Gość: prawy katolik Re: ARKADIUS najt gejowski w Szczecinie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:07 Do Amsterdamu geje wypad. Ta zaraza zaczyna sie tu za szybko szerzyć, chyba trzeba sie tym zając i zorganizowac kilka pacyfikacji, kto wie może już niebawem. SPodziewajcie sie sporej grupy łysych gości z bejzbolami w dłoniach zabawimy sie wspólnie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: ARKADIUS najt gejowski w Szczecinie. IP: 83.168.104.* 27.06.04, 12:19 To tak "prawy katoliku "- księży pedofili i homoseksualistów będziesz bronił do ostatniej kropli krwi ale tych , którzy z tymi księżmi współżyją wyganiasz - czyżbyś czekał na swoją kolej - pamiętaj , że i Ciebie ktoś może wtedy wygonić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy katolik mało inteligentny jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:30 Mój nick jest przewrotny i ma na celu dokopać także katolikom, którzy sa jeszcze bardziej żałośni niż geje i lesbijki. Poracuj trochę nad myśleniem abstrakcyjnym. Natomiast potwierdzam jeszcze raz, żebys nie miał wątpliwości: będę pacyfikował gejowskie wiece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: mało inteligentny jesteś IP: 83.168.104.* 27.06.04, 12:47 W tym momencie sam się przyznałeś , że jesteś mało inteligenty jeżeli siłowo chcesz rozwiązywać swoje problemy . Sam nie jestem gejem ani lesbijką ale mi osobiście ci ludzie nic nie zrobili w przeciwieństwie do takich ja Ty . Niektórzy Twoi "koledzy " noszą jeszcze ślady perswazji i nauki TOLERANCJI dlatego mam nadzieję , że i Tobie ktoś przetłumaczy ( mniej lub bardziej boleśnie ) , że tolerancja powinna cechować każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: mało inteligentny jesteś 27.06.04, 12:48 zacznij od swego pustego łba te pacyfikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy katolik Re: mało inteligentny jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:03 Żydom, arabom, gejom i czarnuchom mówimy zdecydowane NIE!!!!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: mało inteligentny jesteś IP: 83.168.104.* 27.06.04, 13:15 Naprawdę jesteś biedny - przecież tym grupom zawdzięczamy między innymi i to , że tacy jak Ty mają zajęcie - pomyśl co będzie gdy ich wszystkich spacyfikujesz Odpowiedz Link Zgłoś
dexim Re: mało inteligentny jesteś 02.07.04, 23:14 Ale dałeś się sprowokować, bleeeee... Gość rzucił hasło, a tu już dałeś się ponieść: księża homoseksualiści itp. banały. Jakbyś był taki tolerancyjny, to byś bronił swych kumpli, nawet w sutannach, ponad wszelkimi podziałami. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarcin_szn Re: mało inteligentny jesteś 27.06.04, 13:18 Chciałbym Ci powiedzieć tylko prawy katoliku, że tacy ludzie jak Ty przybliżają nas do "ciemnego wschodu" oddalając od całej Europy i cywilizowanego świata. Jesteś dumny, z tego, iż jesteś rasistowskim snobem? Mam nadzieje, że Twój gatunek jest na wymarciu...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy katolik Re: mało inteligentny jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:39 Ale was wysterowałem hehehehe! Przecież powinniście się zorientować, że ten nick plus dziwne chore teksty to taki psycho-czarny chomor, ale widać nie znacie się na takowym. Przynamniej ja miałem trochę zabawy, tak na prawde kocham zydów, arabów, gejów i murzynów :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Innych pouczasz, a sam jestes rasista UWolu!!!!!! IP: 82.139.15.* 01.07.04, 19:47 Te sformulowania...: mmarcin_szn napisał: > przybliżają > nas do "ciemnego wschodu" oddalając od całej Europy i cywilizowanego świata. ...znacza ze sam uwazasz za gorszych od siebie "ciemniakow ze wschodu". I co? Mowisz ze nie sa cywilizowani? Moze myslisz ze siedza jeszcze na drzewach? Ty rasisto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dexim Re: mało inteligentny jesteś 02.07.04, 23:16 "Mam nadzieje, że Twój gatunek jest na wymarciu..." - ostry tekst. Hitler by się go nie powstydził. MC lubi prowokować. A może to są krypto......i?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 kto Cię chował , prawy katoliku ? IP: *.comnet.krakow.pl 27.06.04, 13:42 uwazasz ,że przemoc fizyczna to najlepszy sposób na rozwiązanie nurtujacych nas problemów ,prawy katoliku ? przecież homoseksualistą może okazać się Twój syn, wnuk, co wtedy zrobisz, zabijesz ? to trafisz do więzienia i tam sam zmienisz orientację seksualną ,bo za zabójstwa bardzo długo się siedzi w towarzystwie hm, powiedzmy spragnionych miłości panów kryminalistów. Niestety niektórych rzeczy można nie lubić, /tak,jak ja kościoła rk/ ale mamy XXI wiek, i nie po to wywalczyliśmy demokrację aby dokonywać samosądów oraz powrócić do tortur i palenia na stosach osób o innych poglądach politycznych, religii, kolorze skóry, czy orientacji seksualnej.Lepiej daj upust swoim frustracjom w zawodach sportowych, tam pokaż swoja męskość. Tych z kijami wszyscy określają jako bezmózgowców dymanych przez swoich mocodawców, którzy od tyłu za ich plecami zbijają kapitał polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek231 Re: kto Cię chował , prawy katoliku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 16:08 Homseksualizm jest wbrew naturze, dlatego najlepszym sposobem na rozwiązanie tego problemu jest leczenie. To taka sama choroba jak pedofilia, zoofilia i inne "filie". Te zboczenia się leczy, więc dlaczego nie leczyć homoseksualizmu? Co z tego że WHO wykreśliła to pod naciskiem politycznym z rejestru chorób. Prawdy opartej na badaniach medycznych nie da się zafałszować politycznymi awanturami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 tak,tak jacuś ! a świstak siedzi i zawija te srebe IP: *.comnet.krakow.pl 27.06.04, 16:58 oni są tak chorzy ,jak Ty jesteś zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa potomstwo IP: 212.244.77.* 28.06.04, 15:25 No dobra, ale w jaki sposob pary homoseksualne przedluza gatunek zgodnie z natura? Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: kto Cię chował , prawy katoliku ? 28.06.04, 00:39 > Prawdy opartej na badaniach medycznych nie da się zafałszować politycznymi > awanturami. dokladnie masz racje i dlatego nie rob awantur... mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek231 Re: kto Cię chował , prawy katoliku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:46 Homoseksualizm można leczyć. Oto sposoby: "Farmakologicznie - środkami psychotropowymi lub lekami na obniżenie popędu Psychoterapią - leczeniem muzyką i szeroko pojętą edukacją Metodą behawioralną - np. puszczaniem filmów, które mogą ich podniecić, i jednoczesnym podawaniem lekarstw na wymioty" Powyższe sposoby wyczytałem w jednej z gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: kto Cię chował , prawy katoliku ? 29.06.04, 10:47 Gość portalu: jacek231 napisał(a): > Homoseksualizm można leczyć. Oto sposoby: > > "Farmakologicznie - środkami psychotropowymi lub lekami na obniżenie popędu > Psychoterapią - leczeniem muzyką i szeroko pojętą edukacją > Metodą behawioralną - np. puszczaniem filmów, które mogą ich podniecić, i > jednoczesnym podawaniem lekarstw na wymioty" > > Powyższe sposoby wyczytałem w jednej z gazet * tym samym sposobem mozna leczyc hetero... Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: kto Cię chował , prawy katoliku ? 29.06.04, 21:41 no to wspolczuje doboru autorytetow... a swoja droga w jednej z gazet wyczytalem ze papiez to zyd i w ogole wszyscy to zydzi ciekawe co? mdosa Odpowiedz Link Zgłoś
haganah prawy katoliku to też jest choroba 09.07.04, 11:56 Twoje chore poglądy lub jak to piszesz :) "czarny chomor" to też choroba niestety. Dysgrafia się nazywa. Za dużo piwka lub leżenia w wannie ;P A co tam porabiasz nikt nie wnika krawy patoliku (sic!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy katolik Re: kto Cię chował , prawy katoliku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 07:21 Jaką szkołe kończyłeś H56? Nie nauczyli cię tam, że jak ktoś pisze że żartuje to tak jest? Mumio Egipska heheh :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dominkadg Re: ARKADIUS najt gejowski w Szczecinie. 30.06.04, 21:24 Gość portalu: prawy katolik napisał(a): > Do Amsterdamu geje wypad. Ta zaraza zaczyna sie tu za szybko szerzyć, chyba > trzeba sie tym zając i zorganizowac kilka pacyfikacji, kto wie może już > niebawem. SPodziewajcie sie sporej grupy łysych gości z bejzbolami w dłoniach > zabawimy sie wspólnie hehe. Ty prawy katolik - a tolerancja gdzie? Co tylko stary testament za wzór? Może trochę należy poszerzyć swoje horyzonty myślowe - jeżeli takie posiadasz. A jak na razie większą zarazą jest banda łysoli o ilorazie IQ nie przekraczającym poziomu szympansa. Nie obrażając szympansów. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: ARKADIUS najt gejowski w Szczecinie. IP: *.swipnet.se 01.07.04, 18:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZE SZWECJI Re: ARKADIUS najt gejowski w Szczecinie. IP: *.skane.se 28.06.04, 00:15 Bywam w Szczecinie.Napiszcie do mnie. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: do prawyego katolika IP: *.ksiazat.v.pl 28.06.04, 00:35 problem gejowski? zaden problem! problemem sa dzieci, zakazać adopcji. jeżeli twierdzą że są normalni, tylko kochają inaczej, to niech sami sobie zrobią. natury nie da się oszukać, powiedział albercik w seksmisji.oglądałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: do prawyego katolika 28.06.04, 16:06 Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a): > > natury nie da się oszukać, powiedział albercik w seksmisji.oglądałeś? * ba, pewnie, nawet ze sto razy:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: do prawyego katolika 28.06.04, 16:14 no, lepiej trzymać dzieci w bidulach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: do prawyego katolika IP: 212.244.77.* 29.06.04, 07:30 Chodzilo tylko o kwestie przedluzenia gatunku zgodnie z natura :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: do prawyego katolika IP: *.ksiazat.v.pl 29.06.04, 07:56 no właśnie, niech sobie przedłużają, ale między sobą "gatunek". Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: do prawyego katolika 29.06.04, 09:17 partenogeneza jest znana od dawna i do tego występująca w przyrodzie. może ten "nabożny" stosunek do schematu 1+1 jest przesadzony? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: do prawyego katolika IP: *.ksiazat.v.pl 29.06.04, 09:23 dzieworództwo? dzieworództwo rozumiem, ale pedałorództwo? a zresztą! nie mój problem. m.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: do mamoniowej IP: *.comnet.krakow.pl 29.06.04, 10:34 a co homoseksualiści mają z przedłużaniem gatunku, słyszałaś kiedyś aby księża mieli ze sobą dzieci ? pedały były ,są i będą, tak chciała Wasza bozia, bo to ponoć ona świat stworzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa ewolucja IP: 212.244.77.* 29.06.04, 10:50 To bylo tylko pytanie dotyczace przedluzenia gatunku w parach homoseksualnych, na ktore nie uzyskalam odpowiedzi. Ale skopro odbiegadz od tematu, to i ja zadam pytanie nie zwiazane z nim. Skoro jestes takim przeciwnikiem kosciola, Boga, to powiedz po co zmuszasz wlasne dzieci do chodzenia na religie ??? Dla pierwszokuminijnych prezentow??? Wydaje mi sie, ze aby zachowac autorytet, tzreba byc konsekwentnym, a nie zwracac sie w kierunku wiejacego wiatru. Dziwnym trafem moi przyjaciele, homoseksualisci nie maja zamiaru brac udzialu w jakichs szemranych marszach, poniewaz ich seksualne preferencje to ich prywatna sprawa, nie musza obwieszczac tego calemu swiatu. Nigdy nie spotkali sie z dyskryminacja, poniewaz nie rostrzasaja intymnych spraw na forum. Z tego tez wzgledu nikt nie wnikal w ich prywatne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa partenogeneza IP: 212.244.77.* 29.06.04, 10:58 Owszem zjawisko partenogenezy nie jest odkryciem XXI wieku. No,ale jakos nie slyszalam, aby dzieworodztwo spowszednialo u ssakow. Mozliwe, ze masz najnowsze doniesienia, barzdo chetnie poczytam he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: partenogeneza IP: 212.14.0.* 29.06.04, 11:06 Coś Wybiórcza podawała informację o urodzinach myszy z dwóch komórek jajowych bez udziału plemników... Bodaj Japończycy tego dokonali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: partenogeneza IP: 212.244.77.* 29.06.04, 11:12 Dzieki, w takim razie poczekajmy, az SPOWSZEDNIEJE u homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: partenogeneza 29.06.04, 11:18 1. u homoseksualistów (jakby ktos nie wiedział) są TEŻ kobiety. tzw lesbijki. 2. moi przyjaciele homoseksualiści maszerują i paradują (ostatnia sobota w berlinie). 3. po to trwa ewolucja by ssaki również zaczęły się rozmnażać bez problemów. 4. co ma religia do preferencji? raczej ma dużo do tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: partenogeneza IP: 212.244.77.* 29.06.04, 12:12 O ile mi wiadomo ssaki rozmnazaja sie bez problemow. Biorac pod uwage hodowcow, raczej nikt nie porwal na to, aby rozmnozyc pare zwierzat tej samej plci. A bedac przy ewolucji, istnieje rowniez ewolucja wsteczna, nie nalezy tez zapomniec o chowie wsobnym. Rozne sa mozliwosci czy kombinacje. Zle sie dzieje jesli w miescie, w ktorym burmistrz jest gejem, homoseksualisci musza sie domagac rownosci he he he. Aha, uzywajac terminu homoseksualisci i piszac o parrtenogenezie wydalo mi sie oczywiste, ze jest mowa o kobietach, Chyba na tyle kazdy opanowal podstawy biologii, aby nie sugerowac sie filmami typu "Junior " Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: partenogeneza 29.06.04, 12:17 casły czas jest gadka o pedałach a to chyba nie baby? w którym mieście szefostwo jest gejem? bo prawdę mówiąc nie mam pojęcia który z braci jest szefem? ten z żoną czy ten bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa czerwone skarpetki IP: 212.244.77.* 29.06.04, 13:02 Oj Aska Aska, chyba sie zapatrzylas w czerwone skarpetki, bo nie przypuszczam, aby to co napisalam bylo az tak skomplikowane, aby sie pogubic. Ale oczywiscie postaram sie przesylabizowac, aby rozproszyc twoje watpliwosci :- ). Wyraznie zanzcaylam, ze burmistrz Berlina, miasta,w ktorym paraduja twoi przyjaciele, geje, jest homoseksualista. Pozwolilam sobie rowniez zauwazyc, ze taki czlwoiek na takim stanowisku nie za bardzo musi sie sprawdzac, skoro ludzie o tych samych seksualnych preferencjach co on, musza tak jawnie protestowac. Pozwolilam sobie rowniez zauwazyc, nie stosujac myslowych skrotow, ze piszac o partogenezie nie tzreba zaznaczac, ze mowa o kobietach, poniewaz mezczyzn, nawet chocby byli nie wiem jak hetero, to zjawisko nie dotyczy. To troszke tak jak akwen wodny czy fakty autentyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 mamoniowa ! IP: *.comnet.krakow.pl 29.06.04, 12:14 Dzieci na religię posyła moja żona, ja jestem temu przeciwny. Wiec, co ? mamy sobie łby pourywać ? ktoś musiał ustąpić. Nie buntuję swoich dzieci, ale one już wybrały. Do kościoła chodzą tylko po to, aby nie robić przykrości mamie i dziadkom. Nie przeszkadzają mi ani katolicy ani homoseksualiści jeżeli swoich preferncji,poglądów i wierzeń nie próbują mi narzucać w sposób odbiegający od poczucia dobrego smaku i moich pogladów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Henryku IP: 212.244.77.* 29.06.04, 12:54 No to wytlumacz mi dlaczego tak agresywnie atakujesz procesje Bozego Ciala, a marsze homoseksualistow popierasz??? Przeciez zarowno jedni jak i drudzy w pokazuja kim sa. Kiedys stwierdziles, ze nie przeszkadza ci, ze Swiadkowie Jehowy nagabuja i zachecaja do rozmowy, dla ciebie to nie jest ingerencja w prywatnosc.Z calym szacunkiem do Swiadkow Jehowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska oj mamoniowa 29.06.04, 13:38 nie wiem czy nie rozumiez słowa pisanego czy też nie chcesz. nie twierdzę, ze ty coś mówisz tylko, że były takie wpisy "o parteniogenezie i o pedałach" jednocześnie. moi przyjaciele geje w berlinie nie protestowali tylko paradowali. dla zabawy. protestować to muszą i próbują w innym mieście z szefostwem..... czyli w stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa pytania IP: 212.244.77.* 29.06.04, 15:43 Ty zadalas kilka pytan, wiec to nie ja mam problemy ze zrozumieniem slowa pisanego.Mysle, ze nie trzeba przeklejac tych twoich pytan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re:Mamoniowa IP: *.comnet.krakow.pl 30.06.04, 03:10 żle mnie zrozumiałaś, ja nie robie żadnej różnicy miedzy katolikami i homoseksualistami. Uwazam ,że religia i preferencje seksualne,to osobista sprawa każdej osoby. Jest demokracja i jeżeli jedni mogą urządzać sobie pochody, to dlaczego broni się drugim. Świadkowie Jehowy odwiedzają mnie regularnie raz na rok, grzecznie aczkolwiek stanowczo odmawiam podjęcia konwersacji. Raz w roku mam nachalne dzwonienie do drzwi, przyprawiające mnie o palpitację serca, najście ministrantów, zadających pytanie czy przyjmuję księdza, zawsze im mówię ,ze nie ale i tak przyłazi. Jednego roku zauważył mnie udającego sie na spacer,w chwili jego odwiedzin /mineliśmy sie prawie w drzwiach mieszkania/, po zakończeniu wizyty ,wyjął z koperty 50 zł i wręczył mojej córce ,że to na czekoladę. Najbardziej przeżył to mój syn gdyż musiał prosić siostrę aby się z nim podzieliła. Procesja Bożego Ciała niczym sie nie różni od prowokacyjnego przemarszu protestantów przez katolickie dzielnice Belfastu.To demonstracja władzy i siły. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re:Mamoniowa 30.06.04, 07:56 akcja rodzi reakcję. zadaje pytania jak widzę śmieszne teksty i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Re:Mamoniowa IP: 82.139.15.* 30.06.04, 21:50 Gość portalu: H56 napisał(a): Procesja Bożego Ciała niczym sie nie różni od prowokacyjnego > przemarszu protestantów przez katolickie dzielnice Belfastu.To demonstracja > władzy i siły. O rany! Ty naprawde jestes nienormalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re:Poparcie dla H56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:52 Gość portalu: H56 napisał(a): >Procesja Bożego Ciała niczym sie nie różni od prowokacyjnego >przemarszu protestantów przez katolickie dzielnice Belfastu.To demonstracja >władzy i siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Nie rozsmieszaj mnie... IP: 82.139.15.* 01.07.04, 20:14 Jaka demonstracja sily? Przeciwko komu? Tobie??????? I to porownanie z Irlandia Polnocna. Znasz historie, przyczyny tego konfliktu, przebieg przemarszu??? Czy mam rozumiec, ze niedlugo z Heniem bedziecie blokowac procesje? Dazyc do konfrontacji silowej?? He he he - chcialbym to zobaczyc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Pażdzioch Re: Nie rozsmieszaj mnie... IP: *.ksiazat.v.pl 01.07.04, 21:56 nie gadaj tak wzk. pewnie henio tam był w tej irlandii pólnocnej i wie! opił się oranżady i demonstrował sobie. oranżysta jeden. do dziś mu to siedzi. dlatego nie był na procesji bożego ciała. i myśli że te dwa wydażenia są takie same. więc nie dziw sie człowiekowi! m.p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: innym wcale nie jest do śmiechu IP: *.comnet.krakow.pl 01.07.04, 22:28 demonstracja siły przeciwko imowiercom i ateuszom. Porównanie z Irlandią ma pokazać do czego zdolni są katolicy gdy odbiera im się władzę. IRA to organizacja na której zapewne wzoruje się teraz Młodzeż Wszechdebilna, tylko patrzeć jak od bejsboli przejdą do zbrojnej eliminacji swoich przeciwników. Henio, oprócz poglądów lewicowych nie ma nic wspólnego z Samoobroną, komuchami, ani żadną partią pseudolewicową. SLD i SDPL będą partiami lewicowymi dopiero wtedy, gdy pozbędą się ze swoich szeregów aparatczyków dawnej PZPR oraz wszelkiej maści pospolitych przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Re: innym wcale nie jest do śmiechu IP: 82.139.15.* 01.07.04, 23:15 Nie no jak mam dyskutowac z czlowiekiem, ktory twierdzi ze procesja Bozego Ciala to: "demonstracja siły przeciwko imowiercom i ateuszom"? To pytanie rzucam w proznie. Moze za kilkaset lat ktos je przechwyci i odpowie? :) A co do IRA, to znowu glupty opowiadasz Heniu - to organizacja lewicowa, a nawet skrajnie lewicowa. Co prawda juz nie tak jak w latach 70, gdy finansowal ja ponoc nawet John Lennon, ale jednak to lewica. Joshka Fischer mial tam wielu przyjaciol ;) Wiem ze moze Ci sie to Heniu klocic z twoim swiatopogladem - katolicy i lewicowcy. Ale widzisz - jak slusznie zauwazyl Marian Pazdzioch, nie wystarczy sie opic oranzady by byc Oranzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: innym wcale nie jest do śmiechu IP: *.comnet.krakow.pl 01.07.04, 23:32 a ja myśle ,ze prawdziwy katolik powinien być jednak lewicowcem. Oranżysta ,oranżada, co Ty pleciesz,co ma piernik do wiatraka ? Tak,tak pomyliłem się, IRA to organizacja lewicowa walcząca z protestantami o przyłączenie do katolickiej części wyspy. Przestań ,bo nie usnę ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Re: innym wcale nie jest do śmiechu IP: 82.139.15.* 01.07.04, 23:54 Widzisz, tak naprawde jest. IRA nie uznaje zarowno okupacji polnocy kraju przez Anglikow, jak i niepodleglej Irlandii, ktorej powstanie, tj. zgode na (w jej opinii) rozbior kraju, uznala za zdrade. Sinn Fein - jej polityczne ramie jest rowno zwalczane na polnocy i na poludniu (choc w obu czesciach dziala legalnie - to w koncu "postepowy" Zachod). Co ciekawe, jeszcze w latach 30, IRA prowadzila walke na dwa front, organizujac zamachy bojowe w obu czesciach Irlandii. Pozniej zawarto niepisana umowe, ze nie bedzie atakowac swoich i skupila sie na Anglikach, ale kto wie co sie moze wydarzyc w przyszlosci... A IRA dlatego jest uznawana za organizacje lewicowa - bo jej celem jest budowa, na gruzach obu podmiotow politycznych wyspy, czegos na ksztalt socjalistycznej Republiki. Zachecam do poglebienia wiedzy, bo to naprawde ciekawy problem wspolczesnej Europy. Tak na marginesie to ciekawi mnie czym sie roznia zbrodnie Serbow w Kosowie, od zbrodni Angoli w Irlandii Polnocnej?? Niech NATO zbombarduje Londyn!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: innym wcale nie jest do śmiechu IP: *.comnet.krakow.pl 02.07.04, 02:28 WzK, trochę racji masz ,ale żeby IRA uznać za lewicową to przesada. Odłamów politycznych tam jest i było bardzo dużo. Nie chcesz mnie chyba przekonać, że członkami IRA są protestanci ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska henio 02.07.04, 12:07 i tak od klubów gejowskich przeszliśmy do klubów terrorystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: henio IP: *.comnet.krakow.pl 02.07.04, 12:22 ha,ha,ha, tak jest prawie w każdym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
dexim Re:Mamoniowa 02.07.04, 23:25 "Jest demokracja i jeżeli jedni mogą urządzać sobie pochody, to dlaczego broni się drugim" Czyli gdyby zapukał do ciebie naziol z broszurką "poznaj Żyda", to cierpliwie posłuchałbyś go i pobłogosławił na dalsza drogę? no pasaran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re:Mamoniowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:25 oczywiście że wysłuchałbym go, przecież żydów tak samo jak gejów trzeba tempić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL do katolika IP: *.skane.se 03.07.04, 00:36 nie tempic jak piszesz balwanie jeden tylko t e p i c i to ciebie katoliku-glupalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: do katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:45 Tempić ćwoku nie znasz polskiego:) Tępic moge twoje zęby bejzbolem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek SMUTNA JEST TA DYSKUSJA IP: *.as.univ.szczecin.pl 09.07.04, 01:01 No cóż! Po przeczytaniu wszystkich dotychczasowych komentarzy ogarnął mnie smutek! Ciśnie mi się jeden wniosek: SPŁYCENIE !!! Spłycenie treści, formy i pojęć w waszych wypowiedziach. Zdaję sobie sprawę, że w tych komentarzach trzeba się wypowiadać krótko i dobitnie. Jest to więc coś w rodzaju festiwalu obrzucania się gównem. Szkoda tylko, że przy okazji obrzucacie też innych. Szkoda zwłaszcza, że tak szargacie przysłowiowego "katolika". Może to dla Was nic nie znaczy ale jako katolik (a nie jestem babcią różańcową) modlę się m.inn. za osoby o skłonnościach homoseksualnych. Przyrównanie katolików do homofobów i to w dodatku w Waszym wydaniu jest ... no po prostu smutne. Mógłbym pisać tu godzinami o tolerancji Kościoła dla homoseksualistów, ale podejrzewam, że to i tak do żadnego z Was nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: SMUTNA JEST TA DYSKUSJA IP: *.comnet.krakow.pl 09.07.04, 08:13 Orientacja heteroseksualna wśród księży katolickich jest taka samo wysoka jak ilość prawdziwych katolików w Polsce około 99%.Kościół katolicki nie lubi gejów tylko dlatego ,że ci zdecydowanie odcinają się od pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
anika31 Re: SMUTNA JEST TA DYSKUSJA 09.07.04, 14:03 Wiesz co "H" piszesz jak przynajmiej redaktor super antyklerykalnego czasopisma. Homoseksualistow nie lubi 99% mezczyzn w wieku powyzej 45 lat nie iwem dlaczegoa le pewnie dlatego ze kazdy facet boi sie ze ktos go o takie sklonnosci posadzi. Mlodziez na szczescie juz chyba lepiej sobie z tym radzi. A gejowskie klubu byly sa i beda i dobrze w koncu komu i czemu to przeszkdza. Gej to gej i tyle on chodzi z facetem anie z kobieta co to za roznica. Mysle ze wielu z was gejom po prostu zazdrosci tego ze sie nie boja ze maja inne zycie inna swiadomosc, moralnosc itd. Widzicie panowie my kobiety sobie z tym radzimy a wy? Odpowiedz Link Zgłoś