exman 31.12.11, 16:32 jest przed "telekspresem", głupki i ich rodzice zaczęli naparzanie, macie jakieś sposoby na tych frajerów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MG-34 Re: zaczęło się strzelanie IP: *.ias.bredband.telia.com 31.12.11, 16:44 www.youtube.com/watch?v=hSKSsjpkZ3c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Tak mamy sposób IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 19:52 Puszcza Nadnotecka.Od lat tam spędzamy noworoczne szaleństwo. Są miejsca gdzie nic nie slychać. W tak dużym mieście bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Tak mamy sposób IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 23:45 Kombi już trąbi Życzenia noworoczne dla szczecinian wygłosi z telebimu Soska . Pan fyfek obszczał imprę, baluje u dzięgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Tak mamy sposób IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 15:08 malcolm kolego śniegowy, nie wyobrażasz sobie tego. O tym,że PK wypróżni sie na gawiedź dowiedziałem sie z portalu gazety wyborczej w Szczecinie. Przy okazji dodam ,że tak nie postąpili inni prezydenci miast w Polsce, do których aspiruje ten osobnik. Poza tym zadzwoniono do mnie potwierdzając tą żenadę przez telefon komórkowy. Na czym polega telefonia komórkowa nie będę ci tłumaczy, bo za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Boisz się? Wejdź pod stół. IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 01:02 Mój kundel tam siedział w takich chwilach. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 exman 01.01.12, 15:41 jedziesz na sylwestra do dowolnej , malej, popegeerowskiej wsi. nie strzelaja wogole albo bardzo malutko, no kilka doslownie strzalow. zgadnij dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś