Gość: REKIN IP: *.vx.pl / 10.10.10.* 28.02.02, 14:14 Czy nielepiej byłoby zaprosić np. Iron Maiden, zespół na który przyjechałaby cała Europa, a na Joe to nie wiem kto przyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: Po co ten Joe ? 28.02.02, 14:22 w starym składzie może a teraz? ogólnie na kaszanę walą tłumy boże jak to jakiś decydent przeczyta to zaprosi ich3 albo anstazję nie! a może koncert życzeń ja chcę suede ew radiohead Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Po co ten Joe ? IP: 217.153.4.* 28.02.02, 15:47 franekkk napisał(a): > w starym składzie może > a teraz? > ogólnie na kaszanę walą tłumy > boże jak to jakiś decydent przeczyta to zaprosi ich3 albo anstazję nie! > a może koncert życzeń > > ja chcę suede ew radiohead A ja bym chcał np. Metallikę, Megadeth, AC/DC, Aerosmith, a z nowszych może być Rammstein. Koncert Metalliki na stadionie Pogoni pewnie byłby lepszy niż ostatni na stadionie Gwardii w Warszawie. Albo Type O Negative na Zamku Książąt Pomorskich - to by był koncert!!! Ale do Joe nic nie mam i na pewno się wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Po co ten Joe ? 28.02.02, 14:24 Gość portalu: REKIN napisał(a): > Czy nielepiej byłoby zaprosić np. Iron Maiden, zespół na który przyjechałaby > cała Europa, a na Joe to nie wiem kto przyjedzie. Czy nie lepiej byłoby przekazać kasę na coś sensowniejszego. Wszyscy się nawalą i wszystko jedno kto będzie grał. Równie wielką atrakcją byłaby np. Wondraczkowa. Jakie cele ? Np. Sedina... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk sedina 28.02.02, 14:36 dobry pomysł tylko 1. już chyba za późno 2. każdy lubi inny chlebek i rodzaj igrzysk 3. czy kiedykolwiek padło pytanie od el presidente: drodzy szczecinianie wolicie żebyśmy wydali na a na b czy na c właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotttka Re: sedina IP: *.net.autocom.pl 28.02.02, 14:55 Panowie prezydentowie uważają zwykle swój głos za wolę ludu ;) Są w Krakowie bale magistrackie i w zeszłym roku była onaż Vondrackowa, a w tym chyba Boney M. z płyty czy coś w tym stylu, bo tak zarządził prezydent Gołaś, argumentując, że jemu się oni szaleńczo podobają i już. Na całe szczęście to imprezy wysoce zamknięte i lud może iść spokojnie np. na Kazika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: sedina IP: 141.202.246.* 28.02.02, 14:58 Trzeba patrzeć pozytywnie - pozytywne jest to, że politycy sami nie śpiewają ! (jeszcze, odpukać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka właśnie że śpiewają! IP: *.net.autocom.pl 28.02.02, 15:04 Gość portalu: HSPS napisał(a): > Trzeba patrzeć pozytywnie - pozytywne jest to, że politycy sami nie śpiewają ! > (jeszcze, odpukać) Ależ co Ty opowiadasz! U nas, w Krakowie, właśnie niedawno był spektakl w teatrze lalkowym "Groteska" (nomen omen), w którym występowali tutejsi radni oraz ogólnopolscy politycy. Śpiewali, grali, tańczyli, wierszyki starali się mówić - prasa pisała, że nawet lepiej im to wychodzi niż zawody wykonywane ;))) Niestety, nie posłuchali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: właśnie że śpiewają! IP: 141.202.246.* 28.02.02, 15:10 no to Wy tam macie w tym Krakowie rzeczywiście ciężko. W zasadzie coby nie robili będzie im lepiej wychodziło niż ... politykowanie, tak, że z tym śpiewem to mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A&Z Re: sedina IP: *.pharmacia.com 28.02.02, 15:13 Gość portalu: HSPS napisał(a): > Trzeba patrzeć pozytywnie - pozytywne jest to, że politycy sami nie śpiewają ! > (jeszcze, odpukać) I w ten oto sposob przygladaja sie ogromnie w rozwoj polskiej muzyki rozrwkowej i nie przeszkadzaja rozwijac sie innym ! Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner nie narzekać 28.02.02, 15:07 Ludzie, kto wam dogodzi? Jasne, też wolałabym Iron Maiden albo po raz kolejny zobaczyć Slayera, a jeszcze bardziej to na przykład Blur- bo nie widziałam, albo zaraz coś jeszcze wymyślę.... Ale wymyślili nam włodarze Cockera i nie ma co się czepiać, bo mogli naprawdę zaprosić Ich3, albo w ogóle nikogo i wszyscy znowu by narzekali od maja do sierpnia, że na Dni Morza brak atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: nie narzekać IP: *.vx.pl / 10.10.10.* 28.02.02, 16:41 Radni mogli się zapytać w jakimś referendum co chcecie Metallicę, Sepulturę, Slayera, Panterę, Iron Maiden, Joe Cokera, czy Backstreetboys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: nie narzekać IP: 141.202.246.* 28.02.02, 16:47 Wymieniłeś jednym tchem, a radni to by musieli najpierw stworzyć komisję, zlecić ekspertyzy, badanie rynku, badanie opini publicznej, zaopiniować u biskupa, zebrać się, przeczytać (!), zadać pytania, mieć wątpliwości - w międzyczasie wybory i cała procedura od nowa z nowymi ludźmi. Nie ma co pytać - kto nie lubi Joe ma pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: nie narzekać IP: *.vx.pl / 10.10.10.* 28.02.02, 20:16 Gość portalu: HSPS napisał(a): > Wymieniłeś jednym tchem, a radni to by musieli najpierw stworzyć komisję, > zlecić ekspertyzy, badanie rynku, badanie opini publicznej, zaopiniować u > biskupa, zebrać się, przeczytać (!), zadać pytania, mieć wątpliwości - w > międzyczasie wybory i cała procedura od nowa z nowymi ludźmi. > > Nie ma co pytać - kto nie lubi Joe ma pecha. Jeżeli w komisji znalazłby się biskup to wszystkie kapele metalowe odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Hey, Joe! IP: *.rz.bauboden.com 28.02.02, 17:10 Oh where you're goin' with that gun in your hand ? Hey, Joe! I said, where you goin' with that gun in your hand? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Hey, Joe! IP: 64.9.159.* 28.02.02, 20:43 Gość portalu: Mike napisał(a): > Oh where you're goin' with that gun in your hand ? > Hey, Joe! > I said, where you goin' with that gun in your hand? I'm goin' down to shoot my old lady you know i caught her messin' round with another man Huh!! and that ain't cool.......... by Jimmy Hendrix 10/23/66 - mam cie Mike he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedina Re: Po co ten Joe ? IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.13, 01:49 www.swistak.pl/a52538232,Szczecin-SEDINA-Apteka-1925r-FOTO-268l.html Odpowiedz Link Zgłoś