Dodaj do ulubionych

Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bizn...

20.08.11, 11:25
Michal Luczak - oblicze polskiej nauki...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bar Extra Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 12:37
      No toś Baćke teraz na dobre wk...
    • Gość: pytia Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi IP: *.cable.smsnet.pl 20.08.11, 12:38
      Michał trzymaj się , ciekawe czy pani9 Jacyn aWitt wszystko ujawnia
    • andreas.007 Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? 20.08.11, 12:58
      Czy pan Michał L. to szemrany polityk?
      Zgodnie z jego interpretacja tego słowa był szemrsnym politykiem i radnym!
      ;)

Czemu ludzie boją sie prawdy?
      Jak mnie łapie policja na powiedzmy przestępstwie, choćby przekroczenie prędkości,
      to nie udaje, ze nie wiem jak to sie stało... lecz przyjmuje mandat!
      Jechałem za szybko, z pełna świadomością także konsekwencji.

Po co gadać coś zeby potem wykrecac kota ogonem?
      Jak kogoś chce obrazić i to zrobię, to potem należy sie przeproszenie,
      choć nie oznacza to przecież zmiany mojego zdania o tej osobie.
      Przeprasza sie nie za to co sie myśli i jakie ma sie zdanie o kimś,
      ale za to w jajkiem formie to sie uczyniło!

Nikt nie zmusza pana Muchala L. do zmiany zdania o tych osobach,
      ale o przeproszenie za sposób w jaki to zdanie w określonej sytuacji,
      a wiec publicznie wypowiedział - mógłby bronić zasadności określenia,
      a nie teraz tłumaczyć, ze białe to czarne, a czarne to białe.

Stwierdzam to jako szemrany forowicz Andreas...
      ;)
      • andreas.007 Re: Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? 20.08.11, 13:20
        pl.wiktionary.org/wiki/szemrany
        Jak kogoś nazwę kutas, to potem nie będę tłumaczył sie,
        ze miałem na myśli koncowke... pasa jako element dekoracyjny.
        Przeprosze za nazwanie w nerwach, lecz nie zmieni to mojej opinii.

Chyba gdyby publicznie ktoś nazwał pana Michala kutasem,
        to nie uznałby, ze to miłe określenie elementu dekoracyjnego...
        nie obrazajace jego...

Panie Michale, niech Pan broni swojej opinii, jeżeli nadal pan podtrzymuje zdanie,
        a nie próbuje przekonać, ze miał co innego na myśli...
        • Gość: JKM Re: Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? IP: *.146.234.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.11, 13:38
          andreas za dużo filozofujesz
          • andreas.007 Re: Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? 20.08.11, 13:42
            :)

Mam nadzieje, ze mnie nie obrazasz...
            ;)
        • Gość: gacio Re: Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 20.08.11, 16:10
          Przecież rzucanie oskarżeń bez udowadniania swojej wiedzy, a następnie twierdzenie z podniesioną głową że się nie przeprosi stało się normą w wykonaniu naszych pożal się Boże polityków. Zaczęło się to w momencie dorwania się do władzy w roku 2005 pewnej "partii" i trwa do dzisiaj. A może wcześniej - wraz z lustracyjną listą pana M. o diabolicznym uśmieszku?
          Ta norma powoduje u mnie odrazę i chęć oddania głosu na kogoś normalnego. Ale pokażcie mi takiego.
        • zed.1 Re: Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? 21.08.11, 00:05
          a ty andreasie nie uwazasz, ze golema jest szemrany?
          • andreas.007 Re: Czy pan Muchal L. to szemrany polityk? 21.08.11, 11:22
            Staram sie nie używać słów, których znaczenia nie rozumiem.
            Zeby kogoś nie obrazić przypadkiem zupełnie i niechcący...

Co do Twojego pytania - a który Golema?
            Prowadzą wiele przedsieziec w tym mieście, wiele udanych,
            jestem pełen podziwu dla ich inwencji, a także skuteczności.
            Natomiast na pewno są pod silnym obstrzalem i kontrola zarówno
            władz i instytucji kontrolnych, jak i konkurencji.
            To jak dobry zawodnik na boisku, którego wszyscy pilnują,
            a przecież piłka nożna nie jest dla grzecznych chłopaków!
            To nie je bajka, to je bitwa!
            ;)
      • Gość: Pytacz. A gdzie jest Funio - Oczko ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 14:00
        Funio Oczko - czyżbyś już zaprzestał lżenia wszystkich na forum ?
        Co Golema ci zabrał, że tak plułeś ?
        Co zrobił, żeś oniemiał ?
        Funio - jak się nazywasz - dowiemy się?
        Ja wiem, że tak.
        • Gość: Vlad.H. Re: A gdzie jest Funio - Oczko ? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 20.08.11, 18:33
          zabili FUNIA !
        • Gość: Jan Re: A gdzie jest Funio ksiegarz IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 11:03
          funio to ksiegarz a nazywa sie grodecki andrzej to ten od tych chamskich prostackich wpisow to ten co cale zycie ne placil czynszow za ossolineum to ten co obrazal pana Goleme jednego z najwiekszych pracodawcow w rejonie to ten co wyzywal adwokatow sedziiow prokuratorow dziennikarzy politykow . Funio andrzej grodecki to zly czloeiek i powinien poniesc konsekwecje za swoje chamstwo i swinstwa . Takich swiadkow jak funio przedstawil wlasnie luczak na procesie z golema i tym tez sie osmieszyl i zblaznil do konca. Niech przeprosi i spada pseudo polityk wyprowadzany w kajdankach i to za nasze pieniadze. Wstydza sie go nawet jego byli koledzy z partii ktorym narobil wstydu. precz z narkomanami w polityce
        • Gość: Funio Grodecki Re: A gdzie jest Funio - Oczko ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:38
          No, to już wiemy kto to jest Funio - Oczko.
          Mistrzu Grodecki - daj głos.
          A może w sadzie dasz głos.
          Takich cwaniaczków ukrywających się w necie trzeba tępić w sądach.
          Pamiętam te prostackie i prymitywne wpisy.
    • maxymus1 Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bizn... 20.08.11, 19:53
      Ja mam taką prośbę do redaktorów wszystkich mediów, a w szczególności do Gzety Wyborczej i TVN, proszę, publikujcie Szanowni Państwo dopiero wyroki prawomocne, po dogadaniu wszystkich instancji Sądowych! A nie żerejecie na głupocie Narodu, że najpierw grozi dożywocie, a potem okazuje się że drugi Sędzia uważa że tylko 12 lat, a trzeci, że ponownie trzeba rozpartzyć, a czwarty że tyko 2 lata w zawieszeniu, itd. itp.
      Kasa leci, nasza kasa!
      • Gość: JKM Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi IP: *.182.7.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.08.11, 11:13
        znając szybkość naszych sądów nie mieli by przez 15 lat o czym pisać :-)
    • aysy.1 Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi 21.08.11, 12:33
      swarozyc napisał:

> Michal Luczak - oblicze polskiej nauki...
      oraz elit politycznych.
      przeprosi, przeprosi. co sie odwlecze to nie uciecze. to tylko kwestia czasu.

• zawsze.jaszka Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bizn... 21.08.11, 15:21
      Widzę ,że wszyscy zapomnieli o co toczył się spór??A przecież ,przedmiotem sprawy była tymczasowa siedziba dla opery na zamku.Spółka E.C.P. proponowała byłe COLLOSEUM oddać w dzierżawę lub ew.odsprzedać Urzędowi Marszałkowskiemu na własność.No i był jeszcze drugi pomysł p.Kunca postawienia "budy" u bram miasta za co najmniej 7mln zł(zobaczycie ile będzie na koniec?) Finał znamy ; bo E.C.P. w trakcie negocjacji podniosła ew. czynsz w górę! I wtedy przedstawiciel wiodącej partii liberalnej obrzucił błotem właścicieli w/w COLLOSEUM że są "tacy i owacy".No i nie każdy chyba wie że była opcja sprzedaży tego obiektu za ok.8mln plus częściowe dostosowanie obiektu do nowej funkcji na koszt E.C.P.W związku z tym mam dwa pytania: co to za "tęgie głowy" prowadziły negocjacje z ramienia Urzędu Marszałkowskiego i doprowadziły do tego sabotażu ?? A także :co jest lepsze dla Szczecina i jego mieszkańców - buda za niebotyczną kwotę u bram miasta (w okolicy zabytkowy budynek Urzędu Celnego; Katedra św.Jakuba;kościól Pallotynów;stare Miasto i wiele innych?) czy Opera w zabytkowym (przepięknym-co przyzna każdy) obiekcie po byłym COLLOSEUM w samym sercu miasta mogąca słuzyć Nam i Naszym wnukom nawet gdyby opera wróciła na Zamek?
      Golema ze wspólnikiem z głodu nie umrze (jestem tego pewien) ale z powodu awantury spowodowanej przez chłystka/narkomana z PO Nasze miasto znowu wyszło 'na misia"!!
      • Gość: roki i o to włąśnie chodzi! debile zaprzepaścili szansę IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 20:25
        zdobycia dla mieszkańców miasta obiektu w któym byłaby najpierw w zastępstwie opera a później mógłby być np teatr muzyczny.a tak to jest namiot w któym jest za głośno i który z 3 lata będzie do wypie...nia :(((((((
      • aysy.1 Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi 21.08.11, 20:32
        zawsze.jaszka napisał:

> Widzę ,że wszyscy zapomnieli o co toczył sie spor
        nie to tylko ty nie kojarzysz, ze sprawa jest o znieslawienie, pomowienie osob prywatnych przez polityczna biurwe.
      • Gość: Marek Luczak tragikomedia IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 22:18
        bardzo trafna uwaga mysle ze ktos z ECP powinien zglosic doniesienie w tej sprawie do CBA i prokuratury golym okiem widac ze sprawa namiotu to jeden wielki przewal za ktorym notabene optowal smieszny a zarazem zalosny luczak moze on wystapi teraz w namiocie zapali fajke pokoju i odegra jakas tragikomedie
      • zed.1 Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi 22.08.11, 01:02
        Tak, ale pomijasz zrecznie to, ze ten budynek wymagalby gruntownej przebudowy za następne miliony. A potem następnej.
        • andreas.007 Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi 22.08.11, 03:11
          Wszystko ma swoje plusy dodatnie i minusy ujemne...
          Namiot trzeba będzie rozebrać!
          ;)
          • Gość: Euzebiusz Re:Namiot- nasz MIŚ IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 01:27
            Namiotu nie trzeba będzie rozbierać - sam się rozleci. Znaczy już pęka poszycie .
            Poczekajcie na opady śniegu i lód na poszyciu . Myślę że tak jak na to że obok jest ruchliwa jezdnia i hałas z aut będzie głośniejszy niż muzyka z orkiestronu, tak samo na to że poszycie letniego namiotu może nie wytrzymać zimy wpadną geniusze od wydawania publicznych pieniędzy jak sami to zobaczą.
            Wiecie ile będzie kosztowała próba ogrzania tego Szczecińskiego Arcydzieła Sztuki Budowlanej do spektaklu ?????? przy np. 20 stopniach mrozu na dworze ?- być może tyle samo co miesięczny czynsz za Colosseum.
    • Gość: ? Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:09
      Przeprosił w końcu czy nie?
      • Gość: ? Re: Łuczak nie przeprosi Golemy za "szemranych bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:18
        ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka