Gość: Dawidniewarszawski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:11 Zastanawiam sie dlaczego Abszytyfikant uważe ,że każdy kto ma inne zdanie niż Żydzi jest antysemitą. To z głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:15 E tam. Absztyfikant uważa, że każdy kto ma inne zdanie niż absztyfikant jest Macierewiczem, kłamcą, manipulatorem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:25 Gość portalu: XYZ napisał(a): > E tam. Absztyfikant uważa, że każdy kto ma inne zdanie niż absztyfikant jest > Macierewiczem, kłamcą, manipulatorem:))) * e tam, zaraz klamca, przesadzasz. a co nie jestes manipulatorem?? no nie pisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:29 Oczywiście. Komuchem, Żydem i cyklistą. No i Macierewiczem a rebours. (co kolwiek to znaczy, bo żabojadzkiego nie znam) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:34 cyklista jetses? bys sie nie przyznawal, teraz wszyscy cyklisci beda mieli przesrane przez Ciebie:)))) tez nie znam franuskiego, wiec nie poratuje Cie. moze Absztyf okaze laskowosc dla Ciebie Ty 'a rebous' i przetlumaczy Ci to:))))) choc jak Ciebie znam to i tak nie zrozumiesz:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:36 Kolejna łatka? Czy ogólne przeświadczenie, że każdy "lewy" to tempak? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:40 'tempak' raczej nie, nie kazdy:))) wielu ich po kazdej stronie, specjalnie bym lewej nie wyroznial w ilosci tych 'tempakow' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:44 Ciekawi mnie kiedy sie odezwi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:46 wczoraj dal sie Tobie sprowokowac, dzis stawiam ze sie nie da. tego co zaczal ten watek nie traktuje - w przeciwenstwie do Ciebie - powaznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:46 Nie o absztyfa idzie, a o tropicielkę tempaków?;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:48 a o nia. spokojnie czekaj, nie denerwuj sie, zbieraj linki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:51 Nie linki tylko ściereczki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:55 Nie. Ściereczki do wycierania twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 12:57 nie, sznureczki - jak chruszcz mawia na linki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 12:59 Ok. Niech ci będzie linki. Ale ściereczki też:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:01 a co deszcz bedzie padal w rozmowie z nia?:) ok, sciereczki tez. byle nie czerowne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:03 Nie nie. Ona będzie mi pluła w twarz, a ja będę mówił, że to deszczyk:))) A czerwone, czerwone:)))) Bedzie mocniej pluła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:06 dlatego wlasnie ostrzegam Cie aby nie byla czasem czerwona, bo w takim przypadku juz po Tobie:) ale jak czytam sam sie jej wystawiasz,a pozniej masz pretensje:) Gosiu, w tym przypadku kazda lepsza od czerwonej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:07 Gosia! Dla alberta w kazdym przypadku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:17 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Gosia! Dla alberta w kazdym przypadku;)) * XYZ, ja tu Tobie rady, abys jak najmaniej sponiewierany zostal, a Ty mi takie rzeczy:) no wiesz co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:22 Zarzucasz czerwonemu racjonalność?? Starzejesz się?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:24 nie zarzucam, raczej z podziwu wyjsc nie moge:)) ze w koncu odnalazlem na forum nie wynlezione:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: ABSZTYFIKANT IP: 212.14.0.* 20.05.04, 13:27 He he he Odwiedzić foru GW i umrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:37 albert_c napisał: > no to ide konac:) nie to takie smutne....... lepiej na piwo w sobotę, a potem możesz spokojnie konać nie urzesz bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:40 dzieki za zaproszenie, ale akutar przed referednum zbieram sily poza Szczecinem, zreszta przy pifku;) skonam po referendum bo Ty Gosiu nie chcesz na nie isc;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:42 albert_c napisał: > dzieki za zaproszenie, ale akutar przed referednum zbieram sily poza > Szczecinem, zreszta przy pifku;) > skonam po referendum bo Ty Gosiu nie chcesz na nie isc;) możemy to przedyskutować w sobotę, będziesz miał pole do popisu, może mnie przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:44 Gosiu, ale ja w sobote, wiesz przy pifku wiele kilometrow poza Szczecinem. nie dam rady Cie tak przekonac, niestety:( szkoda, ze w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:49 albert_c napisał: > Gosiu, ale ja w sobote, wiesz przy pifku wiele kilometrow poza Szczecinem. te. to jak chcesz głosowac, korespondencyjnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:58 niedziela rano lokal wyborczy otwieram:))) i wtedy zaglosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:01 albert_c napisał: > niedziela rano lokal wyborczy otwieram:))) > i wtedy zaglosuje. to stracisz niepowtarzalną szansę zdobycia jednego głosu, a Ty wolisz imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:04 licze ze chopaki godnie przekonaja Cie w sobote do glosowania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 14:29 całkowity brak zaangazowania, będzie na Ciebie, podzwigniesz taki ciężar historyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 13:44 albert_c napisał skonam po referendum bo Ty Gosiu nie chcesz na nie isc;) W sobotę może się wiele wydarzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:45 o! to ta wiadomosc ma istotny wplyw na moje samopoczucie przedreferendalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:08 albert_c napisał: > dlatego wlasnie ostrzegam Cie aby nie byla czasem czerwona, bo w takim > przypadku juz po Tobie:) ale jak czytam sam sie jej wystawiasz,a pozniej masz > pretensje:) > Gosiu, w tym przypadku kazda lepsza od czerwonej:) ja akurat bardzo lubię czerwony kolor, mam taką ładną sukienkę... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:15 dyrgosia napisała: > albert_c napisał: > > > dlatego wlasnie ostrzegam Cie aby nie byla czasem czerwona, bo w takim > > przypadku juz po Tobie:) ale jak czytam sam sie jej wystawiasz,a pozniej > masz > > pretensje:) > > Gosiu, w tym przypadku kazda lepsza od czerwonej:) > > ja akurat bardzo lubię czerwony kolor, mam taką ładną sukienkę... > * Fisz mial taki kawalek 'czerwona sukienka', no i jakos tak mi sie kojarzy ta czerwona sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:23 albert_c napisał: > > * Fisz mial taki kawalek 'czerwona sukienka', no i jakos tak mi sie kojarzy ta > czerwona sukienka. na szczęście nie znam, bo pewnie bym musiała się obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 13:25 dyrgosia napisała: > albert_c napisał: > > > > > > * Fisz mial taki kawalek 'czerwona sukienka', no i jakos tak mi sie kojarz > y > ta > > czerwona sukienka. > > na szczęście nie znam, bo pewnie bym musiała się obrazić * zalezy od intrpretacji:))) pytan szczegolowych co do kreacji nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 13:27 Wolę Fish'a, tego ze Szkocji. O czerwonych sukienkach też śpiewał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeźnik Re: ABSZTYFIKANT IP: 62.29.137.* 20.05.04, 14:05 A Dezerter śpiewał: "W rzeźni, jak to w rzeźni..." Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 15:52 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Kolejna łatka? Czy ogólne przeświadczenie, że każdy "lewy" to tempak?......................................................................... czy "tempak"to od tempa? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant & agrave; rebors 20.05.04, 18:55 W wolnym tlumaczeniu: w inna strone, w krzywym zwierciadle, w odwroceniu, na opak, odwrotnie. Podam na przykladzie: prezydent Gdyni Szczurek to Marian Jurczyk a rebours czy Adam Michnik to o. Rydzyk a rebours. albert_c napisał: > cyklista jetses? bys sie nie przyznawal, teraz wszyscy cyklisci beda mieli > przesrane przez Ciebie:)))) > tez nie znam franuskiego, wiec nie poratuje Cie. moze Absztyf okaze laskowosc > dla Ciebie Ty 'a rebous' i przetlumaczy Ci to:))))) choc jak Ciebie znam to i > tak nie zrozumiesz:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: ABSZTYFIKANT IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 15:31 całkiem prawdopodobne... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ABSZTYFIKANT 20.05.04, 15:50 A jednak nowy sezon na watki z absztyfikantem w tytule zapoczatkowany przez XYZ wczoraj trwa. No to otwieramy szampany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidniewraszawski Re: ABSZTYFIKANT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:15 Nie walczę z osobą tylko z durnotą Absztyfikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ABSZTYFIKANT 21.05.04, 10:02 Absztyf nie nudź!!!!! Fajniej jest szukać wątków z "czerwonym w tle" w muzyce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawidniewarszawski Re: ABSZTYFIKANT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 11:50 A Absztyfikant dalej nie odpowiada. Czy to z głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: ABSZTYFIKANT 22.05.04, 12:34 Widzę że odpowiedź na inne zdanie , niezrozumienie lub inny powód odmienności poglądów jest jeden, atak w najbardziej niski sposób. Wyzwać pod anonimowym nickiem i zasłonić się ochroną danych osobowych. Jakie to „męskie”. Przypomina mi się bilbord „cześć Aniu mam na imię wojtek i mam 14 lat”. Coś mi się wydaje że przyświeca wam jedna maksyma „Gal prawdę pisał i nikt więcej po nim lecz jemu łatwo bo on był anonim” Pz Seahowk Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant dlaczego ja musze sie powtarzac ? 22.05.04, 12:47 Nie napisalem, ze kazdy kto nie popiera Zydow jest anstysemita, to po poierwsze. Po drugir wypada zauwazyc, ze w przypadku Arika Sz. doszlo dp pewnej zyciowej przemiany. Dawniej walczyl z Arabami, powiekszal zydowskie osiedla i nawet nie zakladal jakiegokolwiek kompromisu. Teraz kiedy ma 75 lat skonstatowal, ze jedynie dialog i wycofywanie zydowskich osiedli z zachodniego brzegu daje jakiekolwiek szanse na trwaly pokoj. Natomiast wsrod Palestynczykow os debaty przebiega wzdluz tego, czy Izrael zniszczyc od razu czy stopniowo. Reasumujac: Arafat musi odejsc i to bez znaczenia czy w naturalny czy "inny"sposob. Ase sheyigamer ki lo notar be ko’ach - [Boze] skoncz to, bo juz nie mam sily Odpowiedz Link Zgłoś