Dodaj do ulubionych

Nudne to forum :)

15.02.11, 19:41
Od czasu jek w mieście rządzi koalicja SLD i PiS a PO jeszcze nie pozbierało sie po wyborach, zrobiło się nudno na tym forum. Parę osób musiało odejść a parę zmieniło diametralnie swoje poglądy i teraz napieprza w tych co wcześniej wchodzili im w pewne miejsce :).
A tak w ogóle to ponowna wygrana Krzystka spowodowała jakąś depresję myślących i dezorientację głupków. Pozdrawiam was z odległego i bardzo atrakcyjnego miasta, w którym rządzi całkiem normalny prezydent a nie oszust i głupek. Nie mam kompleksów że jestem ze Szczecina bo wszyscy jeszcze pamiętają cinkciarzy i marynarzy z Polserwisu i nam zazdroszczą. A szczególnie pięknych kobiet nam zazdroszczą, bo pokutuje opinia, że szczecinianki są piękne a moja szczecinianka jest dla nich dowodem :)
Obserwuj wątek
    • baba_w_oknie Merkel się posrała. 15.02.11, 20:02
      wirtualnapolonia.files.wordpress.com/2011/02/szajswgownie1.jpg
      Ale hrabia wyszedl z opresji obronną ręką, a może nogą.
    • Gość: [cool][czesc] f23 napewno cie zadowoli IP: *.szczecin.mm.pl 15.02.11, 20:10
      forum.o2.pl/forum.php?id_f=23
      • tatemen też nuda 15.02.11, 20:24
        • Gość: kiełbaska Nudno temu kto ma nudę w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 21:43
          musisz się pogodzić z sobą
          • exman Re: Nudno temu kto ma nudę w sobie 15.02.11, 21:56
            To fakt, forum zdechło.
          • Gość: um Re: Nudno temu kto ma nudę w sobie IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 09:02
            a to jakiś klejny hit z Coehlo?jak zwykle przygłupie to Jarek
            • Gość: kiełbaska Re: Nudno temu kto ma nudę w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 16:35
              mówisz do mnie?
              Są umysły i umy. Trudno, musisz się pogodzić.
    • Gość: XXForEver Re: Nudne to forum :) IP: *.globalconnect.pl 15.02.11, 22:31
      Nudne zawsze są twoje posty. Albo naszczuwasz albo jojczysz. Ale spoko. Przyjdzie wiosna, pograsz w golfa, humor wroci.
      • Gość: guzio Re: Nudne to forum :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.11, 15:59
        a twoje posty nie są nudne tylko wsiowe prymitywne i chamskie.w stylu ksyfka
        • exman Re: Nudne to forum :) 16.02.11, 16:27
          guzio, spokoluz, oni już i tak potracili kontakt z rzeczywistością :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka