etaxi 08.07.04, 00:30 wracam z Berlina do Szczecina po godzinie 13/30 > możliwość dogadania niskiej opłaty z powrotem > przewóz .....17 lipiec 2004r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EDZIO Re: Berlin > Szczecin : 17.07.2004r zlotowa taksi IP: *.skane.se 08.07.04, 04:05 ile krzyczysz zlotowo taksiarska? Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi Re: szkocie szczeciński... 08.07.04, 07:19 sprawa jest do omówienia "szkocie szczeciński", wszystko zależy gdzie trzeba podjechać w Berlinie. odpowiedź i pytanie dokładne z miejscem odbioru przyszłego towarzysza podróży > na skrzynkę po zalogowaniu się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Berlin > Szczecin : Taxi 08.07.04, 09:51 Mam nadzieję, że masz plan miasta, bo znajomego taryfiarz miał odebrać z Berlina i 3 godziny szukał adresu bo nie miał planu. A później mu się gaz skończył i stanęli na autostradzie 40 km od granicy. Nie miał ani pieniędzy ani linki holowniczej i ani słowa po niemiecku. Mieli ludziki super podróż trwającą ponad 8 godzin. I jak tu nie skłaniać się do obiegowych, niezbyt pozytywnych opinii o taksówkarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi niezbyt pozytywnych opini o taxi ??? 08.07.04, 13:10 planu nie mam bo tylko przeszkadza a co do tego "TARYFIARZA" to był pierdoła na wesoło. Przecież co drugi przystanek autobusowy ma plan miasta z uwzględnieniem miejsca tego przystanku. Przecież lepiej nie potrzeba. A co do gazu to dobrze ,że nie miał w bagażniku innego gazu (%)bo wtedy by było. Prawdą jest też , że linka na dużo nie pomoże bo tylko do najbliższego zjazdu. A osiem godzin to nic bo mi się kiedyś zdażyło, że jechałem na Tegel ( lotnisko) i spóźniłem się 12 godzin ;-) a nikt nie był zły bo samolot też nie doleciał i pasażer wyleciał dopiero następnego dnia ( paliwa mi nie zabrakło a przy okazji poszliśmy na dobrą golonkę > PANKOW ). A ja po to chcę w razie domówienia wiedzieć wszystko n/t bo wtedy będe miał pieniądze / małe bo małe ale będą miły hsps * harcerska służba polsce socjalistycznej ? * Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi np link 08.07.04, 13:24 szukasz informacji o dojeździe do lotniska Tegel: www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/mapPerformPage?act=RefineToMap&rnd=1089285705198&E_mg=210504191jS1004190132001205316MAPB2C1r103 gbr542000131b11090000002400008QmVybGlu07MTM0MDk07dGVnZWw1100&stat=ambiguous_map& strChoice=3 ale tego dużo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: niezbyt pozytywnych opini o taxi ??? 08.07.04, 13:30 etaxi napisał: > planu nie mam bo tylko przeszkadza a co do tego "TARYFIARZA" to był pierdoła > na wesoło. Przecież co drugi przystanek autobusowy ma plan miasta z > uwzględnieniem miejsca tego przystanku. A znasz tego "wesołka" ? P.S. Muszę zapytać znajomka czy ten pierdoła rzeczywiście nie był na gazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: niezbyt pozytywnych opini o taxi ??? IP: *.skane.se 08.07.04, 19:53 Napisz Taksowkarzu czy wiesz ,gdzie jest night Arkadius w Szczecinie?Chetnie Ciebie tam zaprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi zmiana tematu / końcowa odpowiedź 09.07.04, 19:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13763180 poszukaj a może znajdziesz przyjaciół ?;-))) NIE SPOTKAMY SIĘ BO TEGO PYTANIA NIE ZALICZYŁBYM NA TEŚCIE ZNAJOMOŚCI MIASTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Berlin > Szczecin : Taxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 00:35 Wara od etaxi. To jedyny taksówkarz, jakiego "znam" (z forum), który liczy się z innymi uczestnikami ruchu na drogach. Przynajmniej tak go zapamiętałem ze wcześniejszych postów ;-) -- Pozdro Tomek http//szczecin.rowery.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi DZIĘKUJE ;-) 09.07.04, 19:38 Gość portalu: SHP napisał(a): > Wara od etaxi. > -- > Pozdro > Tomek > http//szczecin.rowery.org.pl *************************************** szczecin.rowery.org.pl ************************************** dziękuję ;-) szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś