Dodaj do ulubionych

zaczęło się strzelanie

31.12.11, 16:32
jest przed "telekspresem", głupki i ich rodzice zaczęli naparzanie, macie jakieś sposoby na tych frajerów ?
Obserwuj wątek
    • Gość: MG-34 Re: zaczęło się strzelanie IP: *.ias.bredband.telia.com 31.12.11, 16:44
      www.youtube.com/watch?v=hSKSsjpkZ3c
    • Gość: Kaja Tak mamy sposób IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 19:52
      Puszcza Nadnotecka.Od lat tam spędzamy noworoczne szaleństwo. Są miejsca gdzie nic nie slychać. W tak dużym mieście bez szans.
      • Gość: Bar Extra Re: Tak mamy sposób IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.11, 23:45
        Kombi już trąbi Życzenia noworoczne dla szczecinian wygłosi z telebimu Soska . Pan fyfek obszczał imprę, baluje u dzięgi
      • malcoolm Re: Tak mamy sposób 01.01.12, 10:48
        I mają tam chello ;)) ?
        • Gość: Bar Extra Re: Tak mamy sposób IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 15:08
          malcolm kolego śniegowy, nie wyobrażasz sobie tego. O tym,że PK wypróżni sie na gawiedź dowiedziałem sie z portalu gazety wyborczej w Szczecinie. Przy okazji dodam ,że tak nie postąpili inni prezydenci miast w Polsce, do których aspiruje ten osobnik.
          Poza tym zadzwoniono do mnie potwierdzając tą żenadę przez telefon komórkowy.
          Na czym polega telefonia komórkowa nie będę ci tłumaczy, bo za późno.
    • Gość: vx Boisz się? Wejdź pod stół. IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.12, 01:02
      Mój kundel tam siedział w takich chwilach.
      Pozdro!
    • aysy.1 exman 01.01.12, 15:41
      jedziesz na sylwestra do dowolnej , malej, popegeerowskiej wsi. nie strzelaja wogole albo bardzo malutko, no kilka doslownie strzalow.
      zgadnij dlaczego ?
      • exman Re: exman 02.01.12, 06:43
        Strach zgadywać, dom zły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka