Gość: zalamana IP: 213.155.191.* 30.05.04, 20:15 organizuje casting na meza prosze o zgloszenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: casting IP: *.asternet.pl 30.05.04, 21:51 prosze prosze, pani czuje sie samotna... a tak buszuje sobie po internecie i nie przypuszczalem, ze mozna znaleźć jeszcze osoby szczerze wypowiadajace swoje checi... ale ze kobieta potrzebujaca a brak silnych ramion niestety... widze po kolegach....zmierzam do tego , ze prawdziwy mezczyzna nigdy nie odmawia damie w potrzebie. jakbym byl pomocny... ale niestety nie w kwestiach matrymonialnych tylko jako wsparcie w trudnych chwilach prosze o kontakt... czekam na odpowiedz zalamanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: casting IP: *.asternet.pl 30.05.04, 21:52 No, no. Archaiczna forma zycia - dzentelmen.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinski ryj Re: casting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 21:55 ale przypililo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturalny Re: casting IP: *.asternet.pl 30.05.04, 22:39 przepraszam panie swinski ryju ale ze co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamana Re: casting IP: 213.155.191.* 30.05.04, 23:08 Ciesze sie Adasiu ze moge na ciebie liczy w trudnych chwilach ale ja potrzebyje osoby, ktora spedzialaby ze mna reszte zycia ............ czy moge na ciebie liczyc ?? Chyba nie. Czekam na tego jedynego czyli na swoja druga polowke mam nadzieje ze dzeki temu castingowi ja znajde a jak nie to przynajmniej nie bede zalowac :):):):D:D Czekam na dobre rady Odpowiedz Link Zgłoś