Dodaj do ulubionych

czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms)

10.06.04, 11:59
ze z uporem maniaka w dzien i w nocy samowolnie usuwa moj post na forum
mlodziezowej rady a brzmi on mieniej wiecej tak:

pragne serdecznie podziekowac p. rafalowi mileczarkowi za wspaniala prace w
mrms a takze za wsparcie finansowe dla polskich lini lotniczych lot oraz
telekomunikacji polskiej. doceniajac zaangazowanie i ciezka prace chcialbym
zapytac za czyje pieniadze i z czyim pozwoleniem "reprezentowal wojewodztwo
zachodniopomorskie w australii". pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:02
      Oj! Obiecuje, ze bede staral sie ten watek podbijac dosyc czesto:)
    • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:02
      pan rafal odpowiada do mnie: "Przyjade to powiem o szczegołach, przed
      konferencja nie chcialbym o tym mowic..." w innym miejscu: "Z checia odpowiem
      na pytania tylko w innej formie" i tak to juz trwa minimum miesiac jesli nie
      dwa. albo nie taka forma albo nie takie pytanie albo nie ten czas. identyczenia
      jak z telefonami i przelotami po kraju. pozdrawiam blackexit
      • absztyfikant Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:04
        Maly Czarzasty nam rosnie:(
        • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:07
          absztyfikant napisał:

> Maly Czarzasty nam rosnie:(

juz nie taki maly ciekawe czy tez tak fajnie je paluszki. pozdrawiam blackexit
          • zaczepialski toż to cała szczecińska grupa trzymająca cyca :-)) 10.06.04, 12:10
            doją miasto od małego
            • absztyfikant Re: toż to 10.06.04, 12:12
              Brawo Zaczepialski, tekst miesiaca:)))))))))))))

cała szczecińska grupa trzymająca cyca
              • Gość: Stary student(ka) Re: toż to IP: 83.168.96.* 10.06.04, 12:23
                Blackexit, gdzieś tam miałem link do nich. Daj mi go, to ich też podenerwuję.
                A w ogóle to wyganiam was trochę na świeze powietrze, dupokrzesłosiady. A
                zwłaszcza Absztylowi w takie piękne święto Bożego Ciała, dotleni się trochę.
                • blackexit Re: toż to 10.06.04, 12:25

www.mrms.szn.pl/forum
                  pozdrawiam blackexit
        • mmarcin_szn Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:22
          Jaki tam maly Czarzasty...oni w tej swojej mrms sa tylko na chwile. Skonczy sie
          kadencja i co? I nic...;-) szczegolnie Rafala Mielczarka nic nie czeka. Nie
          sadze, by ktorys z radnych, albo urzednikow chcial wspolpracowac z nim jako juz
          z normalna osoba. On sobie z tego zdaje doskonale sprawe, wiec korzysta i ssie z
          miasta ile tylko wlezie;-).
          Kazdy by chcial sobie za darmo poleciec chyba do Australi prawda?:)
          Nie ma sie co przejmowac, jedynie podsylac po "cichu" informacje organom
          kontrolujacym mrms, albo odpowiedajacym za nia.
          Z ciekawosci skad masz takie dane blackexit? Masz swojego "czlonka" w mrms'ie
          ktory sypie newsy o naszym ulubiencu;-) ?

Pozdrawiam
          • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:27
            specjalna troske z ramienia forum gw nad mrsm roztaczam wraz z albercikiem i
            absztyfikanetm przy wsparciu wielu innych osob. pozdrawiam blackexit
            • absztyfikant Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:29
              No jeszcze warto wymienic Ane w tym szacownym gremium:)
              • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 12:41
                absztyfikant napisał:

> No jeszcze warto wymienic Ane w tym szacownym gremium:)

oczywiscie nawet na pierwszym miejscu bo to wszak kobieta. pozdrawiam blackexit
    • Gość: e.beata marcin IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 12:53
      >>>Nie ma sie co przejmowac, jedynie podsylac po "cichu" informacje organom
      kontrolujacym mrms, albo odpowiedajacym za nia.

Marcin organy kontrolujące radę oraz odpowiadające za nią powinny wiedzieć
      przecież o wiele więcej niż szarzy forumowicze ;-).
      Pomimo tego, organy powyższe zostały powiadomione i zrobiły "prawie nic".
      Dziewczyna dostała jakąś nagankę za telefon, rafał ma się dobrze, postępowania
      jak widac nie zmienił, no może już mniej wulgarny jest na forum, sprawę lotów
      nam ładnie wytłumaczono ;-), życie toczy się dalej.... oni chyba wyznają zasade
      lud się poburzy, pokrzyczy i wszystko ucichnie.
      • blackexit Re: marcin 10.06.04, 13:01
        Gość portalu: e.beata napisał(a):

>oni chyba wyznają zasade lud się poburzy, pokrzyczy i wszystko ucichnie.

nie czuje sie ich ludem czuje sie suwerenem to moje pieniadze trownia ku
        uciesze dzieciakow i zadowoleniu niekompetentenj pani babci ktora do tego
        dopuscila i sie z tego cieszy sprawujac nadal ta sama funkcje. niestety
        zapomnialem jak sie nazywa wiec gdyby ktos byl tak mily i przypomnial pania
        ktora jako urzednik kontrolujacy finanse mrms w teleekspresie mowila ze bardzo
        dobrze ze lataja samolotami bo dzieki temu sa na czas w szkiole i do tego
        wypoczeci. pozdrawiam blackexit
        • absztyfikant Re: marcin 10.06.04, 13:02
          Teresa Bołsunowska.
          • blackexit Re: marcin 10.06.04, 13:03
            absztyfikant napisał:

> Teresa Bołsunowska.

otoz to. pytanie teraz czy jej przelozonym jest jurczyk czy stopyra?
            pozdrawiam blackexit
            • absztyfikant Re: marcin 10.06.04, 13:06
              Pani B. jest zastepca dyrektora biura rady miasta, wiec chyba Stopyra. Pani B.
              jest czlonkinia SLD:)
              • blackexit Re: marcin 10.06.04, 13:07
                absztyfikant napisał:

> Pani B. jest zastepca dyrektora biura rady miasta, wiec chyba Stopyra. Pani
                B.
                > jest czlonkinia SLD:)

o no prosze. czyli pani b uznala ze to normalka. jednak grupa trzymajaca cyca.
                pozdrawiam blackexit
        • mmarcin_szn Re: marcin 10.06.04, 13:04
          Co w takim razie proponujecie? Chcecie patrzec jak trwonia sie nasze pieniadze?
          Proponuje jakis obywatelski list otwarty...do mediow? One sa bardzo
          zainteresowane, o ile ktos podrzuci im choc najmniejszy slad, dowod itd.
          • blackexit Re: marcin 10.06.04, 13:07
            mmarcin_szn napisał:

> Co w takim razie proponujecie? Chcecie patrzec jak trwonia sie nasze
            pieniadze?
            > Proponuje jakis obywatelski list otwarty...do mediow? One sa bardzo
            > zainteresowane, o ile ktos podrzuci im choc najmniejszy slad, dowod itd.

media w zasadzie zrobil;y juz swoje rowniez ogolnopolskie. to nie podzialalo
            dzieciaki ciesza sie ze juz koniec tej rady i wszystko sie upieklo i niedlugo
            nastepna kadencja. trzeba zarzadac skutecznych dzialan od radnych (ukllony w
            strone p. litwinskiego) a przede wszystkim przelozonych urzednikow sprawujacych
            kontrole. pozdrawiam blackexit
    • blackexit do p. marcina 10.06.04, 13:05
      czy mlode centrum tez organizacja mlodziezy, nie moze podjac powaznych
      oficjalnych dzialan majacych na celu zapobiezenie marnotrawstwu, podanie
      nazwisk osob winnych defraudacji oraz odsuniecia od pracy osob niedopelnijacych
      obiowiazkow kontroli z ramienia urzedu miasta? cala sprawe macie juz w zasadzie
      na talerzu.
      pozdrawiam blackexit
      • absztyfikant Re: do p. marcina 10.06.04, 13:07
        Ja mysle, ze nie tylko Mlode Centrum powinno sie wypowiedziec. Mlodziezowek w
        Szczecinie mnogo, wiec najlepiej jakis wspolny apel (o rozsadek chyba) trzeba
        popelnic:)
        • blackexit Re: do p. marcina 10.06.04, 13:08
          absztyfikant napisał:

> Ja mysle, ze nie tylko Mlode Centrum powinno sie wypowiedziec. Mlodziezowek w
          > Szczecinie mnogo, wiec najlepiej jakis wspolny apel (o rozsadek chyba) trzeba
          > popelnic:)

ok ale ciezko spodziewac sie po czerownej mlodziezowce i p jurasie koledze pani
          B z urzedu i partii. pozdrawiam blackexit
      • piotr33k2 Re: do p. marcina 10.06.04, 13:10
        jak młode centrum samodzielnie podejmie takie działania a jest przecież
        organizacją jakby nie było partyjną zostanie zaraz odsądzone od czci i wiary i
        ty im wtedy nie pomożesz .
        • absztyfikant Re: do p. marcina 10.06.04, 13:11
          Masz racje Piotrze. Dlatego powinny sie wypowiedziec wszystkie mlodziezowki,
          ktore przeciez na kazdym kroku krzycza, ze im nie jest wszystko jedno. No to
          zobaczymy...
        • blackexit Re: do p. marcina 10.06.04, 13:12
          piotr33k2 napisał:

> jak młode centrum samodzielnie podejmie takie działania a jest przecież
          > organizacją jakby nie było partyjną zostanie zaraz odsądzone od czci i wiary
          i
          > ty im wtedy nie pomożesz .

nie czaje. normalnie zadzialaja co to za problem? czemu od czci i wiary moim
          zdaniem pytanie io wydatkowanie publicznych pieniedzy dodaje czci i wiary.
          pozdrawiam blackexit
          • absztyfikant Re: do p. marcina 10.06.04, 13:13
            Wszystko prawda, ale ponadpartyjny czy raczej wielopartyjny - pluralistyczny
            apel bedzie bardziej powazny!
          • piotr33k2 Re: do p. marcina 10.06.04, 13:14
            zapytaj sie kajaków i innych leszków.
            • blackexit Re: do p. marcina 10.06.04, 13:19
              piotr33k2 napisał:

> zapytaj sie kajaków i innych leszków.

nie wiem co to sa kajaki co do innych nawiedzonych to trzeba byc chyba na
              prawde uposledzonym zeby krytykowac dzialania majace zapobiegac defraudacji i
              zmierzajace do ukarania osob dopuszczajacych sie jej. takimi oszolomami bym sie
              nie przejmowal. pozdrawiam blackexit
      • mmarcin_szn Re: do p. marcina 10.06.04, 13:17
        Oczywisce, ze moze. Tak sobie teraz mysle...Ladnie by o nas mowili. Najpierw
        chcieli odwolania Jurczyka teraz Bolsunowskiej :-). Sprawe mamy jak na talezy,
        ale mam pytanko. Czy wszystkie rozliczenia MRMS'u sa jawne? Mozna przyjsc do
        urzedu i popatrzec sobie? (skserowac?) Chodzi mi glownie o te loty do Australii
        miedzy innymi, bo po kraju to zawsze moga znalezc jakies wytlumaczenie, ale ta
        Australia nie miesci sie juz w glowie.
        Jezeli chodzi o apel wszystkich mlodziezowek to zapomnijcie. One nie sa niestety
        skore do wspolpracy, natomiast my bardzo chetnie. Jezeli juz zdecyduja sie
        wspolpracowac i zrobic cos razem to za wszelka cene chca sobie przypisac
        wszelkie zaslugi, aczkolwiek mozna sprobowac wystosowac apel wszystkich
        mlodziezowek - moze cos z tego wyjdzie, jezeli nie to trzeba bedzie dzialac w
        samotnosci.
        • blackexit Re: do p. marcina 10.06.04, 13:24
          mmarcin_szn napisał:

> Oczywisce, ze moze. Tak sobie teraz mysle...Ladnie by o nas mowili. Najpierw
          > chcieli odwolania Jurczyka teraz Bolsunowskiej :-).

nie chodzi o referendum tylko normalne zapytanie z troska i domaganie sie
          wyciagniecia konsekwencji. moim zdaniem wszystkie rachunki sa dostepne co
          wynika z ustawy o doste[pie do informacji publicznej. z australia niestety
          nadal nei wiemy jak jest. informacja pochodzi z ulotki wydanej przez szkole
          pana mielczarka i stoi w niej napisane: reprezentowal wojewodztwo
          zachodnioppomorskie w australii" pan rafal do dzis nie che powiedziec czy
          reprezentowal je za swoje pieniadze za pieniadze rady miasta czy szkoly i kto
          pozwiolil mu reprezentowac wojewodztwo wreszcze w czym je reprezentowal.
          pozdrawiam blackexit
          • mmarcin_szn Re: do p. marcina 10.06.04, 13:36
            Krew zalewa jak czyta sie o czyms takim...Chwalic to on sie skutecznie potrafi.
            Moze cierpi na kompleks niedocenionego? Wszyscy wiemy, ze trzeba cos z tym
            zrobic, wobec tego przeprowadze "male" dochodzenie, by miec dowody w reku i
            wyciagnac poza tymi telefonami i samolotami cos jeszcze. Tylko nie wczesniej niz
            po wyborach...;-)

Pozdrawiam
            • blackexit Re: do p. marcina 11.06.04, 11:46
              mmarcin_szn napisał:
              Wszyscy wiemy, ze trzeba cos z tym
              > zrobic, wobec tego przeprowadze "male" dochodzenie, by miec dowody w reku i
              > wyciagnac poza tymi telefonami i samolotami cos jeszcze. Tylko nie wczesniej
              ni
              > z
              > po wyborach...;-)

ok powodzenia. pozdrawiam blackexit
    • Gość: zorro Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: 62.233.217.* 10.06.04, 20:47
      czrny wychodku ostrzej w te gowniazerie! wiem ze na tym forum przynajmniej ze
      czterech radnych sie paleta - moze zrobi im sie zazdrosnie ze oni nie lataja
      wiec wezma tych malolatow z mrm i pogonia w cholere, skonczy sie instalowanie
      mlodziezowek partyjnych za nasze pieniadze w mrm i dojenie budzetu miasta!
    • Gość: kitekat Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: 212.14.59.* 10.06.04, 21:38
      up
      • Gość: rafal Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:29
        W ta gre blackexit nie dam sie wciagnąc, przykro mi. Innych udalo ci sie
        zwerbować!! szkoda...
        Pozdrawiam - nie mam nic do ukrycia taki jestem z natury ze nigdy nie mowie
        przed... dyskusja jest na temat edukacji i mlodziezy. Ze wzgledu na inne
        obowiazki wybaczcie, ze nie bede zagladal na forum. Chociaz bede uchwytny...
        • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 10.06.04, 23:18
          co to za belkot rafalku? nie umiesz normalne odpowiedziec: sam place za bilet,
          za bilet placi mama, za bilet placi szkola, za bilet placi rada miasta?
          napisali reprezentuje woj. zachodniopomorskie bo ich prosilem, sami bez prosby,
          prosil mnie o to ktos inny, sam uznalem ze reprezentuje? masz jakies problemy?
          pozdrawiam blackexit
        • Gość: e.beata Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 19:44
          > W ta gre blackexit nie dam sie wciagnąc, przykro mi. Innych udalo ci sie
          > zwerbować!! szkoda...

Rafał okaż żeś wart matury.
          Nie rozumiem, dlaczego ci przykro? I skoro ci przykro to dlaczego sprawy nie
          dokończysz, masz zamiar długo się tak umartwiac? Załatw to raz dwa i będziesz
          miał spokój ;-). Wystarczy JEDNO zdanie.

Uważasz, że szkoda bo dyskusja się toczy. Bo interesuje nas co się dzieje w
          MRMS??? Że rado zwerbował ludzi do rozmowy o problemie??!
          Nie kompromituj sie jako spolecznik.

> Pozdrawiam - nie mam nic do ukrycia taki jestem z natury ze nigdy nie mowie
          > przed... dyskusja jest na temat edukacji i mlodziezy.

Tak wiemy. Jak do tej pory nawet to co początkowo ukrywałeś i tak się odkryło ;-
          ). Skoro nie masz nic do ukrycia to dlaczego ukrywasz?? Dlaczego nie
          odpowiadasz?? Nie nauczyła ciebie niczego poprzednia sytuacja?!! Nie przyznawaj
          się ześ tak mało pojętny, bo wstyd.
          TA dyskusja jest o marnotrawieniu pieniędzy a nie o edukacji.

>>>taki jestem z natury ze nigdy nie mowie przed...

Zawiadom nas jak będziesz po i odzyskasz głos. O.K.??

>Ze wzgledu na inne obowiazki wybaczcie, ze nie bede zagladal na forum. Chociaz
          bede uchwytny...

Mam nadzieję, że jeszcze zajrzysz i zapoznasz się z moim postem ;-).
          Już kiedyś też się zastrzegałes, że z forum kończysz ;-)), a wracasz jak
          bumerang.
          Pozdrawiam

• blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 12.06.04, 10:59
            Gość portalu: e.beata napisał(a):
            > Wystarczy JEDNO zdanie.

on to doskonale wie ale ma cos do ukrycia. teraz zapowiada ze juz tu nie zajrzy
            ale caly czas nas czyta i powoli drzy. powtorze to co pisalem na ich forum:
            panie mielczarek rob tak dalej a jeszcze przed 30 znajdziesz sie w wiezieniu.
            pozdrawiam blackexit
            • Gość: piorunek Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: 213.155.191.* 13.06.04, 16:41
              panie blackexit nieladnie tak grozic komus, niech pan sie w koncu opiamieta
              (moze potrzebna jest jakas wizyta u odpowiedniego specjalisty?). moze jak pan
              poprosi to mrms zasponsoruje ja panu tak w czynie spolecznym1 pozdrawiam
              • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 13.06.04, 17:27
                Gość portalu: piorunek napisał(a):

> panie blackexit nieladnie tak grozic komus, niech pan sie w koncu opiamieta
                > (moze potrzebna jest jakas wizyta u odpowiedniego specjalisty?). moze jak pan
                > poprosi to mrms zasponsoruje ja panu tak w czynie spolecznym1 pozdrawiam

1.chetnie skorzystam.nie wiem tylko czy mrms jest w stanie cos zrobic w czynie
                spolecznym. moze zamiast mi pomagac lepiej pomoc innym potrzebujacym za darmo
                bez rozglosu i bez nadymania sie.
                2. nie groze nikomu jestem ciekawski i zadaje pytania i dziwi mnie ze nie moge
                dostac na nie odpowiedzi a pytania sa proste. co do 30 lat wiezienia po
                skonczeniu 30 roku zycia to luzna refleksja oczywiscie nikomu tego nie zycze.
                wzywam do opamietania. pozdrawiam blackexit
                • Gość: piorunek Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: 213.155.191.* 13.06.04, 18:43
                  mam prozbe moze masz gg? jak tak to prosz podaj swoj numer . mrms bardzo duzo
                  robi w czynie spolecznym. i na pewno sie zgodzi aby taka wizyte oplacic dla
                  dobra naszego lokalnego spoleczenstwa. na pytania sa odpowiedzi tylko trzeba
                  umiec czytac ze zrozumieniem (moze jeszcze was tego w szkole nie uczyli-program
                  byl nie ten warto sie moze tej umiejetnosci nauczyc).ja rowniez opamietajcie
                  sie!
                  • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 13.06.04, 18:53
                    moze tym specjalista powinien byc okulista i do tegojakas terapia zbiorowa
                    poniewaz nikt nie jest w stanie dostrzec odpowiedzi na pytanie za czyje
                    pieniadze lot do sydney i kto pozwala na "reperezentowanie wojewodztwa" przez
                    ta nie inna osobe.
                    pozdrawiam blackexit
                    • Gość: piorunek Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: 213.155.191.* 13.06.04, 19:05
                      oj moze byc to nawet okulista jak dla ciebie oczekujesz odpowiedzi co do
                      wyjazdu ????w odpowiednim czasie ja dostaniesz za pewne
                      • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 13.06.04, 21:55

> oj moze byc to nawet okulista jak dla ciebie oczekujesz odpowiedzi co do
                        > wyjazdu ????w odpowiednim czasie ja dostaniesz za pewne

fajne to jast skad ta arogancja>? jesli to sa publiczne pieniadze to nie
                        rozumiesz e odpowiedz powinna byc jasna i bez chwili wloki? pozdraiwam blackexit
                        • Gość: piorunek Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: 213.155.191.* 13.06.04, 22:05
                          Ja nie jestem arogancka ale mi jest trudno odpowiedzoec na te nurtujace cie
                          pytanie w niedlugim czasie dostaniesz na pewno na to odpowiedziec
                          • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 14.06.04, 10:41

> Ja nie jestem arogancka ale mi jest trudno odpowiedzoec na te nurtujace cie
                            > pytanie w niedlugim czasie dostaniesz na pewno na to odpowiedziec

dlaczego nie teraz? d l a c z e g o? zaczniecie mowic jak mielczarek siadze w
                            samolocie i podadza piewrszego drinka? pozdrawiam blackexit
                            • mmarcin_szn Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 16.06.04, 01:48
                              Czyżby Rafałek kombinował coś? Kombinuje zapewne, co by tutaj zrobić aby
                              zamienić wydatki publiczne na wydatki prywatne i znaleźć dowody na to, że nie
                              były to publiczne pieniądze...Coś długo to trwa.

Ja natomiast cały czas również działam w tej sprawie, jak się okazało nie jest
                              to takie proste na jakie wygląda, ale spokojnie, dam radę. Pozbawione sensu jest
                              powtarzanie informacji sprzed paru mc-y i domaganie się wyciagnięcia dopiero
                              teraz konsekwencji.

Pytanie tylko: Kto będzie szybszy?:-)))
                              • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 16.06.04, 08:36
                                odezwij mi sie na maila bardzo prosze. pozdrawiam blackexit
                            • Gość: osoba z mrms ODPOWIEDŹ..... IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 18.06.04, 03:17
                              z tego co mi wiadomo pan mielczarek, zreszta moj kolega z organizacji, do
                              australii leci rzeczywiscie ale za swoje osobiste pieniadze, w zwiazku z tym ze
                              zblizaja sie wakacje.. ja wiem, ze panstwo juz sa stare dziady i nie pamietaja
                              ze mlodziez ma jeszcze czasami wakacje ktore trwaja notabene dwa miesiace ( po
                              maturze ze cztery) wiec dlaczegoz to nie do australii? jak mozna sobie na to
                              pozwolic...?
                              poza tym chce zwrocic uwage na fakt iz domysly jeszcze nigdy nie wyszly nikomu
                              na zdrowie i po prostu nieladna i nietaktowna rzecza jest oskarzac kogos o cos
                              tylko dla idei badz z nudow, lepiej prosze zajac sie praca, a nie trwonic czas
                              siedzac na internecie!POmijajac fakt ze te wszystkie domysly z panstwa strony
                              sa po prostu niskie... oto moje zdanie. I sie wszyscy dziwia czemu w Polsce
                              kultura taka niska..
    • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) n/t 13.06.04, 09:23
      hop
      • Gość: e.beata Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) n/ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.04, 21:03
        piorunek, to nie groźba Rado, tylko jego przestroga z dobrego serca płynąca ;-))

>>(moze potrzebna jest jakas wizyta u odpowiedniego specjalisty?). moze jak pan
        poprosi to mrms zasponsoruje ja panu tak w czynie spolecznym1 pozdrawiam

Prywatę uprawiacie?? Tak otwarcie ;-)))
        Uważasz że rado jest grożny dla miasta, kraju?? Czy tylko niewygodny dla paru
        osób z rady??

>>taka wizyte oplacic dla dobra naszego lokalnego spoleczenstwa.

Nie nauczyli was w szkole z czym się je demokrację??
        Marzy się wyeliminowanie wszystkich niewygodnych?
        A przypominasz sobie piorunku z nauk szkolnych, z czym to się kojarzy?
        Im dłużej trwa dyskusja o MRMS i z członkami rady, tym bardziej jestem
        przerażona waszą mentalnością. Mam nadzieję ze "czynna" demokracja w tym kraju
        zacznie się rozwijac w trybie przyśpieszonym i wasza kariera polityczna na
        młodzieżowej radzie się zakonczy. Może przyjdzie nawet moment, że będziecie
        działalność w MRMS pomijać w życiorysach.

>>sa odpowiedzi tylko trzeba umiec czytac ze zrozumieniem (moze jeszcze was
        tego w szkole nie uczyli-program byl nie ten warto sie moze tej umiejetnosci
        nauczyc).

Chwilę później przyznajesz, ze odpowiedzi jednak nie ma ;-))))
        A jz. odpowiedzi nie ma, to należą się rado przeprosiny za to "czytanie ze
        zrozumieniem". Bo jak widac problem nie jego dotyczy ;-))
        Poza tym należy miec wiekszą wiedzę na temat własnego pokolenia. Jak pokazują
        badania to pokolenie młodych ma ogromne problemy ze zrozumieniem tekstów, z
        logicznym myśleniem.
        Masz rację ze nasz program nauczania był inny.

>>>oj moze byc to nawet okulista jak dla ciebie oczekujesz odpowiedzi co do
        wyjazdu ????w odpowiednim czasie ja dostaniesz za pewne

Możesz uścislić wyrazenie "w odpowiednim czasie"?
        Dziękuję ;-)
        Jak rozumiem ta odpowiedź na niezwykle proste pytanie, odpowiedź zdawałoby się
        bardzo łatwa, sprawia wam takie niebotyczne trudności.
        Z czy macie problem, moze pomożemy? Moze pytanie jest dla was za trudne,
        niezrozumiałe? Nie wiecie co to Australia, czy nie rozumiecie o którego rafała
        chodzi? Pytajcie, wyjasnimy wątpliwości ;-). W przeciwienstwie do was, dzięki
        naszemu programowi nauczania odpowiemy szybko ;-).
        • Gość: .................. Rafal M. niczego sie nie wstydzi :):):) IP: 213.155.191.* 13.06.04, 21:37
          • Gość: e.beata Re: Rafal M. niczego sie nie wstydzi :):):) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 22:43
            no nie, tak całkiem ludzkich uczuć to bym go nie pozbawiała ;-))
            • anamar Re: Rafal M. niczego sie nie wstydzi :)NIESTETY 15.06.04, 16:27
              że wstydu nie ma,to fakt...
    • blackexit Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) n/t 17.06.04, 20:29
      • albert_c Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) n/ 25.06.04, 15:44
        no to jak juz czas chyba sie dowiedziec, mrms sie rozwiazal, a dzieciaki z rady
        wciaz milcza.
        moze jeden z radnych moglby takie krotkie pytanie skierowac do bolsunowskiej:
        czy ze srodkow mrms lub z jakichkolwiek innych miejskich byl oplacony lot do
        australii? o kto wybral rafala m. jako reprezentatnta naszego wojewodztwa,
        chyba bolsunowska cos w tym temacie bedzie wiedziec?
        • Gość: Rafal re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 16:20
          Jeszcze sie nie rozwiazalismy. Kadencja nasza konczy sie w pazdzierniku!
          Mozecie sie o finanse zapytac, ale jesli was to tak bardzo interesuje to koszty
          podrozy jak i sam dojazd do miejsca docelowego pokrywam ze swojej kieszeni. A
          teraz zycze udanych wakacji.
          • Gość: szpieg Rafale nie stać Cie!! | TURCJA!!!!!!!!! IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 25.06.04, 20:50
            Bzdura Rafale, ze pokrywasz z wlasnej kieszenii...Poprostu nie jestes tak
            sytuowany ani Twoi rodzice, zeby pokryc koszty lotu do Australii! A jak tam lot
            "sluzbowy" lot do Turcji? Lipiec czy sierpien?
            • Gość: raf Re: Rafale nie stać Cie!! | TURCJA!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.06.04, 19:13
              Nie wiem o czym mowisz?? juz wymyslasz. A o moja kase sie nie martw...
          • albert_c Re: re 28.06.04, 11:50
            Gość portalu: Rafal napisał(a):

> Jeszcze sie nie rozwiazalismy. Kadencja nasza konczy sie w pazdzierniku!
            > Mozecie sie o finanse zapytac, ale jesli was to tak bardzo interesuje to
            koszty
            >
            > podrozy jak i sam dojazd do miejsca docelowego pokrywam ze swojej kieszeni. A
            > teraz zycze udanych wakacji.

* czyz tym pokryciem kosztow bylo tak od poczatku czy tez zmienilo sie to w
            czasie?
            i jak to wyglada z tym 'reprezentowaniem wojewodztwa zachodniopomorskiego"?
    • mmarcin_szn Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) 25.06.04, 21:04
      Chciałbym poinformować wszystkich forumowiczów, że sprawa jest w toku. Okazało
      się, że MRMS razem z p. Bołsunowską ma więcej grzechów na sumieniu niż nam by
      się mogło wydawać, dlatego jeszcze troche czasu minie, zanim podejmiemy jakieś
      działania. Nie chcemy falstartu. Rozmawiamy z różnymi ludźmi i za każdym razem
      dowiadujemy się czegoś nowego. Pośpiech w tej sprawie nie jest dobrym doradcą.

Z serdecznymi pozdrowieniami.
      • Gość: e.beata Re: czego wstydzi sie rafal mielczarek? (mrms) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 23:03
        Dzięki marcin.

• Gość: H56 blackexit ! czarownice są nie tylko czerwone IP: *.comnet.krakow.pl 08.07.04, 12:11
      • albert_c Re: blackexit ! czarownice są nie tylko czerwone 08.07.04, 12:19
        Heniu a o co Ci chodzi? np w tym watku, przyznasz sie? czy tez mam sie domyslac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka