swarozyc 23.09.11, 10:43 kadróweczka.. ------------------------------- Kadry zbolszewizowanego klechistanu w osranych majtkach! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzelec_wyborowy Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi z... 23.09.11, 10:50 Jest to znakomity przyklad co czeka Polske jesli PiS wygra wybory. Chwalebne hasla pojda do kosza, a stolki dla swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.internet.szczecin.pl 23.09.11, 17:16 > Jest to znakomity przyklad co czeka Polske jesli PiS wygra wybory. To nie za PiS wzrosła o kilkadziesiąt tysięcy liczba urzędników, to PO obsadza jako pełniących obowiązki kierowników wielu instytucji. i to pomimo nakazów ustawowych, że ten okres ma trwać tylko 6 miesięcy. Do PiSu na szczęście należy trochę mniej członków niż do PO, więc i stanowisk do obsadzenia jest znacznie mniej. A najlepiej jest głosować na partie, które mają niewielu członków. Mało członków to i mało stanowisk do obsadzenia. A gdzie komitet wyborczy drukował plakaty? Jeżeli w Zapolu to sprawa jest jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kontynuacja IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 11:07 szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8759015,Jachim__Glosuje_na_Piotra_Krzystka.html Pretensje do rednacza, pani Kowalewska. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Jachim: "Krzystek odpolityczni urzad". 23.09.11, 11:07 Pan rednacz Jachim wszystkim wyborca wyjaśniał, ze: "Krzystek odpolityczni urzad".... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Jachim: "Krzystek odpartyjni urzad". 23.09.11, 11:13 Przepraszam, rednacz Jachim napisał, ze odpartyjni urzad! szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,8778086,Krzystek_Odpartyjnil_Szczecin.html?pelna=tak Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Jachim: "Krzystek odpartyjni urzad". 23.09.11, 11:27 Takze słowa rednacza: "Prawdziwie niezależny prezydent, nieobciążony balastem partyjnych zobowiązań jest lepszy dla Szczecina niż prezydent, za którym stoją szare eminencje z różnego szczebla komitetów." Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8759015,Jachim__Glosuje_na_Piotra_Krzystka.html#ixzz1YlZ3C9TZ Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jachim: "Krzystek odpartyjni urzad". 23.09.11, 11:30 andreas.007 napisał: "Prawdziwie niezależny prezydent, nieobciążony balastem partyjnych zobowiązań jest lepszy dla Szczecina niż prezydent, za którym stoją szare eminencje z różnego szczebla komitetów." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nazwac Pana Dziege, "szara eminencja", to akt odwagi, glupoty czy slepoty? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Ukochana "kadróweczka"... pieszczotliwie. 23.09.11, 12:24 Tez mnie uderzyła ta NOWOMOWA... "- Na razie kadróweczką się nie zajmujemy, a programem dla Szczecina - mówi Dawid Krystek, szef szczecińskiego SLD. - Ale jeżeli będą wolne stanowiska, zarekomenduję naszych przedstawicieli." ========== "Kadróweczka", taka pieszczotliwa forma, ukochaną sie zazwyczaj obdarza, ukochana i oczekiwana "kadróweczka".... "pieszczotliwa forma: ze względu na pozytywny stosunek do danego obiektu"! Bo w tym przypadku na pewno o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Re: Jachim: "Krzystek odpolityczni urzad". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.11, 11:14 Pani Jola - jedna z kobiet aspirujących do bycia "ważną" i opiniotwórczą w Ciecinie - i tak wykona to co poleci szefuńcio w portkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kattarzyna225 Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi z... 23.09.11, 11:35 ale cyrk! sobczyk i duże dośwaidczenie biznesowe! hahahahaha! pijaczyna kumpel Wieczorka, handlarz wszystkim~! zgroza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie A gdzie była GW ja PO rządziła i wsadzała ćpunów IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 11:51 i niedoświadczonych gó...arzy na stołki. Wtedy było ok, bo szła Młodość. Teraz jest bardzo dobrze, czas pozbyć się wszystkich siusiumajtków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 11:52 Jak tam Kalendarze dla marszałkowskiego panie zapol. To jest największe świństwo jakie robi sie na mieszkańcach i podatnikach, komuch co ma prywatna firmę i wygrywa większość przetargów na zamówienia miasta ,jeszcze siedzi w radach nadzorczych jako czerwona pijawka . Odczuwam to co miesiąc jak płace w secu i zwiku za wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.globalconnect.pl 23.09.11, 12:12 wyraźnie widać przewagę PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszana Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.multimo.pl 23.09.11, 16:25 Sobczyk to straszny i bezwzględny prymityw. Widziałem go kilka razy w akcji. O ja p...lę... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Pani Jolando! 23.09.11, 12:14 Znowu puściła pani bąka... Czas konfitur?? Sobczyk w radach nadzorczych miejskich był od zawsze, więc to nie nowość. Zostaje Posadzy w ZBiLK i Majkowski w SPA Dąbie. I to są konfitury? Dwa stanowiska???? Jakoś nie pamiętam, żeby pisała Pani o konfiturach, gdy Gzyl został dyrektorem gabinetu Marszałka Geblewicza. Ani o Marchewce i reszcie platformerskiej szarańczy, która obsiadła Marszałkowski, czy WUP, w którym ABW niedługo założy sobie delegaturę... Konfitury... I czemu się Pani tak nie oburzyła, kiedy Arłukowicz zatrudnił Chacińskiego w KPRMie? Koledzy z Rodnong Sinmun nie mogą wyjść z podziwu! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Spoko, kadróweczka jeszcze nie ruszyła! 23.09.11, 12:27 Spoko, kadróweczka - masz racje - jeszcze sie nie zajmuja... ale juz niedługo kadróweczka ruszy - bez nerw proszę koleżeństwa. To tylko takie tam... ale czas zbliza sie na kadróweczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. To są uroki demokracji.... IP: *.pppoepub.vspace.pl 23.09.11, 13:02 Demokracja to ustrój cynicznych demagogów...dziwi mnie zdziwienie redaktorzyny,jakby zachowanie Krzystka było czymś wyjątkowym?On jest zwykłym hipokrytą,takim samym jak Aaron Szechter,nie dało się tego zauważyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Czy GW wczoraj powstała? IP: 80.50.142.* 23.09.11, 13:35 Czy Jola jest naiwna?Zobacz Jola kto zasiada tam gdzie decyduje marszałek i wojewoda jaka tam legitymacja decyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Spoko, kadróweczka jeszcze nie ruszyła! 23.09.11, 13:30 Ruszy, czy nie, ja tego nie wiem. Mnie zastanawia po co Jolanda wypisuje te brednie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Spoko, kadróweczka jeszcze nie ruszyła! IP: *.pppoepub.vspace.pl 23.09.11, 14:17 Idą wybory i podobnie jak polityczne robactwo wypełzło z dziur i rozlało się po kraju,by go "ratować",tak pani redaktor chce być pasterzem dusz....Napominać,wskazywać drogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Spoko, kadróweczka jeszcze nie ruszyła! 23.09.11, 14:34 tak pani redaktor chce być pasterzem dusz....Napominać,w > skazywać drogę.... Sugerujesz, iż Pani Jolanda nie jest żadnym dziennikarzem, lecz piarowcem jedyniesłusznej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Spoko, kadróweczka jeszcze nie ruszyła! IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.09.11, 11:20 A czy środowisko gw,wraz ze wszystkimi pożytecznymi idiotami,nie jest niczym partia?Cóż warta jest gazeta,skoro nie wpływa na wynik wyborów?Gwno ma zasadniczo swoją linię programową,opartą na nienawiści do Polski,czego przykładem był Geremek...Myślisz,że atakują Kaczyńskiego bo jest niskiego wzrostu a chwalą Tuska bo ma całkiem atrakcyjną córkę?Wolne żarty.... Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Pani Jolando! 23.09.11, 15:09 xyz-xyz napisał: > Znowu puściła pani bąka... > Czas konfitur?? > Sobczyk w radach nadzorczych miejskich był od zawsze, więc to nie nowość. > Zostaje > Jakoś nie pamiętam, żeby pisała Pani o konfiturach, gdy Gzyl został dyrektorem > gabinetu Marszałka Geblewicza. > czy, która obsiadła Marszałkowski, czy WUP, w którym ABW niedługo założy .. ..... a co to za roznica czy gzyl czy sobczyk , czy ktos od nitrasa czy brudzinskiego. jestescie taka sama banda czworga tylko w innych koszulkach. szkodzicie polsce gmojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Pani Jolando! IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 19:18 Primo: Nie wyzywaj mnie od gnojków. Secundo: Skoro jesteśmy tacy sami, to Jolanda winna pisać o nas tak samo. A nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Pani Jolando! 24.09.11, 06:17 primo : czyniąc tak jesteście gnojki a więc ty równiez jako orędownik tej mafii jesteś gnojek. zasługujesz na to okreslenie działając w tej bandzie. secundo : kowalewska nigdy nie była obiektywna tylko,że dla gnojków to jak dziennikarz lis pisze, że kwasniewski to wielki europejczyk to dobry dziennikarz a jak ten sam pisze, że wijas to pacan to jest zły dziennikarz. tak własnie zachowują się gnojki. Gość portalu: XYZ napisał(a): > Primo: > > Nie wyzywaj mnie od gnojków. > > Secundo: > > Skoro jesteśmy tacy sami, to Jolanda winna pisać o nas tak samo. A nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi 23.09.11, 14:48 imponuja mi rozstrzygnieciq tzw konkursow. z reguly wygrywa ktos z aktualnej koalicji, obecnie kloakolicji. jak oni to robia, ze standardy konkursow mamy zachodnie a ich wyniki sowieckie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.globalconnect.pl 23.09.11, 18:36 "aysy1 - imponują mi rozstrzygnieciq tzw konkursow. z reguly wygrywa ktos z aktualnej koalicji, obecnie kloakolicji. jak oni to robia, ze standardy konkursow mamy zachodnie a ich wyniki sowieckie ?" co mnie bawi to to, ze jeszcze Ci te wybory tak wytłumaczą ze wszystko się zgadza a tyś głupi i się nie znasz ;) CIEKAWE CZY KTOŚ JESZCZE WIERZY W TE KONKURSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 20:16 :)))....super zapis Jako Podobne zdarzenie w samorządzie poznałam z relacji uczestniczki konkursu/ów na tp. kierownicze stanowisko, osoby młodej, oddanej pracy, pełnej pomysłów, rzetelnej i bezpartyjnej. Liczyłam na odpowiedż jako jej sukces znając kontrkandyt. z praktyki w wcześniejszym działaniu urzędniczym - tu bylo moje rozczarowanie. Niestety, ale partia jako twór pomaga być lepszym, mądrzejszym, wierniejszym itd. Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi 24.09.11, 06:23 Gość portalu: czy-telniczka napisał(a): > Niestety, ale partia jako twór pomaga być lepszym, mądrzejszym, wierniejszym it > d. ojjj tak. to widać po marcinkiewiczu, atamańczuku, po tym od suczek, po wijasie, karskim i wielu, wielu innych to doskonała szkoła ! ostatnio spotkałem się z matka jednego wielkiego działacza byłej mlodzieżówki. prawie płakała cicho krzycząc przez łzy: zepsuli mi porządnego kiedyś chłopaka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 11:41 aysy.1 napisał: > ostatnio spotkałem się z matka jednego wielkiego działacza byłej > mlodzieżówki. Mnie tu zastanawia gdzie był/jest u kogo początek dla podejmowania tp działań ? > prawie płakała cicho krzycząc przez łzy: A może nie dostatecznie rodzic wcześniej poznał własne dziecko, ..lub dwa światy. zepsuli mi porządnego kiedyś chłopaka > :( ----- Kilka minut wcześniej moje nawiązanie - cel to przenośnia / metafora ..itp Tekst zagubiłam lub nie wiem co z nim zrobiłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tur43 Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi z... 23.09.11, 18:46 Jeszcze Marek Jutrzenka-Trzebiatowski , który jest fachowcem wygrał konkurs na stanowisko zastępcy w ZDiTM, inni odpadli w przedbiegach nie mieli legitymacji partyjnej. A z jakiej partii jest p.Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. kim jest Kowalewska by oceniac Krzystka? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 23.09.11, 20:31 rozumialbym Jachimia ale Kowalewska? tak srac pod szefa? i pod szefa szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
organizacjapracy Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi z... 23.09.11, 20:31 To już wszyscy inteligentni i kompetentni wyjechali ze Szczecina? Z drugiej strony prezydent Szczecina nigdy nie obiecywał , że mieszkańców dobro będzie mottem przewodnim jego kadencji. Mam tylko małą prośbę , rozdając następne posadki poproszę o przystojnych i z kindersztubą.Taka miła odmiana dobrze zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludojad Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.szczecin.mm.pl 23.09.11, 20:35 organizacjapracy napisała: Mam tylko małą prośbę , rozdając następne posadki > poproszę o przystojnych i z kindersztubą.Taka miła odmiana dobrze zrobi... z PiS ???? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiut Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 20:54 "Prosisz o przystojnych i z kindersztubą" ?! A więc nie zakładasz, że to mogą być też kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikuś Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.tarniny.pl 23.09.11, 23:15 Krzystek zapomniał jak Zapol drukował husteczki do nosa z jego wizerunkiem - 4 lata temu ,fajny pomysł . Było w co smarkac Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi z... 24.09.11, 04:01 oczywiście! Znowu nasi wygrywają! Taleyrand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.11, 14:07 to jest wstrętne p. Krzystek i nieuczciwe. na tych wszystkich stanowiskach powinni być dobrzy specjaliści, wybrani w konkursach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 14:11 Gość portalu: franek napisał(a): > to jest wstrętne p. Krzystek i nieuczciwe. na tych wszystkich stanowiskach powi > nni być dobrzy specjaliści, wybrani w konkursach Tak jak i prezydentem miasta powininna być osoba kompetentna, a nie jest. Mierny dobiera sobie jeszcze słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkot Re: Czas konfitur. Krzystek obsadza stołki ludźmi IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.11, 15:02 tylko referendum i nowe wybory Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 schowac konfitury 24.09.11, 15:29 Gość portalu: bełkot napisał(a): > tylko referendum i nowe wybory tak ? to w tym systemie panstwa wywola to tylko i wylacznie to, ze inni dostana te konfitury. nic to nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Zamknąć spiżarnię a trutni wybić IP: *.pppoepub.vspace.pl 24.09.11, 16:01 Inaczej znów przyjdzie kolejny złodziej i nieudacznik i obsadzi zaprzyjaźnionymi złodziejami oraz nieudacznikami...Albo merytorycznie nieprzygotowanymi ale sprawnymi złodziejami (PO idealnie pasuje do tego opisu). Ludzie natomiast w swej głupocie i naiwności będą wierzyć,że ładny garnitur,sympatyczny uśmiech i zdjęcie pod sejmem=inteligencja,uczciwość itd... Odpowiedz Link Zgłoś
organizacjapracy Re: Zamknąć spiżarnię a trutni wybić 24.09.11, 17:48 Gość portalu: Sz. napisał(a): > Inaczej znów przyjdzie kolejny złodziej i nieudacznik i obsadzi zaprzyjaźnionym > i złodziejami oraz nieudacznikami...Albo merytorycznie nieprzygotowanymi ale sp > rawnymi złodziejami (PO idealnie pasuje do tego opisu). > Ludzie natomiast w swej głupocie i naiwności będą wierzyć,że ładny garnitur,sym > patyczny uśmiech i zdjęcie pod sejmem=inteligencja,uczciwość itd... Co znaczy "merytorycznie nieprzygotowany ale sprawny złodziej"??? Poproszę o wyjaśnienie,może się przyda. W mojej "głupocie i naiwności" (gratuluję wiedzy!) "ładny garnitur,sympatyczny uśmiech i zdjęcie pod sejmem" świadczy o udanej wycieczce do stolicy z powiatu i tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Zamknąć spiżarnię a trutni wybić IP: *.pppoepub.vspace.pl 27.09.11, 17:05 "merytorycznie nieprzygotowany ale sprawny złodziej"-chociażby Cezary Grabarczyk,osoby podejmujące decyzję w sprawie przetargów-porównaj koszty budowy stadionów w Polsce,z tymi na świecie,przestanie Cię to dziwić. Co do drugiej części-demokracja to ustrój cynicznych demagogów (wiesz,czyje to słowa?) i obecnie albo obiecuje się gruszki na wierzbie albo cynicznie się kłamie,podczas gdy podstawowym kryterium dokonywania wyborów jest aparycja kandydata.... Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Zamknąć spiżarnię a trutni wybić 24.09.11, 18:10 Gość portalu: Sz. napisał(a): > Inaczej znów przyjdzie kolejny złodziej i nieudacznik i obsadzi zaprzyjaźnionym > i złodziejami oraz nieudacznikami...Albo merytorycznie nieprzygotowanymi ale sp > rawnymi złodziejami (PO idealnie pasuje do tego opisu). > Ludzie natomiast w swej głupocie i naiwności będą wierzyć,że ładny garnitur,sym > patyczny uśmiech i zdjęcie pod sejmem=inteligencja,uczciwość itd... totalny blad w rozumowaniu. trutnie jak schowasz konfitury same wymra. jak wybijesz trutnie to zgodnie z modelem opisanym przez g.orwella ci sprawiedliwi, ktorzy te trutnie wybija , za pare lat sami zostana trutniami i tak apiac od nowa, w kolko macieju. mowie - schowac konfitury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość szmatławcy i szumowiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 21:45 szmatławcy i szumowiny jak kraj długi i szeroki... syf i degrengolada, do tego korupcja i kpina z demokracji... to jest dyktatura kreatur wyciągniętych z g....na i tak to już zostanie, na wieki.. to taki kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: szmatławcy i szumowiny IP: *.xdsl.centertel.pl 25.09.11, 09:58 "gratuluję" PSL koalicji z PIS pewnie będziecie wkrótce kolędować razem z Rydzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszewo Re: szmatławcy i szumowiny IP: *.szczecin.mm.pl 25.09.11, 10:04 Dlaczego nie gratulusze SLD koalicji z PIS. Jakieś wąskie widzenie reprezentujesz. Zdejmij klapki z oczu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Zamknąć spiżarnię a trutni wybić IP: *.pppoepub.vspace.pl 27.09.11, 16:57 Napiszę tak-aktualnie dużo się mówi o "odpowiedzialności materialnej urzędników"-ludzie chcą urzędników ciąć po kieszeni,nie myśląc nawet o tym,by odebrać im możliwość podejmowania decyzji,zwłaszcza gdy kierują się kryteriami "pozamerytorycznymi"...I teraz-by obecni "sprawiedliwi" nie stali się w przyszłości trutniami,należy już dziś odebrać urzędasom możliwość podejmowania decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek oczywiście to SLD IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.11, 08:05 oczywiście to SLD kuma się z Pis, to straszna gafa, wielce krzywdząca dla PSL Odpowiedz Link Zgłoś