kopciuszek72
18.11.11, 09:18
Potwierdzam.... zdarzylo mi sie 2 razy byc zmuszona do "korzystania z uslug" tego szpitala, a knkretnie izba przyjec, na szczescie doraznie, ale panie ktore tam pracuja zachowuja sie jak panie z czasow komuny. Sprawiaja wrazenie, ze przychodzacy pacjent robi im klopot, zawraca glowe i zabiera czas! Sa niesympatyczne, burcza cos pod nosem, szukaja pretekstu do odeslania do innego szpitala, raz mnie laskawie przyjeli po 3h oczekiwania, nie moglam chodzic, wilam sie z bolu ale one jakby nie widzialy, kazaly mi isc do jednego gabinetu, pozniej do drugiego, na przeswietlenie z bolu nie moglam wejsc na stol, nikt nie pomogl, nie podal reki, tak samo ze wstaniem, jeszcze zdenereowanie, ze tak dlugo to trwa, kiedy ja z bolu wylam.... i wstac nie moglam. Druga wizyta w tym szpitalu po ok 2 latach, skonczyla sie odeslaniem do innego szpitala. Nalepiej odeslac pacjenta i problem z glowy, niech sie inni martwia. ZENADA!!!! Panie powinny sie zwolnic jak im praca nie odpowiada, albo szanowna dyrekcja niech zmieni personel na ludzki...... Zeby pacjent z zagrozeniem zycia patrzyl na taki cyrk???!!!! Kazdy inny tez nie musi, jak bedziemy chcieli to pojdziemy do cyrku!!!