Dodaj do ulubionych

Zobacz nowy uroczy szlak spacerowy w puszczy ko...

13.10.12, 16:30
A jakim kolorem ten szlak jest oznaczony i jaką ma długość? Poproszę o jakieś konkrety...
Obserwuj wątek
    • Gość: gryfus Podleśnej??? IP: *.globalconnect.pl 13.10.12, 18:09
      Ulica Podleśna krzyżuje się np. z ul.Chopina a nie Kredową i nie znajduje się na Warszewie!!! Na Warszewie jest ul.Śródleśna i to chyba o nią chodziło!!!
    • a.malin Kto wie gdzie leży Wodozbiór? 15.10.12, 11:34
      Zachęcaliście przed weekendem do udziału w imprezie przy Wodozbiorze.
      Bez mapki, bez jakiejkolwiek informacji gdzie to jest. Dużo jeżdżę po okolicach Szczecina na rowerze ale nie miałem pojęcia co to jest, gdzie to jest. Wykazaliście się zadziwiającym brakiem wyobraźni.
      Trafiłem tam przez przypadek, wcale tego nie planując. Ze zdziwieniem przeczytałem, na ustawionej tam tablicy, o punkcie widokowym. Polana na płaskim terenie - punkty widokowe znajdóją sie zwykle na wzgórzach, z których roztacza sie szeroki widok. Nie zauważyłem ani szlaku ani tej wieży, o których dziś piszecie.
      • ziege77 Re: Kto wie gdzie leży Wodozbiór? 15.10.12, 12:00
        a.malin napisał:

> Nie zauważyłem ani szlaku ani tej wieży, o których dziś piszecie.
        pewnie dlatego, że to PLATFORMA WIDOKOWA a nie wieża;)
        • Gość: Bugaj61 Re: Kto wie gdzie leży Wodozbiór? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.13, 09:45
          Człowieku ogarnij się!!! Długo myślałeś nad tymi swoimi przemyśleniami??? Ogarnij się, bo jak tak dalej pójdzie całkiem stracisz orientację w poruszaniu się w tym świecie. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka