Dodaj do ulubionych

Laguna, Laguna...

IP: *.rz.bauboden.com 12.03.02, 15:38
Cos maja problemy z aktualnoscia strony www.cw.laguna.pl - Lagus jeszcze w
czapce sw.Mikolaja.
A tak swoja drogo nie wiecie czy nadal obowiazuja godziny otwarcia 7-23 i czy
przed poludniem jest tloczno (szkoly, wycieczki)?
Obserwuj wątek
    • bbury Re: Laguna, Laguna... 12.03.02, 15:44
      Kto to wie - dojazd jest fatalny.
      Poza tym kiedyś wpadłem na czas gdy baseny wynajęto w 90% (bodajże zrobiła to
      stocznia)
      Najlepiej zadzwoń bo o takim przykrym fakcie znikąd nie można się było
      dowiedzieć. No - może na plakatach wewnątrz laguny :)

(091) 31-54-920
      • Gość: Mike Re: Laguna, Laguna... IP: *.rz.bauboden.com 12.03.02, 16:00
        bbury napisał(a):

> Kto to wie - dojazd jest fatalny.
        > Poza tym kiedyś wpadłem na czas gdy baseny wynajęto w 90% (bodajże zrobiła to
        > stocznia)
        > Najlepiej zadzwoń bo o takim przykrym fakcie znikąd nie można się było
        > dowiedzieć. No - może na plakatach wewnątrz laguny :)
        >
        > (091) 31-54-920

Dzienx Bbury!
        • Gość: Tomek Re: Laguna, Laguna... IP: *.ncr.com 13.03.02, 11:39
          Mike, jedna dobra rada - chociaż nie wiem czy będzie Ci się chciało wstać tak
          rano: ja z moim synem jeżdżę tam zwykle w niedziele na 7.00 - jest puściutko i
          bardzo przyjemnie! :))
          • Gość: jottka Re: Laguna, Laguna... IP: *.net.autocom.pl 13.03.02, 14:55
            Pozwolę sobie spytać - czy tam można normalnie popływać? Bo w krakowskim parku
            wodnym zjeżdżalnie, fontanny, te rzeczy, ale do pływania wydzielili łaskawcy
            dwa tory, z czego w najgłębszym miejscu 1,40m... Już pomijam fakt, że i tak
            taplają tam się w poprzek różni "pływający inaczej" ;)))
            • Gość: pakuz Re: Laguna, Laguna... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:13
              Gość portalu: jottka napisał(a):

> Pozwolę sobie spytać - czy tam można normalnie popływać? Bo w krakowskim parku
              > wodnym zjeżdżalnie, fontanny, te rzeczy, ale do pływania wydzielili łaskawcy
              > dwa tory, z czego w najgłębszym miejscu 1,40m... Już pomijam fakt, że i tak
              > taplają tam się w poprzek różni "pływający inaczej" ;)))
              no nie , w gryfinie jest extra plywacki basen z 6 torami
              w najplytszym miejscu 1,9 w najglebszym chyba 2,5
              sprawdzalem jak mi klucz sie utopil :)))

• Gość: Mike Re: Laguna, Laguna... IP: *.rz.bauboden.com 13.03.02, 15:11
            Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Mike, jedna dobra rada - chociaż nie wiem czy będzie Ci się chciało wstać tak
            > rano: ja z moim synem jeżdżę tam zwykle w niedziele na 7.00 - jest puściutko i
            > bardzo przyjemnie! :))

Dzieki ale to raczej nierealne. :-)))
            Mysle ze pojade w normalnym dniu pracy tak ok. poludnia.
            • Gość: Uotr Re: Laguna, Laguna... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 15:20
              Gość portalu: Mike napisał(a):

> Dzieki ale to raczej nierealne. :-)))
              > Mysle ze pojade w normalnym dniu pracy tak ok. poludnia.

Polecam.
              Maly tlok a i taniej niz w weekendy.
              • Gość: Mike Re: Laguna, Laguna... IP: *.rz.bauboden.com 13.03.02, 15:25
                Gość portalu: Uotr napisał(a):

> Gość portalu: Mike napisał(a):
                >
                > > Dzieki ale to raczej nierealne. :-)))
                > > Mysle ze pojade w normalnym dniu pracy tak ok. poludnia.
                >
                > Polecam.
                > Maly tlok a i taniej niz w weekendy.

...i tak wlasnie zrobie. Bede mial goscia z zagranicy i chce mu pokazac miasto i
                ogolnie kraj od dobrej strony ;-)
              • Gość: Mike Re: Laguna, Laguna... IP: *.rz.bauboden.com 13.03.02, 15:25
                Gość portalu: Uotr napisał(a):

>
                > > Dzieki ale to raczej nierealne. :-)))
                > > Mysle ze pojade w normalnym dniu pracy tak ok. poludnia.
                >
                > Polecam.
                > Maly tlok a i taniej niz w weekendy.

...i tak wlasnie zrobie. Bede mial goscia z zagranicy i chce mu pokazac miasto i
                ogolnie kraj od dobrej strony ;-)
                • bbury Re: Laguna, Laguna... 13.03.02, 15:32
                  Gość portalu: Mike napisał(a):

> ...i tak wlasnie zrobie. Bede mial goscia z zagranicy i chce mu pokazac miasto
                  > i
                  > ogolnie kraj od dobrej strony ;-)

No to trafił na dobrgo przewodnika - choć nie da się ukryć że czeka cię niezła
                  gimastyka.
                  A tak na marginesie - uważaj z wartościowymi przedmiotami na Lagunie. Kilka
                  miesięcy temu (podobnież - bo znam to od żony okradzionego) były tam na porządku
                  dziennym kradzieże (bezwłamaniowe) z szafek. Nie wiem czy byłeś w Polkowicach ale
                  tam mają zamiast kluczy jakieś mikroprocesory czy coś takiego. Tymczasem na
                  lagunie są zwykłe klucze. Wystarczy skopiować i już można otwierać bez problemu.
                  Nie mudsze Ci chyba dodawać że dla przeciętnego złodzieja obcokrajowiec jest
                  bardzo łakomym kąskiem ;( A po takiej historii ciężko Ci będzie stworzyć dobrą
                  atmosferę...
                  • Gość: Mike Re: Laguna, Laguna... IP: *.rz.bauboden.com 13.03.02, 15:43
                    bbury napisał(a):

>
                    > > ...i tak wlasnie zrobie. Bede mial goscia z zagranicy i chce mu pokazac mi
                    > asto i ogolnie kraj od dobrej strony ;-)
                    >
                    > No to trafił na dobrgo przewodnika - choć nie da się ukryć że czeka cię niezła
                    > gimastyka.

Trafila. :-)))
                    To bedzie juz kwiecien, byle byla ladna pogoda - to miasto sie bez problemu
                    obroni :-)))
                    A miesiac pozniej bede mial chyba Amerykancow na glowie to tez chyba ich zabiore.

> A tak na marginesie - uważaj z wartościowymi przedmiotami na Lagunie. Kilka
                    > miesięcy temu (podobnież - bo znam to od żony okradzionego) były tam na porządk
                    > u dziennym kradzieże (bezwłamaniowe) z szafek. Nie wiem czy byłeś w Polkowicach
                    ale tam mają zamiast kluczy jakieś mikroprocesory czy coś takiego. Tymczasem na
                    > lagunie są zwykłe klucze. Wystarczy skopiować i już można otwierać bez problemu
                    > . Nie mudsze Ci chyba dodawać że dla przeciętnego złodzieja obcokrajowiec jest
                    > bardzo łakomym kąskiem ;( A po takiej historii ciężko Ci będzie stworzyć dobrą
                    > atmosferę...

W Polkowicach nie bylem ale bylem w Wiesbaden - tam tez maja karty magnetyczne.
                    Dzieki za ostrzezenie - nie zabierzemy nic cennego. Faktycznie bylaby straszna
                    siara...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka