Dodaj do ulubionych

Szczenięce lata VIP-ów. Kto nakarmił rybki kieł...

01.06.11, 08:57
W dodatku nie lubiłem jeść. Jeśli były wspólne posiłki - podsuwałem innym dzieciom swoje porcje, w domu howałem jedzenie do mebli lub zawczasu przygotowanego woreczka.

Autorowi tego pokazu slajdów zapewne chodziło o "hodowlę". Bo to przecież niemożliwe, żeby zajmować się publicystyką i robić takie błędy...
Obserwuj wątek
    • swawolny_dyzio Re: Szczenięce lata VIP-ów. Kto nakarmił rybki ki 01.06.11, 09:06
      A czemu nie ma historii braci Kaczyńskich? Jakim cudem ojciec bliźniaków, kreowany jako bohaterski żołnierz AK nie tylko nie był represjonowany po wojnie jak inni AK-owcy ale w dodatku wykładał sobie na uczelni i zamieszkiwał spokojnie na Żoliborzu?

------------------------------------------------------------------
      -Kto wam da?
      -PiSda
      • Gość: TTetka Re: Szczenięce lata VIP-ów. Kto nakarmił rybki ki IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 09:44
        A jak tatuś Komorowskiego zatrzymany z oddziałem Łupaszki, zaczął piorunującą karierę w ludowym Wojsku Polskim dowodzonym przez Smiersz.
    • Gość: luk Re: Szczenięce lata VIP-ów. Kto nakarmił rybki ki IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 10:09
      zwykłą literówka,aidioci sięczepiają :(
      • emen-is-me Re: Szczenięce lata VIP-ów. Kto nakarmił rybki ki 01.06.11, 11:16
        Gość portalu: luk napisał(a):
        > zwykłą literówka,aidioci sięczepiają :(

Jakiś wysyp literówek mają w tej redakcji. Z takim brakiem umiejętności posługiwania się klawiaturą, powinni zmienić profesję na mniej skomplikowaną.

Ale zapewne doceniają, że swój broni swego kretynku - analfabeto.
    • kvakva Hmm... 01.06.11, 10:32
      W jednym kotle z Brudzińskim... to jakby ktoś w gęby napluł pozostałym.
      • Gość: TTetka Re: Hmm... IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 10:45
        Geblewiczowi jak mamusia wcisnęła czepek na głowę, to mu do tej pory zostało.
        • Gość: . Re: Hmm... IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 10:55
          Gość portalu: TTetka napisał(a):

> Geblewiczowi jak mamusia wcisnęła czepek na głowę, to mu do tej pory zostało.

:))))))))))))))))))))))))))))))
    • mallana Pozdrowienia dla Henia Sawki. 01.06.11, 10:54
      Swego czasu był studentem polonistyki na WSP. Pamiętam jego chyba pierwszą wystawę w gmachu WSP przy ul.Tarczyńskiego. Wspaniała! No i wspomnę jeszcze jego kabaret AFERA, który nie miał sobie równych. Jego "mickiewiczowskie" teksty do dzisiaj mam w pamięci...Gratuluję kariery!
    • swarozyc "VIPy" spiewaja, vipy graja.. 01.06.11, 10:56
      udaja mikolaja i pokazuja zdjecia...
      Trzeba byc infantylnym wsiokiem zeby nabierac sie na taka "rozrywke"..
      Nie macie wlasnego zycia ze dajecie sobie wciskac takie bzdury?!
      to jest tematyka rodem z najgorszego brukowca.
      • Gość: Sz. Re: "VIPy" spiewaja, vipy graja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 12:12
        Oto Polska właśnie...Co więcej,właśnie takie zdjęcia i wspomnienia,jak to drzewiej bywało,są istotne dla obecnego elektoratu....Dziwi mnie,że wszyscy wychowywali się w normalnych domach a wyrosły z nich takie buce i zbydlęcone świnie!Mnie zaciekawiło,że Arłukowicz "śpiewał protest songi",ciekawe,przeciw komu (czemu)?Przeciw komunie?By potem do tychże komuchów dołączyć,zaczynając obrażać PO.A teraz-kolejny zwód i Arłukowicz idzie ramię w ramię ze swoimi niedawnymi "wrogami".Ciekawe kiedy przyłączy się do PiS-u?Ogólnie-rzygi cisną się do gęby na widok tych ryjów....
        • swarozyc Re: "VIPy" spiewaja, vipy graja.. 01.06.11, 12:25
          W samym Szczecinie jest/bylo 3 lekarzy-politykow..
          Ja sie pytam, jak majac jeden z najbardziej ciekawych zawodow, w ktorym mozna sie wyzyc, intelektualnie, emocjonalnie, spolecznie, i jeszcze dobrze zarobic, taki ludek pcha sie na podrzedne w koncu stanowisko aby brylowac, posiadac watpliwa wladze i troche wieksze apanaze?
          Dno i babelki...
          • Gość: Sz. Re: "VIPy" spiewaja, vipy graja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 13:10
            Sam się kiedyś nad tym zastanawiałem...Który dobry lekarz pcha się w takie bagno?I-czy dawanie dupy kreaturom pokroju Tuska jest szczytem jego osiągnięć?W podobnych przyczyn-mam głęboki żal do Palikmiota.Nie lubiłem i nie lubię go.On jednak szedł do sejmu z pełną kieszenią i stać go było na niezależność poglądów-jak się skończyło,wiemy....Rozumiem,że taki Napieralski,Nitras,Krzystek,Kaczyński,Tusk,Brudziński i im podobni-muszą być w polityce,bo niczego innego nie potrafią.Rozumiem,że Michał Marcinkiewicz liże fallusy i anusy,żeby jeszcze w sejmowej ławie zasiąść...Arłukowicz natomiast jest lekarzem który zamienił kitel na garnitur i nieszczery uśmiech chyżego ruja!To nie jest dno i bąbelki swarożycu-to jest brak kręgosłupa i rozumu,lekko podlane sosikiem bulwarowej sławy....
            • Gość: LA Re: "VIPy" spiewaja, vipy graja.. IP: *.globalconnect.pl 01.06.11, 13:43
              Kuba Sienkiewicz jest lekarzem i występuje w TV i na koncertach.
              Może BA też chce występować ale nie potrafi śpiewać?
              • Gość: Sz. Re: "VIPy" spiewaja, vipy graja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 14:03
                Bartosz Arłukowicz występuję.A śpiewa (cieniuteńko...) tak,jak mu obecny pan każe."Niezależny" lekarz,dla którego dobro małego pacjenta jest wartością nadrzędną!
        • Gość: lila Re: "VIPy" spiewaja, vipy graja.. IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 04.06.11, 23:31
          Bartek nie śpiewał protest-songów przeciwko komunie,ba tata był ustawionym komunistą-sekretarzem miasta Darłowa.a Bartuś odcinał od tego kupony-rodzice za wszelką cenę promowali jedynaka,co zresztą przy mamie wicedyrektorce szkoły nie było trudne.
    • Gość: augan Ale chyba wiecie, że VIP to znaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 11:10
      Very Idiotic Person
    • biorytmix Łubudubu łubudubu niech żyją Vipy naszego klubu ! 01.06.11, 13:17
      bo każdy z nich fajny jest, charakter ma i gest. I każdy z nich jest z klasą oraz jeszcze raz najlepsze życzenia dla Vipów naszych kochanych !!! To napisałem ja, pamiętajcie
    • Gość: floating flat krzystek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 13:55
      Kiedy byłem dzieckiem, fascynowały mnie samochody. Uwielbiałem nimi jeździć, godzinami potrafiłem się im przyglądać, słuchać jak pracuje silnik. Marzyłem, aby zostać kierowcą autobusu. Zbierałem także foldery ze zdjęciami samochodów z zachodniej Europy.
      .....az tu nagle i niespodziewanie zapytano mnie czy chce mieszkanie za 15% wartosci a reszte zaplaca frajerzy. powiedAialem tak....bo niby czemu nie.
      • Gość: Sz. Re: krzystek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.11, 14:06
        Jesteś podły i niegodziwy a treść Twych wypowiedzi podszyta jest jadem i nieuzasadnioną (chyba,że uzasadnimy ją krajem pomieszkiwania!) nienawiścią.Mec.Krzystek (czy można go tak tytułować?) ma czyste sumienie,jeszcze czystsze ręce!Poza tym,to właśnie on-niczym Noe-prowadzi naszą wspólną arkę przez meandry rzeczywistości i burze zasiane przez zawistników!
        • Gość: Ala Re: krzystek IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.11, 16:32
          "Często spędzałem też czas na podwórku. Z kolegami graliśmy w podchody, organizowaliśmy ogniska. Pamiętam jak całą noc wycinałem flagi państw z atlasu szkolnego, a potem wklejałem je do kapsli. Nie zapomnę reakcji mojej mamy, kiedy zobaczyła atlas. No może lepiej nie będę tego opisywał... Za to reakcja kolegów na widok mojej kolekcji była bezcenna."
          Formalnie Czesio. Ten z Włatców móch. Tyle, że Tamten jest sympatyczny i o niebo ładniejszy !
          Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,9702565,Piotr_Krzystek__prezydent_Szczecina_,,ga,,7.html#ixzz1O2DjKCIg
          • Gość: modry Re: krzystek IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 19:38
            krzystek dał tylko jedno zdjęcie a i tak na tym jednym wygląda koszmarnie,inne po prostu nie nadawały się do opublikowania
      • swarozyc krzystek 01.06.11, 20:42
        swoim pokoju zorganizowałem ciemnię.[...]
        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Predylekcja do sciemniania zostala mu do dzis..
        * *
        *
        Siedzi patologiczna rodzina Krzystkuff w jednym pokoju, a glod mieszkaniowy gryzie ich jak mrowki mrowkojad.
        Matka je lane kluski na wodzie, a ojciec pije cienka herbate bez cytryny...
        Rozmawiaja o przyszlosci dwojga dzieci, ale ze przyszlosci biedota w zbolszewizowanym katolandzie nie ma zadnej, ojciec autorytatywnie oznajmia:
        Ty synu, zwraca sie do jednego z dzieci, bedziesz sie ksztalcil na xiendza. Jak wlasciwie swoje karty rozegrasz, bedziesz mial duza plebanie, a moze nawet wlasna parafie..
        Jak tatko powiedzial, tako i pachole zrobilo, bo patologiczne dziecie to bylo...
        A ty Piotrus, zostaniesz prezydentem i Pierwszym Ministrantem w Miescie. Na poczatku bedziesz musial dawac i udawac, ale pozniej to postaw zielonego sukna bedzie nalezec juz tylko do ciebie, bo mieszkancy to dobrzy i prosci ludzie, nie wtracajacy sie wladzy miedzy uchwale a projekt budzetu..
        Jak ojciec powiedzial tak tez sie stalo, a niektorzy widzieli w tym nawet palec bozy..
        -
        "To któż moich groszy złodzij, czy Żyd jucha, cy xionc dobrodzij?"
        Whisky, moja zono, tys najlepsza z dam, juz mnie nie opuscisz, juz nie bede sam.
        "Znaczna część społeczeństwa przestała być narodem. Pełna świadomość narodowa jest dzisiaj udziałem może jednej trzeciej Polaków" Jan Olszewski
        • Gość: toto Re: krzystek IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 22:22
          tym pokoju 2x2 co to dzielił z rodzeństwem?
          • swarozyc Re: krzystek 02.06.11, 12:15
            Gość portalu: toto napisał(a):
            tym pokoju 2x2 co to dzielił z rodzeństwem?
            ''''''''''''''''''''''''
            2x2 m powinien miec w goleniowie albo Wronkach..
    • lehoo Przypomnijmy klasykę... 01.06.11, 20:43
      Brudzińskiego koledzy nazywali Jojo.

– Jojo wyleciał ze szkoły za rozbój i kradzież, której dokonał na torach przed
      budynkiem szkoły – mówi w rozmowie z nami ówczesny wicedyrektor szkoły i
      przewodniczący szkolnego zespołu wychowawczego Czesław Hinc. – Matka
      poszkodowanego chłopca powiadomiła mnie, że Jojo okradł jej syna, który
      zamiast do internatu wrócił z płaczem do rodzinnego domu.

W tym samym dniu Joachim przyznał się do winy i został skreślony z listy
      uczniów i wypisany z internatu. Hinc żałuje, że po roku dał Brudzińskiemu
      jeszcze raz szansę i przyjął go z powrotem. Mówi, że po tym, jak Brudziński
      wrócił do szkoły, wielu uczniów zgłaszało pretensje, że taki łobuz został
      zrehabilitowany przez dyrekcję. Twierdzili, że kradzież na torach to nie
      jedyne przestępstwo, jakiego dopuścił się Jojo. Niektórzy uczniowie donosili
      na przykład, że przed wpadką jeździł specjalnie kilkadziesiąt kilometrów
      pociągiem, aż do Wolina, aby na tej trasie okradać młodszych mieszkańców
      internatu. Wicedyrektor szkoły nie przeprowadził dochodzenia w tej sprawie,
      ponieważ Brudziński już raz poniósł karę.
      • Gość: Kolega Joja Re: Przypomnijmy klasykę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 21:58
        Dlaczego nie piszesz, że to cytat z NIE?? Chodziłem z Jojem do klasy, Hinc rzeczywiście wyrzucał Joja nie raz ale kilka razy. Nigdy nie zapomniał mu, ze JOJO krzyczał za nim na przerwie: "Hinc ty łysy ch,,,u":) Byliśmy niezłymi łobuzami, ale Jojo nigdy nikogo nie okradł ani nie skrzywdził. Na szczescie w naszej szkole oprócz emerytowanych politruków i takich "pedagogów" (po wieczorowych szkołach marksizmu i leninizmu przy KC PZPRR) jak Łysoł byli również wspaniali nauczyciele którzy nie dali wyrzucić Joja. Mieli rację, bo skończył szkołe z wyróżnieniem i z wnioskiem o nagrodą ministra edukacji. Hinc nawymyślał te bzdury kiedy Jojo został posłem, ten były strażnik PZPRR-owskiej czystości w sumieniach młodych uczniów oraz załozyciel Młodziezowej Rady PRON, obecnie lokalny sld=owski frustrat, ściągnął do Swinoujscia urbanowego szmatławca i nawymyślał tyle bzdur, że gdyby Jojo tylko chciał zmasakrował by Łysola w sądzie na miazge. Kiedys przy wódce pytałem Joja dlaczego nie pozwał tej swini do sądu ale Jojo stwierdził że pochlebia mu, ze pluje i rzuca gównem na niego taki sukinsyn jak Urban a Hinca ma za politruka który kiedyś ścigał go za krzyż w pokoju w internacie i medalik na szyi, a póżniej brał od nas flache na studniówce i cieszył się jak głupek, że dostał pół litra za friko. Mamy to nagrane na wideo:) Iśc z kimś takim do sądu to jak wytaplać się w gó...e.
        • lehoo Re: Przypomnijmy klasykę... 02.06.11, 20:16
          Ależ oczywiście, że z NIE. I dlatego uważam go za niezwykle wiarygodny. Osobiście nie umiem wskazać przypadku, w którym NIE przegrało sprawę sądową za oszczercze informacje. Mniemam więc, że te tutaj, są jak najbardziej wiarygodne. POzdro !
    • swarozyc Aleksander Zinowiew: 01.06.11, 20:59
      Homo sovieticus:

człowiek podporządkowany kolektywowi (organizacji partyjnej),
      dla jego postawy charakterystyczna jest ucieczka od wolności i odpowiedzialności,
      koniunkturalizm, oportunizm,
      agresja wobec słabszych, uniżoność wobec silniejszych,
      brak samodzielnego myślenia oraz działania,
      oczekiwanie że "ktoś coś załatwi",
      zniewolony intelektualnie,
      pozbawiony osobowości i godności,
      całkowicie podporządkowany władzy.
      • Gość: > Re: Aleksander Zinowiew: IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 20:22

Oto konkretne przypadki ...

• maxymus1 Szczenięce lata VIP-ów. Kto ma zdjęcie z Coralg... 04.06.11, 03:42
      Według mnie, Pan Arłukowicz, jest bardzo uczciwym człowiekiem, ale to bardzo! Ja go znałem jeszcze z Uni Lubelskiej, jako normalnego gościa, który wszystkim chciał pomagać, tyle że mało mógł! Ale był w porzo! Polityka poszła w piździec!
      Bartek żebyś ty naprawdę coś zrobił, dla tych dzieci oczekujących na rezonans? Qrva mać!
      Powiem ci, zasrana ta Polska! Ale jeżeli się okaże, że badanie było za późno? To mam was wszystkich w DUPIE! Nie tylko ciebie, ale tą całą ferajnę! Bo w Polsce ludzie się niszczą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka