mariiiiiiiijka 15.05.04, 08:47 Witam, proszę o opinie o tym lekarzu. Zwłaszcza interesuje mnie czy któraś rodziła z nim w Policach. Z góry dziękuję! Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmiszka Re: Szczecin dr Piotr Banach 15.05.04, 11:59 czesc, zetknelam sie z tym lekarzem parokrotnie przy okazji porodu w Policach. Wrazenia pozytywne, zreszta wszyscy w tym szpitalu wydawali mi sie w porzadku. nie rozumiem tylko Twojego sformulowania "czy któraś rodziła z nim w Policach" - w Policach, jak i w kazdym innym szpitalu, rodzi sie z polozna, a lekarz przychodzi na sam final i ewentualne zszywanie. Chyba ze chodzi Ci o cc... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kluska39 Re: Szczecin dr Piotr Banach 15.05.04, 12:03 poznalam dra Banacha jak lezalam na poczatku ciazy w Policach. moge sie wypowiedziec, choc skromnie wylacznie nt. jego zachowania jako czlowieka, za malo mialam jednak kontaktu, by wypowiedziec sie nt. jego fachowosci. mysle, ze moze powinnas trafic na forum Bociana, tam moze kogos znajdziesz kto go zna. a na kiedy masz termin? bo ja tez bede rodzic w Policach, co prawda moj lekarz to dr Bielewicz, ale gwarancji , ze trafi na moj porod nie mam, wiec moze trafie wlasnie na Banacha. chetnie przeczytam opinie nt. porodu w Policach jesli rodzisz przede mna (ja mam termin na 28.06). jakby co, oto moj mail: kluska39@autograf.pl pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: Szczecin dr Piotr Banach 24.05.04, 22:41 No to chyba trafiłam w sedno, bo nie dość że był moim lekarzem prowadzącym całą ciążę to jeszcze rodziłam w POlicach. Jeśli chcesz pogadać pisz na gg:3045444. Myślę że mogę troche opowiedzieć o naszej "współpracy" no i moim rozczarowaniu jego osobą.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asia.mama.marcelego Re: Szczecin dr Piotr Banach 27.05.04, 15:25 kini ja tez jestem ciekawa Twojego rozczarowania, bo sama je przezyłam. Bylam u niego na usg - niestety nie poszczescilo mi sie - dzidzius urodzil sie z wadą wrodzoną, którą widać na kasecieVHS a on nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: Szczecin dr Piotr Banach 31.05.04, 20:58 Asiu, pisz na gg 3045444 chęnie pogadam, ślicznego masz synka!! Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś