Dodaj do ulubionych

Referendum za dwa tygodnie

IP: *.pl / 195.136.49.* 07.05.04, 20:12
i zobaczycie dówno z tego bedzie!! ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: fuck U Referendum za dwa tygodnie IP: *.pl / 195.136.49.* 07.05.04, 20:12
      i zobaczycie gówno z tego bedzie!! ;/
    • Gość: Waldi Re: Referendum za dwa tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:46
      Te osoby co doprowadziły do referendum (skonikąd słusznego) powinny z własneij
      kasy oddac kasę w przypadku niepowodzenia (czyt. frekwencja). A tak się
      niestety stanie, gdyż medialność tej inicjatywy jest po prostu beznadziejna.
      Zresztą wystarczy wejść na stronę www inicjatorów by się przekonac jak bardzo
      prężnie działają! Pan Augustowski wierzy - ok czyli ja też wierzę, że gościu
      ten zapłaci kasę w przpadku pzregranej :) Jaki z tego wniosek? Wierzyć każdy
      może!!!
      • Gość: lescek kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 21:56
        a ja nawet nie wiem kiedy jest referendum i gdzie mam glosowac.
        i nie odsylajcie mnie do artykulu bo juz o nim zapomnialem i nie chce mi sie
        tego czytac raz jeszcze.

a mysle ze jurczyka odwolaja.
        byles na walach 30go kwietnia? slyszales jak go wygwizdali?

no to juz wiesz co ludzie o nim mysla.

a ja dalej nie wiem kiedy bedzie to referendum
        • dyrgosia Re: kiedy? 08.05.04, 09:59
          Gość portalu: lescek napisał(a):

> a ja dalej nie wiem kiedy bedzie to referendum

23 maja, ale lepiej idz na spacer............
          • czatowniczka cisza przed burzą 08.05.04, 10:33
            na stronach www tych co organizowali refernedum nic nowego nie pisze i nie wiem
            dlaczego, przecież chodzi o nasze miasto.....chyba stracili zapał do
            pracy........
            • Gość: obserwator Re: cisza przed burzą IP: 217.153.19.* 08.05.04, 19:38
              A ja od początku wiedziałem jak będzie. Nici z referendum. Inicjatorzy
              pomachali szabelkami w powietrzu, zmęczyli sie i d... . Od pierwszego dnia
              powinen był być wskazany kandydat na miejsce Jurczyka, ale nie taki jak
              Lubińska, Litwiński, Piechota ktokolwiek z SLD. Gdyby tak było, i wyborcom
              kandydat odpowiadałby to w tym samym czasie mogłaby być prowadzona kampania
              referendalna i wyborcza. Byłyby pieniądze, i tak żałośnie by się inicjatorzy
              nie wypowiadali w radio czy na łamach prasy. Tak nie było, bo dobrego kandydata
              nie było, wstyd było go wystawiać, albo byłby jeszcze gorszy od obecnie
              panujacego nam Jurczyka. Wpuszczono nas w maliny za nasze pieniądze.
        • Gość: leon Re: kiedy? IP: 62.233.217.* 10.05.04, 15:16
          gosciu jak byłeś na Wałach to pewnie słyszałeś jak gwizdali też na Jacka,
          WWojewode i marszałka Jurczyk był jak zwykle na końcu i wszyscy mieli dość
          gadających garniturów, lepiej spojrzyj kto tak naprawdę czai się na miejsce
          mariana
    • Gość: Jaro Re: Referendum za dwa tygodnie IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 08.05.04, 20:40
      Jak działkowego dziadka nie da się odwołać, to przecież i tak będzie to "wina
      społeczności". Może by tak ruszyć d..y, panie i panowie z komitetu
      organizującego referendum, rozpoczynanie kampanii 11 dni przed referendum to
      trochę za późno.
      • Gość: Zibi Re: Referendum za dwa tygodnie IP: *.pl / 195.205.239.* 08.05.04, 22:39
        Nie głosowałem na Jurczyka i na referendum też nie pójdę, niech idą ci co go
        wybrali.
        • Gość: mimi Otrzezwiejcie ludzie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.04, 22:57
          to znaczy, ze ZIBI-ZIBI glosujesz za Jurczykiem, za jego pozostaniem, za mafia
          lodzka, za gnojeniem Szczecina przez czas nieokreslony, za wyzyskiem, za
          uczynieniem ze Sz. dojnej krowy kilku "biznesmenow", bo ci co sie ludza ze za 2
          i pol roku wybiora SWOJEGO czlowieka, to bardzo, ale to bardzo sie myla, wtedy
          wybierzecie znow Jurczyka lub czlowieka wskazanego przez mafie, zobaczycie

teraz mamy jedna z niewielu szans, teraz, nie za dwa lata
          wywolam wam ten link jesienia 2006, by dowiesc, jak bardzo sie myliliscie
          (jesli sie nie uda)

JEDYNA SZANSA, do broni husarze (sami wiecie, pogon litewska w herbie)
        • Gość: ert Re: Referendum za dwa tygodnie IP: 62.233.173.* 09.05.04, 09:36
          Zibi napisal:
          Nie głosowałem na Jurczyka i na referendum też nie pójdę, niech idą ci co go
          wybrali.

tylko potem nie pisz, ze cos Ci sie nie podoba w Szczecinie. Nie bedziesz mial
          takiego prawa, poniewaz "nie poszedles na referendum". Zastanow sie troche.
        • Gość: Jaro Re: Referendum za dwa tygodnie IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 09.05.04, 12:16
          Zibi - i właśnie przez takich gości jak ty mamy w magistracie działkowego
          dziadka.
          • malcoolm Re: Referendum za dwa tygodnie 09.05.04, 17:47
            referendum jest organizowane w celu sprawdzenia czy Szczecin chce Jurczyka czy
            nie.
            i wg. mnie kazdy powinien isc zaglosowac - albo poprzec prezydenta, albo
            wyrazic glos sprzeciwu.
    • Gość: X-MEN Re: Referendum za dwa tygodnie IP: *.mofnet.gov.pl 10.05.04, 08:08
      Zanim zagłosuje za odwołaniem Jurczyka chce znac kandydata na jego miejsce.
      Najłatwiej odwołać. J.Piechota jak opotencjalny kandydat. Miękkie lądowanie z
      sejmu - za to co zrobił ze Stocznią!Niech się wyprowadza do warszawki i tam
      sadzi!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka