Dodaj do ulubionych

Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego

20.06.04, 23:39
mam mieszane uczucia-z jednej strony to swietnie ze ktos probuje ozywic teren
walow i stworzyc tam przestrzen gdzie mozna spotkac sie ze znajomymi cos
zjesc czy wypic a z drugiej niepokoi mnie ze cale waly powoli przechodza w
rece jednej osoby-to chyba niezbyt dobrze z punktu widzenia konkurencji-
jestem ciekaw na jakich zasadach dzierzawi sie fragmenty walow chrobrego na
dzialalnosc gospodarcza i czy poza p golema nie ma innych chetnych do ich
zagospodarowania...?
Obserwuj wątek
    • Gość: bydlo w urzedzie ty cholerny glabie! IP: *.client.comcast.net 21.06.04, 00:09
      Przynajmniej te "jedne rece" maja jakas wizje i pomysl. Jak narazie ich knajpy
      maja charakter i trzymaja sie kupy. A idiota to jest konserwator zabytkow, ten
      glupek pozwolil na "odswiezenie" walow chrobrego poprzez piaskowanie!?!!!? W ten
      sposob mury staly sie jasne ale tez stracily okolo jednego centymetra
      wierzchniej warstwy, wszystko zostalo sciete i zaokraglone, wyglada to
      tragicznie, przyjzyj sie. Wszystkie detale sa "wymyte". Za to tego durnia
      konserwatora powinni wpieprzyc do pierdla. Proces "piaskowania" w odswiezaniu
      kamiennych elewacji mozna stosowac, ale musi byc zastosowany odpowiedni
      material, jak piasek silikonowy czy zdrobniale luski orzechowe. Jednym zlowem
      proces odnawiania kamieni jest delikatny i musi byc nadzorowany, a te globy
      zerzneli mury piaskiem uzywanym to czyszczenia ze rdzy stali. Moim zdaniem waly
      sa juz zniszczone nieodwracalnie, dobrze ze ktos chce je zagospodarowc, tylko
      jak zwykle banda urzednikow/lapowkarzy czeka na swoje myto.
      • pejsik A ja nic nie wiem 21.06.04, 00:14
        Jakos przeoczylam ten fakt - w ktorym miejscu ma byc to cudo??
      • Gość: ex Re: ty cholerny glabie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 01:30
        jeden o gruszcze, drugi o pietruszce. a co do innych, ktorzy chcieliby tam
        prowadzic interesy to pewnie zostaliby szybko i brutalnie "wypchnieci". uklady,
        ukladziki.
    • Gość: Derwisz Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 213.155.191.* 21.06.04, 07:00
      Chwala Golemom !!! To jedyni prawdziwi inwestorzy w tej zapyzialej,zawistnej
      wiosce Szczecin...rzygac mi sie chce na forumowiczow indolentow
      leworecznych,ktorzy gdyby nie Golema i kilku innych to by nawet nie wiedzieli
      jak wyglada czysta toaleta w knajpie.A propos...zawistne,jadowite szczecinskie
      pospolstwo NIC z tego nie mam,ze tak pisze...ani rabatu u Golemy w jego
      knajpach ani zadnej innej korzysci,oprocz przyjemnosci,ze jego maniakalne
      starania sprawiaja,ze w kilku miejscach Szczecin przypomina Europe....Zarabia
      na tym??!! O zgrozo!!! Przeciez powinien majatek rozdac tej
      leworecznej,stekajacej holocie...ktora na forum pluje...a do niego pewnie
      przymilnie sie usmiecha.Rzygac sie chce.
      • Gość: mimi Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.06.04, 07:30
        derwiszku z IP: 213.155.191.*

moze masz i racje, moze
        ale czy nie mozna tego samego powiedziec, hmm... milej, uprzejmiej?
        widzisz roznica polega na tym, ze jak wiekszosci ludzi chce sie rzygac, to ida
        do toalety, a nie na forum
      • Gość: sonar Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 213.25.8.* 21.06.04, 07:36
        To sie porzygaj, najlepiej w tej nowej knajpie - to propozycja dla Derwisza.

Co do tematu - zgadzam sie z masadalosa. Tez mam watpliowosci, ale z drugiej
        strony jest to jakies wyjscie. Wprowadzenie nowej funkcji do zabykowego
        obiektu, bez chamskiej ingerencji w jego strukture, daje szanse ozywienia tego
        fragmentu Nadodrza. Watpliowsci moze budzic jednak fakt, ze Waly Chrobrego
        zmienia sie w koncu w knajpowisko, a jesli jego uzytkownikami beda glownie
        ludzie na poziomie Derwisza, to nie bedzie to zbyt mile miejsce.
        Glowne pretensje nalezy miec do wladz miasta. Urzedasy nie maja ani krzty wizji
        Nadodrza. Zapluwaja sie z zachwytu nad idea zagospodarowania Srododrza, a tak
        naprawde wykazuja kompetencje ciekawskiego dziecka, manifestujaca sie
        pytaniem "a cio to je?".
        Skandalem jest natomiast sprawa piaskowania. Nie rozumiem, na czym polegaja tak
        czeste bledy konserwatorskie w Szczecinie. Czy to brak nadzoru, czy jakies inne
        wzgledy powoduja, ze dochodzi do szkolnych bledow w sztuce? Z cala pewnoscia
        Szczecin to duze miasto, a sluzby konserwatorskie sa skromne osobowo, ale cos
        tu nie klapuje. Tylko co...?
        • Gość: amozetak Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 217.153.6.* 21.06.04, 07:55
          Wały Chrobrego może uaktywnić ruch ludzi. Jak to osiągnąć???? To nie jest
          trudne pytanie. Należy udostępnić Wały Chrobrego ludziom!! Jak??????? Zamknąć
          ruch kołowy na ulicy Jana z Kolna. Można w okresie letnim zamykać w/w ulicę w
          weekendy, a ludzie sami zaczną przychodzić.
          To przecudne zjawisko można zauważyć przed wszystkimi imprezami, gdy wieczorem
          na dzień przed imprezą Jana z Kolna jest zamykana.
          Polecam do przemyślenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: Konik Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: *.ssn.pl / *.ssn.pl 21.06.04, 08:08
        w 100% sie z Toba zgadzam! nieudacznicy zazdroszcza kazdemu kto troche ma kasy,
        a ze Golem ma uklady ... przynajmniej miasto cos z tego ma ... dodam jeszcze,
        ze kolo Golem ma cool nazwisko ...
        • Gość: Meg Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 62.233.173.* 21.06.04, 14:47
          Golema, Golema, kolego :)
    • Gość: Antyknajak Znowu szczecińska zawiść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 08:06
      Nic dziwnego, że Szczecin jest w czołówce w Polsce jeżeli chodzi o
      statystyczne poparcie dla SLD.
      Każdy inwestor to skarb. Szanujmy ich.
      • Gość: Marian Pażdzioch Re: Znowu szczecińska zawiść IP: *.ksiazat.v.pl 21.06.04, 08:43
        mnie się podobają puby na wałach. jest ich za mało, powinno być więcej. pomysł
        aby w wolne dni jezdnie były deptakiem jest moim zdaniem dobry, jedynym
        widocznym pojazdem w te dni to rower.
    • Gość: mamoniowa Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 212.244.77.* 21.06.04, 08:37
      Nie jestm przeciwna braciom Golemom, wrecz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko,
      ale pamietam, ze kilka lat temu w czasie Dni Morza, trzeba bylo zaplacic za
      wstep do Columbusa. Z lekka wyrachowane zagranie wlasciciela tego przybytku.
      Fajnie, ze ktos inwestuje, ale szkoda, ze ten rozwoj Szczecina ogranicza sie
      tylko do serwowania jadla i napitkow.
    • enancjo Re: koncern Golemow .. 21.06.04, 09:03
      .. super ze choc jedni ludzie chca cos zrobic w tej naszej
      miescienie, ale popracujcie tez troche nad jakoscia obslugi
      i jakoscia .. bo jakby zaczyna wymykac sie spod kontroli ...
      .. po pierwsze obsluga .. bywa ze ignoruja klientow wrecz
      traktujac ich obrazliwie .. gdy np 3 dzwiewczyny usiadly
      wypic kawe na Walach .. doszlo do malej scysji gdy po 20-30
      minutach nawet nikt nie podszedl do nich .. a pozniej czekaly
      na swoje zamowienie dobre nastepne 15-20 minut i DON KELNER
      mial taka mine podajac im, ze siedzac obok z goscmi mialem
      ochote wstac i dac mu w pysk ..
      .. zarcie .. czy dosypujecie jakies dodatki smakowe czy cos
      innego .. miewam niestrawnosci i podobnie inni goscie,
      nie znam sie na tym, ale cos jest nie tak .. smakowac
      smakuje, ale dlaczego .. pozniej mam niemal natychmiastowy
      'efekt drazliwego jelita' .. i nie jestem w tym odosbniony
      oraz powtarza sie to regularnie ... i to do tego stopnia ze
      obecnie wolimy pojsc gdzie indziej ..

.. w wyniku zaczelismy nawet snuc teorie .. za wlasciciele ze
      wzgledu na efekt skali zaczynaja tracic kontrole nad jakoscia,
      albo w kuchni konkurencja podrzucila im jakas 5 kolumne ..
      Enancjo
      • Gość: Antyknajak Jakośc usług,skutecznie gwarantuje tylko konkuren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 09:45
        Ten , słusznie przez Ciebie postawiony problem może rozwiązać jedynie
        konkurencja, a nie jak za komuny uchwała, nakaz, zakaz itp socjalistyczne
        dyrdymały.
      • Gość: klient Re: koncern Golemow .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:26
        Tak , przedmówca ma rację , trochę ostatnio jakby spadła atmosfera w lokalach
        pana G. Byłem ostatnio w weekend żaglowców w porze obiadu chialem usiąść z
        przyjaciółmi w knajpie przy Dworcu morskim i uwaga pani nam nie mozwoliła
        usiąść w wybranym przez nas miejscu bo było nas 4 ( stolik czy jak kto woli
        loza była na 6-8 osób ) bo jest pora obiadu i zaraz mieli miec masę klientów
        głodomorów ( my chcieliśmy 3 kawy i 1 piwko wiec mozna nas było przepędzić ) -
        sami zrezygnowaliśmy po jej interewncji bo pani był arcy niemiła. Poszylimy do
        Columbusa a tam również niespodzianka : karta ciast - nic nie ma , lody nie
        ma , kawa taka nie ma ... Smutne moze rzeczywiście się to wymyka z pod kontroli
        Darmowa rada dla restauratorów : moze jak 3 lokale sa tak blisko siebie, moze
        mozna dowieść z innego produkt , którego nie ma w innym... wkońcu to tylko 300
        m - 400 m. Wszelkie monopole jak widać w dłuższym okresie czasu zaczynają się
        niesprawdzac ... Warto przyjżeć się też kadrze zarządzającej, być może
        włąsciele nie wiedzą co się dzieje w ich lokalach jak ich nie ma.... Panie
        Pawle moze potrzebuje pan nowego kierownika ... dogadamy się proszę o
        kontakt ...
      • Gość: WOY Re: koncern Golemow .. IP: 212.14.63.* 22.06.04, 15:17
        O! A więc nie tylko ja miałem sraczkę po konsumpcji? Cos widocznie jest na
        rzeczy.
    • Gość: szczecinianin TAK TRZYMAĆ SZCZECIN. BRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 09:22
      Wreszcie zaczyna się coś dziać w Szczecinie
      • Gość: sonar Re: TAK TRZYMAĆ SZCZECIN. BRAWO IP: 213.25.8.* 21.06.04, 09:36
        Tak na marginesie - dziwi mnie, ze tak wielu szczecinian ekscytuje sie
        perspektywa powstawania nowych knajp. Nie jestem przeciwnikiem lokali
        rozrywkowo-konsumpcyjnych, ale chwilami wyglada to troche tak , ajkby dla
        niektorych ludzi miara rozwoju miasta byla ilosc przybytkow, w ktorych mozna
        napic sie piwa i podrgac w rytm jakiejs house-music. Gratuluje horyzontow! Byc
        moze dlatego Szczecin to wies z tramwajami?
      • Gość: mamoniowa Re: TAK TRZYMAĆ SZCZECIN. BRAWO IP: 212.244.77.* 21.06.04, 11:31
        Uwazasz, ze budowa kolejnego pubu to takie wydarzenie???A coz w tym takiego
        wyjatkowego w miejscu, gdzie sprzedaje sie piwo i serwuje zarcie???
    • Gość: stary szczeciniak Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 217.153.6.* 21.06.04, 11:15
      No i stało się wszystko jasne! Biedne te Wały Chrobrego. Od jakiegoś czasu
      pisze się w lokalnej prasie dużo, wielu mędrców morskich wypowiada się co
      należy zrobić żeby "ożywić", sciągnąć turystów najlepiej wielkimi
      wycieczkowcami. Była też wypowiedź Dyr.Urzędu Morskiego tak bzdurna że trudno z
      nią polemizować a jest to przecież nie tylko urzędnik ale k.ż.w. Nawet powstało
      jakieś stowarzyszenie. Jednak szczytem hipokryzji był artykuł "wybitnego
      dziennikarza" niejakiego Bolesława Wolnego pt "Nie wszystko stracone". Wolność
      gospodarcza a Wały będą"żywe". Won ze ..skromną turystyką.. Smutek na Wałach to
      wyizolowanie od węzłów komunikacyjnych!! Mam podejrzenie że redakcja Kuriera,
      łącznie z redaktorem naczelnym /jego zdanie w innym artykule: Wały Chrobrego są
      stracone. Tam mogłoby tętnić życie a tego nie ma-.../ przygotowuje szczecinian
      do "uwłaszczenia" tego co w Szczecinie najpiękniejsze. Red.M.Klasa publikuje
      różne rzeczy i wiele wypowiedzi jest trafnych (nie redaktora). Konkluzja jest
      zawsze jedna; na Wałach jest źle a wszyskiemu winni są właściciele nabrzeży
      którzy są biedni, keje sierotami, krzyk Urzędu Morkiego "oddajcie nam nabrzeża"
      (sic!)miasto musi wrócić na Wały ( tak jak by ich tam nie było)itp.i zawsze co-
      robi w najbardziej reprezentacyjnym miejscy ten statek który miał wozić po
      porcie wycieczki a bezszczelnie stał się restauracją i hotelem!!! Wg. B.Wolnego
      jedynym rozwiązaniem są nie co innego ale mniejsze i większe ...galeriowce z
      wielkim światowym handlem... Ten artykuł jest tak głupkowaty że chyba o co
      innego chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi.. No i pojawia się dzisiaj Pan
      Golema - dwa puby na górze,Rio Grande na dole to za mało. Opisana inwestycja to
      duża i droga sprawa, ale jak się wczyta w treść artykułu to zajęcie całych
      Wałów góry,skosu i podstawy, schodów itp. zaczyna to być klarowne. Można zatem
      powiedzieć z dużą dozą pewności,że za kilka lat Wały będą "biletowane",
      rozpijaczone /tak jak jest w czasie tzw imprez masowych/. Tylko czy naprawdę
      szczecinianie i Szczecin potrzebuje takie "centrum rozrywki".
      Zrozumiałe jest też czyczenie przedpola; wykosić jakąkolwiek konkurencję,
      miasto tzn zarząd radni i kolesie będą "łatwiejsi w obróbce" no i wtedy całe
      Wały z kejami będą golemowe. Właściciele nabrzeży będą spacyfikowani a
      pogrobowcy z sld i im podobni będą nieźle ustawieni.
      A piekne Wały? Przecież to jest oaza spokoju, to są kiermasze zawsze udane to
      jest spacerniak dla mieszkańców. To dla nich powinno być tych imprez więcej,
      prezentacji artystów i domorosłych artystów, kiosków z pamiątkami itp. Te dwa
      puby na górze b.dobry pomysł - tylko oby nie zamieniły się 'mordownie'. Brakuje
      więcej różnorodności; - za dużo piwska. Nabrzeża to jest inna bajka-na szczęście
      ten teren jest w granicach morskiego portu - Golemie się nie uda!
      • Gość: Jaro Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 21.06.04, 12:25
        eeeeee?
    • Gość: Ancymon Będziemy potęgą. IP: *.pomorzany.v.pl 21.06.04, 12:05
      No no, niedługo Szczecin stanie się potęgą pubową w Polsce a może już jest. Nic
      tylko się cieszyć, jakich cudownych inwestorów przyciągamy. Tylko niech Panowie
      o kibelku nie zapomną i udostępnią go bez kluczyka - ciekawe czy za darmo. Wały
      są spaskudzone nie tyle co przez ostatnie ich czyszczenie ale szlak
      komunikacyjny, który ludowa władza wspaniałomyślnie nam sprezentowała. A
      tłukom, które pojawiły się po 1989 jakoś nie przyszło do głowy skasować tego
      shitu i zrobić piękne miejsce na wszelakie imprezy, parady itp. Nikomu krzywda
      by się nie stała jakby "6" jeździła przez miasto, jak to czasami bywa przecież.
      • Gość: mlody Re: Będziemy potęgą. IP: 217.153.6.* 21.06.04, 13:37
        W OKRESIE CZERWIEC-SIERPIEŃ WE WSZYSTKIE WEEKENDY RUCH KOŁOWY NA UL. JANA Z
        KOLNA NALEŻY ZAMKNĄĆ. CZY TO TAK WIELE???? NIE, ALE ZDECYDOWANIE WPŁYNIE NA
        ZWIĘKSZENIE ZAINTERESOWANIA LUDZI TĄ PIĘKNĄ OKOLICĄ. JAK NIE BĘDZIE SAMOCHODÓW
        TO I JAKIEŚ PAMIĄTKI SIĘ POKAŻĄ I STATECZKI ZACZNĄ PRZYPŁYWAĆ. TO PRZECIEŻ
        OCZYWISTE!!! NA POCZĄTEK POLECAM PROSTE ROWIĄZANIA, BO Z WIELKICH PLANÓW RZADKO
        CO WYCHODZI.
    • Gość: WOY jeżeli wszelka kasa miałaby być prana tak jak ta IP: 212.14.63.* 21.06.04, 14:20
      na Wałach, z korzyścią dla dobra wspólnego i dla Szczecina, to jestem za!
      • Gość: mamoniowa Re: jeżeli wszelka kasa miałaby być prana tak jak IP: 212.244.77.* 21.06.04, 15:04
        Wspolnego dobra,ale chyba wlascicieli. Jakiez to materialne korzysci bedzie
        mialo z tego miasto???
        • Gość: WOY Re: jeżeli wszelka kasa miałaby być prana tak jak IP: 212.14.63.* 21.06.04, 16:27
          a) wzrost atrkacyjności turystycznej Wałów i Szczecina (-> większe wpływy z
          turystyki),
          b) podatki,
          c) pracę dla kilkudziesięciu chyba osób,
          d) dobra kultury materialnej które pozostawimy po sobie, a nie tylko odtworzymy
          po Niemcach,
          e) kolejna knajpę z niezłym żarciem (skoro to Golema robota)
          Starczy?
          • Gość: sonar Re: jeżeli wszelka kasa miałaby być prana tak jak IP: 213.25.8.* 21.06.04, 18:31
            Chyba cie popapralo! Co to za atrakcyjnosc z powodu kolejnej chalalni piwa? Co
            to za dobro kultury? Czlowieku! Puknij sie w swoja rozczochrana!
          • Gość: far Re: jeżeli wszelka kasa miałaby być prana tak jak IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 22.06.04, 13:31
            Gość portalu: WOY napisał(a):
            > c) pracę dla kilkudziesięciu chyba osób

szkoda tylko,że tyle osób w tych ich knajpach jest zatrudnianych na czarno
            • Gość: WOY Re: jeżeli wszelka kasa miałaby być prana tak jak IP: 212.14.63.* 22.06.04, 15:14
              nie umniejsza to faktu, że te kasę dostają. Nauczmy się cieszyć z małych
              rzeczy...
              Nie to, żebym bronił gościa co się Golema nazywa, bo go nie znam a z tego co
              słyszałem to niekoniecznie sympatyczny typ, ale coś chłopisko po sobie zostawi
              i tak przejdzie do historii współczesnego Szczecina czy to się komus podoba czy
              nie...
    • ja_aska Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego 21.06.04, 15:05
      jednym z warunków podpisania umowy powinno być wybudowanie dużej publicznej
      toalety dla spacerujących na wałach.
      • vojciech Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego 21.06.04, 15:33
        ja_aska napisała:

> jednym z warunków podpisania umowy powinno być wybudowanie dużej publicznej
        > toalety dla spacerujących na wałach.

No z tym się zgadzam w całej rozciągłości. Chyba nawet były takie plany?
        • Gość: Tomek Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 16:15
          Dlaczego jeszcze jeden PUB dla zapijaczonych szczecińskich piwoszy,czy kiboli
          Pogoni!
          A może by tak kabaret,czy namiastkę muzeum morskiego...?
          Może elegancka restauracja-bo na Wałach nie ma nawet gdzie (w przyzwoitych
          warunkach obiadu zjeść!-wszędzie zapijaczeni piwosze i pijane szczecińskie
          gęby!)
          Dlaczego to wszystko takie szczecińskie i buraczane!
          Nie bez powodu nazywają nasze miasto miastem....BURAKÓW!
        • ja_aska Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego 21.06.04, 16:16
          nie wiem jakie były plany ale chyba nie zapisano tego w umowie i znowu będzie
          lipa.
    • blackexit Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego 21.06.04, 16:31
      podobnie jak masadosa trzeba powiedziec ze dobrze ze cos sie dzije bo to
      miejsce jest martwe. z drugiej strony pan golema i jego intersy nie sa
      najeciekawsze. mowie o knajpach oczywoscie sztandarowa lokomotywa to objaw
      wszelkiej patologii mlodziezy do ktorej nie zabieraja sie stworzonedo
      instsytucje. barak przed komosem pt cinema - nie wime jaki konserwator i
      dlaczego zgodzil sie na postawinie czegos takiego. mamy jeszcze 3 knajpy na
      walach porto granda gdzie karki w mercu wjezdzaja niemal do srodka plus szczyt
      tandety pt colorado z plastykowym dzikim zachodem i columbus z platykowym
      rekinem. no i niedawno otwarta karczma pod kogutem. wszystkie te knajpy laczy
      jedno - absolutna opieszalosc i olewanie klienta. im sie poprostu nie chce im
      nie zalezy na tym czy ty wrocisz czy nie. czy zjesz czy wypijesz. zupelnie ich
      to nie interesuje. mysle ze epoka golemy skonczy sie w szczecinie tak jak epoki
      innych wczesniejszych restauratorow. pozdrawiam blackexit
      • Gość: DANNY Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 17:18
        Nie mam takich wrażeń jak blackexit. Może trafiamy tam w innych godzinach ale
        nie czuję się w knajpach Golemy olewany. Pojedź do Maciejewa (tak, tak -
        Arkadiusz Grochulski) a poznasz smak goryczy, kiedy banda kelnerów błąka się po
        zakamarkach unikając Twoich błagalnych spojrzeń.
        • Gość: mamoniowa Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 212.244.77.* 22.06.04, 10:24
          Kilka razy zamawialam zarcie na wynos korzystajac z przedpoludniowych rabatow (
          pracuje niedaleko), wyraznie i glosno zaznaczajac, na ktora godzine ma byc
          przygotowane, proszac, aby sie nie powtorzyla sytuacja z oczekiwaniem. Nie wiem
          czy to zlosliwosc obslugi, czy ignorowanie zyczen klienta, ale za kazdym razem
          musialam czekac na przygotowanie porcji. Wybacz,ale przed poludniem nie ma
          tloku, obsluga stala stloczona w drzwiach do kuchni opowiadajac sobie dowcipy.
          Zreszta wiele osob ma zastrzezenia do czasu realizowania zamowien, niedawno
          forumowicze wybierali najgorsze knajpy w Szczecinie, Columbus i Colorado byly
          wielokrotnie wymieniane.
    • Gość: Pablo Re: Rusza budowa nowego pubu na Wałach Chrobrego IP: 62.233.223.* 21.06.04, 19:21
      Bravo bravo Panie Leszku. Zawsze wiedzialem, ze jest pan wspanialym architektem
      i ktos Pana doceni. Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka