Dodaj do ulubionych

Szczecin w końcu przyjął standardy rowerowe

19.12.12, 17:57
Gratulacje, mamy kolejna liste standardow jaka nie bedzie przestrzegana :)

Miasto nie potrafi swoich wlasnych dokumentow przetargowych przy budowie sciezek przestrzegac a co dopiero bedzie sie ograniczac jakimis standardami. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: podatnik Re: Szczecin w końcu przyjął standardy rowerowe IP: 63.141.199.* 20.12.12, 00:30
      Podatnicy będą mieli po czym jechać, jak będą wyjeżdzać z tego miasta... kolejny idiotyzm!
    • Gość: Vlad.H. panie Krasnicki IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 20.12.12, 00:38
      Ja nie wiem czy na dziennikarstwie ucza podstaw konstrukcji drog - na moje karpawe oko ten zjazd wcale nie jest bezpieczny mimo ze tak to zostalo okreslone przez pana - jesli podobnie wygladaja pozostale standardy to sam nie wiem smiac sie czy plakac.
      • questguest Re: panie Krasnicki 20.12.12, 12:03
        Mało tego. Panie Kraśnicki i radcy. Pojedźcie na Chopina w miejsce gdzie wykonano załączone do reportażu zdjęciea zobaczycie że już po niespełna dwóch tygodniach te separatory zostały rozwalone.
        Strefa bezpiecznego zjazdu dla rowerzystów powinna być namalowana na czerwono. Inne pomysły to wyrzucanie pieniędzy w błoto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka