Dodaj do ulubionych

ABSZTYFIKANT

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:11
Zastanawiam sie dlaczego Abszytyfikant uważe ,że każdy kto ma inne zdanie niż
Żydzi jest antysemitą. To z głupoty?
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:15
      E tam. Absztyfikant uważa, że każdy kto ma inne zdanie niż absztyfikant jest
      Macierewiczem, kłamcą, manipulatorem:)))
      • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:25
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> E tam. Absztyfikant uważa, że każdy kto ma inne zdanie niż absztyfikant jest
        > Macierewiczem, kłamcą, manipulatorem:)))

* e tam, zaraz klamca, przesadzasz.
        a co nie jestes manipulatorem?? no nie pisz:))

• Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:29
          Oczywiście. Komuchem, Żydem i cyklistą. No i Macierewiczem a rebours. (co
          kolwiek to znaczy, bo żabojadzkiego nie znam)
          • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:34
            cyklista jetses? bys sie nie przyznawal, teraz wszyscy cyklisci beda mieli
            przesrane przez Ciebie:))))
            tez nie znam franuskiego, wiec nie poratuje Cie. moze Absztyf okaze laskowosc
            dla Ciebie Ty 'a rebous' i przetlumaczy Ci to:))))) choc jak Ciebie znam to i
            tak nie zrozumiesz:))))))))))))))))))
            • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:36
              Kolejna łatka? Czy ogólne przeświadczenie, że każdy "lewy" to tempak?
              • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:40
                'tempak' raczej nie, nie kazdy:))) wielu ich po kazdej stronie, specjalnie bym
                lewej nie wyroznial w ilosci tych 'tempakow'
                • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:44
                  Ciekawi mnie kiedy sie odezwi?;)
                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:46
                    wczoraj dal sie Tobie sprowokowac, dzis stawiam ze sie nie da.
                    tego co zaczal ten watek nie traktuje - w przeciwenstwie do Ciebie - powaznie:))
                    • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:46
                      Nie o absztyfa idzie, a o tropicielkę tempaków?;)
                      • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:48
                        a o nia. spokojnie czekaj, nie denerwuj sie, zbieraj linki:))))
                        • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:51
                          Nie linki tylko ściereczki:)))))
                          • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:52
                            chyba sznureczki:)))))
                            • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:55
                              Nie. Ściereczki do wycierania twarzy:)
                              • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:57
                                nie, sznureczki - jak chruszcz mawia na linki;)
                                • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:59
                                  Ok. Niech ci będzie linki. Ale ściereczki też:)))))
                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:01
                                    a co deszcz bedzie padal w rozmowie z nia?:) ok, sciereczki tez. byle nie
                                    czerowne:))
                                    • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:03
                                      czarna lepsza ?
                                    • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:03
                                      Nie nie. Ona będzie mi pluła w twarz, a ja będę mówił, że to deszczyk:))) A
                                      czerwone, czerwone:)))) Bedzie mocniej pluła:))))
                                      • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:06
                                        dlatego wlasnie ostrzegam Cie aby nie byla czasem czerwona, bo w takim
                                        przypadku juz po Tobie:) ale jak czytam sam sie jej wystawiasz,a pozniej masz
                                        pretensje:)
                                        Gosiu, w tym przypadku kazda lepsza od czerwonej:)
                                        • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:07
                                          Gosia! Dla alberta w kazdym przypadku;))
                                          • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:17

> Gosia! Dla alberta w kazdym przypadku;))

* XYZ, ja tu Tobie rady, abys jak najmaniej sponiewierany zostal, a Ty mi takie
                                            rzeczy:) no wiesz co:))
                                            • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:22
                                              Zarzucasz czerwonemu racjonalność?? Starzejesz się?:)))
                                              • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:24
                                                nie zarzucam, raczej z podziwu wyjsc nie moge:)) ze w koncu odnalazlem na forum
                                                nie wynlezione:))
                                                • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:27
                                                  He he he Odwiedzić foru GW i umrzeć?
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:29
                                                    smierc bywa piekna:)
                                                  • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:30
                                                    Powodzenia;)
                                                  • Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 13:33
                                                    Może kwaterka?:)
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:34
                                                    no to ide konac:)
                                                  • Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:35
                                                    :((((((
                                                  • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:37
                                                    albert_c napisał:

> no to ide konac:)

nie to takie smutne.......
                                                    lepiej na piwo w sobotę, a potem możesz spokojnie konać
                                                    nie urzesz bezimienny
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:40
                                                    dzieki za zaproszenie, ale akutar przed referednum zbieram sily poza
                                                    Szczecinem, zreszta przy pifku;)
                                                    skonam po referendum bo Ty Gosiu nie chcesz na nie isc;)
                                                  • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:42
                                                    albert_c napisał:

> dzieki za zaproszenie, ale akutar przed referednum zbieram sily poza
                                                    > Szczecinem, zreszta przy pifku;)
                                                    > skonam po referendum bo Ty Gosiu nie chcesz na nie isc;)

możemy to przedyskutować w sobotę, będziesz miał pole do popisu, może mnie
                                                    przekonasz...
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:44
                                                    Gosiu, ale ja w sobote, wiesz przy pifku wiele kilometrow poza Szczecinem. nie
                                                    dam rady Cie tak przekonac, niestety:(
                                                    szkoda, ze w sobote.
                                                  • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:49
                                                    albert_c napisał:

> Gosiu, ale ja w sobote, wiesz przy pifku wiele kilometrow poza Szczecinem. te.

to jak chcesz głosowac, korespondencyjnie ?
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:58
                                                    niedziela rano lokal wyborczy otwieram:)))
                                                    i wtedy zaglosuje.
                                                  • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:01
                                                    albert_c napisał:

> niedziela rano lokal wyborczy otwieram:)))
                                                    > i wtedy zaglosuje.

to stracisz niepowtarzalną szansę zdobycia jednego głosu, a Ty wolisz imprezki
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:04
                                                    licze ze chopaki godnie przekonaja Cie w sobote do glosowania:))
                                                  • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:29
                                                    całkowity brak zaangazowania, będzie na Ciebie, podzwigniesz taki ciężar
                                                    historyczny ?
                                                  • Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 13:44
                                                    albert_c napisał
                                                    skonam po referendum bo Ty Gosiu nie chcesz na nie isc;)

W sobotę może się wiele wydarzyć:)
                                                  • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:45
                                                    o! to ta wiadomosc ma istotny wplyw na moje samopoczucie przedreferendalne:)
                                        • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:08
                                          albert_c napisał:

> dlatego wlasnie ostrzegam Cie aby nie byla czasem czerwona, bo w takim
                                          > przypadku juz po Tobie:) ale jak czytam sam sie jej wystawiasz,a pozniej
                                          masz
                                          > pretensje:)
                                          > Gosiu, w tym przypadku kazda lepsza od czerwonej:)

ja akurat bardzo lubię czerwony kolor, mam taką ładną sukienkę...
                                          • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:15
                                            dyrgosia napisała:

> albert_c napisał:
                                            >
                                            > > dlatego wlasnie ostrzegam Cie aby nie byla czasem czerwona, bo w takim
                                            > > przypadku juz po Tobie:) ale jak czytam sam sie jej wystawiasz,a pozniej
                                            > masz
                                            > > pretensje:)
                                            > > Gosiu, w tym przypadku kazda lepsza od czerwonej:)
                                            >
                                            > ja akurat bardzo lubię czerwony kolor, mam taką ładną sukienkę...
                                            >

* Fisz mial taki kawalek 'czerwona sukienka', no i jakos tak mi sie kojarzy ta
                                            czerwona sukienka.
                                            • dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:23
                                              albert_c napisał:

>
                                              > * Fisz mial taki kawalek 'czerwona sukienka', no i jakos tak mi sie kojarzy
                                              ta
                                              > czerwona sukienka.

na szczęście nie znam, bo pewnie bym musiała się obrazić
                                              • albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:25
                                                dyrgosia napisała:

> albert_c napisał:
                                                >
                                                >
                                                > >
                                                > > * Fisz mial taki kawalek 'czerwona sukienka', no i jakos tak mi sie kojarz
                                                > y
                                                > ta
                                                > > czerwona sukienka.
                                                >
                                                > na szczęście nie znam, bo pewnie bym musiała się obrazić

* zalezy od intrpretacji:)))
                                                pytan szczegolowych co do kreacji nie mam:)
                                              • Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 13:27
                                                Wolę Fish'a, tego ze Szkocji. O czerwonych sukienkach też śpiewał.
                                                • ja_aska Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:04
                                                  a Chris de Burg o laluni w czerwieni.
                                                  • Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 14:05
                                                    A Dezerter śpiewał: "W rzeźni, jak to w rzeźni..."
              • anamar Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 15:52

> Kolejna łatka? Czy ogólne przeświadczenie, że każdy "lewy" to
                tempak?.........................................................................
                czy "tempak"to od tempa?
            • absztyfikant & agrave; rebors 20.05.04, 18:55
              W wolnym tlumaczeniu: w inna strone, w krzywym zwierciadle, w odwroceniu, na
              opak, odwrotnie. Podam na przykladzie: prezydent Gdyni Szczurek to Marian
              Jurczyk a rebours czy Adam Michnik to o. Rydzyk a rebours.

albert_c napisał:

> cyklista jetses? bys sie nie przyznawal, teraz wszyscy cyklisci beda mieli
              > przesrane przez Ciebie:))))
              > tez nie znam franuskiego, wiec nie poratuje Cie. moze Absztyf okaze laskowosc
              > dla Ciebie Ty 'a rebous' i przetlumaczy Ci to:))))) choc jak Ciebie znam to i
              > tak nie zrozumiesz:))))))))))))))))))
              • absztyfikant poprawna pisownia to: & agrave; rebours 20.05.04, 18:56
                Jak wyzej.
                • absztyfikant poprawka 20.05.04, 18:57
                  Cholera system odbija.... à rebours
                  • albert_c XYZ zrozumiales ?? :)))) n/t 21.05.04, 09:31
                    • Gość: XYZ Przeceniasz mnie:))))) IP: 212.14.0.* 21.05.04, 09:35
                      • albert_c XYZ - nie znasz swojej wartosci ikarze:)))))) n/t 21.05.04, 10:09
          • Gość: Ana Re: ABSZTYFIKANT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 15:31
            całkiem prawdopodobne...
    • absztyfikant Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 15:50
      A jednak nowy sezon na watki z absztyfikantem w tytule zapoczatkowany przez XYZ
      wczoraj trwa. No to otwieramy szampany!
      • Gość: Dawidniewraszawski Re: ABSZTYFIKANT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:15
        Nie walczę z osobą tylko z durnotą Absztyfikatna.
        • absztyfikant Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 16:16
          ROTFL!
          • ja_aska Re: ABSZTYFIKANT 21.05.04, 10:02
            Absztyf nie nudź!!!!! Fajniej jest szukać wątków z "czerwonym w tle" w muzyce!
    • Gość: Dawidniewarszawski Re: ABSZTYFIKANT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:50
      A Absztyfikant dalej nie odpowiada. Czy to z głupoty?
      • seahowk Re: ABSZTYFIKANT 22.05.04, 12:34
        Widzę że odpowiedź na inne zdanie , niezrozumienie lub inny powód odmienności
        poglądów jest jeden, atak w najbardziej niski sposób. Wyzwać pod anonimowym
        nickiem i zasłonić się ochroną danych osobowych. Jakie to „męskie”. Przypomina
        mi się bilbord „cześć Aniu mam na imię wojtek i mam 14 lat”.

Coś mi się wydaje że przyświeca wam jedna maksyma

„Gal prawdę pisał i nikt więcej po nim
        lecz jemu łatwo bo on był anonim”

Pz
        Seahowk
        • absztyfikant dlaczego ja musze sie powtarzac ? 22.05.04, 12:47
          Nie napisalem, ze kazdy kto nie popiera Zydow jest anstysemita, to po poierwsze.

Po drugir wypada zauwazyc, ze w przypadku Arika Sz. doszlo dp pewnej zyciowej
          przemiany.

Dawniej walczyl z Arabami, powiekszal zydowskie osiedla i nawet nie zakladal
          jakiegokolwiek kompromisu. Teraz kiedy ma 75 lat skonstatowal, ze jedynie
          dialog i wycofywanie zydowskich osiedli z zachodniego brzegu daje jakiekolwiek
          szanse na trwaly pokoj.

Natomiast wsrod Palestynczykow os debaty przebiega wzdluz tego, czy Izrael
          zniszczyc od razu czy stopniowo.

Reasumujac: Arafat musi odejsc i to bez znaczenia czy w naturalny
          czy "inny"sposob.

Ase sheyigamer ki lo notar be ko’ach - [Boze] skoncz to, bo juz nie mam sily

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka