emen-is-me 09.03.12, 15:37 "Kolejarz w czarnym worku." Ktoś wspiął się na wyżyny taktu i intelektu tym tytułem, jeśli przypomnieć niedawny wypadek i fakt, że jeden z zabitych maszynistów pochodzi ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radziechowy-wieprz Re: Kolejarz w czarnym worku. Remontują mur 09.03.12, 15:45 ...oraz to, że dziś odbył się pogrzeb pierwszego z kolejarzy, którzy zginęli w katastrofie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13m Re: Kolejarz w czarnym worku. Remontują mur IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.12, 00:28 Ludzie, ludzie!!!! To instalacja paukosa !!!! Ale jaja!!! To nie jest worek zabezpieczający, o ludzie ale nie sprawdzona informacja : ) Odpowiedz Link Zgłoś
macrac1068 Większej bzdury dawno nie czytałem 10.03.12, 02:10 3 studentów (w tym jedna obchodząca swoje święto) o godz.21 w czwartek owija pomnik czarną folią wdrapując się po plastikowej skrzynce i filmując to wszystko, a redaktor pisze: "ekipa remontowa" - obsmarkałem się ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Redaktor od siedmiu boleści wymyśla sobie njusa :P IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 12:24 prawda jest nieco odmienna : www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a-5awVYQBeM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahaha Re: Kolejarz w czarnym worku. Remontują mur IP: *.szczecin.mm.pl 13.05.12, 12:16 www.youtube.com/watch?v=a-5awVYQBeM&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesza Re: Kolejarz w czarnym worku. Remontują mur IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 16:57 żeby jeszcze ludki nie sikały w tamtym rejonie, bo śmierdzi kiblem na sto metrów! ale kultury to u naszej gawiedzi brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Kolejarz w czarnym worku. Remontują mur IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.12, 17:04 Jakby ktoś pomyślał, o tym murze przy ostatnim torze z wyjściem do góry, sprawia bardzo przygnębiający widok, osmolone miejsca od sadzy, pamiętają jeszcze czasy pożarów w 45r Dziury w oknach, nic tylko kręcić film Dzień zagłady. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Kolejarz w czarnym worku. Remontują mur 09.03.12, 21:03 Ja tak czasami śledzę wypowiedzi różnych establschmentów, dyrektorów , menagerów, przedstawicieli buznes center club, i innych, jak wielka jest odpowiedzialność ich wszystkich, jak wielka że stąd, że aż w pizdu,i jeszcze dalej, ale tak de facto, to do pierdla pójdzie dyżurny ruchu, i tylko on! A nagrody roczne we wszystkich spółkqach PKP, będą? Będą? Może się mylę? Co? Odpowiedz Link Zgłoś