiu! 03.05.04, 23:15
                      To nie byl neologizm, to byl blad gramatyczny, a w najlepszym razie
                      pretensonalna maniera jezykowa.:)))
                      • Gość: kasia Re: Pani Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:21
                        To Pana zdanie. A dla mnie jest to mój neologizm. Neologizm nicka kasia. I mogę
                        Pana zapewnić, że zastosowany umyślnie, ot tak, dla urozmaicenia tekstu. Czy ma
                        Pan ochotę przejąć pałeczkę w dyskusji po asi? Może byłaby bardziej finezyjna,
                        szcególnie gdyby dotyczyła jakiegoś konkretnego tematu. Niestety, chyba muszę
                        kończyć, bo jestem zmęczona długim łykendem. Pozdrawiam
                        • absztyfikant Re: Pani Kasiu! 03.05.04, 23:25
                          W internecie jest fajny slownik, polecam. Pani wyraz nie jest neologizmem, jest
                          popularnym bledem wynikajacym z braku umiejetnosci poddania wlasciwej
                          deklinacji wyrazu pochodzenia lacinskiego.

sjp.pwn.pl
                          neologizm m IV, D. -u, Ms. ~zmie; lm M. -y
                          «wyraz, zwrot, forma, znaczenie wyrazu nowo utworzone w danym języku (poza
                          terminologią językoznawczą używane niemal wyłącznie w odniesieniu do wyrazu)»
                          • Gość: kasi Re: Pani Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:33
                            Diagnoza: chorobliwy brak poczucia humoru w połączeniu z natręctwami, brak
                            umiejętności przyznania racji - bez względu na argumentację.
                            Leczenie: pobłażliwością i siłą spokoju.
                            Tak, tak ma Pan rację, to błąd gramatyczny i się mocno go wstydzę, oraz tego,
                            że się do tego nie przyznałam od razu a także, że się śmiałam przeciwstawić.
                            Już wszystko w porządku? Zaśnie Pan spokojnie? No to super, dobranoc.
                            • absztyfikant Re: Pani Kasiu! 03.05.04, 23:37
                              No brak umiejetnosci przyznawania racji to nasza wspolna cecha. Za diagnoze
                              mojej osoby dziekuje. Milej nocy zycze.
                          • anamar Re: CHYBA... 04.05.04, 10:46
                            MOŻE TO NIE KASIA,LECZ MAŁGOSIA?
                        • anamar Re: Pani Kasiu! 04.05.04, 10:44
                          OTÓŻ NIE,PANI KASIU!TO NIE JEST NEOLOGIZM!CZASEM,ZANIM UŻYJE SIĘ SŁABO ZNANEGO
                          SŁOWA,WARTO NAJPIERW SPRAWDZIĆ JEGO DEFINICJĘ.HM...PRACUJĄCA W PR,OSOBA,KTÓRA
                          SADZI BYKI I NIE ZNA NAWET PRAWIDŁOWEJ NAZWY WŁASNEJ DZIEDZINY?TYLE W TYM
                          PRAWDY,CO W HAŚLE WYBORCZYM JACYNY...A MOŻE WCALE NIE MA PANI NA IMIĘ KASIA?
          • hsps Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:10
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> Nie, kochanie. Ja nie jestem sfrustrowana. Mam ładne mieszkanie (już
            spłacone),
            >
            > przystojengo, kochającego męża, niezły, sportowy samochód, własną firmę w
            > ciekawej branży (a więc nie jestem zależna od układów) i mało czasu na
            bzdury.
            > Nie, nie jestem sfrustrowana, bo nie mam powodów - w przeciwieństwie do
            ciebie.

Wow, ja też kiedyś oglądałem dużo amerykańskich filmów, ale nigdy nie będę miał
            przystojnego męża... ale jako faceta najbardziej zaintrygował mnie
            ten "sportowy samochód", możesz proszę podać markę ?
            • Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:14
              Niestety, nie mogę podać marki, bo ułatwiłoby to identyfikację. Niemiecki 200
              KM. Czarny, bo kolor jest b. ważny - jestem kobietą.
              • hsps Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:17

> Niestety, nie mogę podać marki, bo ułatwiłoby to identyfikację. Niemiecki 200
                > KM. Czarny, bo kolor jest b. ważny - jestem kobietą.
                Tylko ilość koni powoduje, że jest sportowy ? Mój A4 ma 199, ale nie jest wg.
                mnie "sportowy", chyba, że masz Porszaka.
                • Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:30
                  Sportowy - określa popularnie samochody mające silniki odpowiedniej mocy,
                  określony rodzaj zawieszenia, szerokość opon itd. O moim samochodzie mówi się
                  zwyczajowo - sportowy, ale to chyba nie jest istotne. Nie jestem specjalistką,
                  więc nie potrafię na ten temat dyskutować.
                  • anamar Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 04.05.04, 10:50
                    NIE NIEMIECKI,LECZ FRANCUSKI...A Z TYM PRZYSTOJNYM MĘŻEM TO GRUUUUBA
                    PRZESADA.PAN MAREK..A ZRESZTĄ O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE...
          • dyrgosia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 05.05.04, 09:52

> Nie, kochanie. Ja nie jestem sfrustrowana. Mam ładne mieszkanie (już
            spłacone),
            >
            > przystojengo, kochającego męża, niezły, sportowy samochód, własną firmę w
            > ciekawej branży (a więc nie jestem zależna od układów) i mało czasu na
            bzdury.
            > Nie, nie jestem sfrustrowana, bo nie mam powodów - w przeciwieństwie do
            ciebie.

Ojojoj....aż miło poczytać......tylko skąd tyle smutku i agresji...........
            A gdzie dzieci? Może tu tkwi problem......
    • kazziu Re: a generalnie miało byc o Asce... 04.05.04, 12:43
      a teraz dyskutujemy o autach i mezach.... eeee
      Aska zagrzmij!!!
      • dyrgosia Re: a generalnie miało byc o Asce... 05.05.04, 09:55
        kazziu napisał:

> a teraz dyskutujemy o autach i mezach.... eeee
        > Aska zagrzmij!!!

Z tym autem to pewnie jak z tym mężem... o gustach się nie dyskutuje.....
        • Gość: H56 Re: a generalnie miało byc o Asce... IP: *.comnet.krakow.pl 05.05.04, 14:39
          ma własna firmę pogrzebową oraz czarny karawan.Wiśta wio
          • ja_aska Re: a generalnie miało byc o Asce... 06.05.04, 09:15
            Kurcze, nażarłam się tabletek nasennych przed długą trasą i niezbyt pamiętam
            moje ostatnie wpisy:) Widzę, że mąż kasi zdominował wątek poświęcony mojej
            osobie!
            • kazziu Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 08:43
              wlasnie...
              pogadajmy o Tobie...
              wlosy były, okulary były, karate...
              serio nie lubisz Edmunda?
              • swantevit Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 09:24
                jak moze lubic Mundka skoro lubi mnie?
                • ja_aska Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 10:01
                  Jakiego Edmunda?
                  • kazziu Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 15:21
                    eee nie czaruj, ze nie wiesz...
                    był taki jeden fachowiec...
                    specjalista...
                    no nie czaruj slodzieńka
                    • swarozyc Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 15:22
                      kazziu, zebym ja cie nie usciskal...
                      • ja_aska Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 15:24
                        Jeżeli chodzi o b. Prezydenta to prywatnie jest to czarujący człowiek.
                        • dyrgosia Re: a generalnie miało byc o Asce... 08.05.04, 09:55
                          Czy przypadkiem chodzi o Edmunda R?......
                        • Gość: Ana Re: a generalnie miało byc o Asce... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 10:35
                          podobno hitler też był przemiły prywatnie...
                          • dyrgosia Re: a generalnie miało byc o Asce... 08.05.04, 10:42
                            Gość portalu: Ana napisał(a):

> podobno hitler też był przemiły prywatnie...

Ciekawe porównanie, tylko zupełnie bez sensu...
    • mlody.patriota Dzieki n.t. 08.05.04, 18:19
    • dyrgosia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 18.05.04, 21:17
      mlody.patriota napisał:

> jw.

czy mlody.patriota ma obsesję ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka