Dodaj do ulubionych

Jest tunel koło wiaduktu na Niemierzyńskiej! Al...

06.04.11, 12:14
Hahaha, hahaha,
Ale, kuźwa sensację znaleźli.
Tunel, ale bez wyjścia.:)
Kpina jakaś.
Obserwuj wątek
    • mercedes_4 Re: Jest tunel koło wiaduktu na Niemierzyńskiej! 06.04.11, 12:35
      ale zawsze jak się chce mozna go przerobic i wykorzystac.
    • kvakva Jest tunel. 06.04.11, 12:44
      A nie mówiłem? Interesuje mnie czy ściany są z cegieł, bo tak zapamiętałem to przejście. ;-)
      • mistermis Re: Jest tunel. 06.04.11, 14:44
        Tak ściany i łuk sklepienia są z cegieł. Byłem nawet w niedzielę sprawdzić i sfocić. Niestety w artykule jest nieścisłość: "W miejscu, gdzie powinno się znajdować wyjście, jest żelbetowy mur podtrzymujący skarpę, wzniesiony podczas budowy seminarium". Żelbetonowy mur oporowy jest jeszcze poniemiecki ale właśnie w nim jest wejście do tunelu. Zostało po prostu zasypane ziemią (powyżej wejścia) przy budowie seminarium i wystaje tylko górna część muru.

• mistermis Re: Jest tunel. 06.04.11, 15:20
          Moze jeszcze fotki to sobie lepiej przypomnisz:). fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2678477,2,1,Wejscie-od-strony-ogrodkow-dzialkowych.html
          fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2678478,2,1,Wejscie-od-strony-seminarium.html
        • kvakva Re: Jest tunel. 06.04.11, 15:23
          Dzięki mistermis. To tylko taki test na moją pamięć, byłem tam tylko raz najprawdopodobniej w ramach wagarów. ;-)
        • Gość: mac Re: Jest tunel.poniemiecki? IP: *.szczecin.mm.pl 06.04.11, 20:04
          zburzyć i zasypać
    • Gość: nm Re: Jest tunel koło wiaduktu na Niemierzyńskiej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 12:50
      Tak się kończy paktowanie z czarnymi - ślepym zaułkiem.
    • yamato.1 Re: Jest tunel koło wiaduktu na Niemierzyńskiej! 06.04.11, 13:41
      Spokojnie spokojnie... nie sensacja, ale po prostu szczecińska ciekawostka. Nikt tego nie wstawia na pierwszą stronę.
    • Gość: gosc Re: Jest tunel koło wiaduktu na Niemierzyńskiej! IP: *.szczecin.mm.pl 06.04.11, 14:42
      widać, że tunel był solidnie zbudowany. nie sądze by obecni mieszkańcy tego miasta znaleźli sposób na jego wykorzystanie.
    • lojalista naczelny amator szczecinskiej gazety w działaniu.. 06.04.11, 15:39
      dwa artykuły pana akr, który z jakiegoś powodu pisze o sobie w liczbie mnogiej (żeby rozmyć odpowiedzialność za wygłaszane tezy?), na ten sam temat i każdy z nich zawiera definitywne, acz ewidentnie błędne diagnozy stawiane na podstawie wycieczek krajoznawczych pana dziennikarza... amatorszczyzna w najczystszym wydaniu... i jeszcze mu za to płacą!!!
      • 1przeciwnik_glupoty Re: naczelny amator szczecinskiej gazety w działa 06.04.11, 15:56
        Bo to pewnie taki jachimowy fachowiec, jak "Błąd" Rabenda... ten popełnił z 50 tekstów o kilkusetmetrowej kładce nad Rondem Leppera - nic, że również pisał o GW jako "pomysłodawcy itp.".

Akr - kolejny raz robi z siebie głupca, ciekawe do ilu razy sztuka?
      • yamato.1 Re: naczelny amator szczecinskiej gazety w działa 06.04.11, 16:37
        1. Pewnie był z fotoreporterem, stąd forma "my". Myślenie sprawia ci ból, czy co?
        2. Jakos nie mogę znaleźć w tekście żadnej "definitywnej, acz błędnej diagnozy". Gdzie ją, u licha, znalazłeś? I co ma jakaś diagnoza (?) do zwykłej, ciekawostkowej informacji z szóstej strony papierowego wydania???
        3. Jesli nie kupujsz GW, nie ty płacisz "panu dziennikarzowi" więc o co ci chodzi? Lubisz zaglądać innym do kieszeni?
        • 1przeciwnik_glupoty Re: naczelny amator szczecinskiej gazety w działa 07.04.11, 00:29
          No cóż, wart jesteś dziennikarzyny jachimowej... ani myślenia, ani warsztatu. Posłuchaj, jak mądrzejsi krytykują.
          • yamato.1 Re: naczelny amator szczecinskiej gazety w działa 07.04.11, 10:24
            Czy to ja jestem "bez myślenia i bez warsztatu"? Bez warsztatu? - może być, bo nie jestem dziennikarzem. Ale czy w ogóle potrzebny mi jest jakiś "warsztat" aby napisac kilka zdań? Bez myślenia? Z twojej strony, strony "mądrzejszego" (ha ha ha!!!) widzę jedynie wypowiedzi, w których zamiast dyskusji na temat tunelu, mogę przeczytać jedynie wyjątkowo prymitywne personalne (i tylko personalne!) nagonki. Piszesz głupoty, a potem podpisujesz je absurdalnym - w swietle twoich wypowiedzi - nickiem.
    • Gość: Vlad.H. ja tam widze w tym tunelu dwa swiatla IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.04.11, 20:23
      jko krzak gorejacy jasne - jedno swiatlo...tak to nasz ukochany prezydet Piotrz Krzystek a drugie... zaraz zaraz no tak... jakze by inaczej - nasz umilowana swiatlosc wiekuista biskup Dzienga
    • Gość: czeźwy Wstyd IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 21:33
      A przyznać w tekście, że te "dodatkowe informacje" to od czeźwego, to nie łaska? Wstyd.
      forum.gazeta.pl/forum/w,70,123879419,123891539,Re_tez_tamtedy_chadzalem.html
      • kvakva Re: Wstyd 06.04.11, 21:41
        Gość portalu: czeźwy napisał(a):

> A przyznać w tekście, że te "dodatkowe informacje" to od czeźwego, to nie łaska
        > ? Wstyd.
        > forum.gazeta.pl/forum/w,70,123879419,123891539,Re_tez_tamtedy_chadzalem.html

A przyznać, że te "dodatkowe informacje" to przede wszystkim niejaki kvakva nadał?
        • 1przeciwnik_glupoty Re: Wstyd 07.04.11, 00:31
          To tradycja zeszmaconej przez Jachima gadzinówki... już "Błąd" Rabenda przypisywał geniusz kładki nad Rondem Leppera GW...
          to samo akr - może to ta sama miernota? a może wychowanek Jachima?
        • Gość: czeźwy Re: Wstyd IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 22:59
          kvakva napisał:

> Gość portalu: czeźwy napisał(a):
          >
          > > A przyznać w tekście, że te "dodatkowe informacje" to od czeźwego, to nie
          > łaska
          > > ? Wstyd.
          > > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,70,123879419,123891539,Re_tez_tamtedy_chadzalem.html
          >
          > A przyznać, że te "dodatkowe informacje" to przede wszystkim niejaki [b]kvakva[
          > /b] nadał?

słuszna uwaga, należą się przeprosiny i udział w zyskach ;)
    • op_par Jest tunel koło wiaduktu na Niemierzyńskiej! Al... 06.04.11, 22:43
      Ludzie po torach górką biegają , a faceci w kieckach zablokowali drogę którą "głupi Niemcy" kiedyś na wszelki wypadek wybudowali!!
      Ciekawe czy czarni mieli na to zgodę od "Najwyższego" , czy trochę niżej od od jakiegoś aktualnego krzystkopodobnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka