skuter70 Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 23.04.04, 14:26 czy mlody patriota jest cyklista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gre ja_aska jest i tyle nam do tego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.04, 15:29 znam ją... to fajna dupeczka... nie zrzeszona hihih Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! 23.04.04, 15:49 młody patridioto,a guzik cię to obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! 23.04.04, 18:35 A tak ogólnie to ja na pewno jestem facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ja_aska jest i tyle nam do tego! IP: 212.14.0.* 27.04.04, 09:31 Hehehe chciałabyś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa młody.idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 19:12 Ja bym tam ją tam chciał w SLD :):):) A nie takiego chuja jak ty młody debilu co flagą narodową handluje i jeszcze smie twierdzic ze jest patriota. CHyba idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? jak 2 x2 = 4 23.04.04, 19:42 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant ja_aska jest dzialaczka Serbskiej Unii Kobiet:) 23.04.04, 21:00 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 26.04.04, 20:40 a czy Aska nie trenuje karate przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.bazapartner.pl 26.04.04, 22:02 i jaki nosi numer biustonosza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy i gdzie mozna Ja spotkac? UM w Szczecinie? IP: *.bazapartner.pl 26.04.04, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 27.04.04, 10:21 Aska, to ty ich wszystkich pobilas ze przylecieli tu na skarge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 młody patriota czy młody idiota ? IP: *.comnet.krakow.pl 27.04.04, 10:30 a nawet jakby była to co ? ważne jest to, że jest nikomu nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 10:32 Gość portalu: H56 napisał(a): a nawet jakby była to co ? ważne jest to, że jest nikomu nie szkodzi '''''''''''''''''''' Jednemu to nawet dobrze robi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: młody patriota czy młody idiota ? IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 27.04.04, 11:38 Jednym robię baaardzo dobrze a innym szkodzę. PS. Nie mogę się zalogować! Co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 11:47 bos widac nie ta Aska... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: młody patriota czy młody idiota ? IP: 212.14.0.* 27.04.04, 12:22 Kazio od Tyskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 12:34 nie.... kazziu od Paderbornera Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 27.04.04, 14:21 Włąśnie, że ta Aśka tyle, że z problemem zalogowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 16:50 Nawet jeśli jesteś to i tak Cię lubię i popieram. Podobają mi się twoje wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:41 tez Cie luibie Gosia. Lubie poczucie humoru. tak niewielu go ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:46 ja_aska napisała: > tez Cie luibie Gosia. Lubie poczucie humoru. tak niewielu go ma:( widzę, że zawiązują się fan kluby ! ja tam zapiszę się tylko do jednego z nich, zastanowię się jeszcze do którego, może ktoś dopisze jeszcze kilka "przekonywujących" wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:48 ja jestem parszywa - to cie nie przekonuje. czyli jedynie sluszna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:51 ja_aska napisała: > ja jestem parszywa - to cie nie przekonuje. czyli jedynie sluszna:-) Twojej nowej "fanki" (bodajże kasia, córka ortopedy) pogratulować ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:52 Poczatki na forum i od razu "zablysla". nawet patelnia krakowska nie mial takiego wejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:55 ja_aska napisała: > Poczatki na forum i od razu "zablysla". nawet patelnia krakowska nie mial > takiego wejscia. Czy to początki to nie jestem wcale pewien, chociaż podobnego tekstu o tatusiu to raczej po nikim bym się nie spodziewał. Młode dziewczę pewnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 21:56 zgnebiony prze wstretnych komunistow? to nie takie mlode! Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 22:00 ja_aska napisała: > zgnebiony prze wstretnych komunistow? to nie takie mlode! No on to nie - ale ona zna tamte czasy głównie z "takich" ojcowskich przekazów, sama pewnie nie zaznała. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: młody patriota czy młody idiota ? 03.05.04, 22:04 i kazdy kto nie lubi kina moralnego niepokoju to wrog. nie ladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:59 ja-aśka nie jest działaczką SLD ale wielbicielką swojego wcześniejszego szefa, Edmunda. Usadzona na przyjemne stanowisko przez naszego szczecińskiego chwata, nie zdażyła się wykazać, bo ten od ptaka posunął ją - oczywiście tylko ze stanowiska :) Teraz biedulka błąka się po urzędzie, może ją ktoś przygarnie. Ma dobre kontakty w sferach gastronomicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:02 pudlo. czy twoja frustracja jest efektem nie przyjecia na medycyne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:05 Nie, kochanie. Ja nie jestem sfrustrowana. Mam ładne mieszkanie (już spłacone), przystojengo, kochającego męża, niezły, sportowy samochód, własną firmę w ciekawej branży (a więc nie jestem zależna od układów) i mało czasu na bzdury. Nie, nie jestem sfrustrowana, bo nie mam powodów - w przeciwieństwie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:08 nie widac malenka. nawet patelnia tak "slicznie" nie wyzywa jak ty. gratuluje dobytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:10 Kto to jest "patelnia" i gdzie ty widzisz wyzywanki? Oj, asiu, asiu, mało błyskotliwe te twoje strzały. Czyżbyś została wyprowadzona z równowagi trafnością opisu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 23:01 > nie widac malenka. nawet patelnia tak "slicznie" nie wyzywa jak ty. > gratuluje dobytku. PATEEN JEST Z KRAKOWA I BARDZO LUBI BLUZGAC NIEKTORYCH, TY ROWNIEZ SWIETNIE SOBIE RADZISZ; PARSZYWA KOMUSZYCO.NP- IDE SPAC BO MNIE NUDZISZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:07 Nie mam tyle czasu jak ty, żeby śledzić wszystkie regionalne forumy. Myślę, że obydwie nudzimy pozostałych forumowiczów. Wszystkich przepraszam, ale to nadmiar czasu (3 wolne dni!) spowodował, że usiadłam przy komputerze i wdałam się w dyskusję. Niestety, dłuuugi łykend mija i pora zabrać się do pracy. Może jeszcze kiedyś tu wpadnę, asiu, to pogadamy. Jak nick z nickiem - o ludziach, ale może już konkretniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 23:09 MOGE POGADAC BO I TAK CIE NIE LUBIE. OGRANICZYSZ INWEKTYWY DO SREDNIEJ Z FORUM I OK. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Pani Kasiu! 03.05.04, 23:11 Pani Kasiu! Pisze Pani o sobie jako o pracowniku czy osobie, ktorej nieobce sa tajniki PR, czyli public relations. Jednak zgubila pani literke "s" i zostalo public relation. Moze przez przeoczenie, mialem sie nie czepiac, bo sam robie rozne literowki. Ale liczba mnoga od forum, to fora, nie forumy - ten blad powinien pania juz zawstydzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pani Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:14 To taki neologizm. Lubie czasami przekręcać wyrazy. A literkę, faktycznie zgubiłam, zreszta nie tylko w tym wyrazie. W pracy mam korektorkę, widzę, że na forumie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Kasiu! 03.05.04, 23:15 To nie byl neologizm, to byl blad gramatyczny, a w najlepszym razie pretensonalna maniera jezykowa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pani Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:21 To Pana zdanie. A dla mnie jest to mój neologizm. Neologizm nicka kasia. I mogę Pana zapewnić, że zastosowany umyślnie, ot tak, dla urozmaicenia tekstu. Czy ma Pan ochotę przejąć pałeczkę w dyskusji po asi? Może byłaby bardziej finezyjna, szcególnie gdyby dotyczyła jakiegoś konkretnego tematu. Niestety, chyba muszę kończyć, bo jestem zmęczona długim łykendem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Kasiu! 03.05.04, 23:25 W internecie jest fajny slownik, polecam. Pani wyraz nie jest neologizmem, jest popularnym bledem wynikajacym z braku umiejetnosci poddania wlasciwej deklinacji wyrazu pochodzenia lacinskiego. sjp.pwn.pl neologizm m IV, D. -u, Ms. ~zmie; lm M. -y «wyraz, zwrot, forma, znaczenie wyrazu nowo utworzone w danym języku (poza terminologią językoznawczą używane niemal wyłącznie w odniesieniu do wyrazu)» Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasi Re: Pani Kasiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:33 Diagnoza: chorobliwy brak poczucia humoru w połączeniu z natręctwami, brak umiejętności przyznania racji - bez względu na argumentację. Leczenie: pobłażliwością i siłą spokoju. Tak, tak ma Pan rację, to błąd gramatyczny i się mocno go wstydzę, oraz tego, że się do tego nie przyznałam od razu a także, że się śmiałam przeciwstawić. Już wszystko w porządku? Zaśnie Pan spokojnie? No to super, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pani Kasiu! 03.05.04, 23:37 No brak umiejetnosci przyznawania racji to nasza wspolna cecha. Za diagnoze mojej osoby dziekuje. Milej nocy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Pani Kasiu! 04.05.04, 10:44 OTÓŻ NIE,PANI KASIU!TO NIE JEST NEOLOGIZM!CZASEM,ZANIM UŻYJE SIĘ SŁABO ZNANEGO SŁOWA,WARTO NAJPIERW SPRAWDZIĆ JEGO DEFINICJĘ.HM...PRACUJĄCA W PR,OSOBA,KTÓRA SADZI BYKI I NIE ZNA NAWET PRAWIDŁOWEJ NAZWY WŁASNEJ DZIEDZINY?TYLE W TYM PRAWDY,CO W HAŚLE WYBORCZYM JACYNY...A MOŻE WCALE NIE MA PANI NA IMIĘ KASIA? Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:10 Gość portalu: kasia napisał(a): > Nie, kochanie. Ja nie jestem sfrustrowana. Mam ładne mieszkanie (już spłacone), > > przystojengo, kochającego męża, niezły, sportowy samochód, własną firmę w > ciekawej branży (a więc nie jestem zależna od układów) i mało czasu na bzdury. > Nie, nie jestem sfrustrowana, bo nie mam powodów - w przeciwieństwie do ciebie. Wow, ja też kiedyś oglądałem dużo amerykańskich filmów, ale nigdy nie będę miał przystojnego męża... ale jako faceta najbardziej zaintrygował mnie ten "sportowy samochód", możesz proszę podać markę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:14 Niestety, nie mogę podać marki, bo ułatwiłoby to identyfikację. Niemiecki 200 KM. Czarny, bo kolor jest b. ważny - jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 03.05.04, 22:17 Gość portalu: kasia napisał(a): > Niestety, nie mogę podać marki, bo ułatwiłoby to identyfikację. Niemiecki 200 > KM. Czarny, bo kolor jest b. ważny - jestem kobietą. Tylko ilość koni powoduje, że jest sportowy ? Mój A4 ma 199, ale nie jest wg. mnie "sportowy", chyba, że masz Porszaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:30 Sportowy - określa popularnie samochody mające silniki odpowiedniej mocy, określony rodzaj zawieszenia, szerokość opon itd. O moim samochodzie mówi się zwyczajowo - sportowy, ale to chyba nie jest istotne. Nie jestem specjalistką, więc nie potrafię na ten temat dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 04.05.04, 10:50 NIE NIEMIECKI,LECZ FRANCUSKI...A Z TYM PRZYSTOJNYM MĘŻEM TO GRUUUUBA PRZESADA.PAN MAREK..A ZRESZTĄ O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 05.05.04, 09:52 Gość portalu: kasia napisał(a): > Nie, kochanie. Ja nie jestem sfrustrowana. Mam ładne mieszkanie (już spłacone), > > przystojengo, kochającego męża, niezły, sportowy samochód, własną firmę w > ciekawej branży (a więc nie jestem zależna od układów) i mało czasu na bzdury. > Nie, nie jestem sfrustrowana, bo nie mam powodów - w przeciwieństwie do ciebie. Ojojoj....aż miło poczytać......tylko skąd tyle smutku i agresji........... A gdzie dzieci? Może tu tkwi problem...... Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: a generalnie miało byc o Asce... 04.05.04, 12:43 a teraz dyskutujemy o autach i mezach.... eeee Aska zagrzmij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a generalnie miało byc o Asce... 05.05.04, 09:55 kazziu napisał: > a teraz dyskutujemy o autach i mezach.... eeee > Aska zagrzmij!!! Z tym autem to pewnie jak z tym mężem... o gustach się nie dyskutuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: a generalnie miało byc o Asce... IP: *.comnet.krakow.pl 05.05.04, 14:39 ma własna firmę pogrzebową oraz czarny karawan.Wiśta wio Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: a generalnie miało byc o Asce... 06.05.04, 09:15 Kurcze, nażarłam się tabletek nasennych przed długą trasą i niezbyt pamiętam moje ostatnie wpisy:) Widzę, że mąż kasi zdominował wątek poświęcony mojej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 08:43 wlasnie... pogadajmy o Tobie... wlosy były, okulary były, karate... serio nie lubisz Edmunda? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 09:24 jak moze lubic Mundka skoro lubi mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kazziu Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 15:21 eee nie czaruj, ze nie wiesz... był taki jeden fachowiec... specjalista... no nie czaruj slodzieńka Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 15:22 kazziu, zebym ja cie nie usciskal... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: a generalnie miało byc o Asce... 07.05.04, 15:24 Jeżeli chodzi o b. Prezydenta to prywatnie jest to czarujący człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a generalnie miało byc o Asce... 08.05.04, 09:55 Czy przypadkiem chodzi o Edmunda R?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: a generalnie miało byc o Asce... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 10:35 podobno hitler też był przemiły prywatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a generalnie miało byc o Asce... 08.05.04, 10:42 Gość portalu: Ana napisał(a): > podobno hitler też był przemiły prywatnie... Ciekawe porównanie, tylko zupełnie bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Czy ja_aska jest dzialaczka SLD ? 18.05.04, 21:17 mlody.patriota napisał: > jw. czy mlody.patriota ma obsesję ? Odpowiedz Link Zgłoś